dathanassiou Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ston fakelo rings mpainoun oi hxoi gia to icoming call xhma sta windows mpainoun gia ta SMS PROSOXH! gia na sou paixoun ta sms tha prepei na einai MONO WAV oxi mp3 Αααα..Πες ετσι βρε...Εμενα ηταν mp3... :happy: Θα το δοκιμασω...Thanks..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Αααα..Πες ετσι βρε...Εμενα ηταν mp3... :happy: Θα το δοκιμασω...Thanks..:) An doulepsei xereis XRWSTAS VOLTA !!~ :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 An doulepsei xereis XRWSTAS VOLTA !!~ :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomy Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Γειά χαρά σε όλους. Ψήνομαι να πάρω το gadgetaki αυτό. Ξέρει κανείς να μου προτείνει που μπορώ να το βρώ στην καλύτερη τιμή? Ευχαριστώ ΄πολύ, Ελένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomy Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Καλησπέρα. Που θα μπορούσα να βρώ αυτό το phonealarm και θέματα για την οθόνη; Ευχαριστώ.:) Απίθανο. Μπορείς να μας δώσεις κανένα link για να διαβάσουμε τι κάνει το κάθε ένα από τα Plugins που έχεις βάλει? Ευχαριστώ πολύ, Ελένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomy Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ένας φίλος μου μου είπε ότι είχε πρόβλημα να συνδεθεί με την συσκευή (hands free ) bluetooth της plantronics. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Δεν συνδέεται με όλες τις συσκεύες bluetooth?! Ελένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Απίθανο. Μπορείς να μας δώσεις κανένα link για να διαβάσουμε τι κάνει το κάθε ένα από τα Plugins που έχεις βάλει? Ευχαριστώ πολύ, Ελένη Gia oti thess _www.ipmart.com ta exei ola kai symferei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ένας φίλος μου μου είπε ότι είχε πρόβλημα να συνδεθεί με την συσκευή (hands free ) bluetooth της plantronics. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Δεν συνδέεται με όλες τις συσκεύες bluetooth?! Ελένη Sinithws den uparxei problhma as paei na koitaxei sthn compartibility list ths etairias gia to an kanei se ppc devices mobile edition.. Pistevw na milas gia to Artemis pou einai ppc kai oxi gia kanena kinito ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Η δική μου γνώμη είναι ότι μάλλον κατι τρέχει με την ROM του 3300 γενικά και όχι ACE. Το προβλημα μου συνέβει με microSD αγορασμένη (transcend 1GB) και όχι της ACE-Navimate. Δυστυχώε δεν μπορεσα να εντοπίσω τι δημιούργησε το corruption. Πιθανά θέμα driver της flash. Η και σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος (1GB) γιατό μάλλον δεν συμβαίνει σε μικρότερες (512) ?? επιβεβαιώστε! Egw pedes exw 302 ekdosh ellhnikwn!! mikrh 512 me navimate card!!! k kanena apolytws provlima edw k 1 mhna k kati.. opois katalave katalave !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 εγώ χρησιμοποιώ το phone alarm που παραματροποιεί τα πάντα.Πολλοί λένε οτι τους βγάζει πρόβλημα,δεν εχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο εκτός από το γνωστο πρόβλημα τησ κάρτας gia mena axrhsto progg to phne alarm...:( oses fores to evala mono probs dimioyrgei...!! makrya!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 παιδια πως γινεται οταν εχω συνδεδεμενο το τηλεφωνο με usb στον υπολογιστη να μπω στο internet ή να συγχρονισω κατι αλλα οχι μεσω gprs??? Γιατι κατευθειαν παει να συνδεθει μεσω gprs...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Απίθανο. Μπορείς να μας δώσεις κανένα link για να διαβάσουμε τι κάνει το κάθε ένα από τα Plugins που έχεις βάλει? Ευχαριστώ πολύ, Ελένη Εχεις pm Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 παιδια πως γινεται οταν εχω συνδεδεμενο το τηλεφωνο με usb στον υπολογιστη να μπω στο internet ή να συγχρονισω κατι αλλα οχι μεσω gprs??? Γιατι κατευθειαν παει να συνδεθει μεσω gprs...:mad: an eisai syndemenos sto net apo to pc eisai etoimos.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Γειά χαρά σε όλους. Ψήνομαι να πάρω το gadgetaki αυτό. Ξέρει κανείς να μου προτείνει που μπορώ να το βρώ στην καλύτερη τιμή? Ευχαριστώ ΄πολύ, Ελένη Μια απο τις καλυτερες τιμες ειναι απο εδω: http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=39&Pid=861 Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasakis Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το activesync.Δεν συχρονίζεται με τπτ!Μου κολάει συνέχεια στην εικόνα που λέει: retrieving settings.Έχω δοκιμάσει κ το 4,2 κ το 4,1 αλλά το ίδιο πρόβλημα συνεχίζει. Α, το ίδιο μου το έκανε κ με το P9000! Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 kapoio prog poy evales prosfata 8a ftaiei ekanes soft reset? me thn teleytaia ekdosh prepei na kaneis sync! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το activesync.Δεν συχρονίζεται με τπτ!Μου κολάει συνέχεια στην εικόνα που λέει: retrieving settings.Έχω δοκιμάσει κ το 4,2 κ το 4,1 αλλά το ίδιο πρόβλημα συνεχίζει. Α, το ίδιο μου το έκανε κ με το P9000! Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Η επιλογη στο ρυθμισεις/συνδεσεις/usb σε Pc/χρηση προχωρημενης λειτουργειας, ειναι τσεκαρισμενη? Αν ναι βγαλτην. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ένας φίλος μου μου είπε ότι είχε πρόβλημα να συνδεθεί με την συσκευή (hands free ) bluetooth της plantronics. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Δεν συνδέεται με όλες τις συσκεύες bluetooth?! Ελένη Επειδή το εχω συνδεδεμένο με δύο συσκευές της Plantronics την 640 και την 655 δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αντίθετα συνεργάζεται αψογα μαζί τους οπως και με το Motorola HS-750, μάλλον κάποιο λάθος κάνεις κατά το pairing των συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδες βοηθεια!! Εχω συνδεδεμενο με usb το τηλεφωνο. Ανοιγω τον explorer Πως καταλαβαινω αν δυνδεθηκε μεσω activesync ή αν συνδεθηκε μεσω gprs ? ? ? ? Μια επιλογη στις ρυθμισεις - συνδεσεισ - usb se pc να το εχω τικαρισμενο ή οχι ?? τι κανει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Παιδες βοηθεια!! Εχω συνδεδεμενο με usb το τηλεφωνο. Ανοιγω τον explorer Πως καταλαβαινω αν δυνδεθηκε μεσω activesync ή αν συνδεθηκε μεσω gprs ? ? ? ? Μια επιλογη στις ρυθμισεις - συνδεσεισ - usb se pc να το εχω τικαρισμενο ή οχι ?? τι κανει αυτο??? Οταν υπαρχει συνδεση Ιντερνετ στο pc συνδεεται με αυτο. Αλλιως gprs το οποιο δειχνει και σηματακι στο πανω μερος της συσκευης. Η επιλογη πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη, αν οχι δημιουγει καποια προβληματα στον συνχρονισμο. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 gia mena axrhsto progg to ptaravel...:( oses fores to evala mono probs dimioyrgei...!! makrya!! ;) εγώ χρησιμοποιώ το phone alarm που παραματροποιεί τα πάντα.Πολλοί λένε οτι τους βγάζει πρόβλημα,δεν εχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο εκτός από το γνωστο πρόβλημα τησ κάρτας :geek: 'αλλο το ptravelalarm αλλά κι αυτό δεν μου βγάζει πρόβλημα αντιθέτως το βρίσκω πολύ βολικό ξυπνητηράκι με mp3 κι εύκολο προγραμματισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μια απο τις καλυτερες τιμες ειναι απο εδω: http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=39&Pid=861 απο εκει το πηρα εγω σκετο με 585Ε εχει και πολυ φθηνες καρτουλες micro sd. πηρα μια της kingston 1GB με 27Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ένας φίλος μου μου είπε ότι είχε πρόβλημα να συνδεθεί με την συσκευή (hands free ) bluetooth της plantronics. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Δεν συνδέεται με όλες τις συσκεύες bluetooth?! Ελένη Με όλες δεν ξέρω, αλλά με το HBH-662 που έχω, συνεργάζεται άψογα. Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 To phone dashboard είναι πολύ καλό. Το χρησιμοποιείς απροβλημάτιστα; Αν ναι, με ποια έκδοση; Διότι προ καιρού είχα δοκιμάσει να το εγκαταστήσω και κολλάγανε τα πάντα. Μάλλον έφταιγε το today plug-in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μπορεί να δοκιμάσει κανείς το SKYPE ? Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το skype σε διαφορετικά ασύρματα δίκτυα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Είναι καταπληκτική λύση για αυτές τις συσκευές. Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts