michalis_cy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Παιδιά, η casio exilim ez-57 ή ez-55 τι λέει; Αξίζει σαν αγορά; Γενικά η casio στις φωτογραφικές μηχανές τι θεωρείται; καλή, μέτρια, άσχετη, ποιοτική; Φίλε να μην έχεις αμφιβολία για την ποιότητα των CASIO. Η CASIO κατασκευάζει πολύ καλές και ποιοτικές μηχανές στην κατηγορία των ultra compact μηχανών, που δεν έχουν να ζηλέψουν οτιδήποτε από παρόμοιες μηχανές άλλων επώνυμων κατασκευαστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 gia sas paidia thelo na rotiso poia einai i gnomi sas gia tin psifiaki hp m307... vgazei kales photo??grafei video me ixo me diarkeia oso pernei i karta sd??? pleon exei 110 euro k exo arxisei na tin limpizomai Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 gia sas paidia thelo na rotiso poia einai i gnomi sas gia tin psifiaki hp m307... vgazei kales photo??grafei video me ixo me diarkeia oso pernei i karta sd??? pleon exei 110 euro k exo arxisei na tin limpizomai thn eixa auth...nai bgazei kales foto to proi to bradu exoun polu 8orubo ektos kai an paikseis me tis ru8miseis ligo.... video exei oso uparxei mnhmh eleu8erh me hxo apla ekei kai an exei trelo 8orubo kurios sthn eikona....einai mia aplh digital alla einai kalh gia ta lefta ths! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athnik1 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Kalimera se olous. Tha ithela na rwtisw gnwmes gia tin kodak Z740 sta 5 Mpixels. Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 gia sas paidia thelo na rotiso poia einai i gnomi sas gia tin psifiaki hp m307... vgazei kales photo??grafei video me ixo me diarkeia oso pernei i karta sd??? pleon exei 110 euro k exo arxisei na tin limpizomai file mou giati den koitazeis kai tin m407? to plaisio tin exei 139E telikh timi Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Για την SONY DSC-200 τι λέτε; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 file mou giati den koitazeis kai tin m407? to plaisio tin exei 139E telikh timi nai tin exo dei k auti.exei omos kamia simantiki diafora apo tin m307 ektos apo tin analisi??(giati k t 3mpixel tis m307 me kaliptoun) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 meta apo xronia me thn canon s30 eprepe na parw mhxanoula....e paaaali canon phra...thn ixus 700...prin sto magazi dokimasa thn DSC-200 kai apogoiteythka...twra an yparxei kamia sta idia lefta kalyterh...sto idio megethos omws....e tooooooo baaaddddd :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Για τις έρευνές σας, ελπίζω να σας βοηθήσει και η βάση των τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως και η αναζήτηση. Η βάση εμπλουτίζεται καθημερινά. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Πάντως εγώ έχω αγοράσει μία φτηνή φωτογραφική μηχανή με 90€ την BenQ E30 με τα εξής χαρακτηριστικά : · Ultra Slim Design · 6 Mega-Pixels max res, 4x digital zoom · Digital Camera/Camcorder/PC camera. · 3 Mega-pixels native resolution. · 1,5" TFT οθόνη, 14MB ενσωματωμένη μνήμη · Υποδοχή για SD κάρτα μνήμης (μέχρι 512ΜΒ), δυνατότητα αντιγραφής από την ενσωματωμένη μνήμη στην κάρτα SD · 2912x2184 max. Resolution, 2032x1520 norms. Resolution, 320x240/24fps MPEG1 unlimited length · Self-timer · Ρυθμιζόμενο white balance ρύθμιση exposure · Διαστάσεις 89,5x56x24mm, βάρος χωρίς μπαταρία 82g. · Δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε εκτυπωτές με DPOF protocol. · Περιλαμβάνονται μπαταρίες 2xAAA, USB καλώδιο, θήκη, λουράκι, Software bundle και είμαι ευχαριστημένος αφού δεν ζητάω και πολλά :blink: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Καλησπέρα σας. Τό πλαίσιο εχει μία jenoptic 6mp μόνο 200€. Κυρίως λόγω τιμής καί χωρίς νά εχω εξιδεικευμένες απαιτήσεις σκέφτομαι νά ειναι η πρώτη μου ψηφιακή μηχανή. Θά ηθελα τήν γνώμη σας μιάς και στήν ουσία θα φύγω αμεσα γιά πάσχα στό εξωτερικό καί θέλω αυριο 23/04 σάββατο να προβώ στήν αγορά. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Καλησπέρα σας. Τό πλαίσιο εχει μία jenoptic 6mp μόνο 200€. Κυρίως λόγω τιμής καί χωρίς νά εχω εξιδεικευμένες απαιτήσεις σκέφτομαι νά ειναι η πρώτη μου ψηφιακή μηχανή. Θά ηθελα τήν γνώμη σας μιάς και στήν ουσία θα φύγω αμεσα γιά πάσχα στό εξωτερικό καί θέλω αυριο 23/04 σάββατο να προβώ στήν αγορά. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. :) όχι! Με τα ίδια λεφτά παίρνεις μια επώνυμη πχ Canon, Olympus, Nikon κλπ. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 όχι! Με τα ίδια λεφτά παίρνεις μια επώνυμη πχ Canon, Olympus, Nikon κλπ. Ναί μέ τά ιδια λεφτά πραγματι παιρνεις μια επώνυμη αλλα οχι με τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα ομως. Ουτε 6mp ουτε 3Χ ζοομ οπτικο ουτε μπαταριες λιθιου κ.λ.π Γι'αυτο λεω μηπως αξιζει αφου την δινει και με 2 χρονια εγγυηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 yiannis64 όχι δεν αξίζει,μην την πατήσεις έτσι..και με τίποτα δεν έχει 6mp.Ψάξε να βρεις κάποιο επώνυμο μοντέλο όπως είπε και ο Dr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Τότε θα παω αυριο στο πλαισιο να το ψαξω γενικοτερα. Εχεται κατι να προτεινεται μεχρι το πολυ 350 με 400€? Τουλαχιστον απο 4mp και πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Des tin Canon Powershot A95... Kalo ergaleio me kali timi... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Αν και δεν ειναι στα χρηματα που προανεφερα τι προτεινετε? NIKON COOLPIX7900 H OLYMPUS C-70 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 poso paei akribos i kathemia tous? A des kai sto http://www.adorama.gr ... Den pisteuo pouthena na breis ftinotera... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athnik1 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στις KODAK DX 7590 και OLYMPUS C-770. Η διαφορά του 1Mpixel δε με απασχολεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το θέμα του θορύβου και γενικότερα η τελική ποιότητα των λήψεων. Περιμένω τις χρήσιμες γνώμες σας. Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Τελικα αγορασα χθες απο το πλαισιο την OLYMPUS C70 ZOOM 490€ 7,1 mp και μεχρι στιγμης θεωρω οτι ειναι κατι καλο και απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα που εχει. Αν τωρα θελετε να δειτε στο site της olympus η του πλαισιου τα τεχνικα χαρακτηριστικα και να μου πειτε την γνωμη σας,ειναι φυσικα ευπροσδεκτη. Και γενικα αν ξερετε καποια tips μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποησω ψηφιακη μηχανη ειμαι ολος ματια να τα διαβασω. Ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 poso paei akribos i kathemia tous? A des kai sto http://www.adorama.gr ... Den pisteuo pouthena na breis ftinotera... Πεταμένα λεφτά!!! >>> http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=2829 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Πεταμένα λεφτά!!! >>> http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=2829Καλα,δεν ειναι απολυτο αυτο!Εχω ψωνισει απ'αυτο το μαγαζι & εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος...ειδικα οι τιμες του ειναι αχτυπητες... ;) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Χθές μου έφεραν την DSC M1 από Αμερική :D αλλά οι οδηγιες χρήσεις είναι στα αγγλικά και δεν πολυκαταλαβαίνω, λοιπόν στο menu της λέι κάπου για EV και για focus και έχει multi AF, center AF, spotAF, 0.5m, 1.0m κ.λ.π. :blink: Τι κάνουν αυτές οι ρυθμήσεις ;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 παιδια μια ερωτησουλα λοιπον ειμα αναμεσα σε μια minolta 5.0 mp και σε μια nikon 5.0 mp,ποια μου προτεινετε?ο φωτογραφος παντως μου προτεινει την minolta περιμενω και τη δικη σας απαντηση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 παιδια μια ερωτησουλα λοιπον ειμα αναμεσα σε μια minolta 5.0 mp και σε μια nikon 5.0 mp,ποια μου προτεινετε?ο φωτογραφος παντως μου προτεινει την minolta περιμενω και τη δικη σας απαντηση Ποια minolta ειναι φιλε μου θελω και εγω να παρω ψηφιακη και ειμαι αναμεσα στην c-770 olympus και canon ixus 40,αλλα καλοβλεπω και την minolta z3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts