Jump to content

maxgr26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maxgr26

  1. Παιδιά καλημέρα. Είναι με την RR Η εφαρμογή myQ δεν δουλεύει. Ενω με δείχνει συνδεδεμένο μου βγάζει μήνυμα συνέχεια προέκυψε κάποιο πρόβλημα δοκιμαστε ξανά. Μήπως δεν έχω δώσει κάποια δικαιώματα στην εφαρμογή ή θέλει κάποια άλλη ρύθμιση? Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά καλημέρα. Η εφαρμογή myQ σε android 7.1 δεν δουλεύει. Ενω με δείχνει συνδεδεμένο μου βγάζει μήνυμα συνέχεια προέκυψε κάποιο πρόβλημα δοκιμαστεί ξανά. Μήπως δεν έχω δώσει κάποια δικαιώματα στην εφαρμογή ή θέλει κάποια άλλη ρύθμιση? Ευχαριστώ.
  3. Οκ το βρήκα ευχαριστώ!!!
  4. Για ποια μηνύματα εννοείς??
  5. Ναι καινούργιο update αλλά ξέρει κανείς που πήγε η εφαρμογή για τα θέματα??? Ευχαριστώ!!
  6. Υπάρχει καλώδιο που να συνδέει το Coolpad f1 στην τηλεόραση??? Ευχαριστώ.
  7. Παιδιά καλησπέρα έχω το Redme Note 4 3/64 MTK από τον Δεκέμβρη του 16 αγοράσμενο από geek είχε έρθει με μια δικιά τους rom και κάποιος κάπου κάποτε μου πέρασε την 8.2.1.0 σταθερή (MBFMIDL) και μου είπε ότι θα κατεβάζει κανονικά όλες τις επόμενες αναβαθμίσεις από Φλεβάρη Μάρτη που έγινε αυτό αν θυμάμαι καλά δεν έχει πάρει καμία αναβάθμιση είναι οκ αυτό? Υπάρχει πιο καινούργια rom? Το τηλέφωνό δεν έχει βέβαια κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ.
  8. Για αρχή πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον JP για την άμεση βοήθεια με το πατς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους εδώ για την βοήθεια. Τελικά με τα πολλά όλα δουλεύουν τέλεια αλλά με την τελευταία MIUI του JP που πέρασα μετά από εναλλαγές με κάποιες aosp για να τσεκαρω και εκεί το GPS. Τι να πω βρε παιδιά τρίτος χρόνος με αυτό το τηλέφωνο και συνεχίζει να με αφήνει εκπληκτικο. Καλό θα ήταν κάποιος που γνωρίζει καλύτερα από εμένα να κάνει κάποια στιγμή μια ιστορική αναδρομή σε αυτό για το πώς εξελίχθηκε το πώς υποστηρίχθηκε από την κοινότητα και παραμένει ακόμα δυνατό. Ευχαριστώ.
  9. MIUI 8 16.12.01 For Coolpad F1 with Greek by Jpower73.zip ευχαριστώ πολυ
  10. Ευχαριστώ τον foxkel για την βοήθεια αλλά το Φιξ του JP το είχα περάσει θα πω και το πώς μήπως κάνω κάποιο λάθος με TWRP κανω install το ζιπ από την κάρτα παρόλα αυτά το gps νεκρό και κρίμα γιατί η τον έχει κάτσει σούπερ δουλεύουν και οι δύο γραμμές και όλα καμμία άλλη ιδέα για το τι μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ
  11. Παιδιά καλημέρα! Έχω βάλει στο κινητό την τελευταία Miui του jpower73 και δεν έχω GPS επίσης στις installed apps την Documents δεν μου δείχνει την επιλογή να την κάνω ενεργή με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνουν αρχεία από mega Dropbox κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ευχαριστώ
  12. Εγώ από το ίδιο μαγαζί με τον ίδιο τρόπο ταχυδρομείου παρέλαβα στο σπίτι μου σαν συστημένο!!
  13. Που πάω για να κάνω το κλείδωμα τω εφαρμογών που θέλω ώστε να μην κλείνουν?? Ευχαριστώ!!!
  14. Παιδιά καλησπέρα. Πρώτα ένα ευχαριστώ για την βοήθεια με το Νumber Fixer που μου διόθρωσε την αναγνώριση στα μηνύματα. Τώρα άλλο πρόβλημα πολύ κουλό και δε μπορώ να βρω μια άκρη μάλλον όλα τα περιέργα σε μένα τυχαίνουν. Για να περάσει το τηλέφωνο από wifi σε mobile data θέλει reboot. To έχει συναντήσει κανείς αυτό? Το τηλέφωνο δε το έχω πειράξει ξαναλέω (ακόμα) είναι από geek και φοράει MIUI 8.0 STABLE 8.0.5.0.0(MBFCNDG) είναι το 3/64 με Vodafone. Eπίσης στην οθόνη κλειδώματος δεν μου βγάζει με τίποτα τις ειδοποιήσεις του Viber, Messenger αν δεν τρέχουν στο background όπου έχει ρυθμίσεις έχω πάει και τις έχω τσεκάρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το θέμα των sms ευχαριστώ!!!
  16. Παιδιά καλημέρα παρελαβα την Τετάρτη από Geek το κινητο 3gb/64. Δε μπορώ να πω ότι έχω ακόμη ολοκληρομένη εικόνα γιατι δεν ειχα και πολύ χρόνο να το ψαξω. Δεν εχω πειράξει τίποτα είναι όπως μου έχει έρθει και γενικά πάει πολύ καλά.Δυο θέματα που έχω μόνο είναι ότι όταν είμαι με δεδομένα στην μπάρα επάνω δεν μου δείχνει αν είμαι 3g 4g ή κάτι άλλο και στα sms δεν μου βγάζει αναγνωριση ατόμου αλλά μόνο τον αριθμό. Εχω vodafone. εχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα?? Ευχαριστώ
  17. Παιδιά καλησπέρα. Ξαφνικα το κινητό μου απο hot spot σε hot spot για να συνδεθεί θέλει restart. Φοράει μια Maucat 4.4.2 δε θυμάμαι version. Μπορεί να βοηθήσει κανεις?? Ευχαριστώ!!!
  18. παιδιά καλησπέρα εδώ και καιρό η κάμερα μου μια δουλευει μια δε δουλεύει. παίρνω συνέχει το μήνυμα ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα. πάω να καθαρίσω την cash στις ρυθμίσεις αλλά δεν τη βρίσκω την εφαρμογή . έχει αντιμετωπίσει κανένα το ίδιο πρόβλημα και αν υπάρχει καμμιά λύση. να πω ότι ούτε άλλες εφαρμογές την βλέπουν την κάμερα. ευχαριστώ.
  19. Μου έπεσε κάτω το κινητό ενώ είναι σε θήκη. Μετά το πέσιμο δεν είχε καμμιά φανερή ζημιά αλλά διαπίστωσα ότι δεν δουλευει το φλάς σα φακός και μετά καμμιά εφαρμογή δεν ενεργοποιεί την κάμερα. Εκανα restart το έκλεισα έβγαλα μπαταρία αλλά τίποτα. Μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Επίσης στο τεστε του Θείου επίσης δεν έχει πρόσβαση. Ευχαριστώ.
  20. Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτές οι δυο ρομ σίγουρα υποστηρίζουν μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα sd <<<<xtremevanilla 2.0>>>> <<<<aosp maucat>>>. και αν έχει προχειρα τα λινκ για να τις κατεβάσω. Ευχαριστώ πολύ!!!!
  21. Σε παρακαλω μπορείς να μου δωσεις ενα λινκ για μια aosp που το κανει και είναι σταθερη και ενα για μια miui με ίδια χαρακτηριστικά αν και αυτή που είχα κατα 99% το έκανε και παλι ευχαριστω
  22. Καλησπέρα το τηλέφωνο μου φοράει την Ρομ του algorithm και ξαφνικα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα ο file manager την βλέπει κανονικά και λειτουργει το ccleaner που μέχρι πρόσφατα την έβλεπε μου λέει τώρα οτι χώρος αποθήκευσης και κάρτα είναι το ίδιο ξερεται τι παιζει γιατί αρχισε να γεμίζει η μνήμη και δεν μπορω να μεταφέρω εφαρμογές ευχαριστω
  23. και η επόμενη ερώτηση που θα το βρω το fast boot... sorry!!!
  24. κανονικά βλέπει το .img file από την κάρτα το φορτω΄νει και οταν με ρωτάει να μπει σε recovery mode του λέω οκ και ξεκινάει και με ξαναβγάζει στη λοκ σκριν. εχω φορμάρει την καρτα στον υπολογιστή σε fat 32 και αυτή την στιγμή μέσα έχει μόνο το .img και το .zip της ρομ παίζει ρόλο που δεν έχω πάνω κάρτα sim το τηλέφωνο λέει ότι φοράει αυτή τη στιγμή Προσαρμοσμένη έκδοση Βuild 62 μάλλον έκει την έχω πατήσει?
  25. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΝΩ ΌΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ RECOVERY MODE. KAMMIA IDEA KANEIS. EYXARISTV -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης απαγορεύονται τα greeklish.
×
×
  • Create New...