Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε τότε πάρε την a95 ...

εγώ αυτήν έχω και είμαι υπερκαλυμμένος από φωτογραφική μιας και έχει πλήρης αυτόματες και χειροκίνητες ρυθμίσεις ,είναι γρηγορη ,με 1.8 αναδιπλούμενη οθόνη (πολύ θετικό αυτό,θα το δεις και στην πράξη).

+ το ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες εφάμιλλες μιας ακριβότερης μηχανής ίδιας ανάλυσης.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας παιδια..Ειμαι νεος στο σαιτ και ομολογω οτι καιρο εψαχνα κατι τετοιο...Θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω το εξης.Εχω σκοπο να αγορασω μια φωτογραφικη μηχανη και προβληματιζομαι καθως δεν πολυασχολουμαι εδω και καιρο..Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες εως 250Ε.

Επισης,θελω να μαθω αν στο Παρισι μπορω να βρω φτηνοτερες μηχανες(και mp3's)σε σχεση με εδω καθως θα βρεθω εκει τις γιορτες..

Ευχαριστω εκ των προταιρων

Vasika endiaferomai gia mia camera kai tha ithela thn voithia sas!!!!!!

Eimai enas klasikos user poy tha thn xrhsimopoihsei se diakopes mono 3-5 fores ton xrono (e3oteriko ,nhsakia klp) spania tha thn xreiasto (Fantazomai tora) kapoy alloy...........

Thelo canon...........

kai goystaro trella thn Powershot S1 IS poy moy fanhke poly trello ergalio alla eida timi 405 eyro!!!

kai meta kati se pio oikonomiko thn IXUS 40 (new) exetai na moy proteinetai kati allo,i esto kati na prose3o???Kapoio magazaki kalo gia agora h kai online den me apasxolei!!!

Eyxaristo ek twn proterwn......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (22 Νοέ. 2004 , 23:45)

Vasika endiaferomai gia mia camera kai tha ithela thn voithia sas!!!!!!

Eimai enas klasikos user poy tha thn xrhsimopoihsei se diakopes mono 3-5 fores ton xrono (e3oteriko ,nhsakia klp) spania tha thn xreiasto (Fantazomai tora) kapoy alloy...........

Thelo canon...........

kai goystaro trella thn Powershot S1 IS poy moy fanhke poly trello ergalio alla eida timi 405 eyro!!!

kai meta kati se pio oikonomiko thn IXUS 40 (new) exetai na moy proteinetai kati allo,i esto kati na prose3o???Kapoio magazaki kalo gia agora h kai online den me apasxolei!!!

Eyxaristo ek twn proterwn......

Φιλε μου χθες πηγα στο καρφουρ-αλιμου και κατα τυχη ειδα οτι εχε σε προσφορα την canon ixus IIs 229 ευρακια,αν θελεις μια καλη,με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ μικρη ψφμ τοτε πηγαινε να δεις(εγω την βουτηξα παντως :p )αν και εχω αλλες δυο.
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Re paidakia thelo mia mikrh sta 5MP eimai meta3y 2 tora:

Konica Minolta X50

Canon IXUS s500

Poia moy proteinete????Exete kapoia alli gnomi??Eyxaristo...........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george_mech (20 Νοέ. 2004 , 03:02)

Γεια σας παιδια..Ειμαι νεος στο σαιτ και ομολογω οτι καιρο εψαχνα κατι τετοιο...Θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω το εξης.Εχω σκοπο να αγορασω μια φωτογραφικη μηχανη και προβληματιζομαι καθως δεν πολυασχολουμαι εδω και καιρο..Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες εως 250Ε.

Γεια σου φίλε. Μερικές καλές μηχανές στα 250 Ε είναι οι CANON A75, SONY P73, HP M407 και OLYMPUS C360.

Μου ηρθε με email η παρακατω προσφορα απο το stereopark..οποιος ενδιαφερεται για την W12 ας βιαστει :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/vasilis974/28527/349792/0/W12_TELOS_OK.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 2 Δεκ. 2004 , 00:31)

Μου ηρθε με email η παρακατω προσφορα απο το stereopark..οποιος ενδιαφερεται για την W12 ας βιαστει :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/vasilis974/28527/349792/0/W12_TELOS_OK.jpg

Η W12, την οποία τελικά αγόρασα από Γερμανία, είχε τέλος Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 399 ευρώ στο Shop21. Το ίδιο ακριβώς πακέτο + 2 μπαταρίες ακόμα, σε 3 ή 6 άτοκες (δε θυμάμαι).

Γενικά η τιμή της μηχανής έχει αυξηθεί; Αν ναι, τότε μπορεί να είναι καλή η προσφορά. Ψάξτε το λιγάκι...

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Ναι εχεις δικιο τελικα δεν πρεπει να ειναι και πολυ σοι η προσφορα,την βρηκα σε αλλο eshop με τα ιδια λεφτα,αρα αυτη την τιμη πρεπει να εχει πανω κατω.

Εγω παντως βρηκα την sony w1 στο καρφουρ-αλιμου προχθες 319 ευρω σε 24 ατοκες δοσεις ;)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 2 Δεκ. 2004 , 22:40)

Εγω παντως βρηκα την sony w1 στο καρφουρ-αλιμου προχθες 319 ευρω σε 24 ατοκες δοσεις ;)

Καλό ακούγεται! :cool:

Πρόκειται δηλαδή για την ασημί έκδοση, σωστά;

Το πακέτο τι περιέχει, όσα και της W12;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Μετά την Πρωτοχρονιά λέω να πάρω και εγώ την πρώτη μου ψηφιακή. Η αγορά θα γίνει από Αμερική, και έχω καταλήξει (μάλλον) στις εξής:

1. Canon SD200 (IXUS 30 Νομίζω)

2. Casio Exilim EX-Z40

με τάση να καταλήξω στην πρώτη. Φυσικά δεν έχω τελειώσει την έρευνα αγοράς μου και δεν έχω δει καμία από τις δύο από κοντά, το οποία και θα κάνω πριν την αγορά.

Και τις δύο τις έχω βρεί γύρω στα 230$ (περίπου 180Ευρώ) για να ξέρετε τον προυπολογισμό μου.

Τι προτίνετε από τις δύο; Για την Canon έχω δει τα καλύτερα στα reviews αλλά και η Casio δεν υστερεί ιδιαίτερα σε ποιότητα εικόνας, και είναι επίσης αρκετά καλή.

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor

skeftomai na parw tin kainouria OLYMPUS μ-mini DIGITAL pou bgainei se polla xromata sta 4 Mpixels

aksizei sta lefta tis? prosopika mou arese eksoterika, den kserw sxedon tipota apo psifiakes mixanes kai den exw treles apetiseis

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkandir ( 3 Δεκ. 2004 , 12:56)

Καλό ακούγεται! :cool:

Πρόκειται δηλαδή για την ασημί έκδοση, σωστά;

Το πακέτο τι περιέχει, όσα και της W12;

Εχει και φορτιστη με 2 μπαταριες(2000mah) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 6 Δεκ. 2004 , 13:37)

Εχει και φορτιστη με 2 μπαταριες(2000mah) ;)

Μάλιστα. Η W12 έχει 4 μπαταρίες και μικρό τριποδάκι, αλλά αν η τιμή είναι με ΦΠΑ και τη θέλεις, τότε πάρτην.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος! :) :)

kaneis bre paidia den kserei tin kainouria olympus?

tin μ-mini digital? me ta diaforetika xromata?

aksizei telika?! rwtousa kai pio prin alla kaneis den apantise!?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1090&Nav_Section_Id=1090&Catalog_Id=15&Product_Id=226532&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB ( 5 Δεκ. 2004 , 04:01)

skeftomai na parw tin kainouria OLYMPUS μ-mini DIGITAL pou bgainei se polla xromata sta 4 Mpixels

aksizei sta lefta tis? prosopika mou arese eksoterika, den kserw sxedon tipota apo psifiakes mixanes kai den exw treles apetiseis

Πόσο την βρήκες και πού;

http://www.dpgr.gr/forum/attachments/IMG_0793_mju_mini_model.jpg

h sygkekrimeni mixani exei mono 2x optiko zoom.Diladi tipota sxedon.Gia mena den axizei.Tin eixa psaxei kai egw logo sximatos alla....
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

de menw sto zoom pou de me polyendiaferei, , alla stin piotita fotografias, i antoxi tis mpatarias , kai i prosarmostikotita tou AUTO tis se oles tis sin8ikes!

...(ola afta bebaia se sinartisi me to mege8os, den exw treles apetiseis)

Εγω θα προτεινα οι ενδιαφερομενοι να αγορασουν την 7.1 Mpixel της Olympus που εγω μπορω να την βρω στα 500 ευρω οποτε αν θελει κανεις ερχεται σε μενα.

http://www.dev.fotomatic-gr.com/products/Digital/Digital_cameras/Creative/images/c-70_zoom.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkandir ( 6 Δεκ. 2004 , 16:46)

Μάλιστα. Η W12 έχει 4 μπαταρίες και μικρό τριποδάκι, αλλά αν η τιμή είναι με ΦΠΑ και τη θέλεις, τότε πάρτην.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος! :) :)

Μα ηδη την εχω παρει ;) και χθες που περασα ειδα οτι την βαλανε 399 ευρω,παλι κανανε λαθος στο καρφουρ στην τιμολογηση,εγω ομως προλαβα :p

Υ.Γ με pro καρτουλα τραβαει πολυ καλο βιντεακι :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 8 Δεκ. 2004 , 12:54)

Μα ηδη την εχω παρει ;) και χθες που περασα ειδα οτι την βαλανε 399 ευρω,παλι κανανε λαθος στο καρφουρ στην τιμολογηση,εγω ομως προλαβα :p

Υ.Γ με pro καρτουλα τραβαει πολυ καλο βιντεακι :)

:D :D :D Πολύ ωραία! Τυχερέ... :D :D :D

Άντε και καλό βόλι! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie ( 8 Δεκ. 2004 , 12:54)

Μα ηδη την εχω παρει ;) και χθες που περασα ειδα οτι την βαλανε 399 ευρω,παλι κανανε λαθος στο καρφουρ στην τιμολογηση...

Eγγύηση τι έχει ,την απόδειξη ή και ενδεικτικό της Sony Hellas ? γιατί to Carefurr δεν σε ξέρει μετά, σε πολλές περιπτώσεις....