k_argiris Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Xθες το βραδυ σταματησε να αναγνωριζει την storage card για δευτερη φορα:mad: .Αναγκαστηκα να το κλεισω ,να βγαλω την καρτα μνημης και στην συνεχεια να την τοποθετησω ξανα.Αυτη την διαδικασια την εκανα δυο φορες μεχρι να διαβασει την καρτα.Αν μου το ξανακανει το στελνω πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μαλλον ειναι γενικοτερο το προβλημα ,οπως αναφερεται εδω: HTC Artemis Pocket PC phone - has some serious troubles :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Λοιπόν χθες πήγα να κάνω εγκατάσταση στο PC του Activesync. Tο Outlook μου το έκανε κανονικά αλλά όταν έφτασε η ώρα του Activesync και ενώ φόρτωνε το Installshield μου έβγαλε μήνυμα 1155: File C:\DOCUME~1\MHTS\LOCALS~1\Temp\INSTM not found Tί είναι αυτό βρε παιδιά? Aμάν αυτά τα PC πιά. Tα έχω βαρεθεί! Mήπως φταίει ότι λίγο πριν είχα κάνει Upgrade τα Windows 98 σε 2000? Tί λέτε? Eυχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γεια χαρά! Δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε αντιμετοπίσει εσείς ως τώρα, εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάτι. Ίσως γιατί πρώτα φορά ασχολούμαι με PPC και δεν γνωρίζω πως θα έπρεπε να είναι. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω σπασμένα προγράμματα για την συσκευή αυτή, πως θα ξεχωρίσω αν κάποιο πρόγραμμα είναι για Windows Mobile και όχι για Smart Phone κτλ. Διάβασα κ σε άλλα forum ότι δεν λειτουργεί καλά με το Destinator 6. Ποιες είναι οι διαφορές του Destinator 6 με το Destinator PN? Που μπορώ να τα βρω αυτά και πως ακριβώς θα κάνω την εγκατάσταση? Όταν ανοίγω κάτι, από πρόγραμμα μέχρι απλά μια σελίδα, ενώ την κλείνω με το ΟΚ ή το Χ που θα έχει υπάρχει ακόμα στο ΜΝΗΜΗ -> ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Δλδ δεν κλείνει εντελώς το πρόγραμμα? Πρέπει να πηγαίνω εκεί και να κάνω τερματισμό τα προγράμματα? Το QuickGPS τι ακριβώς είναι και χρειάζεται να το ενημερώνω κάθε 3 μέρες? Χωρίς αυτό δεν δουλεύει το Navimate. Επίσης, πως μπορώ να ενημερώσω τον χάρτη του Navimate? Έχει πολλά λάθη, είναι αρκετά παλιός. Το Tom Tom τι navigator είναι? Με άφησε να κατεβάσω δωρεάν έναν χάρτη της επιλογής μου αλλά από Ελλάδα είχε μόνο Αθήνα. Μήπως δεν χρειάζεται? Να το σβήσω εντελώς από το PPC? Συγνώμη για τις πολλές απορίες, αλλά όπως είπα και πριν είμαι νέος σε PPC και προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω. Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα αυτό και μου λύθηκαν πολλές απορίες, μου δημιουργήθηκαν και αρκετές βέβαια. Το θέμα είναι κάποια από αυτά που ρωτάω ίσως να έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά 140 σελίδες είναι πολλές. Με κούρασαν να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια (για αρκετές σελίδες απλά κάποιοι μαλώνουν αν το Artemis είναι το καλύτερο ή όχι... :p ) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γεια χαρά! Δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε αντιμετοπίσει εσείς ως τώρα, εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάτι. Ίσως γιατί πρώτα φορά ασχολούμαι με PPC και δεν γνωρίζω πως θα έπρεπε να είναι. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω σπασμένα προγράμματα για την συσκευή αυτή, πως θα ξεχωρίσω αν κάποιο πρόγραμμα είναι για Windows Mobile και όχι για Smart Phone κτλ. Διάβασα κ σε άλλα forum ότι δεν λειτουργεί καλά με το Destinator 6. Ποιες είναι οι διαφορές του Destinator 6 με το Destinator PN? Που μπορώ να τα βρω αυτά και πως ακριβώς θα κάνω την εγκατάσταση? Όταν ανοίγω κάτι, από πρόγραμμα μέχρι απλά μια σελίδα, ενώ την κλείνω με το ΟΚ ή το Χ που θα έχει υπάρχει ακόμα στο ΜΝΗΜΗ -> ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Δλδ δεν κλείνει εντελώς το πρόγραμμα? Πρέπει να πηγαίνω εκεί και να κάνω τερματισμό τα προγράμματα? Το QuickGPS τι ακριβώς είναι και χρειάζεται να το ενημερώνω κάθε 3 μέρες? Χωρίς αυτό δεν δουλεύει το Navimate. Επίσης, πως μπορώ να ενημερώσω τον χάρτη του Navimate? Έχει πολλά λάθη, είναι αρκετά παλιός. Το Tom Tom τι navigator είναι? Με άφησε να κατεβάσω δωρεάν έναν χάρτη της επιλογής μου αλλά από Ελλάδα είχε μόνο Αθήνα. Μήπως δεν χρειάζεται? Να το σβήσω εντελώς από το PPC? Συγνώμη για τις πολλές απορίες, αλλά όπως είπα και πριν είμαι νέος σε PPC και προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω. Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα αυτό και μου λύθηκαν πολλές απορίες, μου δημιουργήθηκαν και αρκετές βέβαια. Το θέμα είναι κάποια από αυτά που ρωτάω ίσως να έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά 140 σελίδες είναι πολλές. Με κούρασαν να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια (για αρκετές σελίδες απλά κάποιοι μαλώνουν αν το Artemis είναι το καλύτερο ή όχι... :p ) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων! 1. Το 99% των προγραμμάτων που θα βρίσκεις θα είναι για PPC. Όταν είναι για Smartphone το αναφέρει. Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να λέει PPC ή 2003 ή WM5. 2. Το έχουμε αναφέρει άπειρες φορές, κάνε ένα search. 3. To ok είναι minimize. Αν θέλεις πραγματικό close, πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν task manager όπως handy switcher. 4. διέγραψέ το 5. Πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά χωρίς καλούς χάρτες, διέγραψέ το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Iparhi kanenas shetikos na apantisi stin erotisi mou peri vasis aftokinitou? Ehi vgali pouthena i sizitisi? O enas leei ine kali i Orbit o allos ohi..... Egw exw thn Brondit 60 euro apo agglia photos kai sxetika sthn selida 65 an thimame kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 johner ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί να σβήσω το NaviMate, μου φαίνεται αρκετά καλό και είναι το μόνο που έχω τώρα. Δεν κατάφερε ακόμα να βρω το Destinator PN ή το 6 (που από ότι διάβασα δεν είναι ακόμα συμβατό με το P3300). Η μόνη λύση είναι να το αγοράσω? Σπασμένο δεν λειτουργεί κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Simera ksafnika eksafanistikan ta arxeia pou eixa stin SD, kai yparxoun mono 4 asxeta arxeia (apl_Marrow, apl_Sarrow, apl_Harrow), pou den ypirxan prin, kathos kai to folder pou krataei ta attachments ton mail. Exei tyxei se kanenan? (Exasa to Dest, kai ola ta alla, kai prepei na katso na ta ksanavalo pali...) Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Simera ksafnika eksafanistikan ta arxeia pou eixa stin SD, kai yparxoun mono 4 asxeta arxeia (apl_Marrow, apl_Sarrow, apl_Harrow), pou den ypirxan prin, kathos kai to folder pou krataei ta attachments ton mail. Exei tyxei se kanenan? (Exasa to Dest, kai ola ta alla, kai prepei na katso na ta ksanavalo pali...) Δηλαδή ούτε μιά σελίδα δεν κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε ? Δεν έχεις χρόνο ? Αλλά θέλεις να βρούμε εμείς χρόνο να απαντήσουμε ε ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 τι εγινε βρε παιδια?επιδημια εχει πεσει να χανουν ολοι τα δεδομενα της sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Μαλλον ειναι γενικοτερο το προβλημα ,οπως αναφερεται εδω: HTC Artemis Pocket PC phone - has some serious troubles :worry: Στο δικο μου δεν χανονται δεδομενα απο την καρτα μνημης απλα κολαει το τηλεφωνο και θελει soft reset.αφου το κανω soft reset δεν διαβαζει την καρτα μνημης και ο μονος τροπος για να την διαβασει ειναι να την βγαλω και να την τοποθετησω ξανα.Μηπως φταιει το SKTools που περασα η ειναι το γνωστω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 johner ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί να σβήσω το NaviMate, μου φαίνεται αρκετά καλό και είναι το μόνο που έχω τώρα. Δεν κατάφερε ακόμα να βρω το Destinator PN ή το 6 (που από ότι διάβασα δεν είναι ακόμα συμβατό με το P3300). Η μόνη λύση είναι να το αγοράσω? Σπασμένο δεν λειτουργεί κανονικά? Εννοείται οτι θα το σβήσεις μετά την αλλαγή σε destinator. H μόνη λύση με το Dest είναι να το έχεις σπασμένο στο 3300. Η κανονική έκδοση δημιουργεί τα προβλήματα. Περίεργα πράγματα ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εννοείται οτι θα το σβήσεις μετά την αλλαγή σε destinator. H μόνη λύση με το Dest είναι να το έχεις σπασμένο στο 3300. Η κανονική έκδοση δημιουργεί τα προβλήματα. Περίεργα πράγματα ε;:p Wwww.. sas vlepw oligon ti pisw agaphte Iwannh !! Vrethike (prosorini) lisi (tmc.cab) gia na paixei kai sto Artemis (asxeta an thelei na dhlwneis kathe fora to GpS me to xeri) ;) Pistevw omws oti twra pou episimanthike to problhma kai vrethike tropos antimtwpishs kontozygwnei h wra gia na bgei to teliko bug fix apo thn Destinator :cool: Pantws paidia metaxi mas to Artemis kalo xryso alla mou thimizei mourath gomena pou thelei sunexeia oloi na asxolounte mazi ths . Dioti kyrioi kati mou leei oti an symperiferete etsi me to Destinator 6.1.1.400100 fantasteite ti tha kanei me to MLS Tak & Drive .. :) :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Στο δικο μου δεν χανονται δεδομενα απο την καρτα μνημης απλα κολαει το τηλεφωνο και θελει soft reset.αφου το κανω soft reset δεν διαβαζει την καρτα μνημης και ο μονος τροπος για να την διαβασει ειναι να την βγαλω και να την τοποθετησω ξανα.Μηπως φταιει το SKTools που περασα η ειναι το γνωστω προβλημα?ειναι γνωστο το προβλημα,εχει αναφερθει εκατονταδες φορες,υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι η καρτα ειναι πολυ χαλαρη μεσα στην θηκη της αν δεις,μερικοι εχουν βαλει ενα χαρτακι για να μην παιζει,στην θηκη εννοω,το εχω ετσι 10 μερες και δεν μου το εχει κανει μεχρι στιγμης,ενω πριν το εκανε σιγουρα 1 φορα την εβδομαδα,επισης πρεπει να κουμπωσει ΚΑΛΑ,ο χρονοσ θα δειξει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Καλησπέρα θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν μπορείτε να μου στείλετε αναλυτικά πως μπορώ από D6 να γυρίσω σε ΡΝ (λόγω προβλημάτων του gps,και προβλημάτων στη λεπτομέρεια του στίγματος ) . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 ειναι γνωστο το προβλημα,εχει αναφερθει εκατονταδες φορες,υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι η καρτα ειναι πολυ χαλαρη μεσα στην θηκη της αν δεις,μερικοι εχουν βαλει ενα χαρτακι για να μην παιζει,στην θηκη εννοω,το εχω ετσι 10 μερες και δεν μου το εχει κανει μεχρι στιγμης,ενω πριν το εκανε σιγουρα 1 φορα την εβδομαδα,επισης πρεπει να κουμπωσει ΚΑΛΑ,ο χρονοσ θα δειξει;) Η SD και η SIM μπαίνουν συρταρωτά στις θέσεις τους και κουμπώνουν. Μήπως δεν προσέξατε αυτό? Την πρώτη φορά και εγώ την πάτησα έτσι και έχανε την SD που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Wwww.. sas vlepw oligon ti pisw agaphte Iwannh !! Vrethike (prosorini) lisi (tmc.cab) gia na paixei kai sto Artemis (asxeta an thelei na dhlwneis kathe fora to GpS me to xeri) ;) Pistevw omws oti twra pou episimanthike to problhma kai vrethike tropos antimtwpishs kontozygwnei h wra gia na bgei to teliko bug fix apo thn Destinator :cool: Pantws paidia metaxi mas to Artemis kalo xryso alla mou thimizei mourath gomena pou thelei sunexeia oloi na asxolounte mazi ths . Dioti kyrioi kati mou leei oti an symperiferete etsi me to Destinator 6.1.1.400100 fantasteite ti tha kanei me to MLS Tak & Drive .. :) :p :p Kαλησπέρα αγαπητέ Μπάμπη. Είναι γνωστό οτι διαβάζω όλα τα posts σου σε όσα fora συμμετέχεις!:D Είδα την λύση και είδα το πρόβλημα που αναφέρεις. Είμαστε σε αναμονή λύσης στην ουσία. Όσο για το talk&drive. Μέχρι να βγει και για το 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Η SD και η SIM μπαίνουν συρταρωτά στις θέσεις τους και κουμπώνουν. Μήπως δεν προσέξατε αυτό? Την πρώτη φορά και εγώ την πάτησα έτσι και έχανε την SD που και που.δυστυχως τα εχουμε κανει ολα!!!οι ελπιδες μας στο χαρτακι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Wwww.. sas vlepw oligon ti pisw agaphte Iwannh !! Vrethike (prosorini) lisi (tmc.cab) gia na paixei kai sto Artemis (asxeta an thelei na dhlwneis kathe fora to GpS me to xeri) ;) Pistevw omws oti twra pou episimanthike to problhma kai vrethike tropos antimtwpishs kontozygwnei h wra gia na bgei to teliko bug fix apo thn Destinator :cool: Pantws paidia metaxi mas to Artemis kalo xryso alla mou thimizei mourath gomena pou thelei sunexeia oloi na asxolounte mazi ths . Dioti kyrioi kati mou leei oti an symperiferete etsi me to Destinator 6.1.1.400100 fantasteite ti tha kanei me to MLS Tak & Drive .. :) :p :p Παντως ακομη και με αυτο το τεχνασμα δεν δουλευει σωστα. Το δοκιμαζω απο χθες και καπου καπου ψιλοκολαει η χανει για λιγο το GPS. Δεν ειναι λυση, παραμενω στο ΠΝ. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 karharia se eyxaristo, tha to dokimaso, logika ayto tha einai, kai se polla kinita ginotan ayto, alla to eixa ksehasei.. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς το MioMap στην Άρτεμη? Παίζει? Είναι το ίδιο με το IGO αλλά νομίζω είναι πιό δραστήριοι από την pdamill. Έχει speedcams και διάφορα καλούδια. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Kαλησπέρα αγαπητέ Μπάμπη. Είναι γνωστό οτι διαβάζω όλα τα posts σου σε όσα fora συμμετέχεις!:D Είδα την λύση και είδα το πρόβλημα που αναφέρεις. Είμαστε σε αναμονή λύσης στην ουσία. Όσο για το talk&drive. Μέχρι να βγει και για το 6... Johny ton fronimwn ta paidia prin peinasoun mageirevoun :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παντως ακομη και με αυτο το τεχνασμα δεν δουλευει σωστα. Το δοκιμαζω απο χθες και καπου καπου ψιλοκολαει η χανει για λιγο το GPS. Δεν ειναι λυση, παραμενω στο ΠΝ. σε εμενα δεν χανει το σημα καθολου πια το χρησιμοποιω συνεχεια εδω και 2 μερες χωρις προβλημα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 σε εμενα δεν χανει το σημα καθολου πια το χρησιμοποιω συνεχεια εδω και 2 μερες χωρις προβλημα Me 2.. Working perfectly kai den xanei me tipota to sima etsi kai kleidwsei.. Episis to ekana mia bolta kai stis megales taxythtes den kolaei kai doulevei apsoga.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Me 2.. Working perfectly kai den xanei me tipota to sima etsi kai kleidwsei.. Episis to ekana mia bolta kai stis megales taxythtes den kolaei kai doulevei apsoga.. :cool: ακριβως και επειδη ειμαι ικανοποιημενος ετσι οπως τρεχει τωρα δεν με βιαζει καθολου ποτε θα βγει η διορθωση επισημα....... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts