Jump to content

Πληροφορίες για την αυτόφορη διαδικασία

pinkpanther
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αναλογα τι εχεις κανει.

πχ αν πετας πετρες στο γηπεδο πας αυτοφορο

βασικα απ'οσο ξερω το χειροτερο ειναι να σε πανε αυτοφορο σαββατιατικα...ενα σ/κ τρελα..

Never Give Up:!:

Join friend!

Αν δεν μας πεις τι εχει γινει πως μπορουμε να ξερουμε αν καποιος πρεπει να παει αυτοφορο για αυτο που εκανε?:blink: πχ Αυτοφορο μπορεις να πας ακομα και γιατι εβρισες τα Θεια στο δρομο και καποιος σε ακουσε και σε "εδωσε"

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Γενικα αυτοφορο φιλη μου πας οταν κατα την ωρα που κανεις ενα αδικημα ερθει η αστυνομια και σε συλλαβει αμεσως!!!! Ειναι πολυ απλο....

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλό θα ήταν να μας έλεγες την περίπτωση σου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε λίγο...

Είναι πολλά τα αδικήματα που έχουν ως αποτέλεσμα το αυτόφορο...

Άλλο ένα γνωστό στην καθημερινή μας ζωή αυτήν κυρίως την περίοδο (λόγω του ότι οι μπύρες το μεσημεράκι πάνε κάτω σαν νερό...:p) είναι να σε σταματήσουν για έλεγχο αλκοτέστ...και να βγεί αποτέλεσμα παραπάνω απο το προβλεπόμενο...

Τότε κάνεις επίσκεψη στο τμήμα...:p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Οποιοδηποτε αδικημα και αν κανεις ακομη και πλημμελημα μπορει να βρεθεις στο αυτοφορο.... Ακομη και για απλα πραγματα...

Πχ ο κουμπαρος μου εχει καφε καποιος γειτονας τον κατηγγειλε για ηχορυπανση και περασε ενα Σαββατοκυριακο στο αυτοφορο...

Αν θελεις ομως για να ειμαστε ποιο συγκεκριμενοι βοηθησε μας για να σε βοηθησουμε πες μας τι σου συνεβη...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Αν δεν μας πεις τι εχει γινει πως μπορουμε να ξερουμε αν καποιος πρεπει να παει αυτοφορο για αυτο που εκανε?

Καλό θα ήταν να μας έλεγες την περίπτωση σου για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε λίγο...

Αν θελεις ομως για να ειμαστε ποιο συγκεκριμενοι βοηθησε μας για να σε βοηθησουμε πες μας τι σου συνεβη...

Τελικά είναι αλήθεια ότι είμαστε κουτσομπόληδες ως λαός! :lol: :lol: :p Δεν σας έχουν πει ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα?

(Δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί κανένας... :O )

ΥΓ: αλήθεια, τι έγινε τελικά βρε pinkpanther? :p

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

Τελικά είναι αλήθεια ότι είμαστε κουτσομπόληδες ως λαός! :lol: :lol: :p Δεν σας έχουν πει ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα?

Και η ικανοποιηση ομως την ξαναγυρισε πισω στην ζωη!!!!!!!!!!!:p :p

:lol: :lol: :lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτό έλειπε να παρεξηγιόμαστε κιόλας...:p

Μια μεγάλη παρέα είμαστε όλοι μας εδώ και δεν πρέπει να υπάρχουν κακίες...:happy:

Επειδή υπάρχουν πολλοί λόγοι πρέπει έστω στο περίπου :O να μάθουμε τι προέκυψε για να βοηθήσουμε...:shifty:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

k gia aplh μυνηση μπορουν να σε πανε αυτοφορο,οποτε το καλυτερο ειναι να μην σε βρουν μεχρι να γινει δικασtηριο:P
Το αυτόφορο έχει διάρκεια 24 ώρες. Η δίκη μπορεί να γίνει και σε 2 χρόνια.

εχω ενα προβλημα με καποιον τυπο που μου φαγε προκαταβολη και τωρα αρνηται να επιστρεψει τα χρηματα,και σκεφτομαι μηπως θα μπορουσε να κινηθει μια τετοια διαδικασια ως μετρο πιεσης

εχω ενα προβλημα με καποιον τυπο που μου φαγε προκαταβολη και τωρα αρνηται να επιστρεψει τα χρηματα,και σκεφτομαι μηπως θα μπορουσε να κινηθει μια τετοια διαδικασια ως μετρο πιεσης

Ναι,θα μπορούσε.Αν του κάνεις μύνηση και τον συλλάβουν οι αστυνομικοί μέσα σε 24 ώρες τότε θα κρατηθεί για να δικαστεί την επομένη μέρα της σύλληψης.Όμως,αν το μάθει αυτός μπορεί αν θέλει να σου κάνει και αυτός μήνυση(πχ για ψευδή καταγγελία)μόνο και μόνο για να κρατηθείς και εσυ για ένα βράδυ και ας μην λες ψέματα.ΑΑΑ,να θυμάσαι.Μήνυση μπορείς να κάνεις μέχρι τρεις μήνες από τότε που έγινε το περιστατικό που του έδωσες την προκαταβολή,αλλιώς αν έχουν περάσει οι τρεις μήνες τότε δε ξέρω αν θα δεχτούν την μήνυση.

Προφανώς δεν έχεις κάποια απόδειξη για τα χρήματα που του έδωσες έτσι...?:O

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς και με δύο μαρτύρους να τον μηνύσεις...;)

• 5 years later...

Μου εχει παρει η τροχαια την αδεια οδηγησης για 30 μερες γιατι οδηγουσα χωρις ζωνη ασφαλειας. Τωρα οδηγω χωρις την αδεια οδηγησης. Αν με πιασουν, τι κυρωσεις εχω? Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.

Ευχαριστω.

Μου εχει παρει η τροχαια την αδεια οδηγησης για 30 μερες γιατι οδηγουσα χωρις ζωνη ασφαλειας. Τωρα οδηγω χωρις την αδεια οδηγησης. Αν με πιασουν, τι κυρωσεις εχω? Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστω.

http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=249&id=&tid=249

Άρθρο 94, παράγραφος 5 ΚΟΚ

Όποιος οδηγεί αυτοκίνητο ή τρίτροχο όχημα ή μοτοσικλέτα χωρίς να

έχει εκδοθεί νόμιμα στο όνομά του η κατάλληλη άδεια οδήγησης, σύμφωνα

με όσα ορίζονται στο παρόν άρθρο, τιμωρείται με φυλάκιση από έναν (1) έως

δώδεκα (12) μήνες και με χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων (200,00)

ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος οδηγεί ενώ η άδειά του έχει

αφαιρεθεί ή ανακληθεί για οποιονδήποτε λόγο. Για τη σχετική παράβαση που

αφορά φορτηγά οχήματα έχουν εφαρμογή οι ειδικές διατάξεις του ν. 3446/

2006.

αρθρο 98 παρ.5

5. Αυτός που καταλαμβάνεται να οδηγεί οδικό όχημα, κατά το διάστημα

που του έχει αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των

λοιπών προβλεπόμενων ποινών, στερείται, με απόφαση του δικαστηρίου, του

δικαιώματος επαναχορήγησης της άδειας οδήγησης για τρία (3) επιπλέον

έτη, ενώ αν γίνει υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό ή θάνατο, το

δικαστήριο δύναται να επιβάλλει και την ποινή της οριστικής στέρησης του

δικαιώματος απόκτησης άδειας οδήγησης οποιουδήποτε οδικού οχήματος

>>

Μου εχει παρει η τροχαια την αδεια οδηγησης για 30 μερες γιατι οδηγουσα χωρις ζωνη ασφαλειας. Τωρα οδηγω χωρις την αδεια οδηγησης. Αν με πιασουν, τι κυρωσεις εχω? Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.

Ευχαριστω.

Εμένα με έγραψαν για κράνος και μου είπαν να πάω το δίπλωμα στην τροχαία για 10 μέρες,κάτι που φυσικά δεν έκανα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ανάλογα πως κρίνει την σοβαρότητα του αδικήματος ο επιβλέπων αξιωματικός μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αν κριθεί αυξημένη επικινδυνότητα,στο παρακρατάνε επιτόπου κατά τον έλεγχο.Αν υπάρχει κάποια υποσημείωση στην κλήση και δεν την τηρήσεις,

όταν θα σε θυμηθούν μπορεί να έχεις από πταισματοδικείο μέχρι να πληρώσεις και νέο πρόστιμο (συνήθως όλα τα μικρά αδικήματα είναι εξαγοράσιμα )

Edited by Starenios