Haris1977 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Καλημερα boys..;) Έχω ενα προβλημα με το GPRS μου και την συνδεση στο ιντερνετ.:(. Εχω σύνδεση COSMOKARTAS. Οι ρυθμισεις μου ειναι οι εξης: ρυθμισεις>συνδεσεις>διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων>επεξεργασια Ονομα: Cosmote Eπιλογή μοντεμ: Γραμμή κιν.τη. (GPRS) Ονομα access point: wap-internet Onoma:user Kodikos:**************** (αστερακια που τα χει ετοιμα οποτε δεν ξερω ποιος κωδικος ειναι:() τομεας: - (blank) Προχωρημενες ρυθμίσεις: TCP/IP & ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ >Xρηση IP απο διακομιστη Ερωτήσεις 1) Μηπως στα TCP/IP & ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ πρέπει να βαλω manually setup και οχι Xρηση IP απο διακομιστη? Μηπως δηλαδη πρεπει να βαλω ειδική IP? 2) H cosmocarta μου ειναι 7 ετιας . Μήπως εκει ειναι το προβλημα? Τhanks εκ των προτέρων .Οποιος μπορει ας βοηθήσει διοτι δεν εχω σύνδεση..:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εγω παντως εχω την official ROM της ACE Hellas (WM6) και s2u2 0.50 και οπως ειπα δεν παρατηρησα τιποτα παραξενα με τη μπαταρια. Thelw xari apo esena pou exeis thn Rom ths ACE (varieme na xanasthnw to exw liosei o artemaki mou sto flashing),.,, an mporeis me to resco registry kane ena backup olh sou thn registry kai sthlthn mou gia na dw ti paizei me ta greek kai to outress.dll pou den kathete swsta sto leng.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδιά προσοχή. Αυτό καταβροχθίζει την μπαταρία σε χρόνο μηδέν. Δεν ξέρω ποιά έκδοση, αλλά αν παρατηρήσετε ότι η μπαταρία τελειώνει σε 12 - 15 ώρες να ξέρετε πως αυτό φταίει. Πάντως είναι must εφαρμογή. EDIT "the problem is that s2u2.exe is run when you press the suspend button the first time, not when you press it again to wake it up. when your pocket pc is in suspend mode, it's actually still running the os. just in a low-profile mode. so what's happening is that s2u2 is running graphics and constantly using cpu etc. which would use up a bit of battery. if you use a tool like mymobiler you can witness slide2unlock running when you press the suspend button. should be pretty easy to fix. A_C will probably have a fix for it soon so don't be too worried." Από το αντίστοιχο thread στους XDA. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1582122&postcount=137 Όντως πολύ χάσιμο !!! http://www.geocities.com/eagle_online2003/ACSU2.jpg to snapshot sou deixnei na einai apo prohgoumenh ekdosh h teleftea exei prasino eikonidio batarias (des pisw nthn dikia mou) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδια καλημερα. Με αργα βηματακια προσπαθω να μαθω το πρωτο μου PPC. Εκανα 3 μερες test τη WM5. Exθες περασα τη WM6. Και μετα απο 1-2 μερες με βλεπω να βαζω την πρωτη μου Cooked ROM. Aπο τη μια χαιρομαι που το αγορασα σε μια περιοδο που γινεται πανικος απο νεα "καλουδια" απο την αλλη με εχει πιασει αγχος γιατι θελω να δοκιμασω οοοολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμος για πολλα πολλα. Να σας κανω τωρα και λιγες ερωτησουλες. :D 1)Ποιες ειναι οι 2-3 επικρατεστερες Cooked και αν μπορειτε ενα link για την καθε μια. 2)Ψαχνω για ενα προγραμματακι που να κανει minimize μια εφαρμογη (destinator, explorer κτλ ) για να μη χρειαζεται να την κλεινω εντελως αν θελω να κανω ενα τηλεφωνο εκεινη την ωρα που την τρεχω. 3)Παιζει Java για PPC's ? Για παραδειγμα να ανοιγει κανονικα οπως στο PC ενα link σαν http://speedtest.forthnet.gr/ 4) Βεβαια ειμαι σιγουρος πως καπως μπορω να βαλω υπενθυμισεις για γιορτες γενεθλια κτλ αλλα ακομα δεν το εψαξα. Με ποιο τροπο μπορω να το κανω μεσα απο τη WM6 ή αν υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμματακι που προτεινετε. 5)Δοκιμασα το resco keyboard αλλα μου φανηκε πολυ μικρο για να γραψω μηνυμα καπως γρηγορα. Παιζει κανενα τεραστιο keyboard να δοκιμασω? Sorry για τις πολλες ερωτησεις. Διαβασα ολα τα μηνυματα μεχρι τωρα και απο οτι θυμαμαι πολλα απο αυτα εχουν απαντηθει. Αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να ψαξω ακριβως σε ποιο σημειο ειναι το καθε τι απο τα παραπανω που ρωταω.:rolleyes: Τουλαχιστον με το thread που διαβασα απο την αρχη πηρα μια πολυ καλη σφαιρικη εικονα και περιορισα κατα πολυ τις ερωτησεις που ειχα να κανω. :D Δεκτες και απαντησεις απο οποιον δε βαριεται εκτος απο τον πρωτο που θα απαντησει. :O :X Για να υπαρχει ποικιλια στο ψαξιμο που θα κανω μετα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 για να πω την αλήθεια τώρα τελευταία που ειδα πρόβλημα με την μπαταρία ειχα ανεβάσει το over clocking απο 247 σε 260(τωρα παλι 247) παρατήρησα οτι βελτιώθηκε η ταχύτητα αλλα παράλληλα η μπαταρία δεν έβγαζε τη μέρα,θα δούμε στη συνέχεια. Μπάμπη ελπίζω ο τομ να κανει το θαυμα του,αν και θα προτιμούσα να τελειοποιούσε το δικό σου ετσι ώστε να μπορούμε να το βάλουμε σε όποια ρομ θέλαμε:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 για να πω την αλήθεια τώρα τελευταία που ειδα πρόβλημα με την μπαταρία ειχα ανεβάσει το over clocking απο 247 σε 260(τωρα παλι 247) παρατήρησα οτι βελτιώθηκε η ταχύτητα αλλα παράλληλα η μπαταρία δεν έβγαζε τη μέρα,θα δούμε στη συνέχεια. Μπάμπη ελπίζω ο τομ να κανει το θαυμα του,αν και θα προτιμούσα να τελειοποιούσε το δικό σου ετσι ώστε να μπορούμε να το βάλουμε σε όποια ρομ θέλαμε:) Den asxolounte re Pano milisa kai me ton mechle eproxthes h logiki tous einai exellinizw to periballon apo ta mui files ths microsoft kai oxi apo etoima cabs... Dystyxws ta ellinika mui files den yparxoun se afth thn fash giati poli apla den mporoume na ta travixoume apo thn original Windows GReek ROM giati poli apla den yparxei . Afto pou exoume apo dynax kai apo aceeinai extended rom kai oxi original opws oi germanikes oi italikes rom ara thn trwme kanonika kai perimenoume... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Παιδια καλημερα. Με αργα βηματακια προσπαθω να μαθω το πρωτο μου PPC. Εκανα 3 μερες test τη WM5. Exθες περασα τη WM6. Και μετα απο 1-2 μερες με βλεπω να βαζω την πρωτη μου Cooked ROM. Aπο τη μια χαιρομαι που το αγορασα σε μια περιοδο που γινεται πανικος απο νεα "καλουδια" απο την αλλη με εχει πιασει αγχος γιατι θελω να δοκιμασω οοοολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμος για πολλα πολλα. Να σας κανω τωρα και λιγες ερωτησουλες. :D 1)Ποιες ειναι οι 2-3 επικρατεστερες Cooked και αν μπορειτε ενα link για την καθε μια. PV vanilla kai b&b 4.2 tha tis vreis edw 2)Ψαχνω για ενα προγραμματακι που να κανει minimize μια εφαρμογη (destinator, explorer κτλ ) για να μη χρειαζεται να την κλεινω εντελως αν θελω να κανω ενα τηλεφωνο εκεινη την ωρα που την τρεχω. 3)Παιζει Java για PPC's ? Για παραδειγμα να ανοιγει κανονικα οπως στο PC ενα link σαν http://speedtest.forthnet.gr/ Oi etoimes ta exoun ola enswmatomena kai symferoun 4) Βεβαια ειμαι σιγουρος πως καπως μπορω να βαλω υπενθυμισεις για γιορτες γενεθλια κτλ αλλα ακομα δεν το εψαξα. Με ποιο τροπο μπορω να το κανω μεσα απο τη WM6 ή αν υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμματακι που προτεινετε. An thes des kai to eortologio pou exei anevei sto forum apo ellina xrhsth 5)Δοκιμασα το resco keyboard αλλα μου φανηκε πολυ μικρο για να γραψω μηνυμα καπως γρηγορα. Παιζει κανενα τεραστιο keyboard να δοκιμασω? Psaxe gia to hyper keyboard Sorry για τις πολλες ερωτησεις. Διαβασα ολα τα μηνυματα μεχρι τωρα και απο οτι θυμαμαι πολλα απο αυτα εχουν απαντηθει. Αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να ψαξω ακριβως σε ποιο σημειο ειναι το καθε τι απο τα παραπανω που ρωταω.:rolleyes: Τουλαχιστον με το thread που διαβασα απο την αρχη πηρα μια πολυ καλη σφαιρικη εικονα και περιορισα κατα πολυ τις ερωτησεις που ειχα να κανω. :D Δεκτες και απαντησεις απο οποιον δε βαριεται εκτος απο τον πρωτο που θα απαντησει. :O :X Για να υπαρχει ποικιλια στο ψαξιμο που θα κανω μετα. :lol: :cool::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 PV vanilla kai b&b 4.2 tha tis vreis edw Oi etoimes ta exoun ola enswmatomena kai symferoun An thes des kai to eortologio pou exei anevei sto forum apo ellina xrhsth Psaxe gia to hyper keyboard :cool::D Να' σαι καλα φιλε. :D Πιανω δουλιτσα. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 to snapshot sou deixnei na einai apo prohgoumenh ekdosh h teleftea exei prasino eikonidio batarias (des pisw nthn dikia mou) Η έκδοση που δοκίμασα ήταν η 0.5. Όσο για το snapshot δεν είναι δικό μου. Είναι από το link που δίνω στο post. Καλά εσύ το εικονίδιο της μπαταρίας πρόσεξες??? Να ανησυχώ? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Καλημερα,Μπορει να μου δωσει καποιος την ελληνικη Rom?που μπορω να τη βρω ισως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Καλημερα,Μπορει να μου δωσει καποιος την ελληνικη Rom?που μπορω να τη βρω ισως? Εδώ κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Καλημερα,Μπορει να μου δωσει καποιος την ελληνικη Rom?που μπορω να τη βρω ισως? Δεν υπάρχει ελληνική rom. Κατεβάζεις από την HTC την αγγλική rom και από την Ace την ελληνική "μεταγλώτιση". Δες εδώ: http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=49167&postcount=1 Κατεβέζεις την rom από εδώ: http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en αφού κάνεις register. Και τα Eλληνικά από την Ace στο πρώτο link. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Καλημερα σε ολους...;) Έχω ενα προβλημα με το GPRS μου και την συνδεση στο ιντερνετ.. Εχω σύνδεση COSMOKARTAS με το κινητο HTC p3300. Οι ρυθμισεις μου ειναι οι εξης: ρυθμισεις>συνδεσεις>διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων>επεξεργασια Ονομα: Cosmote Eπιλογή μοντεμ: Γραμμή κιν.τη. (GPRS) Ονομα access point: wap-internet Oνομα :user Kωδικος :*************** (αστερακια που τα χει ετοιμα οποτε δεν ξερω ποιος κωδικος ειναι:() τομεας: - (κενό) Προχωρημενες ρυθμίσεις: TCP/IP & ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ >Xρηση IP απο διακομιστη Ερωτήσεις 1) Μηπως στα TCP/IP & ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ πρέπει να βαλω manually setup και οχι Xρηση IP απο διακομιστη? Μηπως δηλαδη πρεπει να βαλω ειδική IP? 2) H cosmocarta μου ειναι 7 ετιας . Μήπως εκει ειναι το προβλημα?? Τhanks εκ των προτέρων .Οποιος μπορει ας βοηθήσει διοτι δεν εχω σύνδεση..:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Η έκδοση που δοκίμασα ήταν η 0.5. Όσο για το snapshot δεν είναι δικό μου. Είναι από το link που δίνω στο post. Καλά εσύ το εικονίδιο της μπαταρίας πρόσεξες??? Να ανησυχώ? :lol::lol::lol::lol: To eida kai to peiragmeno logo tou provider sou mesw reg hack alla to xeperasa grhgora :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εξοδούχος και εγω χθές σαν τον περισσότερο κόσμο εβαλα να δοκιμάσω, στη διαδρομή, την τελευταία εγκατάσταση του destinator μετά απο αρκετό διάβασμα και από συμβουλές. Αυτό ήταν. Έγινα ο σπαστικός της παρέας Το destinator εξακολουθεί να χάνει το σήμα του και να ξαναυπολογίζει διαδρομές, είναι σίγουρο οτι με αυτη την λογική δεν προκείται να σε πάει πουθενα. Κάνω κατι λάθος ή θα πρέπει να συμβιβαστό με αυτό??? Μετά απο συμβουλές σας και το step by step του Minotavrs έχω Destinator 6.1.1 Franson Gpsgate v2.01 StartDestinator Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εξοδούχος και εγω χθές σαν τον περισσότερο κόσμο εβαλα να δοκιμάσω, στη διαδρομή, την τελευταία εγκατάσταση του destinator μετά απο αρκετό διάβασμα και από συμβουλές. Αυτό ήταν. Έγινα ο σπαστικός της παρέας Το destinator εξακολουθεί να χάνει το σήμα του και να ξαναυπολογίζει διαδρομές, είναι σίγουρο οτι με αυτη την λογική δεν προκείται να σε πάει πουθενα. Κάνω κατι λάθος ή θα πρέπει να συμβιβαστό με αυτό??? Μετά απο συμβουλές σας και το step by step του Minotavrs έχω Destinator 6.1.1 Franson Gpsgate v2.01 StartDestinator Pou exeis sthmeno to dest ? pia ekdwsh exeis epakrivws,,? Dokimases to etoimo setarisma mesw sd tou ipmart exeis to original h foras kati allo apo to emule ? Ola xoun sxesi metaxi tous psaxou ligo ..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 To eida kai to peiragmeno logo tou provider sou mesw reg hack alla to xeperasa grhgora :D:lol: :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Pou exeis sthmeno to dest ? pia ekdwsh exeis epakrivws,,? Dokimases to etoimo setarisma mesw sd tou ipmart exeis to original h foras kati allo apo to emule ? Ola xoun sxesi metaxi tous psaxou ligo ..:cool: Πρώτα από όλα να ευχαριστίσω για τον χρόνο σας και την υπομονή που έχετε σε θέματα μάλλον χιλιοειπωμένα Επανέρχομαι στο θέμα 1.Pou exeis sthmeno to dest ?.------> P3300 στην κάρτα μνήμης (αν εννοεις αυτο) 2. pia ekdwsh exeis epakrivws,,? ------> Destinator V6.1.1.40010 Free TMC 3.Dokimases to etoimo setarisma mesw sd tou ipmart exeis to original h foras kati allo apo to emule ? ----> το σετάρισμα που έκανα είναι αυτό που περιγράφεις αναλυτικότατα στο lik http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036544#post2036544 και δεν έχω δοκιμάσει κανένα σετάρισμα απο ipmart Τι λες γιατρέ? Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Mino σου εστειλα την ελληνικη reg Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Thelw xari apo esena pou exeis thn Rom ths ACE (varieme na xanasthnw to exw liosei o artemaki mou sto flashing),.,, an mporeis me to resco registry kane ena backup olh sou thn registry kai sthlthn mou gia na dw ti paizei me ta greek kai to outress.dll pou den kathete swsta sto leng.cab Σε καλυψε ο φιλος tkap ή θελεις να δοκιμασω να την στειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Σε καλυψε ο φιλος tkap ή θελεις να δοκιμασω να την στειλω? Oxi efxaristw poli mou to esteile o tkap ton opoio kai efxaristw poli... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Mino σου εστειλα την ελληνικη reg Thanks m8 einai kai o prwtos... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Thanks m8 einai kai o prwtos... :D Δεν κανει τιποτα:) Αν ξερει κανεις, θα ηθελα να φτιαξω ενα script με το Μortscript, ετσι ωστε να δυναμωνει η φωνη οταν ξεκιναει το Destinator, και να χαμηλωνει οταν αυτο κλεινει. Ποιο σημειο στην reg ρυθμιζει την ενταση? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Δεν κανει τιποτα:) Αν ξερει κανεις, θα ηθελα να φτιαξω ενα script με το Μortscript, ετσι ωστε να δυναμωνει η φωνη οταν ξεκιναει το Destinator, και να χαμηλωνει οταν αυτο κλεινει. Ποιο σημειο στην reg ρυθμιζει την ενταση? Xwris na eiai 100% sigouros [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 παιδια πατησα εδω http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=49167&postcount=1 και μου εβγαλε : "user name", you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts