gsa1967 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Kαλημέρα σε ολους και όλες. Ξέρω ότι η ερώτηση που θα κάνω τώρα τώρα είναι πολύ γενική αλλά πιστεύω να με κατευθύνετε. Εχω στην κατοχή μου μια Olympus m700, 7.1 mp και επειδή την έχω κοντά 4 χρόνια λέω να πάρω μια καινούργια. Τι τιμή πρέπει να κοιτάξω ώστε να δω εμφανείς διαφορές από αυτήν που έχω ως τώρα? Πληροφοριιακά έχω χρησιμοποιήσει μόνο Olympus μιας και οι δυο προηγούμενες φωτογραφικές ήταν της ίδιας εταιρίας οπότε δεν έχω γνώμη για άλλες μάρκες. Ευχαριστώ:) εχω την ιδια olympus με σενα. και αγορασα την panasonic lumix tz7. η μερα με την νυχτα ,πολυ καλη μηχανη θα την ευχαριστηθεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 εχω την ιδια olympus με σενα. και αγορασα την panasonic lumix tz7. η μερα με την νυχτα ,πολυ καλη μηχανη θα την ευχαριστηθεις . Σας ευχαριστω πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας... Η αλήθεια είναι οτι η Olympus καλή, αλλά αν θελετε το πιστεύετε, η προηγούμενη Olympus που είχα, η D-540, μην σας πω ότι έβγαζε καλύτερες από την μ700!!! Θεός σχωρέστην :lol: Την είχα βολευτεί πάρα πολύ την D-540, είχαμε κάνει υπέροχα ταξίδια μαζί:p Γι αυτό ψάχνω μια να με βολέψει σαν την παλία μου την olympus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Την είχα βολευτεί πάρα πολύ την D-540, είχαμε κάνει υπέροχα ταξίδια μαζί:p Γι αυτό ψάχνω μια να με βολέψει σαν την παλία μου την olympus Η αλήθεια είναι ότι αν συνηθήσεις μια μάρκα δύσκολα πας σε μια άλλη.Πάντως με τις panasonic lumix tz δεν νομίζω να βγεις χαμένος.Πέρασε από κανένα μαγαζί και δες τις λίγο live να δεις πως σου φαίνονται στο χέρι και ως software :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 θα ήθελα την γνώμη σαs για ψηφιακή μέχρι 150 ευρώ.με ενδιαφέρει 12mp βίντεο hd για οικογενειακές στιγμές.είδα έξηs: sony dsc390 canon ixus 130 Olympous 9010 α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παντος εχουν αλλαξει τα πραγματα παιρνεις πολλα megapixel και με καλες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 ψάχνω να αγοράσω μια micro sd card 16 or 32 Gb Class 4 αν εχει κάποιος και κάθεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs40 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 θα ήθελα την γνώμη σαs για ψηφιακή μέχρι 150 ευρώ.με ενδιαφέρει 12mp βίντεο hd για οικογενειακές στιγμές.είδα έξηs: sony dsc390 canon ixus 130 Olympous 9010 α http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Canon-Digital-Camera-IXUS-130-IS-Black-4185B00.htm η καλυτερη στα λ7 της..!!για μενα τουλαχιστον.. κ εχει ολα τα κρητηρια π ζητας .. Παράθεση no turbo..no life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παντος εχουν αλλαξει τα πραγματα παιρνεις πολλα megapixel και με καλες τιμες. Τα megapixel ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να κοιταει κανεις για να αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη. μην κολατε στα pixel. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Samsung ST 1000 . Θα ήθελα να ρωτήσω αν η μηχανή υπάρχει σε κόκκινο χρώμα ; Απλά ρωτάω γιατί δεν την βρίσκω πουθενά Αθήνα , ενώ έχει κυκλοφορήσει απο το Σεπτέμβρη του 2009. http://pcnea.blogspot.com/2009/08/samsung-st1000-compact-wlan-gps.html Μόνο Θεσσαλονίκη βρήκα απο το ίντερνετ κάτι μαγαζιά.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση για μια τέτοια πρωτοποριακή μηχανή πως τα μεγάλα μαγαζιά π.χ. πλαίσιο δεν την έχουν. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και αν μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγω εχω την Panasonic DMC-TZ10 τσουζει λιγο στην τιμη της αλλα ειναι παρα πολυ καλη!!!λιγο μεγαλη σε διαστασεις αλλα το αποτελεσμα δινει ρεστα...την τσεκαρα και σε ταξιδι μου στο εξωτερικο φωτογραφιες απο το αεροπλανο κλπ με το 12x οπτικό zoom κανενα προβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Γεια σας και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους γνωρίζουν τις διαφορές σε φωτογραφικες τύπου απλές (δηλαδή πχ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10090581) με τις φωτογραφικές μηχανές με μεγάλο αποσπόμενο ή μη φακό πχ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=114631. Γιατί σκέφτομαι πως αν αγοράσω την δεύτερη κατηγορία αυτομάτως πηγαίνω 200 ευρώ πάνω, και δεν ξέρω αν αξιζει τον κόπο. Δεν ασχολούμε επαγγελματικά απλά μου αρέσει σαν χόμπι οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Εγω εχω την Panasonic DMC-TZ10 τσουζει λιγο στην τιμη της αλλα ειναι παρα πολυ καλη!!!λιγο μεγαλη σε διαστασεις αλλα το αποτελεσμα δινει ρεστα...την τσεκαρα και σε ταξιδι μου στο εξωτερικο φωτογραφιες απο το αεροπλανο κλπ με το 12x οπτικό zoom κανενα προβλημα! Την ιδια εχω και εγω και σημερα την συγκρινα με μια μικρη panasonic και την αλλη μου ψυφιακη την Sony T300...πολυ καλυτερη φωτο,ειδικα σημερα σε ομιχλη και χιονι στην βιγλα,πολυ καλη μηχανη και πιο φθηνη απο την sony Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Nα κοιτάξω κάτι τέτοιο http://www.e-photodigital.gr/product_info.php?products_id=3737 ή http://www.cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=5582 ? Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια φωτογραφική -όχι επαγγελματική βέβαια- αλλά με κάποιες δυνατότητες παραπάνω από τις απλές... Εχει κανένας δει κάποια από τα δύο μοντέλα? Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Την fz38 να πάρεις Nα κοιτάξω κάτι τέτοιο http://www.e-photodigital.gr/product_info.php?products_id=3737 ή http://www.cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=5582 ? Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια φωτογραφική -όχι επαγγελματική βέβαια- αλλά με κάποιες δυνατότητες παραπάνω από τις απλές... Εχει κανένας δει κάποια από τα δύο μοντέλα? Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?:) Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Nα κοιτάξω κάτι τέτοιο http://www.e-photodigital.gr/product_info.php?products_id=3737 ή http://www.cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=5582 ? Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια φωτογραφική -όχι επαγγελματική βέβαια- αλλά με κάποιες δυνατότητες παραπάνω από τις απλές... Εχει κανένας δει κάποια από τα δύο μοντέλα? Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?:) Εξαρταται εσυ τι ζητας. Εαν εχεις ορεξη και χρονο και σαφως χρημα θα σου ελεγα να κοιταξεις για dlsr μερια στην προκειμενη περιπτωση την sony a500. Αν πιστευεις οτι δεν θελεις τις δυνατοτητες που σου παρεχονται απο τις DSLR δηλαδη δυνατοτητα εναλλαγης φακων, προσθηκη διαφορων αξεσουαρ πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας, πας προς bridge ή compact καμερες. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Nα κοιτάξω κάτι τέτοιο http://www.e-photodigital.gr/product_info.php?products_id=3737 ή http://www.cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=5582 ? Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια φωτογραφική -όχι επαγγελματική βέβαια- αλλά με κάποιες δυνατότητες παραπάνω από τις απλές... Εχει κανένας δει κάποια από τα δύο μοντέλα? Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα?:) Με καποιες δυνατοτητες απλα παραπανω απο τις απλες ειναι η δευτερη που προτεινεις. Η πρωτη ειναι αρκετα βηματα παραπανω, οχι απαραιτητητα ολα θετικα. Οπως αναφερθηκε, εχεις δυνατοτητα για αλλαγη φακων (αλλα ταυτοχρονα και "υποχρεωση" μιας και πχ πανοραμικη φωτογραφια με τον βασικο φακο δεν μπορεις να βγαλεις, ουτε μακρινη ιδιαιτερα μιας και δεν εχει μεγαλο οπτικο ζουμ), καλυτερη ποιοτητα φωτο (το οποιο ομως φαινεται στο 100% της και οχι οπως τις βλεπεις στο pc), περισσοτερες επιλογες για ρυθμισεις (οποτε αν ειναι να τραβας στο αυτοματο δεν εχει νοημα), κτλ. Το ποια θα επιλεξει ο καθενας εχει να κανει με το τι θελει να κανει και ποσο ορεξη εχει να διαθεσει για να μαθει και να πειραματιστει. :) Αν παντως γενικα δεν εχεις ασχοληθει ιδιαιτερα με τον τομεα της φωτογραφιας ή δεν σχεδιαζεις να μαθεις για φακους, apertures, shutter speeds, κτλ, διαλεξε την δευτερη. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Με καποιες δυνατοτητες απλα παραπανω απο τις απλες ειναι η δευτερη που προτεινεις. Η πρωτη ειναι αρκετα βηματα παραπανω, οχι απαραιτητητα ολα θετικα. Οπως αναφερθηκε, εχεις δυνατοτητα για αλλαγη φακων (αλλα ταυτοχρονα και "υποχρεωση" μιας και πχ πανοραμικη φωτογραφια με τον βασικο φακο δεν μπορεις να βγαλεις, ουτε μακρινη ιδιαιτερα μιας και δεν εχει μεγαλο οπτικο ζουμ), καλυτερη ποιοτητα φωτο (το οποιο ομως φαινεται στο 100% της και οχι οπως τις βλεπεις στο pc), περισσοτερες επιλογες για ρυθμισεις (οποτε αν ειναι να τραβας στο αυτοματο δεν εχει νοημα), κτλ. Το ποια θα επιλεξει ο καθενας εχει να κανει με το τι θελει να κανει και ποσο ορεξη εχει να διαθεσει για να μαθει και να πειραματιστει. :) Αν παντως γενικα δεν εχεις ασχοληθει ιδιαιτερα με τον τομεα της φωτογραφιας ή δεν σχεδιαζεις να μαθεις για φακους, apertures, shutter speeds, κτλ, διαλεξε την δευτερη. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας:) Το γεγονός είναι ότι με βολεύει πίο πολύ οι φωτογραφικές dslr like, δηλαδή δεν θέλω να έχω μικρές φωτογραφικές που χάνονται στο χέρι σου... Αν έχετε να προτείνετε κάποια τέτοιου στυλ αλλά για ψιλοαρχάρειους (θα την χρησιμοποιώ σε ταξίδια και σε street photos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας:) Το γεγονός είναι ότι με βολεύει πίο πολύ οι φωτογραφικές dslr like, δηλαδή δεν θέλω να έχω μικρές φωτογραφικές που χάνονται στο χέρι σου... Αν έχετε να προτείνετε κάποια τέτοιου στυλ αλλά για ψιλοαρχάρειους (θα την χρησιμοποιώ σε ταξίδια και σε street photos) Nikon p100 ειναι αρκετα καλη επιλογη. Η καινουργια επισης της νικον σε αυτη την κατηγορια η p500. Επισης η panasonic εχει καλο ονομα στις bridge καμερες. Fz35 που προτεινει και ενας φιλος πιο πανω. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 καλησπέρα και απο εμένα Η OLYMPUS T-10 με 41 Ευρώ καινουργια αξιζει? (αγορα απο pixmania-pro με επαγγελματικό αφμ (χωρις ΦΠΑ) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 καλησπέρα και απο εμένα Η OLYMPUS T-10 με 41 Ευρώ καινουργια αξιζει? (αγορα απο pixmania-pro με επαγγελματικό αφμ (χωρις ΦΠΑ) Τζαμπα πραμα! Για μια απλη και φθηνη φωτογραφικη που να την εχεις συνεχεια μαζι σου και να μην σε νοιαζει η ποιοτητα και τοσο, γιατι οχι? Μια χαρα ειναι για τα λευτα της. Σε τετοια τιμη ετσι και αλλιως δεν νομιζω να βρεις τιποτα καλυτερο ετσι και αλλιως! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Nikon p100 ειναι αρκετα καλη επιλογη. Η καινουργια επισης της νικον σε αυτη την κατηγορια η p500. Επισης η panasonic εχει καλο ονομα στις bridge καμερες. Fz35 που προτεινει και ενας φιλος πιο πανω. Sent from my Desire HD using Tapatalk παιδιά help αξίζει η Sony dsc w390? κοστίζει 180 euro τι προτινεται. σε αυτα τα χρήματα? Edited March 18, 2011 by haris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Αυτη η Sony τι σας λεει?πιστευω ειναι καλη για τις δυνατοτητες της. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0551855&catid=060400 Επισης αμα εχετε να προτεινετε καποια αλλη μεχρι τα 300€,αυτα που θελω ειναι καλη αναλυση και καλο βιντεο επισης να ειναι ειναι επαναφορτιζομενη και οχι με μπαταριες.απο μαρκες θα ηθελα η Sony η Casio η Cannon η Nikon αλλα και καθε αλλη καλη πρωταση δεκτη.Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Φίλε μια χαρά φαίνεται η wx5.Πλέον πιστεύω ότι σχεδόν όλες οι επώνυμες μηχανές σ'αυτη την κατηγορία με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλές! Βγάζει και καλό video! Αν σου αρέσει πάρτην.Θετικά και αρνητικά θα ακούσεις για όλες τις μηχανές.Οι παλιότερες compact sony δεν ήταν πολύ καλές (κατά τη γνώμη μου), αλλά τα τελευταία 1-2 χρόνια η ποιότητα των φωτος τους νομίζω βελτιώθηκε πάρα πολύ.Εγώ έχω μια compact, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ψάχνω για κάτι λίγο πιο δυνατό! Για slr, παρόλο που η ποιότητα είναι αξεπέραστη, θεωρώ τον όγκο τους και τα χρήματα για να πάρεις φακούς κλπ, αποτρεπτικό παράγοντα.Σκεφτόμουν για lumix tz10, (η καινούρια tz18 παρόλο που δεν την έχω δει από κοντά αλλά μόνο στο net, μου φαίνεται πιο φτηνή κατασκευή) αλλά είδα και τις fuji οι οποίες είναι νομίζω πολύ καλές! Eγώ θα ήθελα τη γνώμη σας για την fuji f500exr. http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f500exr/index.html[/url] Eχει οπτικό ζοομ 15Χ και βιντεάκι 60 frames/s (!) στο hd, ενώ στο full hd 30f/s! Σαν μέγεθος με καλύπτει πολύ.Τα megapixels 16.Ok,δεν είναι το σημαντικότερο αλλά καλά είναι αφού υπάρχουν! Αν κάποιος ειδικά την έχει, ή αυτήν ή προηγούμενο μοντέλο της σειράς, θα εκτιμούσα την άποψή του.Όλων βέβαια.Ευχαριστώ Επιτρέψτε μου να κάνω μια παρατήρηση.Βλέπω μία τάση από πολλούς τα καινούρια μοντέλα φωτογραφικών να τα απαξιώνουν και να εκθειάζουν τα δικά τους παλιότερα μοντέλα.Εχω διαβάσει για αισθητήρες "άθλιους" και "τραγικές" μηχανές, φαντάζομαι κρίνοντας πάντα με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια.Δεν λέω, μπορεί κάποια σχόλια να στέκουν αλλά ας μην υπερβάλλουμε τόσο. Στο site μπαίνουν και άνθρωποι που δεν θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη φωτογραφία απλά να έχουν μια καλή φωτογραφική μηχανή για ερασιτεχνικές λήψεις.Διάβαζοντας όλα αυτά τα "τέρατα" αποθαρρύνονται, μπερδεύονται και δεν καταλήγουν πουθενά.Κλασική απάντηση αν κάποιος ρωτήσει τη γνώμη μας για κάποια μηχανή: "Και γιατί δεν παίρνεις την τάδε?" ή "βάλε ακόμα λίγα (π.χ200 Ευρώ) και πάρε μια slr." Λες και ο άλλος άμα τα 'χε δεν θα την έπαιρνε! Όταν κάποιος λέει διαθέτω μέχρι 200 Ευρώ, δεν μπορούμε να του προτείνουμε μηχανή με 250,300 ή και παραπάνω.Για κάποιον το 50αρικο ή τα 100 Ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντα, αλλά για άλλον όχι. Σίγουρα η γνώμη του καθενός σχηματίζεται από την προσωπική του εμπειρία αλλά δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δική μας κάμερα να το βγάζουμε σκάρτο.Για κάποιον πχ. το επόμενο μοντέλο της lumix μπορεί να τον ενδιαφέρει που βγάζει καλύτερο video από το προηγούμενο.Δεν μπορούμε να λέμε" α, δεν έχει σημαντικές διαφορές".Επίσης μην ξεχνάμε και τον αισθητικό παράγοντα.Εμένα μπορεί πχ οι fuji μηχανές να μου φαίνονται πολύ όμορφες, αλλά σε άλλους όχι. Δεν υπάρχει μηχανή που να μην έχει αρνητικά reviews στο internet. Όλες έχουν.Όλες έχουν και τα θετικά τους.Εξαρτάται τί ζητάει κάποιος από κάποια μηχανή.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ βέβαια γιατί θεωρώ πολύ χρήσιμες όλες τις απόψεις για τον αγαπημένο χώρο της φωτογραφίας.Ευχαριστώ Edited March 24, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Φίλε μια χαρά φαίνεται η wx5.Πλέον πιστεύω ότι σχεδόν όλες οι επώνυμες μηχανές σ'αυτη την κατηγορία με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλές! Βγάζει και καλό video! Αν σου αρέσει πάρτην.Θετικά και αρνητικά θα ακούσεις για όλες τις μηχανές.Οι παλιότερες compact sony δεν ήταν πολύ καλές (κατά τη γνώμη μου), αλλά τα τελευταία 1-2 χρόνια η ποιότητα των φωτος τους νομίζω βελτιώθηκε πάρα πολύ.Εγώ έχω μια compact, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ψάχνω για κάτι λίγο πιο δυνατό! Για slr, παρόλο που η ποιότητα είναι αξεπέραστη, θεωρώ τον όγκο τους και τα χρήματα για να πάρεις φακούς κλπ, αποτρεπτικό παράγοντα.Σκεφτόμουν για lumix tz10, (η καινούρια tz18 παρόλο που δεν την έχω δει από κοντά αλλά μόνο στο net, μου φαίνεται πιο φτηνή κατασκευή) αλλά είδα και τις fuji οι οποίες είναι νομίζω πολύ καλές! Eγώ θα ήθελα τη γνώμη σας για την fuji f500exr. http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f500exr/index.html[/url] Eχει οπτικό ζοομ 15Χ και βιντεάκι 60 frames/s (!) στο hd, ενώ στο full hd 30f/s! Σαν μέγεθος με καλύπτει πολύ.Τα megapixels 16.Ok,δεν είναι το σημαντικότερο αλλά καλά είναι αφού υπάρχουν! Αν κάποιος ειδικά την έχει, ή αυτήν ή προηγούμενο μοντέλο της σειράς, θα εκτιμούσα την άποψή του.Όλων βέβαια.Ευχαριστώ Επιτρέψτε μου να κάνω μια παρατήρηση.Βλέπω μία τάση από πολλούς τα καινούρια μοντέλα φωτογραφικών να τα απαξιώνουν και να εκθειάζουν τα δικά τους παλιότερα μοντέλα.Εχω διαβάσει για αισθητήρες "άθλιους" και "τραγικές" μηχανές, φαντάζομαι κρίνοντας πάντα με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια.Δεν λέω, μπορεί κάποια σχόλια να στέκουν αλλά ας μην υπερβάλλουμε τόσο. Στο site μπαίνουν και άνθρωποι που δεν θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη φωτογραφία απλά να έχουν μια καλή φωτογραφική μηχανή για ερασιτεχνικές λήψεις.Διάβαζοντας όλα αυτά τα "τέρατα" αποθαρρύνονται, μπερδεύονται και δεν καταλήγουν πουθενά.Κλασική απάντηση αν κάποιος ρωτήσει τη γνώμη μας για κάποια μηχανή: "Και γιατί δεν παίρνεις την τάδε?" ή "βάλε ακόμα λίγα (π.χ200 Ευρώ) και πάρε μια slr." Λες και ο άλλος άμα τα 'χε δεν θα την έπαιρνε! Όταν κάποιος λέει διαθέτω μέχρι 200 Ευρώ, δεν μπορούμε να του προτείνουμε μηχανή με 250,300 ή και παραπάνω.Για κάποιον το 50αρικο ή τα 100 Ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντα, αλλά για άλλον όχι. Σίγουρα η γνώμη του καθενός σχηματίζεται από την προσωπική του εμπειρία αλλά δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δική μας κάμερα να το βγάζουμε σκάρτο.Για κάποιον πχ. το επόμενο μοντέλο της lumix μπορεί να τον ενδιαφέρει που βγάζει καλύτερο video από το προηγούμενο.Δεν μπορούμε να λέμε" α, δεν έχει σημαντικές διαφορές".Επίσης μην ξεχνάμε και τον αισθητικό παράγοντα.Εμένα μπορεί πχ οι fuji μηχανές να μου φαίνονται πολύ όμορφες, αλλά σε άλλους όχι. Δεν υπάρχει μηχανή που να μην έχει αρνητικά reviews στο internet. Όλες έχουν.Όλες έχουν και τα θετικά τους.Εξαρτάται τί ζητάει κάποιος από κάποια μηχανή.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ βέβαια γιατί θεωρώ πολύ χρήσιμες όλες τις απόψεις για τον αγαπημένο χώρο της φωτογραφίας.Ευχαριστώ φίλε camerakias ποιά η γνώμη. σου για την Sony dsc tx9 3d? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 φίλε camerakias ποιά η γνώμη. σου για την Sony dsc tx9 3d? Πρέπει να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, όχι όμως και επιπέδου slr όπως λέει η sony στο site της (!), απλά δεν μου αρέσουν αισθητικά οι τόσο λεπτές μηχανές.Είναι και θέμα πρακτικότητας πια όσον αφορά το πώς θα την πιάνεις! Επίσης εμένα δεν θα με βόλευε η οθόνη αφής.Οι οθόνες αφής να ξέρεις είναι αρκετά πιο ευαίσθητες και θέλουν αρκετή προσοχή.Τουλάχιστον πριν ένα-δυο χρόνια ήταν συχνό φαινόμενο οι σπασμένες οθόνες αφής.Τώρα φαντάζομαι όμως θα 'ναι καλύτερα τα πράγματα.Λίγη προσοχή θέλει.Αν εσένα σου αρέσει όμως σαν μηχανή τότε να την πάρεις.Υπόσχεται καλές φωτος και video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts