Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 η κανούργια ρομ ειναι... τι λες τώρα!!!! Einai poli grhgorh leme.. to mono kako otan paw na allaxw theme sto HTC plugin ginete argh kai den anoigei me thn mia o fakelos twn windows (pernaei kana 45ari defterolepta) :( Twra kanw restore kai teleiwnei to thema den tha allaxw to theme.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την εμφάνιση του HTC Home χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε πρόγραμμα κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ? yparxei an exeis to cab me ta eikonidia.. exei anevei sto threwad ths telefteas rom tou tom parto apo ekei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 χαχαχααχαχαχχααχααχχααχαχαχχααχχαχχχαχχαχαχα λολ θα μας τρελάνεις...!!!! Για αυτο ελεγα οτι σε λαθος ωρα το αγορασα το PPC. Eιχα αρχισει να διαβαζω απο την αρχη το thread μεχρι να παρω τη συσκευη στα χερια μου και καπου προς το τελος ειδα πως το ζητουμενο επαψε να ειναι τα Ελληνικα WM6 και αρχισατε ολοι να ψαχνετε για την καλυτερη ROM. Toτε ηξερα πως εχω να αντιμετωπισω μεγαλο προβλημα, γιατι το εχω δει αυτο το εργο της αναζητησης του τελειου PC ερχοταν παλι κατα πανω μου η αναζητηση του τελειου PPC.:cry: Tο κακο ειναι πως με οτι κολλησω πεφτω με τα μουτρα και την εχω τρελανει τη γυναικα εντελως :p Τωρα με αυτη τη ROM ηρεμησα παντως γιατι ολες οι αλλες με ειχαν τσακισει εντελως και αν δεν εβρισκα κατι να μου κατσει καλα θα δοκιμαζα 1-2 καθε μερα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 yparxei an exeis to cab me ta eikonidia.. exei anevei sto threwad ths telefteas rom tou tom parto apo ekei.. Λογικα ρωταω το ιδιο πραγμα. Στην Black_Blue_v4.3 το μονο που με χαλαει ελαφρως ειναι η πολυ μαυριλα. Αν αλλαζα τα εικονιδιακια (home-weather κτλ) με τα χρωματιστα θα ηταν super. Το δοκιμασα κανοντας extract το αρχειακι Icon_color_HTCHome_v2.0.814.722.zip στο φακελο των Windows αλλα δεν δουλεψε? Μηπως κανω κατι λαθος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Λογικα ρωταω το ιδιο πραγμα. Στην Black_Blue_v4.3 το μονο που με χαλαει ελαφρως ειναι η πολυ μαυριλα. Αν αλλαζα τα εικονιδιακια (home-weather κτλ) με τα χρωματιστα θα ηταν super. Το δοκιμασα κανοντας extract το αρχειακι Icon_color_HTCHome_v2.0.814.722.zip στο φακελο των Windows αλλα δεν δουλεψε? Μηπως κανω κατι λαθος? :( Σου έβγαλε μύνημα ότι το αρχείο υπάρχει, αν θέλεις να το αντικαταστήσεις? Αν όχι τότε πρέπει να το αποσυμπιέσεις σε άλλο φάκελο. freco.. στη τελευταία του ΤΟΜ πέρασες το SUS κλείδωμα? λειτουργεί κανονικά ή τρώει την μπαταρία όπως με την προηγούμενη version? Δεν το έχω περάσει. Πανικοβλήθηκα την προηγούμενη φορά που χρειαζόμουνα το κινητό και είχε "ψοφήσει" από μπαταρία και δεν το ξαναδοκίμασα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την εμφάνιση του HTC Home χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε πρόγραμμα κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ? katebase ta oikonidia pou 8eleis pentata kai meta kane apegatastasi to HTC home plugin:) mino kai mena argouse alla molis ekana apegatastasi tou htc home (eno eixa perasei ta oikonidia pou ei8ela)ola kala:Dpaei ksana sfaira Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Αν αλλαζα τα εικονιδιακια (home-weather κτλ) με τα χρωματιστα θα ηταν super. Το δοκιμασα κανοντας extract το αρχειακι Icon_color_HTCHome_v2.0.814.722.zip στο φακελο των Windows αλλα δεν δουλεψε? Μηπως κανω κατι λαθος? :( Kanta extraxt opoudipote kai meta kane ta copy-paste sto fakelo twn windows. Logika tha se rwtisei na kaneis replace ta palia me ta kainourgia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 πωπω.. λυθηκε το bug με το κλειδωμα οθόνης~!~!~~ ΑΜΗΝ.. αν κ το S2U2 είναι αρκετά ενφιαφέρον :D ήθελα όμως το Touch Pad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Σου έβγαλε μύνημα ότι το αρχείο υπάρχει, αν θέλεις να το αντικαταστήσεις? Αν όχι τότε πρέπει να το αποσυμπιέσεις σε άλλο φάκελο. Ναι και παταω για να τα αντικαταστησει. Αλλα στο τελος βγαζει ενα μικρο παραθυρακι που λεει file storage space is full or read only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Kanta extraxt opoudipote kai meta kane ta copy-paste sto fakelo twn windows. Logika tha se rwtisei na kaneis replace ta palia me ta kainourgia. Ενα παλαβο που μολις προσεξα. Εχω το zip στο PC. Παταω διπλο κλικ και βλεπω μεσα καμια 20αρια αχειακια .png. Oταν παω να το κανω extract μου βγαζει μονο ενα αρχειο. :blink: Το αρχειο αυτο εχει την ονομασια του πρωτου απο τα 20 που εχει το zip. Που ειναι τα αλλα ΟΕΟ ? ΑΥΤΟ ειναι το zip με τα χρωματιστα εικονιδια που δινει ο ιδιος ο tom_codon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ακριβώς το ίδιο θα έγραφα και εγώ. Αν πας να τα βγάλεις ένα ένα σου λέει ότι υπάρχουν ήδη στο φάκελο (που είχα κάνει για να τα περάσω). Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι... αόρατα.. εχμ.. (εννοείται ότι έχω εμφάνιση κρυφών αρχείων κ φακέλων). Αφού υπάρχουν κ δε τα βλέπω τα έκανα αντιγραφή στο PPC και εκεί πάλι μόνο ένα βλέπω. Έκανα επιλογή όλων, τα έκανα μεταφορά στο φάκελο Windows αλλά μου ζήτησε αντικατάσταση μόνο για το 1 αρχείο που έχει ο φάκελος.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Για όσους δεν γουστάρουν το dialpad του TOM με το (κιτς) σηματάκι της B&B (sorry αλλά είναι κάπως) μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το iphone like. http://nargalzius.com/downloads/iphone_nargz.zip Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Για όσους δεν γουστάρουν το dialpad του TOM με το (κιτς) σηματάκι της B&B (sorry αλλά είναι κάπως) μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το iphone like. http://nargalzius.com/downloads/iphone_nargz.zip Ep' efkairias afto to exete dei einai HOAX spam h alhtheia ? exei kataferei kaneis na parei afto to arxeio sta xeria tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Μια ερωτησούλα έχω για εσάς. Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκονται τα .exe ή τα .lnk για: Today screen και Screen Rotate? Προσπαθώ να φτιάξω δύο συντομεύσεις μέσα από μια εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Paidia bohthia meta kai apo hard reset h ouonh toy kinhtoy menei asprh kai den doyleyei mporei kapios na boithisi eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 E oxi kai apo ta limeria mas.. AFto to thread to exw xthsei lexi lexi :lol::lol::lol::lol: ennoowww apo athina :lol: Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ennoowww apo athina :lol: Tote diorthonw.. Afou Athinaios eimai Thessaloniki molis 2 xronia menw kai mallon to kalokairi katevainw katw :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Paidia bohthia meta kai apo hard reset h ouonh toy kinhtoy menei asprh kai den doyleyei mporei kapios na boithisi eyxaristv Vgale thn mpataria su perimene kana 5ari defterolepta kai xanabalthn kai doimase na kaneis kai pali hard reset (pathmena ta 2 epanw mesea pliktra kai taftoxrona patas me thn akida to reset apo aristera ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Tote diorthonw.. Afou Athinaios eimai Thessaloniki molis 2 xronia menw kai mallon to kalokairi katevainw katw :lol::lol: σε λίγο σε βλέπω να γίνεσαι και Ηρακλής Παοκτζης Αριανός κλπ :p:lol: πεστε μου τωρα πως μπορώ να απελευθερώσω πόρους απο την storage memory οεο? Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 πάρε το αρχείο που είναι συννημένο στο post αυτό κ πέτα το μέσα στο φάκελο Windows με τον Resco Explorer. Θα το κάνεις unrar κ θα βάλεις το exe αρχείο εκεί μέσα. Παιδιά.. αν θυμάται κανείς, είχα πρόβλημα με το k@yg@n του Resco Keyboard. Μου το αναγνώριζε σαν ιό, μου είχε στείλει κάποιος το s@ri@l που αντιστοιχεί στο KOSTAS. Τώρα μου αναγνώρισε σαν ιό κ το πρόγραμμα που κατέβασα από το γνωστό μέρος. Πήγα να το ξανακατεβάσω κ πάλι μου το βλέπει σαν ιό. Μπορεί να το στείλει κάποιος σε rar στο karhariasgr@yahoo.com? Μερσυ εκ των προτέρων!!! Ολοκληρωμένο ;) ή κάποιο link του rapidshare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ακριβώς το ίδιο θα έγραφα και εγώ. Αν πας να τα βγάλεις ένα ένα σου λέει ότι υπάρχουν ήδη στο φάκελο (που είχα κάνει για να τα περάσω). Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι... αόρατα.. εχμ.. (εννοείται ότι έχω εμφάνιση κρυφών αρχείων κ φακέλων). Αφού υπάρχουν κ δε τα βλέπω τα έκανα αντιγραφή στο PPC και εκεί πάλι μόνο ένα βλέπω. Έκανα επιλογή όλων, τα έκανα μεταφορά στο φάκελο Windows αλλά μου ζήτησε αντικατάσταση μόνο για το 1 αρχείο που έχει ο φάκελος.. :/ Tελικα σου δουλεψε κανονικα με τα εγχρωμα εικονιδια? BTW ηθελα να στο πω ξανα εχθες και το ξεχασα..... ποτε μη γραφεις το email σου ετσι χυμα σε forums και γενικα στο internet. Yπαρχουν ειδικα προγραμματα που "ψαρευουν" mails και μετα σε τρελαινουν στα spam και τους ιους. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr26 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 agaphte mino ekana ayto poy eipes prin graco sto thred giati to eixa diabasei edo alla den kanei tipota paramenoi leykh h othonh giayto zhthsa bohthia kati allo pezei??? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 agaphte mino ekana ayto poy eipes prin graco sto thred giati to eixa diabasei edo alla den kanei tipota paramenoi leykh h othonh giayto zhthsa bohthia kati allo pezei??? eyxaristo Diavase sthn ypografh mou thn anavathmisi se cooking ROm kai kane oti lew eki gia to pws tha mpis se multicolor othoni (bootloader) kai prospathise na xekleidweis kai na na xanaflashareis thn original ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 :blink:paidia kalispera evala tin rom tou b&b tin teleftea kai ine sferati den pezete se taxitia alla exo ena problima to resco keyboard den grafi me tipota ellinika!!!xerete kati giayto pantos ine isos i kaliteri se taxytita omos i mnimi pefti grigora kai arketa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδιά.. αν θυμάται κανείς, είχα πρόβλημα με το k@yg@n του Resco Keyboard. Μου το αναγνώριζε σαν ιό, μου είχε στείλει κάποιος το s@ri@l που αντιστοιχεί στο KOSTAS. Τώρα μου αναγνώρισε σαν ιό κ το πρόγραμμα που κατέβασα από το γνωστό μέρος. Πήγα να το ξανακατεβάσω κ πάλι μου το βλέπει σαν ιό. Μπορεί να το στείλει κάποιος σε rar στο karhariasgr@yahoo.com? Μερσυ εκ των προτέρων!!! Ολοκληρωμένο ;) ή κάποιο link του rapidshare. apenergopiise to antivirus kai kane tin egatastasi. meta ksanaenergopiise to Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts