stroggoff Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Νομιζω οτι ειχα δει σε ενα σκληρο δισκο ενος φιλου μου ενα dark knight το οποιο τελειωνε ετσι οπως αρχιζει το κανονικο το dark knight, με τον joker και τους αλλους να οδηγανε το αμαξι. Επισης πουθενα δεν εδειχνε τον batman. Το γυρνουσα γρηγορα με το ποντικι, δε το ειδα ολοκληρο. Υπαρχει τιποτα τετοιο; Λογικα θα εδειχνε πως γεννηθηκε ο joker. Δεν γνωρίζω για κάτι τέτοιο. Ξέρω πως έχουν βγάλει ένα πακετάκι με short anime ιστορίες υπο τον τίτλο gotham knight που γεφυρώνουν το κενό μεταξύ των δύο ταινιών του Nolan. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Animation δεν ειναι αυτο ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Νομιζω οτι ειχα δει σε ενα σκληρο δισκο ενος φιλου μου ενα dark knight το οποιο τελειωνε ετσι οπως αρχιζει το κανονικο το dark knight, με τον joker και τους αλλους να οδηγανε το αμαξι. Επισης πουθενα δεν εδειχνε τον batman. Το γυρνουσα γρηγορα με το ποντικι, δε το ειδα ολοκληρο. Υπαρχει τιποτα τετοιο; Λογικα θα εδειχνε πως γεννηθηκε ο joker. Το Batman: Gotham Knight είδες... Δεν γνωρίζω για κάτι τέτοιο. Ξέρω πως έχουν βγάλει ένα πακετάκι με short anime ιστορίες υπο τον τίτλο gotham knight που γεφυρώνουν το κενό μεταξύ των δύο ταινιών του Nolan. Σωστά. Animation δεν ειναι αυτο ομως; Ναι. http://en.wikipedia.org/wiki/Gotham_Knight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δεν ηταν animation αυτο που εβλεπα.. Τους κανονικους χαρακτηρες εδειχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Στο Batman: Gotham Knight υπάρχουν έξτρα πληροφορίες για την εξέλιξη των χαρακτήρων πριν φτάσουμε στην ταινία; Αξίζει να το δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Μαγκες πολυ με μπερδεψε η ταινια.. Η πρωτη ηταν πολυ ανωτερη.. Και με μπερδεψε και με κουρασε.. ενα 6/10 την εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 On October 27, 2010, Nolan confirmed that the title of the film will be The Dark Knight Rises and that the villain of the film “won't be the Riddler.” πηγή: wikipedia Εν όψει λοιπόν της επόμενης ταινίας (και φυσικά των αναμενόμενων sequels, το θέμα μετονομάζεται σε Batman: The Dark Knight Movies. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Κρίμα... Ο Riddler ήταν ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες της DC. Βέβαια έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν σε άλλο Batman αλλά ήλπιζα :( Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Κρίμα... Ο Riddler ήταν ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες της DC. Βέβαια έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν σε άλλο Batman αλλά ήλπιζα :( Ναι. Προσωπικά δεν έχω κάποιο αγαπημένο κακό, αλλά σίγουρα μία εμφάνιση του Riddler με την οπτική του Νόλαν θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η απορία τώρα είναι άλλη. Εφόσον δεν θα είναι ο Τζόκερ, δεν θα είναι ο Riddler, δεν θα είναι ο Freeze, ποιός είναι ο πιθανός κακός; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ...όπως δε θα είναι ο Penguin, η Catwoman, ή η Poison Ivy :( Λάθος θυμάμαι ή στο προηγούμενο είχαμε τη δημιουργία του Two-Face;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ...όπως δε θα είναι ο Penguin, η Catwoman, ή η Poison Ivy :( Λάθος θυμάμαι ή στο προηγούμενο είχαμε τη δημιουργία του Two-Face;; Δεν θυμάσαι λάθος. Αλλά νομίζω δεν πρόκειται να μείνει μόνο με αυτόν, καθώς δεν θα υπάρχει κανένα hype, όπως υπήρχε στην περίπτωση του Τζόκερ. Πόσοι θα πάνε να δούνε την ταινία ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα είναι Batman Vs Two-Face και όσοι ξέροντας ότι θα παρουσιαστεί ένας νέος κακός; Υ.Γ. Στην IMDb πάντως έχουν για rumored τον Tom Hardy ως Riddler... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Υ.Γ. Στην IMDb πάντως έχουν για rumored τον Tom Hardy ως Riddler... Τελικά οι φήμες ήσαν αληθείς, ως προς τον ηθοποιό όμως. O Tom Hardy θα πρωταγωνιστεί όντως στην ταινία, ως Bane και όχι ως Riddler. Μαζί του η Anne Hathaway ως Selina Kyle/Catwoman. Απόψεις; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλη κι η Αν Χαθαγουεη, μετα το Χαλι της Χαλι Μπερι, που -και καλα -ενσαρκωσε- τελευταια- τον χαρακτηρα της Κατγουμαν. Πουσαι ρε Pfeifer.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Τελικά οι φήμες ήσαν αληθείς, ως προς τον ηθοποιό όμως. O Tom Hardy θα πρωταγωνιστεί όντως στην ταινία, ως Bane και όχι ως Riddler. Μαζί του η Anne Hathaway ως Selina Kyle/Catwoman. Απόψεις; Δύο θετικά: 1) δεν θα έχουμε Riddler που είναι γελοίος σαν εχθρός κατά τη γνώμη μου - αν και ποτέ δεν είχα πιστέψει τη φήμη γιατί δεν ταιριάζει καθολου με τo ύφος των προηγουμένων ταινιών του Nolan. Τον Bane τον ξέρω ελάχιστα αλλά ο Tom Hardy μου άρεσε πολύ στο Inception. 2) ωραίο casting της Hathaway ως Catwoman. Όπως συνέβη και με τους προηγούμενους δύο villains που εμφανίστηκαν και στις παλιότερες ταινίες και στις πρόσφατες (Twoface, Joker) πιστεύω ότι η νέα εκδοχή θα είναι αρκετά καλύτερη. Όχι τίποτα άλλο αλλά η Catwoman πρέπει να είναι μελαχροινή. Edited January 21, 2011 by marvin Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Πουσαι ρε Pfeifer.:( Aχχχ...όντως...που'ναι μια Pfeiffer;;; Η Hathaway είναι καλή για να παίξει την αθώα και ψιλο-χαζούλα ξαδέρφη της Catwoman, αλλά όχι την Catwoman :mad: Η Catwoman πρέπει να είναι sexy. H κοπέλίτσα είναι...Καλομοίρα :down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Δύο θετικά: 1) δεν θα έχουμε Riddler που είναι γελοίος σαν εχθρός κατά τη γνώμη μου - αν και ποτέ δεν είχα πιστέψει τη φήμη γιατί δεν ταιριάζει καθολου με τo ύφος των προηγουμένων ταινιών του Nolan. Τον Bane τον ξέρω ελάχιστα αλλά ο Tom Hardy μου άρεσε πολύ στο Inception. 2) ωραίο casting της Hathaway ως Catwoman. Όπως συνέβη και με τους προηγούμενους δύο villains που εμφανίστηκαν και στις παλιότερες ταινίες και στις πρόσφατες (Twoface, Joker) πιστεύω ότι η νέα εκδοχή θα είναι αρκετά καλύτερη. Όχι τίποτα άλλο αλλά η Catwoman πρέπει να είναι μελαχροινή. Aχχχ...όντως...που'ναι μια Pfeiffer;;; Η Hathaway είναι καλή για να παίξει την αθώα και ψιλο-χαζούλα ξαδέρφη της Catwoman, αλλά όχι την Catwoman :mad: Η Catwoman πρέπει να είναι sexy. H κοπέλίτσα είναι...Καλομοίρα :down: Συμφωνώ περισσότερο με τον Desert. Θα προτιμούσα ως κακό τον Riddler, νομίζω στα χέρια του Nolan θα μπορούσε να γίνει ένας πρώτης τάξεως super villain. Αντιθέτως ο Bane ως πιο «μπρουτάλ» κακός, δεν με ενθουσιάζει. Ομοίως και η επιλογή της Hathaway. Καλομοίρα δεν θα την έλεγα (βλ. Havoc, αλλά και Brokeback Mountain), αλλά για Catwoman όχι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 δεν μου αρέσει η επιλογή της anne τώρα αν καταφέρει να τα κάνει ολα τα αρνητικά σχόλια τούμπα μαγκιά της αλλά δεν το βλέπω :P ποια να περάσει τη pfeiffer?ίσως να τα κατάφερνε η eva green που είχε ακουστεί ότι ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες... Αλλά να σας πω την αλήθεια ότι και να γίνει λίγο με νοιάζει μιας και η καρδιά μου είναι δοσμένη στα 2 διαμαντακια του tim burton ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αλλά να σας πω την αλήθεια ότι και να γίνει λίγο με νοιάζει μιας και η καρδιά μου είναι δοσμένη στα 2 διαμαντακια του tim burton ;) Ελατε να γινουμε πολλοι.:happy::O Ακριβως γι'αυτον τον λογο ημουν καχυποπτη κιολας, πριν δω το Batman Begins και το Dark Knight, τελικα αποδειχτηκαν εξαιρετικες ταινιες, αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να της ενταξω στις Μπατμαν Μουβιζ, ισως γιατι δεν μεγαλωσα με δαυτες. Η Χαθαγουεη παντως νομιζω θα τα καταφερει καλα, πιστευω δεν ειναι αγγουρι σαν ηθοποιος, μπορει να βγαλει τον κοντρα ρολο που της ζηταει ο χαρακτηρας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πάντως το casting στις γυναίκες στα Batman του Nolan είναι τουλάχιστο αμφιλεγόμενο. Στην πρώτη (Batman Begins) είχε την Katie Holmes, σε ένα ρόλο που δεν της πήγαινε καθόλου, και ήταν δυστυχώς ηχηρή νότα παραφωνίας σε μια κατά τα άλλα καλή ταινία. Στην δεύτερη (The Dark Knight) είχαμε την Maggie Gyllenhaal για τον ίδιο ρόλο (Rachel Dawes), η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλή, αλλά ως Batman girl περίμενα λίγο πιο εντυπωσιακή γυναικα. :P Τώρα στην τρίτη που έχει και Catwoman, να δούμε τι θα κάνει η Hathaway (νομίζω δεν έχω δει καμιά ταινία της). Σίγουρα θα έχει το βάρος της ερμηνείας της Pfeiffer που είχε δώσει τα ρέστα στην ταινία του Burton. Μακάρι να μας εκπλήξει! Ο τίτλος ωστόσο της νέας ταινίας είναι κάπως ανέμπνευστος. Μετά το πολύ πετυχημένο "Dark Knight" με το οποίο γινόταν διάφορα λογοπαίγνια και μέσα στην ταινία, ακολουθεί το ..."Dark Knight Rises" ? χμ Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φαίνεται ότι ανήκω στη μειοψηφία αλλά δε μου άρεσε η Pfeiffer ως Catwoman. Γενικότερα οι δύο ταινίες του Burton δεν έχουν "γεράσει" καλά κατά τη γνώμη μου. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι όταν ήμουν μικρός μου προκαλούσαν απίστευτο δέος (ιδίως η πρώτη την οποία έχω δει πάρα πολλές φορές) και αργότερα ήρθε η αναπόφευκτη απομυθοποίηση αλλά μετά το Batman Begins δυσκολεύομαι να τις ξαναδώ. Ο τίτλος ωστόσο της νέας ταινίας είναι κάπως ανέμπνευστος. Μετά το πολύ πετυχημένο "Dark Knight" με το οποίο γινόταν διάφορα λογοπαίγνια και μέσα στην ταινία, ακολουθεί το ..."Dark Knight Rises" ? χμ Ναι, ο τίτλος είναι μέτριος. Υπήρχε μια φήμη ότι η τρίτη ταινία θα λεγόταν "The Caped Crusader" αλλά δεν επαληθεύτηκε δυστυχώς. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φαίνεται ότι ανήκω στη μειοψηφία αλλά δε μου άρεσε η Pfeiffer ως Catwoman. Γενικότερα οι δύο ταινίες του Burton δεν έχουν "γεράσει" καλά κατά τη γνώμη μου. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι όταν ήμουν μικρός μου προκαλούσαν απίστευτο δέος (ιδίως η πρώτη την οποία έχω δει πάρα πολλές φορές) και αργότερα ήρθε η αναπόφευκτη απομυθοποίηση αλλά μετά το Batman Begins δυσκολεύομαι να τις ξαναδώ. Ναι, ο τίτλος είναι μέτριος. Υπήρχε μια φήμη ότι η τρίτη ταινία θα λεγόταν "The Caped Crusader" αλλά δεν επαληθεύτηκε δυστυχώς. Έτσι κι αλλιώς οι ταινίες που περιγράφεις μεταξύ τους με εξαίρεση ότι έχουν ως κοινή βάση το Batman δεν έχουν απολύτως τίποτα άλλο κοινό. Οι ταινίες που σκηνοθετήθηκαν από τον Burton -όπως όλες οι ταινίες του Burton :p- είναι πιο larger than life, πιο comic οι χαρακτήρες και πιο pure fun. Και μεταξύ μας, αυτό για εμένα θα έπρεπε να είναι όλες οι ταινίες με υπερήρωες. Οι ταινίες του Nolan ειναι πιο "ενήλικες". Παίρνουν το Batman στα πολύ σοβαρά, έχουν ένα πολύ καλό πρωταγωνιστή για δραματικούς ρόλους και με όλο το hype που τις ακολουθεί δε μπορούν - κατά την άποψή μου - παρά να είναι πολύ πιο σοβαρές απ'ότι θα θελα. Αλλά όπως έλεγε και ο Joker, "why so serious?". Δες απλά το Joker του Jack Nicholson και το Jocker του Ledger - ΟΛΗ η διαφορά του κλίματος ανάμεσα σε Nolan και Burton μπορεί να συνοψιστεί μέσα σε αυτούς τους δύο villains και στο πως επιλέγουν να τους χειριστούν οι σκηνοθέτες. Εγώ πρέπει να ανήκω πάντως στη μειοψηφία που το Batman Begins ούτε καν το μετράω στα Batman και το The Dark Knight απλά με απογοήτευσε - γιατί πέφτει στην ίδια κατηγορία με το Spiderman 2 + 3, "super heroes who need therapy" - οπότε δεν περιμένω και πολλές διαφορές στο Dark Knight Rises. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1345836/mediaindex Νέα stills από την ταινία. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-yh6SriAjdE Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 δεν μου αρέσει η επιλογή της anne τώρα αν καταφέρει να τα κάνει ολα τα αρνητικά σχόλια τούμπα μαγκιά της αλλά δεν το βλέπω :P ποια να περάσει τη pfeiffer?ίσως να τα κατάφερνε η eva green που είχε ακουστεί ότι ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες... Αλλά να σας πω την αλήθεια ότι και να γίνει λίγο με νοιάζει μιας και η καρδιά μου είναι δοσμένη στα 2 διαμαντακια του tim burton ;) Όπως τα λες φιλέ μου,οι ταινίες του Batman ήταν 2,Tim Burton:) Ο καλύτερός joker ever,Jack Nicholson,ο καλύτερός batman ever,Michael Keaton. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μία συνέχεια του θρυλικού batman. Η αλήθεια είναι ότι και τα 2 τελευταία batman του Nolan ότι μου άρεσαν,έστω κι αν ο joker με τον συγχωρεμένο μου φαινόταν πολύ λίγος. Ευελπιστώ το τρίτο μέρος να ναι ακόμα πιο καλό σε σχέση με το δεύτερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts