ibaxevan Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Πολύ καλό κατάστημα είναι αυτό του Σταυρινάκη, αλλά δεν θυμάμαι διεύθυνση, λογικά αν κάνεις αναζήτηση στο google θα βγάλει κάτι. Επίσης, μαγαζί με καλές τιμές είναι αυτό www.katerelos.gr , τα προϊόντα του είναι εισαγωγής (που σημαίνει ότι δεν έχουν σφραγισμένη ελληνική εγγύηση με ότι αυτό συνεπάγεται). Αν παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποια συσκευή, τους το επιστρέφεις και αναλαμβάνουν αυτοί να το στείλουν για επισκευή. Αλλο ένα είναι το www.adorama.gr, φέρνει τα προϊόντα από Αμερική (για το θέμα της εγγύησης ισχύουν τα ίδια με τον Κατερέλο). Δεν ξέρω αν έχει 20D σε στοκ, αλλά οι τιμές του είναι επίσης ανταγωνιστικές. Καλορίζικη και καλές φωτογραφίες! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 simbainei apo opoiadipote apostasi... Sto dpgr den mporo na mpo giati exo macintosh kai anti gia ellinika. diabazo kinezika... άλλαξε το encoding σε Greek ISO. :) Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Πολύ καλό κατάστημα είναι αυτό του Σταυρινάκη, αλλά δεν θυμάμαι διεύθυνση, λογικά αν κάνεις αναζήτηση στο google θα βγάλει κάτι. Επίσης, μαγαζί με καλές τιμές είναι αυτό www.katerelos.gr , τα προϊόντα του είναι εισαγωγής (που σημαίνει ότι δεν έχουν σφραγισμένη ελληνική εγγύηση με ότι αυτό συνεπάγεται). Αν παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποια συσκευή, τους το επιστρέφεις και αναλαμβάνουν αυτοί να το στείλουν για επισκευή. Αλλο ένα είναι το www.adorama.gr, φέρνει τα προϊόντα από Αμερική (για το θέμα της εγγύησης ισχύουν τα ίδια με τον Κατερέλο). Δεν ξέρω αν έχει 20D σε στοκ, αλλά οι τιμές του είναι επίσης ανταγωνιστικές. Καλορίζικη και καλές φωτογραφίες!Ευχαριστώ. Το adorama το ξέρω. Ειμαι πελάτης. Το άλλο δεν ξέρω. Θα πάρω τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 άλλαξε το encoding σε Greek ISO. :) apo pou to kano afto se 10.2.3? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Λοιπόν, το πήρα απόφαση. Αύριο θα πάω να πάρω την CANON D-20. Μόνο μην ψάχνεις για την D-20. Το μοντέλο λέγεται 20D ;) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 apo pou to kano afto se 10.2.3? View - text encoding - Greek ISO Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 View - text encoding - Greek ISO eksakoloutho na min mporo na to bro... Apo to menu view tou explorer i tou finder? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 eksakoloutho na min mporo na to bro... Apo to menu view tou explorer i tou finder? Από τον Safari είναι: View - Text encoding - Default ή Greek ISO. Από τον ΙΕ: View - Character Set - Greek Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδιά τα φώτα σας please :) πριν λίγες μέρες πέθανε σε τραγικό δυστύχημα η φωτογραφική μηχανή που είχα (επάνω στην μηχανή πηγαίνοντας με 240 χλμ/ώρα άνοιξε η τσάντα :X :!: ) αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να την αλλάξω (όχι δεν άνοιξα επίτηδες την τσάντα :wacko: ). Κάνοντας μία μικρή έρευνα ομολογώ πως χάθηκα με τα άπειρα μοντέλα που κυκλοφορούν και επίσης δεν έβγαλα άκρη γιατί ο κάθε πωλητής λέει τα δικά του και το κάθε μαγαζί θέλει να ξεστοκάρει :mad: Για αυτό λοιπόν χρειάζομαι την βοήθειά σας για να βγάλω επιτέλους μία "άκρη". Λοιπόν, διαθέτω γύρω στα 300 το πολύ 350 € για μία (ψηφιακή) φωτογραφική μηχανή. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα megapixel αλλά με ενδιαφέρει ο φακός. Θέλω έναν ποιοτικό φακό με φυσιολογικό ζουμ (μιλάμε για compact μηχανή). Θέλω να είναι όσο το δυνατόν (σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα) γρήγορη γίνεται, να έχει και οπτικό σκόπευτρο και να είναι μικρή (και πάλι σε φυσιολογικά πλαίσια). Θα προτιμούσα να μην είναι πλαστικό το περίβλημα αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι καλός ο φακός και να μην είναι αργή. Αυτά μόνο :confused: :blink: Ευχαριστώ προκαταβολικά :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παιδιά τα φώτα σας please :) πριν λίγες μέρες πέθανε σε τραγικό δυστύχημα η φωτογραφική μηχανή που είχα (επάνω στην μηχανή πηγαίνοντας με 240 χλμ/ώρα άνοιξε η τσάντα :X :!: ) αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να την αλλάξω (όχι δεν άνοιξα επίτηδες την τσάντα :wacko: ). Κάνοντας μία μικρή έρευνα ομολογώ πως χάθηκα με τα άπειρα μοντέλα που κυκλοφορούν και επίσης δεν έβγαλα άκρη γιατί ο κάθε πωλητής λέει τα δικά του και το κάθε μαγαζί θέλει να ξεστοκάρει :mad: Για αυτό λοιπόν χρειάζομαι την βοήθειά σας για να βγάλω επιτέλους μία "άκρη". Λοιπόν, διαθέτω γύρω στα 300 το πολύ 350 € για μία (ψηφιακή) φωτογραφική μηχανή. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα megapixel αλλά με ενδιαφέρει ο φακός. Θέλω έναν ποιοτικό φακό με φυσιολογικό ζουμ (μιλάμε για compact μηχανή). Θέλω να είναι όσο το δυνατόν (σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα) γρήγορη γίνεται, να έχει και οπτικό σκόπευτρο και να είναι μικρή (και πάλι σε φυσιολογικά πλαίσια). Θα προτιμούσα να μην είναι πλαστικό το περίβλημα αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι καλός ο φακός και να μην είναι αργή. Αυτά μόνο :confused: :blink: Ευχαριστώ προκαταβολικά :D Κάποια Casio Exilim με αλουμινένιο πλαίσιο. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Κάποια Casio Exilim με αλουμινένιο πλαίσιο. Thanx Doctora... Apo simera epistrefo dpgr... Prepei na xo xasei polla episodia... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Κάποιος φίλος προσπαθεί να με πείσει να αγοράσω κάποια SLR like όπως πχ η Olympus C765 ultra zoom γιατί λέει θα έχει σίγουρα καλύτερο φακό από μία compact. Ποια η γνώμη σας; Μπορεί να αναφέρει κανείς πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στις 2 αυτές κατηγορίες; Τελικά τι θα ήταν προτιμότερο για μένα (βάσει των 300€ περίπου που διαθέτω); Όπως είπα με ενδιαφέρει η ποιότητα του φακού καθώς και το να είναι γρήγορη η φωτογραφική μηχανή (εννοείται ότι γνωρίζω την διαφορά στο μέγεθος ε; :cool: ) Τέλος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου προτείνει κάποιος μερικά μοντέλα και στις 2 αυτές κατηγορίες. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα... :O Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 protino nikon 5900 h 7900........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Λοιπόν, το πήρα απόφαση. Αύριο θα πάω να πάρω την CANON D-20. Εαν έχετε κάποια γνώση για φθηνή πηγή αγοράς, πές τε μου να πάω. Θα πληρώσω με μετρητά. Την αγόρασα χθές. πήρα το πακέτο με τον φακό μαζί. Επίσης πήρα και το booster και έδειξε πολύ καλύτερη. Αγόρασα και αλλη μια μπαταρία και το booster παίρνει και τις 2. Εβγαλα τις πρώτες φώτος.Αριστη ποιότητα, με ικανοποίησε απόλυτα σε φώτος που έβγαλα με φλάς σε σπίτι μέσα. Ολοζώντανες, πολύ ποιοτικές και μάλιστα χωρίς να κάνω ρυθμίσεις. Και που να βάλω τον L φακό μου των 600.000 δρχ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Την αγόρασα χθές. πήρα το πακέτο με τον φακό μαζί. Και που να βάλω τον L φακό μου των 600.000 δρχ. :) Και πού να αρχίσεις να τραβάς Raw και μετά να τις επεξεργάζεσαι... Καλά με ποιόν φακό των 600.000 θα τραβάς γάμους; :worry: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Και πού να αρχίσεις να τραβάς Raw και μετά να τις επεξεργάζεσαι... Καλά με ποιόν φακό των 600.000 θα τραβάς γάμους; :worry: Kala i poiotita ton RAW einai.... All the money... Gia ti katigoria fakou milame? Eurigonio, tilefako, ti? Einai gia SLR i gia DSLR? Etaireia? Pantos katse paikse ligo me ti mixanoula kai tha deis pollla... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Kala i poiotita ton RAW einai.... All the money... Gia ti katigoria fakou milame? Eurigonio, tilefako, ti? Einai gia SLR i gia DSLR? Etaireia? Pantos katse paikse ligo me ti mixanoula kai tha deis pollla... Για να είναι L, είναι Canon. Για να θέλει να τον χρησιμοποιήσει για γάμους θα πρέπει να είναι κοντός ζουμ. Αλλά δεν υπάρχει φακός σε αυτή την κατηγορία, με αυτή την τιμή... :worry: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Για να είναι L, είναι Canon. Για να θέλει να τον χρησιμοποιήσει για γάμους θα πρέπει να είναι κοντός ζουμ. Αλλά δεν υπάρχει φακός σε αυτή την κατηγορία, με αυτή την τιμή... :worry: Auto skeftika ki ego kai rotao... To pio pithanon einai na einai kanas eurigonios... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Κάποιος φίλος προσπαθεί να με πείσει να αγοράσω κάποια SLR like όπως πχ η Olympus C765 ultra zoom γιατί λέει θα έχει σίγουρα καλύτερο φακό από μία compact. Ποια η γνώμη σας; Μπορεί να αναφέρει κανείς πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στις 2 αυτές κατηγορίες; Τελικά τι θα ήταν προτιμότερο για μένα (βάσει των 300€ περίπου που διαθέτω); Όπως είπα με ενδιαφέρει η ποιότητα του φακού καθώς και το να είναι γρήγορη η φωτογραφική μηχανή (εννοείται ότι γνωρίζω την διαφορά στο μέγεθος ε; :cool: ) Τέλος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου προτείνει κάποιος μερικά μοντέλα και στις 2 αυτές κατηγορίες. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα... :O Η Olympus C765 ultra zoom, είναι compact και όχι SLR like μηχανή. Ωστόσο έχει πολύ καλό φακό (10Χ οπτικό ζουμ) σε σύγκριση με άλλες compact μηχανές. SLR like, Prosumer compact είναι μηχανές όπως οι SONY F828, Olympus C-8080, Canon Pro1, Nikon 8800 κλπ. Αυτής της κατηγορίας μηχανές υπερέχουν αισθητά των υπόλοιπων compact μηχανών στην ποιότητα του φακού και εικόνας, ταχύτητα εστίασης, οξύτητας χρωμάτων, ανάλυσης αισθητήρα κλπ. Είναι όμως ακριβότερες(κοστίζουν αρκετά περισσότερο από τα 300Ε που διαθέτεις), και πιο ογκώδης. Καλύτερα κοίταξε προς μια καλή compact μηχανή (Olympus C765, Canon A95, Casio EX-Z55) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Και πού να αρχίσεις να τραβάς Raw και μετά να τις επεξεργάζεσαι... Καλά με ποιόν φακό των 600.000 θα τραβάς γάμους; :worry:Δεν έχω καταλάβει. Για πες, RAW τι ειναι και τι διαφορά έχει με τις jpg που τραβάμε με τις compact; Πέρασα τις πρώτες στο pc και είδα την πολύ καλή ποιότητα, αλλα ήταν κάπως σκοτεινές. Ηταν όμως 2/3 stop + η διόρθωση έκθεσης, χωρίς να το πειράξω εγω. Τις τράβηξα σε jpg L. O φακός που έχω (και που δεν τον έχω ακόμη δοκιμάσει) ειναι ο 28-70 2.8 σταθερό. Επίσης για τα γήπεδα έχω τον 35-350 της σειράς L (αυτοί οι άσπροι φακοί της CANON) που στην ψηφιακή φτάνει τα 55-550 περίπου λόγο του οτι το 1 προς 1 γίνεται 1 προς 1,6 στις ψηφιακές. Δεν το ήξερα και το έμαθα στα καταστήματα που ρώτησα πρίν αγοράσω την μηχανή. Στο εγχειρίδιο χρήσης που λίγο είδα, αναφέρει πως η μορφή RAW χρειάζεται κατόπιν επεξεργασία σε PC. Αυτό με έχει παραξενέψει κάπως. Εαν τις φώτος τις πάω κατευθείαν στο studio εκτύπωσης, θα έχουν και αυτοί πρόβλημα λόγο της μορφής αρχείου; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Πιστευω να μαι στο σωστο φορουμ! Σκεφτομαι να αγορασω αυτην την ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη λογο οτι ειναι οικονομικη και εχει ηχο στο βιντεο της. Αν την εχει καποιος ειδη ας μου πει τις εντυπωσεις του και αν μπορει να ανεβασει και καποια φωτογραφια να δουμε τι αξιζει.δεν ειμαι διατεθμενος να δωσο πανω απο 180 ευρω για οικογενιακη χρηση.Αν υπαρχει καποια εναλακτικη λυση ευχαριστος να την ακουσω.Ευχαριστω! Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Όχι, δεν είσαι στο σωστό :) Μεταφέρεσαι στο Digital Gadgets! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Δεν έχω καταλάβει. Για πες, RAW τι ειναι και τι διαφορά έχει με τις jpg που τραβάμε με τις compact; RAW Και αν έχεις και άλλες απορίες ρώτα.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 RAW Και αν έχεις και άλλες απορίες ρώτα.. Eυχαριστώ αλλα δεν κατάλαβα γρί απο το αλφάβητό τους. Βλέπεις γράφουν στα Αγγλικά. Λίγο που κατάλαβα, είδα πως κάνει ανάλυση σε κάθε χρώμα ξεχωριστά. Καλά κατάλαβα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Coolpix 5900 + Nomatica Silver Soft Case NM-HSR103 + Battery EN-EL5 Nomatica + Secure Digital 512 Mb ola auta me 329 euro pisteuo einai kalh eukairia..... to montelo 8a kukloforhsei ton aprilio edo..... (apo nomatica kai expansys agorazo xoris fpa gia auto einai xamhlh h timh) poies einai oi gnomes sas sxetika? link http://www.nomatica.gr/photo/cpix5900GR.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts