Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Apo ta arxeia mui den exw to OneNoteMobileInt.dll.0409.mui tou karharia, Freco, Mastelos, tha to analavei kapoios apo esas? Taxidevw gia katw shmera gia afto kai den pianomai egw..Tha eimai pali sto PC to bradu an einai na ta steiloume ston TOM mhpws kai prolaboume to SK na doume thn GR ROM .. ;)

Ξεκινάω εγώ.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kala yπαρχει και αλλο αρχειο??? ας δωσει καποιος το Link να το κατεβασουμε.. freco αν ειναι να το δουλεψεις, στειλε μου το αρχειο στο karhariasgr@yahoo.com να το συνεχισω κ εγω απο την μεση κ μετα

san prostyxo yponnoymeno poy akoystike ayto.....

Πρόστυχες λέξεις δεν υπάρχουν. Πρόστυχα μυαλά...:lol::lol::lol::lol:

Έτοιμο.

Κωνσταντίνος

:w00t::w00t::w00t: TI LETE TORA :w00t::w00t::w00t:

TI EXO XASI MESA SE 3 MERES!!!

BRAVO PAIDIA.

ante kai na doume sintoma tin elliniki rom:):D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΠΑΔΟΣ HTC P 3300 AΠΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ

To HTC Svelto πήρες??? :lol::lol::lol::lol:

Καλώς ήρθες φίλε μου.

Κωνσταντίνος

Μπραβο Guys, Τα Ελληνικα πανω σε ποια ρομ θα περαστουν?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Πάντως ήμουν της ιδέας να κάνουμε την μετάφραση ποιο απλοϊκή. Δλδ "πάτα με", "θα στείλω μύνημα οκ?" κ γενικά να είναι σε αργκό τα μυνήματα που εμφανίζονται. Ίσως και κάποια funny version του στύλ "Έναρξει"... :D

paidia 8elw mesw tou battery status na dw se mia taxythta douleyei kalytera h artemis alla gia na mhn to kapsw mporei kapoios na mou pei poies ry8miseis prepei na kanw kai na prose3w???

eyxaristw

paidia 8elw mesw tou battery status na dw se mia taxythta douleyei kalytera h artemis alla gia na mhn to kapsw mporei kapoios na mou pei poies ry8miseis prepei na kanw kai na prose3w???

eyxaristw

Μην το βάλεις πάνω απο 247

"Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:"

γιατι? εγω το δουλευω ανετα στα 260, ουτε το D7 δε μου κολλαει. Το εχω δουλεψει και σε μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα λογω κολλήματος GPS το έριξα στα 260. Δεν είδα κ μεγάλη διαφορά 247 με 260, ούτε καν στην απελευθέρωση μνήμης..

γιατι? εγω το δουλευω ανετα στα 260, ουτε το D7 δε μου κολλαει. Το εχω δουλεψει και σε μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα λογω κολλήματος GPS το έριξα στα 260. Δεν είδα κ μεγάλη διαφορά 247 με 260, ούτε καν στην απελευθέρωση μνήμης..

Τι να σου πω.. Εγώ τώρα μαθαίνω, γι αυτό και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα.. Πάντως εδώ μέσα διάβασα την ίδια συμβουλή απο πολλούς που δείχνουν να γνωρίζουν "πρόσωπα και πράγματα".. να γνωρίζουν δηλ. πολύ καλά την λειτουργία του συγκεκριμένου ppc.

Ακολούθησα απλά την συμβουλή τους και όταν κάποια στιγμή πήγα να πειραματιστώ σε παραπάνω ταχύτητες, η οθόνη του ppc μου είδε "αστεράκια"... και μαζί κι εγώ...:)

"Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:"

Παιδια μια παρατηρηση και μια βοηθεια...μεχρι χθες συγχρονιζα το artemis με το laptop μου κανονικα...χθες ομως βρηκα ενα ασυρματο δυκτυο open και ΜΠΗΚΑ( δεδομενου οτι περιμενω απο HOL συνδεση) η ποιοτητα ταχυτητας ομως ηταν χαμηλη ετσι εκανα repair και αλλαξε ΙΡ και μπηκα με πολυ καλη ταχυτητα...δεν μπορω ομως πια να κανω sync με το αρτεμις...τα εκανα ολα delete αλλα τιποτα...υπαρχει κατι γραμμενο ή καλοιος να δωσει μια βοηθεια?

Ευχαριστω

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Μην το βάλεις πάνω απο 247

Περασαν απο τα χερια μου δυο 3300. Το ενα εφτανε μεχρι 273 και το δευτερο μεχρι 286. Ασχετα αν τα δουλευω στα 260 για σιγουρια.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Πρόστυχες λέξεις δεν υπάρχουν. Πρόστυχα μυαλά...:lol::lol::lol::lol:

Έτοιμο.

:lol::lol::lol:

Paidia molis eftasa Athina kai mpika mesa (arwsteiaaaaa!!)...

Loipon to arxeio me ola ta exelinismena MUI stalthike ston TOM edw

Apo edw kai pera perimenoume nea tou TOM ..

Kai pali ena MEGALO EFXARISTO se ola ta paidia pou voitisan sthn metafrash kai idiaitera tous Koukoulakis ,Freco, Mastelos, karhariasgr, Vkoulbal(xda) gia thn ameristh vohtheia..

Eipame gia polosti fora esu eisai h exeresi!!!!!!!!!!! :D

a. Mhn to xanapeis tha se misisw:lol:

b. Vgalto gia poulima kai zhta 100 € parapanw

c. Paixe ena lotto

Ωραία!!! Να την περάσουμε αυτή, γιατί την καινούργια με τα Ελληνικά που μεταφράσαμε εγώ ΔΕ την περνάω :D:D:D:D:D

H telefrtea ROm tou TOM mamei kai dernei milame gia poli gdhgorh ftpu na mhn thn matiaxw

Des kai poso grigora anigei to fakelo ton windows, kala einai telia doulia!

H telefrtea ROm tou TOM mamei kai dernei milame gia poli gdhgorh ftpu na mhn thn matiaxw

+1

Apo ta liga poy mporw na katalabw einai h kalyterh me diafora.

Apo tis 5 poy dokimasa tis teleytaies meres. :D

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε με τις ROM!

Έχω ένα P3300 όχι της ACE με την official WM6 ROM (από το htc europe) και επίσης το αρχειάκι που δίνει η ACE για τα ελληνικά (P3300_WM6_0.4.2.1_GR.exe).

Μπορώ να το περάσω αυτό ή θα βαρέσει διάλυση το μηχάνημα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Administrators
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε με τις ROM!

Έχω ένα P3300 όχι της ACE με την official WM6 ROM (από το htc europe) και επίσης το αρχειάκι που δίνει η ACE για τα ελληνικά (P3300_WM6_0.4.2.1_GR.exe).

Μπορώ να το περάσω αυτό ή θα βαρέσει διάλυση το μηχάνημα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μην προσπαθήσεις καν γιατί δεν το γλυτώνεις το hard reset. Η ACE έχει database με όλα τα ελληνικά Ρ3300 και όταν βάλεις τα ελληνικά της ACE θα κολλήσει και θα ξεκολλήσει μόνο με hard reset. Κατα τη γνώμη μου πάντως το ελληνικό μενού είναι άχρηστο αφού πλέον υπάρχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών στην αγγλική rom. Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις και cooked rom κάποια στιγμή όταν θα έχεις εξοικειωθεί αρκετά με το Artemis σου. Και εάν επιμένεις για ελληνικό μενού... ετοιμάζει κάτι καλό ο Minotavrs (όπως θα έχεις διαβάσει παραπάνω) :cool:

Modpic.gif