drum2004 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γεια σας παιδια, μηπως ξερει κάποιος πως μπορώ να σβήσω τις συντομεύσεις που αφήνουν τα προγράμματα. Γιατι έβαλα το resco explorer το απεγκατέστησα αλλά παρ'όλα αυτά μού αφησε στα προγράμματα ένα εικονίδιο που λέει system info πως μπορώ να το σβήσω???? Ευχαριστω μπες στα windows. κατω κατω βρες τον φακελο start_menu. εκει εχει φακελο προγραμματα. βρες τη συντομευση κ στειλτην. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μπες στα windows. κατω κατω βρες τον φακελο start_menu.εκει εχει φακελο προγραμματα. βρες τη συντομευση κ στειλτην. Κι εγώ που έσβησα μια συντόμευση κατά λάθος:wacko: , μπορώ να την επαναφέρω ή θέλει το πρόγραμμα ξανά εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Κι εγώ που έσβησα μια συντόμευση κατά λάθος:wacko: , μπορώ να την επαναφέρω ή θέλει το πρόγραμμα ξανά εγκατάσταση; me resco explorer thn vazeis xana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 me resco explorer thn vazeis xana Σε ευχαριστώ! Εσύ έκανες τίποτα με τα νεα Windows ή ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Σε ευχαριστώ! Εσύ έκανες τίποτα με τα νεα Windows ή ακόμα; Τιποτα Αυριο θα το παω σε ενα καταστημα που πηρα τηλ να το δουν και μου ειπαν οτι θα φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Τιποτα Αυριο θα το παω σε ενα καταστημα που πηρα τηλ να το δουν και μου ειπαν οτι θα φτιαξει. Εμ, αυτό κάνουμε όλοι μας:p ... Δεν αφήνουμε τα τα τηλεφωνάκια στην ησυχία τους και μετά χτυπιόμαστε! Εγώ έκανα χτές hard reset:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Εμ, αυτό κάνουμε όλοι μας:p ... Δεν αφήνουμε τα τα τηλεφωνάκια στην ησυχία τους και μετά χτυπιόμαστε! Εγώ έκανα χτές hard reset:cry: Κριμα, ξερω οτι εκανα μαλ.. μακαρι να γινει οπως ηταν πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Κριμα, ξερω οτι εκανα μαλ.. μακαρι να γινει οπως ηταν πριν.. Μια και σε βρήκα εύκαιρο:D έσβησα όλες τις επαφές μου από το τηλ. Τις έχω σε outlook όμως. Πώς τις περνάω στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μια και σε βρήκα εύκαιρο:D έσβησα όλες τις επαφές μου από το τηλ. Τις έχω σε outlook όμως. Πώς τις περνάω στη συσκευή; κανε me to activsync synxronismo afou exeis kanei click na kanei epafes kai oti alo thes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Παιδες help. Άλλαξα καρτοκινητή (έβαλα kosmoκάρτα) αλλά δεν έχω ρυθμίσεις internet & MMS :( Καποιος που να τα έχει για το P3300? Thanks.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Παιδες help. Άλλαξα καρτοκινητή (έβαλα kosmoκάρτα) αλλά δεν έχω ρυθμίσεις internet & MMS :( Καποιος που να τα έχει για το P3300? Thanks.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843307#post1843307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 την εκανα την καλη μου. σημερα το πρωι καταλαθος οπως πηγα να κλεισω μια κλιση απο το κοκκινο κουμπακι καταλαθως πατησα τον εξπλορερ ο οποιος συνδεθηκε με την μια.(gprs) το πηρα χαμπαρι μετα απο δυομιση ωρες. γνωριζει κανενας ποσο μηκος θα εχει η ψ***α που θα μου χρεωσει η κοσμοτε?:lol: Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 την εκανα την καλη μου. σημερα το πρωι καταλαθος οπως πηγα να κλεισω μια κλιση απο το κοκκινο κουμπακι καταλαθως πατησα τον εξπλορερ ο οποιος συνδεθηκε με την μια.(gprs) το πηρα χαμπαρι μετα απο δυομιση ωρες. γνωριζει κανενας ποσο μηκος θα εχει η ψ***α που θα μου χρεωσει η κοσμοτε?:lol: Τι περιουσιακά στοιχεία έχεις??? Ξεκίνα να πουλάς:lol: Πλάκα κάνω. Αν απλά μπήκες και δεν συνεχίστηκε το σερφάρισμα δεν νομίζω ότι θα σου πάρει το κεφάλι. Νομίζω η χρέωση είναι για τα kb που κατεβάζεις οπότε μην φοβάσαι αν απλά μπήκες κατά λάθος σε ένα site. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843307#post1843307 Κατέβασα το cosmote.cab και το εγκατέστησα αλλά ο explorer δεν δουλευει.. Πάει να αρχίσει το GPRS και αμέσως κλείνει.. Μήπως χρειάζονται χειροκίνητες ρυθμίσεις στην cosmote?:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 παιδια το artemis πως τα παει με το destinator 7 ?? ειναι συμβατο ??? γιατι βρηκα ενα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και λεω να το ξανακτυπήσω !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Γιατί??Είναι παράλογο κάποιος που έχει ένα σχεδόν άσπρο φόντο ή με πολύ έντονα χρώματα να θέλει να βάλει μαύρη γραμματοσειρά???Τι το κακό ρώτησα...:!: Όταν κάποιος μου στέλνει ένα αρχείο μέσω bluetooth αυτό αποθηκεύεται στα MyDocuments, αλλάζει η τοποθεσία αποθήκευσης και αν ναι πως, αφού όταν αποδέχομαι την αποστολή του αρχείου δεν με ρωτάει που να το αποθηκεύσει...:worry: Κάποιο Link για παιχνίδια και προγράμματα παιδιά, έστω με pm??? Στις ρυθμίσεις, στην Λειτουργία SMS, τι έχετε επιλέξει???Προτιμότερο μέσω GSM??? Καλημέρα, καμία απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα??? παιδια που στην ευχη εχει το destinator εκεινη τη ρυθμιση που σε ειδοποιει για τα ρανταρ? δε τη βρισκω με τιποτα.:mad: Εννοείται πως έχει τέτοια ρύθμιση, απλά θα πρέπει να το ψάξεις λιγάκι... ;) Μπες στο destinator και μετά στα "Αγαπημένα" , από εκεί επέλεξε κάτω-κάτω την επιλογή "Ειδοποιήσεις" και εκεί βάλε στα πόσα μέτρα θες να σε ειδοποιεί...Κι εγώ το άλλαξα και το έβαλα στα 500μ και χωρίς δεύτερη ειδοποιήση, γιατί ήταν σπαστικό να σε ειδοποιεί για ραντάρ στα 2χλμ, το οποίο πιθανότατα δεν συναντούσες καν από εκεί που πήγαινες... Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Κατέβασα το cosmote.cab και το εγκατέστησα αλλά ο explorer δεν δουλευει.. Πάει να αρχίσει το GPRS και αμέσως κλείνει.. Μήπως χρειάζονται χειροκίνητες ρυθμίσεις στην cosmote?:( Tipote?:wacko: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τι περιουσιακά στοιχεία έχεις??? Ξεκίνα να πουλάς:lol: Πλάκα κάνω. Αν απλά μπήκες και δεν συνεχίστηκε το σερφάρισμα δεν νομίζω ότι θα σου πάρει το κεφάλι. Νομίζω η χρέωση είναι για τα kb που κατεβάζεις οπότε μην φοβάσαι αν απλά μπήκες κατά λάθος σε ένα site. δεν κατεβασα τιποτα. στην αρχικη σελιδα ειχε μεινει. πιστευω να μην με χρεωσαν πολλα.:D Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 να ρωτησω κατι τους ειδικους? το QuikGPS με το που συνδεοταν το τλφ με το pc κ το ιντερνετ εκανε ενημερωση, ή την εκανα εγω χειροκινητα. παρατηρω τωρα που το συνδεσα, οτι δεν κανει ενημερωση. ου παταω κατεβασμα, κ μου λεει η συνδεση απετυχε. τι μπορει να εχει γινει? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλημέρα, καμία απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα??? Εννοείται πως έχει τέτοια ρύθμιση, απλά θα πρέπει να το ψάξεις λιγάκι... ;) Μπες στο destinator και μετά στα "Αγαπημένα" , από εκεί επέλεξε κάτω-κάτω την επιλογή "Ειδοποιήσεις" και εκεί βάλε στα πόσα μέτρα θες να σε ειδοποιεί...Κι εγώ το άλλαξα και το έβαλα στα 500μ και χωρίς δεύτερη ειδοποιήση, γιατί ήταν σπαστικό να σε ειδοποιεί για ραντάρ στα 2χλμ, το οποίο πιθανότατα δεν συναντούσες καν από εκεί που πήγαινες... ηταν στο of, για αυτο δεν μου ελεγε τιποτα. τα εβαλα οπως μου ειπες.;) Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myga Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ούτε το Destinator 7 μου δουλεύει. Ενώ βρίσκει το gps και δε φαίνεται να το χάνει, στην οθόνη η ενημέρωση της θέσης μου είναι πάναργη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 να ρωτησω κατι τους ειδικους? το QuikGPS με το που συνδεοταν το τλφ με το pc κ το ιντερνετ εκανε ενημερωση, ή την εκανα εγω χειροκινητα. παρατηρω τωρα που το συνδεσα, οτι δεν κανει ενημερωση. ου παταω κατεβασμα, κ μου λεει η συνδεση απετυχε. τι μπορει να εχει γινει? εδω δεν εχει κανενας λυση? που εισαι βρε Ζαχαρακη? :D Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Φίλε.. σήμερα το πρωϊ που διάβασα το post σου πρόσεξα ότι μου το παρουσίασε και σε μένα!!! Ήμουν στην δουλειά, σύνδεση με το PC εκεί. Τώρα που είμαι σπίτι δουλεύει κανονικά. Κανονικά με το που συνδεθείς κάνει μόνο του ενημέρωση GPS αλλά μπορείς να την κάνεις και χειροκίνητα... το αυτόματο πάντως είναι καλύτερο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 εδω δεν εχει κανενας λυση? που εισαι βρε Ζαχαρακη? :D Thn ekane aftomata thn enhmerwsh an den sthn kanei shmainei oti kati paizei me to activesync sou kai thn syndesh sou sto net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts