Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μάλλων εχω παλιότερη rom :( δεν μου έχει τετοιο option εμενα

ROM version 1.12.405.1 WWE

ROM DATE 9/12/06

Radio Version 02.67.90

Protocol 4.1.12.28

ExtRom 1.12.405.101

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό. Κάνει update τα αρχεία της Extended Rom. Θα χρειαστεί όμως hard reset γι αυτό πάρε ένα backup για καλό και για κακό

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα

Γνωρίζετε αν μπορούμε να αντιστοιχίσουμε σε εξωτερικό κουμπί του HTC P3300 την λειτουργία 'Κλείδωμα συσκευής' ;

Επίσης ήθελα να ρωτήσω τον φίλο costas_21 από πού παρήγγειλε την θήκη Brando που αναφέρει λίγο παραπάνω

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Στις ρυθμίσεις της οθόνης έχω βάλει απενεργοποίηση οθόνης μετά απο 30 δευτ. Η οθόνη μου όμως όταν κ καλά σβήνει, δεν σβήνει τελείως αλλα μένει ελαφρώς αναμένη θα λέγα. Έτσι πρέπει να είναι κανονικα? Ξοδεύει πολύ μπαταρία έτσι

Ναι φίλε μου, έτσι πρέπει να είναι, και ο λόγος είναι οτι έτσι ξοδεύει πολύ λιγότερη μπαταρία απο το να μένει συνεχώς αναμένη.

Αλλωστε αυτό είναι κάτι που μπορείς να το αλλάξεις.....:) :)

Ti lete re paides?

Me to p3300 stin arxiki tou morfi, pas sta options tou SMS (System - Language- SMS), kai dialegeis 160 xaraktires. Xoris kanena programma. Apla ta stelnei aytomata me kefalaia. To dokimasate ayto?

Σωστόοοοοος δείχνει να δουλεύει........εύγε μεγάλε!

μάλλων εχω παλιότερη rom :( δεν μου έχει τετοιο option εμενα

ROM version 1.12.405.1 WWE

ROM DATE 9/12/06

Radio Version 02.67.90

Protocol 4.1.12.28

ExtRom 1.12.405.101

Έχω ακριβώς τα ίδια με την μόνη διαφορά της ελληνικής version και του protocol που είναι 4.1.13.28 αλλά δεν βλέπω πουθενά ExtROM!!!!;Έχω ή δεν έχω ;μήπως φαίνεται αλλού αυτό;

Έχω ακριβώς τα ίδια με την μόνη διαφορά της ελληνικής version και του protocol που είναι 4.1.13.28 αλλά δεν βλέπω πουθενά ExtROM!!!!;Έχω ή δεν έχω ;μήπως φαίνεται αλλού αυτό;

Και βέβαια έχεις. Έκει είναι περασμένο το localization της συσκευής. Τα αρχεία που εγκαθιστούντε μετά από hard reset βρίσκονται εκεί. Τα αρχεία της Extended Rom είναι κρυφά οπότε για να τα δεις χρειάζεσαι κάποιο tool όπως το Total Commander που και free. Όμως, όπως έχει αναφερθεί επανειλημένα αν πειράξεις την Extended Rom το Pda θα δυσλειτουργεί.

an piges na sviseis kapoio arxeio apo tin ext.rom, meta eksafanizete... (to epatha)

Trekse to arxeio pou leei o szion, (ayto ekana) kai epanerxetai to PPC stin arxiki katastasi. An exeis peiraksei tin rom, o CPU meta doulevei tsita (synexeia 100%) kai to PPC genika argei kai psilo kollaei. Pare kai backup prota, me to sprite.

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

an piges na sviseis kapoio arxeio apo tin ext.rom, meta eksafanizete... (to epatha)

Trekse to arxeio pou leei o szion, (ayto ekana) kai epanerxetai to PPC stin arxiki katastasi. An exeis peiraksei tin rom, o CPU meta doulevei tsita (synexeia 100%) kai to PPC genika argei kai psilo kollaei. Pare kai backup prota, me to sprite.

δεν έχω πειράξει τίποτα πιστεύω,χρησιμοποιώ βέβαια κάποια προγραμματάκια καθαρισμού (s-k tools) και θα έλεγα οτί δουλεύει απροβλημάτιστα παρόλλο το φόρτωμα ,απλά δεν είδα την αναφορά της ExtRom κι ανησύχησα....ο επεξεργαστής σε idle συνθήκες δουλεύει στα 188Μh και με 20-25% λόγω phone alarm ρυθμίσεων.....

Κάτι άλλο...υπάρχει στην αντίληψη σας κανένα πρόγραμμα today που να βάζεις τα εικονίδια (όπως πχ το spb pocket plus) και τα tabs που θέλεις και να σκρολάρουν στο πλάι κι όχι από κάτω ωστε να φύγει αυτή η ενοχλητική μπάρα σκρολαρίσματος και να εξοικονομηθεί χώρος;Στα περισσότερα που δοκίμασα (Ilauncher,pocketbreeze,pocketplus) δεν γίνεται ή δεν το βρήκα.....έχει κανένας υπόψιν του κάτι που να δίνει όμως πολύ ευελιξία όπως το pocketplus;

Κάτι άλλο...υπάρχει στην αντίληψη σας κανένα πρόγραμμα today που να βάζεις τα εικονίδια (όπως πχ το spb pocket plus) και τα tabs που θέλεις και να σκρολάρουν στο πλάι κι όχι από κάτω ωστε να φύγει αυτή η ενοχλητική μπάρα σκρολαρίσματος και να εξοικονομηθεί χώρος;Στα περισσότερα που δοκίμασα (Ilauncher,pocketbreeze,pocketplus) δεν γίνεται ή δεν το βρήκα.....έχει κανένας υπόψιν του κάτι που να δίνει όμως πολύ ευελιξία όπως το pocketplus;

Ilauncher -> options -> general settings -> Ilauncher display mode -> One Tab Display.

Κάνει και εφέ όταν αλλάζεις tab :lol:

Επίσης το Ilauncher το έχω βάλει σαν tab του Pocket breeze.

Κωνσταντίνος

Έχει γραφεί σε φορουμ ότι οταν κάνουμε αναβάθμιση στη rom, δεν πρέπει να κάνουμε restore από full bakcup γιατί ξαναέρχονται τα παλιά αρχεία στη νέα rom. Ισχύει αυτό ή όχι? ποιος το έχει κάνει?

:confused: :confused: :confused:

Ilauncher -> options -> general settings -> Ilauncher display mode -> One Tab Display.

Καλό μου ακούγεται....απλά θέλουν πολύ ψάξιμο οι ρυθμίσεις αλλά θα το δοκιμάσω....

Bρηκα ενα προγραμμα που μετατρεπει το ppc σε remote control για την tv (Novii Remote).Γνωριζεται αν δουλευει με το artemis?το artemis δεν εχει θυρα υπερυθρων?

Για τις γρατσουνίτσες στην οθόνη υπάρχει κάποια λύση αφού έγιναν κ μετα?(οχι screen Protector δηλαδη). Καποιο υγρό που να τις μειωνει ή να τις εξαφανίζει?

Μπορούν τα εικονίδια να μπούν σε μία γραμμή που να σκρολάρει δεξιά;έστω και με ένα tab τα εικονίδια αν είναι πολλά φτιάχνουν 2η γραμμή ,υπάρχει λύση ή μάλλον δεν είναι ευχρηστη;

Είδα σήμερα το P3300 και το X500 στο πλαίσιο, και μου άρεσε καλύτερα το P3300. Ωστόσο με προβλημάτισε η χαλαρότητα στη ροδέλα :(
Γιάννης

Guest lagoudakis
σκεψου μονο οτι αυτο στο πλαισιο του εχουν ξεπατωσει την ροδελα εδω και 1 μηνα για κανενα 5ωρο την μερα:p (παρακαλω μην παει το μυαλο σας αλλου)παλι καλα που ειναι ακομα στην θεση της:p

στην αισθηση της η ροδελα πραγματι αρχικα ξενιζει...

στην πραξη ομως δεν εχω ακουσει απο κανενα να εχει χαλασει...

ασε που το mouse δεν το χει κανενα αλλο....

Μπορούν τα εικονίδια να μπούν σε μία γραμμή που να σκρολάρει δεξιά;έστω και με ένα tab τα εικονίδια αν είναι πολλά φτιάχνουν 2η γραμμή ,υπάρχει λύση ή μάλλον δεν είναι ευχρηστη;

Δεν έχω δεί τέτοια δυνατότητα. Και σίγουρα θα υπάρξει κατηγορία με πάνω από 5 προγράμματα (όταν είναι μεγάλα τα εικονίδια τόσα χωράει ανά γραμμή). Εκτός κι αν να χωρίσεις ανά 5 σε ξεχωριστά tabs που να εμφανίζονται στο χώρο του ενός. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ (με την ρύθμιση που σου είπα).

Κωνσταντίνος

καλημέρα σας είμαι και εγώ ένας ταπεινός ιδιοκτήτης του HTC p3300 και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουνε χάρτες για κάποιο πρόγραμμα για τις πόλεις Kuwait Dubai Doha από ότι έριξα μια ματιά το tom tom δεν χάρτες για αυτές τις περιοχές...Αν έχετε κάτι υπ'οψιν σας, ενημερώστε με please!! :rolleyes: