Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό

inesoft address book 2

που κάνει αυτ'α που θέλεις. Ρίξε μια ματιά.

Σε ευχαριστω και εσενα.Αυτο μου φαινεται καλυτερο για αυτα που ζηταω.

Λοιπον δοκιμασα τοσο το Pocket CM Keyboard που μου προτεινατε οσο και το SPB Full Screen Keyboard με το ελληνικο layout αλλα δεν μπορω με κανενα να γραψω πανω απο 70 χαρακτηρες σε ενα sms (εννοειτε οτι γραφω με κεφαλαια και ελληνικα).

Αν γυρισω στο κλασσικο Greek Πληκτρολογιο του P3300 (ACE Rom) τοτε γραφει κανονικα 1 sms=160 χαρακτηρες

Καμια βοηθεια????

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω και εσενα.Αυτο μου φαινεται καλυτερο για αυτα που ζηταω.

Λοιπον δοκιμασα τοσο το Pocket CM Keyboard που μου προτεινατε οσο και το SPB Full Screen Keyboard με το ελληνικο layout αλλα δεν μπορω με κανενα να γραψω πανω απο 70 χαρακτηρες σε ενα sms (εννοειτε οτι γραφω με κεφαλαια και ελληνικα).

Αν γυρισω στο κλασσικο Greek Πληκτρολογιο του P3300 (ACE Rom) τοτε γραφει κανονικα 1 sms=160 χαρακτηρες

Καμια βοηθεια????

Και εγω το SPB Full Screen Keyboard χρησιμοποιω και παιζει κανονικα.

Αν και μπορει να εχεις κανει ολα τα βηματα σωστα ας επαναλβω για να ειμαστε σιγουροι.

Κανεις εγκατασταση το προγραμμα.

Μετα κανεις εγκατασταση το +GR160landSkin.

Πατας το βελακι ακριβως διπλα απο το πληκτρολογιο στη μεση του κατω μερους της οθονης και επιλεγεις Full screen keyboard και μετα λιγο πιο πανω επιλεγεις options.

Καπου εκει μεσα πατας παλι ενα κουμπακι options που εχει και επιλεγεις το skin GR160 Land.

Μετα οποτε σου βγαζει το default μικρο πληκτρολογιο πατας το πανω δεξια κουμπι που εχει ενα εικονιδιο με πληκτρολογιο και σου ανοιγει το Full screen.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τωρα θελει απλα να πατησεις διαδοχικα τα δυο πανω αριστερα πληκτρα (πρωτα επιλεγεις GR και μετα 160 SMS).

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως πατωντας μονο το 160 SMS παλι κανεις τη δουλεια σου.

Καλη επιτυχια.

Καλημέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Εκανα hard reset στο κινητό το ΣΚ γιατί δεν μου άνοιγε τα μηνύματα μέρες τώρα. Τώρα όμως δεν έχω destinator :wacko: και έχω χάσει και το αρχείο εγκατάστασης. :X

Ποιός καλός Χριστιανός θα μου στείλει ένα PM για να το βρω?? ;)

Ευχαριστώ πολύ!!! :D :D :D

ΥΓ.

Και αν είναι εύκολο και ένα PM για το τελευταίο BatteryStatus !!! :D

Και εγω το SPB Full Screen Keyboard χρησιμοποιω και παιζει κανονικα.

Αν και μπορει να εχεις κανει ολα τα βηματα σωστα ας επαναλβω για να ειμαστε σιγουροι.

Κανεις εγκατασταση το προγραμμα.

Μετα κανεις εγκατασταση το +GR160landSkin.

Πατας το βελακι ακριβως διπλα απο το πληκτρολογιο στη μεση του κατω μερους της οθονης και επιλεγεις Full screen keyboard και μετα λιγο πιο πανω επιλεγεις options.

Καπου εκει μεσα πατας παλι ενα κουμπακι options που εχει και επιλεγεις το skin GR160 Land.

Μετα οποτε σου βγαζει το default μικρο πληκτρολογιο πατας το πανω δεξια κουμπι που εχει ενα εικονιδιο με πληκτρολογιο και σου ανοιγει το Full screen.

Μεχρι εδω τα εχω κανει ηδη ολα και δουλευει αλλα με 70 χαρακτηρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τωρα θελει απλα να πατησεις διαδοχικα τα δυο πανω αριστερα πληκτρα (πρωτα επιλεγεις GR και μετα 160 SMS).

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως πατωντας μονο το 160 SMS παλι κανεις τη δουλεια σου.

Καλη επιτυχια.

Εδω σε εχασα ομως.Ποια 2 πανω αριστερα πληκτρα πρεπει να πατησω διαδοχικα???

Οπα τωρα ειδα.Εγω δεν εχω το GR160landSkin. Εχω το GreekVGASkin Setup κατεβασμενο απο το site της SPB. Το GR160 απο που το "ψωνιζουμε"??? Το Greek VGA Skin μου εχει βγαλει το ελληνικο πληκτρολογιο. Πρεπει να το βγαλω για να περασω το GR160????

Edit: Ακυρο τελικα το βρηκα και το κατεβασα. Κανει υπεροχη δουλεια. Σε ευχαριστω.

Edit: Ακυρο τελικα το βρηκα και το κατεβασα. Κανει υπεροχη δουλεια. Σε ευχαριστω.

:D Σωστος.

Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο Full screen keyboard απο οσα δοκιμασα.

Χρόνια Πολλά παιδιά. :)

Τρεις κι ο κούκος μείναμε? 'Ολοι μετακομίζουν στο thread του cruise μου φαίνεται. :(

Κωνσταντίνος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους συμφορουμήτες, αποχωρούντες και μη.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα! :lol:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα παραμείνω στο φόρουμ μας τουλάχιστο μέχρι το Μάρτιο του 2009, οπότε λήγει και το συμβόλαιο μου με τον πάροχο και θα πάρω άλλο τηλέφωνο:D Να δούμε πόσοι θα είμαστε μέχρι τότε οι θεματοφύλακες:(

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα! :lol:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα παραμείνω στο φόρουμ μας τουλάχιστο μέχρι το Μάρτιο του 2009, οπότε λήγει και το συμβόλαιο μου με τον πάροχο και θα πάρω άλλο τηλέφωνο:D Να δούμε πόσοι θα είμαστε μέχρι τότε οι θεματοφύλακες:(

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

Μεγάλα λόγια μη λες... :p Τα έχω πει κι εγώ αυτά αλλά μάταια!

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους,εγω μετα απο λιγο ψαξημο και ενω ειχα πη να παω να αγορασω το LG KU990 ειδα οτη με λιγα χρηματα παραπανο μπωρο να παρω το HTC P3300 απο τα λιγα που διαβασα εδω στο forum σας καταλαβα οτη ειναι ενα κινητο που δεν εχει καμια σχεση με το αλλο που ηθελα να αγορασω και ετση εχτες το πηρα,η πρωτες μου εντηποσεις ειναι πολυ καλες απλα μπερδευομε λιγο με της εφαρμογες κλπ που εχει αλα ελπυζω να βρω συντομα ακρη και μονος μου και με της πολυ χρησημες πληροφοριες που εχει το forum εδω...

Χρόνια πολλά και κάλλη χρόνια σε όλους

Παιδία έσβησα καταλαθως το start menou και δεν ξέρω τι να κάνω όλα είναι νέκρα

αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Ευχάριστο πολύ.

:lol::cry::X:blink::!:

• Administrators
Χρόνια πολλά και κάλλη χρόνια σε όλους

Παιδία έσβησα καταλαθως το start menou και δεν ξέρω τι να κάνω όλα είναι νέκρα

αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Ευχάριστο πολύ.

:lol::cry::X:blink::!:

Δεν βλέπω άλλη λύση παρά μόνο hard reset. :confused:

Modpic.gif

• Administrators
Και πως γίνεται?

:O

To do a hard reset.

Press both soft keys and insert stylus into soft reset button and press.

Release the soft reset button and keep pressing the soft keys.

When the "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen.

Press Green call button to restore manufacturer default, or press other keys to cancel.

Modpic.gif

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

Μεγάλα λόγια μη λες... :p Τα έχω πει κι εγώ αυτά αλλά μάταια!

Μπα... Μετρητά δεν έχω δώσει ποτέ για κινητό. Άντε κανα 50€ στο συγκεκριμένο. Πάντα με συμβόλαιο τα παίρνω, συνήθως 1€:) Οπότε, σταθερές αξίες, κάθε 2 χρόνια.:p

To do a hard reset.........

Πάλι καλά που δε γράφεις greeklish, σκέτα english :lol::p:p Πλάκα έτσι;:p

• Administrators
Πάλι καλά που δε γράφεις greeklish, σκέτα english :lol::p:p Πλάκα έτσι;:p

Αφού την έχω έτοιμη τη σελίδα... να μην κάνω ένα απλό copy/paste; :happy:

Modpic.gif

καλημερα και χρονια πολλα ......

εχω ενα xda orbit με wm5 .Το προβλημμα μου ειναι οτι οταν παω να ανοιξω το τ/φ φορτωνη κανονικα και μετα απο λιγο κανει επανεκινηση ,αυτο γινεται συνεχεια .

Θα μπορουσε καποιος να μου δωση ρυθμισεις για γενικο ρεσετ και παραλληλα πωσ να περασω την vεα rom ????????

eyx........

• Administrators
καλημερα και χρονια πολλα ......

εχω ενα xda orbit με wm5 .Το προβλημμα μου ειναι οτι οταν παω να ανοιξω το τ/φ φορτωνη κανονικα και μετα απο λιγο κανει επανεκινηση ,αυτο γινεται συνεχεια .

Θα μπορουσε καποιος να μου δωση ρυθμισεις για γενικο ρεσετ και παραλληλα πωσ να περασω την vεα rom ????????

eyx........

Εάν θέλεις να έχεις και ελληνικό μενού μπορείς να βάλεις αυτή μιας και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις cid-unlock τη συσκευή σου σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά εδώ. ;)

Modpic.gif

Καλή Χρονιά Παιδιά!Θέλω να βάλω στο κινητό μου μια έκδοση των WM6 με ελληνικά που να έχει χαμηλή απώλεια μνήμης.Εχω μια απο τις πρώτες cooked εκδόσεις σε Αγγλικά.Το κινητό το αγόρασα έτσι και μένει συνέχεια απο μνήμη.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια;Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου την περάσει στο κινητό θα ήμουνα πολύ υπόχρεος,μιας και δεν ξέρω πως την περνάνε,όσο και αν προσπάθησα
george cc

Καλή Χρονιά Παιδιά!Θέλω να βάλω στο κινητό μου μια έκδοση των WM6 με ελληνικά που να έχει χαμηλή απώλεια μνήμης.Εχω μια απο τις πρώτες cooked εκδόσεις σε Αγγλικά.Το κινητό το αγόρασα έτσι και μένει συνέχεια απο μνήμη.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια;Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου την περάσει στο κινητό θα ήμουνα πολύ υπόχρεος,μιας και δεν ξέρω πως την περνάνε,όσο και αν προσπάθησα

Aπο οσο ξερω φιλε μου οι μονες ROM στα Ελληνικα ειναι η official της HTC ή μια cooked που εχει φτιαξει ενα παλικαρι συμπατριωτης μας. :rolleyes:

Απο εκει και περα αν δεν εισαι τοσο απολυτος με τα Ελληνικα εχεις πραγματικα παρα πολλες επιλογες απο cooked Roms. ;)

Έχει φτιάξει και o meschle μια. Δεν την δοκίμασα μια και δεν κόβομαι για τα Ελληνικά, αλλά σχόλια και πληροφορίες θα βρεις εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342580 (mescle)

Και του πατριώτη μας εδώ (beta 2):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347216 (bsp98ht)

Και οι δύο έχουν ψιλοπροβληματάκια αλλά είναι πολύ καλές προσπάθειες.

Εγώ τελευταία (περίπου ένα μήνα) χρησιμοποιώ την Artemis Touch 3.1 Αγγλική και είναι super. Δες την υπογραφή μου για περισσότερα.

Καλή επιτυχία.

Κωνσταντίνος