Minotavrs Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 file mou kala ta les,alla efoson den ypostirizi to dest 6 tote giati balthikan na me eksipiretisoun? .....kai de kataferan kai tpt oi ASXETOI!!!!!!!! Giati theloun na se exypirethsoun kai den einai arpaxtres san kapoious allous pou poulane syskeves P3300 me to Destinator 6 epanw to opoio den paizei me tis neoteres ekdoseis tou.. BTW epeidh exw paei kai egw apo thn NGI kai epeidh tous Xerw arketa kala epetrepse mou na diafwnhsw mazi sou peri ths asxetosinis .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Giati theloun na se exypirethsoun kai den einai arpaxtres san kapoious allous pou poulane syskeves P3300 me to Destinator 6 epanw to opoio den paizei me tis neoteres ekdoseis tou.. BTW epeidh exw paei kai egw apo thn NGI kai epeidh tous Xerw arketa kala epetrepse mou na diafwnhsw mazi sou peri ths asxetosinis .... sto site ths NGI dinoun kapia patenta (TMC) gia na klidwsh tous doryforoys kai sto p3300 swsta?aytoi de mporousan na mou to perasoyn,ayto lew...!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 sto site ths NGI dinoun kapia patenta (TMC) gia na klidwsh tous doryforoys kai sto p3300 swsta?aytoi de mporousan na mou to perasoyn,ayto lew...!! Afth thn patenta thn exw dwsei apo ta perasmena Xristoygenna se HOW TO (lisi TRAFICSAM) toso mesa sto forum tous oso kai edw (kai to anefera pio panw) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 An einai etsi.. twra eisai se kalo dromo phgaine kai apenergopoihse apo ta alerts ths eidopoihses gia to den vrethike GPS κάτσε να το εμπεδώσω πρώτα και βλέπουμε thanks Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Σας καλωσορίζω όλους, σας διαβάζω από τον Σεπτέμβριο. Το πήρα και εγώ, μετά από τόσα χρόνια στην νοκια είπα να ανοίξω φτερά για το htc 3300. Το πήρα από κοσμοτε 619 ευρώ. Και τώρα στο θέμα μου, είπα να βάλω από την αρχή τα wm 6 αλλά στο σαιτ της htc, αν και έκανα εγγραφή δεν τα βρήκα …. μπορεί να γέρασα μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Σας καλωσορίζω όλους, σας διαβάζω από τον Σεπτέμβριο. Το πήρα και εγώ, μετά από τόσα χρόνια στην νοκια είπα να ανοίξω φτερά για το htc 3300. Το πήρα από κοσμοτε 619 ευρώ. Και τώρα στο θέμα μου, είπα να βάλω από την αρχή τα wm 6 αλλά στο σαιτ της htc, αν και έκανα εγγραφή δεν τα βρήκα …. μπορεί να γέρασα μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ. αφού έγινες μέλος του φόρουμ μπες σε αυτό το λινκ και ακολούθησε τις οδηγίες http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivicsakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 geia sas se olous.. exo ena problimataki me tin karta mnimis tou htc p 3300...den diabazei ta dedomena tis kartas mnimis.yparxei kanena programmataki na kano anaktisi dedomenon tis kartas?? i telos panton na yparxei mia lisi na min xaso ta dedomena? merikous fakelous tous exei me oti na nai grammata fainetai oti exoun katastrafei arxeia..ti na kano xseri kaneis?auti i siskeuei mou dimiourgei olo problimata.. sas euxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Βάλε την κάρτα σε κάποιο card reader, κάνε backup τα δεδομένα που θες κ μετά formαρε την κάρτα σου. Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα κ το έλυσα με τον τρόπο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μου στειλανε σημερα απο τη WIND fax με ενα κατεβατο ρυθμισεις για GPRS, Internet, MMS επειδη λενε για αυτη τη συσκευη δεν παιζει ο standard τροπος με το sms που στελνουνε και το κανεις αποθηκευση. Επειδη αυριο σκοπευω να αρχισω να βαζω καμια cooked για πρωτη φορα :cry: πρεπει να περναω ολα αυτα τα settings χειροκινητα καθε φορα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μου στειλανε σημερα απο τη WIND fax με ενα κατεβατο ρυθμισεις για GPRS, Internet, MMS επειδη λενε για αυτη τη συσκευη δεν παιζει ο standard τροπος με το sms που στελνουνε και το κανεις αποθηκευση. Επειδη αυριο σκοπευω να αρχισω να βαζω καμια cooked για πρωτη φορα :cry: πρεπει να περναω ολα αυτα τα settings χειροκινητα καθε φορα? Ευχαριστω. Φυσικα!!!Αφου καθε φορα που βαζεις μια νεα ρομ,ειναι σαν να κανεις φορματ!!Τα παντα απο την αρχη!(Σ.Σ.Αυτο εννοειται!Πρεπει να το ξερεις,μια για παντα!) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Φυσικα!!!Αφου καθε φορα που βαζεις μια νεα ρομ,ειναι σαν να κανεις φορματ!!Τα παντα απο την αρχη!(Σ.Σ.Αυτο εννοειται!Πρεπει να το ξερεις,μια για παντα!) Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι :lol: Ειχα μια ελπιδα μηπως εχει βρει κανενα παλικαρι ενα τροπο να παιρνουμε backup και να κανουμε εγκατασταση ολα τα settings μαζι. Ή να υπαρχει κανενα .cab αρχειακι για αυτη τη δουλεια. :X Μηπως λεω βλακειες τοση ωρα? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι :lol: Ειχα μια ελπιδα μηπως εχει βρει κανενα παλικαρι ενα τροπο να παιρνουμε backup και να κανουμε εγκατασταση ολα τα settings μαζι. Ή να υπαρχει κανενα .cab αρχειακι για αυτη τη δουλεια. :X Μηπως λεω βλακειες τοση ωρα? :rolleyes: Backup μπορεις να κανεις με το spite backup,αλλα απ οσο ξερο,δεν εχει νοημα,αν περασεις νεα ρομ!Ψαξ το λιγο παντως...;) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Backup μπορεις να κανεις με το spite backup,αλλα απ οσο ξερο,δεν εχει νοημα,αν περασεις νεα ρομ!Ψαξ το λιγο παντως...;) an peraseis nea rom den kai na kaneis backup einai axristo giati einai san na exeis vista kai na pas na trekseis to backup twm xp!!!!apla kane ena backup se periptwsh pou thes na ksanagiriseis sthn palia sou rom kapote Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Ερώτηση: Έχω βάλει χάρτη της Αυστρίας και χάρτη της Ελβετίας. Αν θέλω να πάω από την Ελβετία στην Αυστρία (π.χ. Γενέβη - Salzburg) πως θα πάω όταν δε μπορεί να απεικονίσει 2 χάρτες (ή και περισσότερους) ταυτόχρονα; Ή μήπως υπάρχει κάποια πατέντα που δεν ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstave83 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά καλησπέρα έχω εδω και μια εβδομάδα το P3300. Eιπα να δοκιμάσω κατευθειαν το Destinator 7 που βρήκα από ένα φίλο. Δεν του χριαζεται από ότι φαίνεται το gps gate (λέω εγώ τώρα) γιατί βρίσκει αμέσως τους δορυφόρους και ξεκιναει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι εχει μεγάλη καθυστέριση όταν ξεκινάει να κινηται το αυτοκίνητο και ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες όταν σταματάς ξαναβρίσκει αμέσως το σήμα. Υπάρχει περιπτωση να φταίει ο αργος επεξεργαστής. και αν ναι τι πρπέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. xairetai myphone users... file maxgr26 kata proswpikh moy apopsh den ftaiei to artemis soy apla einai ligo vary to 7 Dokimase to PN kalytera exw dei ta idia fainomena sto p3600 mou kai sto mio p550 toy brother. Dokimasame oles tis ekdoseis, 6 7 PN kai katalhksame kai oi dyo sto PN just try it, h telikh gnwmh einai dikh soy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 kai katalhksame kai oi dyo sto PN Το ΡΝ δεν είναι νομίζω συμβατό με τους καινούργιους χάρτες της NGI, άρα προς το παρόν το 6 είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι :lol: Ειχα μια ελπιδα μηπως εχει βρει κανενα παλικαρι ενα τροπο να παιρνουμε backup και να κανουμε εγκατασταση ολα τα settings μαζι. Ή να υπαρχει κανενα .cab αρχειακι για αυτη τη δουλεια. :X Μηπως λεω βλακειες τοση ωρα? :rolleyes: Για να περστουν οι ρυθμισεις παροχου αυτοματα κατεβασε αυτο το αρχειο http://rapidshare.com/files/60442876/Htc_Network_Wizard_GR.cab και καντο εγκατασταση. Περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Το πρωτο μου φλασαρισμα δεν πηγε οπως θα περιμενα. :( Περασα την TOM_Black_Blue_v4.2_WWE και εχω τις εξης αποριες. 1) Αν εχω καταλαβει καλα ενα απο τα στοιχεια που κρινουν μια ROM ειναι το program free memory. Εμενα μετα απο το soft reset ξεκιναει καπου στα 23 και μεσα στην επομενη ωρα γκρεμιζεται στα 15 χωρις να εχω περασει τιποτα προγραμματα ακομα. Υπαρχει περιπτωση μια ROM να μην ταιριαζει καθολου σε ενα PPC ή μπορει να εχω κανει κατι λαθος? 2) Αν θελω να δοκιμασω αλλη ROM πρεπει να κανω παλι το ξεκλειδωμα που περιγραφει ο Minotavrs με το USPL ή αυτο γινεται μια φορα και ειμαστε ετοιμοι για παντα να περναμε οποια ROM θελουμε? 3) Κατα τη συνδεση με το active sync μου βγαζει το παρακατω περιεργο κοκκινο θαυμαστικο. Το ειχα ξαναπαθει αυτο με την Eλληνικη ROM αλλα καπου ειχα διαβασει να παω ΑΡΧΕΙΟ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ και εστρωσε αμεσως. Τωρα κανω το ιδιο και δεν παιζει. Εχω το active sync 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Το ΡΝ δεν είναι νομίζω συμβατό με τους καινούργιους χάρτες της NGI, άρα προς το παρόν το 6 είναι η καλύτερη λύση. Είναι πλέον.Έχει βγεί εδώ και μερικές ενδομάδες έκδοση του 2007.Q2 χάρτη για ΡΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά καλησπέρα έχω εδω και μια εβδομάδα το P3300. Eιπα να δοκιμάσω κατευθειαν το Destinator 7 που βρήκα από ένα φίλο. Δεν του χριαζεται από ότι φαίνεται το gps gate (λέω εγώ τώρα) γιατί βρίσκει αμέσως τους δορυφόρους και ξεκιναει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι εχει μεγάλη καθυστέριση όταν ξεκινάει να κινηται το αυτοκίνητο και ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες όταν σταματάς ξαναβρίσκει αμέσως το σήμα. Υπάρχει περιπτωση να φταίει ο αργος επεξεργαστής. και αν ναι τι πρπέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To provlima sou egite to dll pou einai ypefthino gia to gps kai to opoio den sunergazete swsta me to Artemis.. malista h sympreifora pou perigrafeis exei parathrhthei kai analithei diexodika se syntheseis pou exoun valmenes epanw tous to palio dll tou destinator 6.0 to opoio epaize kanonika me to artmis.. Thewrw kata 99% oti kati tetoio exei ginei kai se esena en agnoia sou des to dll gia to gpsgate kai tsekare thn ekdosh tou gia na to diapistwseis.. En oligis to Destinator 7 se Artemis xwris gpsgate den einai feregio kai den prosferete gia asfalis plohghseis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά βοήθεια.Μετα απο reset που έκανα στο Ρ3300 μου,αυτο κολάει στο εικονίδιο των Windows Mobile και δεν προχωράει.Τι να κάνω; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τον σταυρό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά βοήθεια.Μετα απο reset που έκανα στο Ρ3300 μου,αυτο κολάει στο εικονίδιο των Windows Mobile και δεν προχωράει.Τι να κάνω; Αν ενεργοποίησες τα tray icons του Battery Status και δεν έχεις την τελευταία version, πας για hard reset. Δέστο σαν μια πρόκληση ή αιτία για να το φρεσκάρεις με μια νέα rom. Good Luck. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τον σταυρό σου... Κανένας άλλος ξέρει; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Αν ενεργοποίησες τα tray icons του Battery Status και δεν έχεις την τελευταία version, πας για hard reset. Δέστο σαν μια πρόκληση ή αιτία για να το φρεσκάρεις με μια νέα rom. Good Luck. Το αγόρασα πριν λίγο καιρό με περασμένα τα WM6.Απο την αντιπροσωπεία δεν υπάρχει πλέον εγγύηση αφού έχει περασμένα WM6 όχι γνήσια.Μακάρι να ήξερα και πως περνάνε την νέα rom. Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts