NetSurfer_g7 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ποιοί μπορούνε να κλειδώνουνε τα threads και γιατί? Υπάρχουνε πολλά threads στα οποία θέλω να γράψω αλλα δέν μπορώ επειδή είναι κλειδωμένα(π.χ.Διαγραφή θεμάτων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANIKOS Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 τις περισσότερες φορές τα διαβάζω για να δώ γιατί τα κλειδώσανε. Αν και τις περισσότερες φορές πιστεύω ότι τα κλειδώνουν γιατι ανοιγουν καινούρια θέματα ενώ υπάρχουν παλιότερα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ποιοί μπορούνε να κλειδώνουνε τα threads και γιατί? Υπάρχουνε πολλά threads στα οποία θέλω να γράψω αλλα δέν μπορώ επειδή είναι κλειδωμένα(π.χ.Διαγραφή θεμάτων) Αυτοί που ευθύνονται για το κλείδωμα των θεμάτων είναι η Ομάδα Διαχείρισης.:devil: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Κι εγώ διαβάζω κλειδωμένα θέματα. Κυριως για να μάθω τον λόγο που κλειδώθηκε αλλα και γιατί προσφέρουν γέλιο μερικές φορές! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Και εγώ διαβάζω κλειδωμένα, αν και μερικές φορές δεν καταλαβαίνω γιατί τα κλειδώνουν.π.χ. Βρήκα ένα θέμα που κάποιος ζητούσε να μάθει κάτι αλλά δεν ήταν σαφής και από κάτω του έλεγε κάποιος (δεν λέμε usernames) ''Τί ακριβώς εννοείς;'' και πήγα να απαντήσω αλλα ήταν κλειδωμένο.Είναι δουλειά αυτή;Σε ένα άλλο θέμα (όποιος ξέρει αυτό που θα πω παρακάτω θα το καταλάβει) έλεγε κάποιος '' ...όταν βαριέμαι , κλειδώνω θέματα χωρίς λόγο''.Γιατί το κάνουν αυτό; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Και εγω τα διαβαζω μερικες φορες.Μπορει να εχουν πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ποιοί μπορούνε να κλειδώνουνε τα threads και γιατί? The bad guys.:X Tους φωνάζουν mods και θέλουν το κακό μας! :ninja: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Εγώ διαβάζω κλειδωμένα threads για να δώ το λόγο που κλειδώθηκαν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 εγω και απο περιεργεια να δω γιατι κλειδωθηκαν αλλα και γενικα να ενημερωθω για το πριεχομενο τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Εγώ βαριέμαι να τα διαβάζω. Όμως καμιά φορά μπορεί να μπω και μέχρι να ανοίξει η σελίδα το θέμα να έχει κλειδωθεί. Ή όταν γράφω ένα μήνυμα και παω να το ποστάρω δεν προλαβαίνω γιατί κλειδώνεται :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Και εγώ διαβάζω κλειδωμένα, αν και μερικές φορές δεν καταλαβαίνω γιατί τα κλειδώνουν.π.χ. Βρήκα ένα θέμα που κάποιος ζητούσε να μάθει κάτι αλλά δεν ήταν σαφής και από κάτω του έλεγε κάποιος (δεν λέμε usernames) ''Τί ακριβώς εννοείς;'' και πήγα να απαντήσω αλλα ήταν κλειδωμένο.Είναι δουλειά αυτή;Σε ένα άλλο θέμα (όποιος ξέρει αυτό που θα πω παρακάτω θα το καταλάβει) έλεγε κάποιος '' ...όταν βαριέμαι , κλειδώνω θέματα χωρίς λόγο''.Γιατί το κάνουν αυτό; Αν είχες διαβάσει τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, θα είχες καταλάβει το λόγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Σε ένα άλλο θέμα (όποιος ξέρει αυτό που θα πω παρακάτω θα το καταλάβει) έλεγε κάποιος '' ...όταν βαριέμαι , κλειδώνω θέματα χωρίς λόγο''.Γιατί το κάνουν αυτό; Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να αναφέρεις το όνομά μου,δεν δαγκώνουμε.Εγώ το έγραψα εδώ όχι βέβαια όπως το γράφεις εσύ πιο πάνω... :) Αν ξαναδιαβάσεις το post μου λοιπόν σωστά αυτή τη φορά και εξακολουθείς να απορείς μπορείς να μου στείλεις πμ και να σου εξηγήσω αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μόνο όταν περιέχουν κάτι το οποίο με ενδιαφέρει και πέσω πάνω τους ψάχνοντας. Αλλιώς αδιαφορώ παντελώς και γι' αυτούς που τα άνοιξαν και γι' αυτούς που τα κλείδωσαν. Ξοδεύω χρόνο μόνο σε ουσιώδη πράγματα. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts