p_k Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Πήγαινε σε cata Cyta εννοεί :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Πήγαινε σε cata Cyta εννοεί :) Είδα μόνο σε κατάστημα γίνεται στη cyta. Επειδή δε ξέρω πότε θα προλάβω να πάω στο κατάστημα, έψαξα τώρα στα γρήγορα και είδα στη σελίδα της Q, έχει επιλογή για να πάω με τον αριθμό μου και πληρώνω μια κάρτα ανανέωσης 10€. Ισχύει αυτό ή υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Τωρα παιρνω 2 x 60+60' (240') & 2 x 4gb (8gb) καθε μηνα. Εχω και τον διπλασιασμο οποτε με 7,5€ το μηνα εχω 240' (προς ολα τα δικτυα) με χρεωση ανα δευτερολεπτο και 8GB, συν οτι αλλα δωρακια δινει κατα καιρους πχ mb με την ανανεωση κτλ. Μαλιστα τωρα που ξεκινησε και τη μεταφορα λεπτων ομιλιας και στο frog ακομα καλυτερα, ισως πλεον καποιους μηνες ενεργοποιω μονο μια φορα το 60+60' πακετο. κατσε, για να κανεις μεταφορα λεπτων ομιλιας πρεπει να ενεργοποιεις καθε μηνα το 60+60, γιατι διαφορετικα θα χανεις τα λεπτα που εχεις υπολοιπο οταν τελειωσει το πακετο, το ιδιο οπως και στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Σωστα αλλα το 60+60' πακετο εχει ισχυ 1 μηνα. Απλα πλεον οποιος ενδιαφερεται για μεταφορα λεπτων ομιλιας πρεπει να φροντιζει να μην παρελθει ο μηνας και ληξουν. Οπως δλδ γινεται εως τωρα και με τα mb. Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Είδα μόνο σε κατάστημα γίνεται στη cyta. Επειδή δε ξέρω πότε θα προλάβω να πάω στο κατάστημα, έψαξα τώρα στα γρήγορα και είδα στη σελίδα της Q, έχει επιλογή για να πάω με τον αριθμό μου και πληρώνω μια κάρτα ανανέωσης 10€. Ισχύει αυτό ή υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση ; ισχυει,μπορεις να κανεις online αιτηση και να πληρωσεις μονο τα 10 αυτα ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλώς, οπότε έχω 2 επιλογές cyta, Q θα δω ποια συμφέρει περισσότερο με πακέτα και bonus ανανέωσης και θα κάνω αίτηση φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 15 ευρω ζητησαν τελικα για την διακοπη, αν ειναι δυνατον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εμένα δωρεάν μου έδωσαν το δικαίωμα διακοπής του μηδενικού παγίου ή μετατροπής σε κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Τους πήρες τηλέφωνο για να ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο ή πρώτα έκανες κάποιο αίτημα φορητότητας / διακοπής και μετά σε πήραν αυτοί τηλέφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Τους είπα θέλω να τα κάνω whats up ατελώς ή να διακόψω μου απάντησε πρέπει να πληρώσω 15 ευρώ το ένα, απάντησα αποκλείεται ο λογαριασμός γράφει ξεκάθαρα ότι μπορώ να διακόψω ατελώς και μου απάντησε τελικά ότι έχω δίκιο, μου έδωσε κωδικό διακοπής και 10% επιπλέον έκπτωση σε 2 νούμερα που έχω για την ταλαιπωρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Σημερα εμαθα γι'αυτο ############### και πραγματικα απορησα. Οταν μου το ειπαν, θυμηθηκα τις πρωτες εποχες του internet, με εναν isp provider που εδινε δωρεαν internet, καπου το 1999, x-treme αν θυμαμαι καλα! Επι του προκειμενου ομως: το ξερει αυτο κανεις; Υπαρχει καμια παγιδα και κακοτοπιά; Τι ακριβως ειναι; Ποιο το κινητρο αυτων που το κανουν, τι κερδιζουν; Πσοο ασφαλες; Ειναι μονο για κατοχους cosmote οπως διαβασα, αλλα ειμαι επιφυλακτικος. Ωστοσο, η συλλογικη εμπειρια, εδω, ειναι ασφαλης οδηγος νομιζω. Edited August 29, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Γραφει οτι ειναι VPN. Edited August 28, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Γραφει οτι ειναι VPN. Δηλαδή για έμας τους άσχετους? Δεν είναι τζάμπα ε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. August 29, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Συζήτηση και ανάρτηση συνδέσμων για προγράμματα των οποίων η νομιμότητα είναι αμφίβολη δεν επιτρέπεται. Το νήμα κλειδώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Κουτουρου λεφτα ζητανε.Σου λεει στα 100 ατομα οι 2 θα ειναι ενημερωμενοι οι αλλοι θα πληρωσουν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Τους είπα θέλω να τα κάνω whats up ατελώς ή να διακόψω μου απάντησε πρέπει να πληρώσω 15 ευρώ το ένα, απάντησα αποκλείεται ο λογαριασμός γράφει ξεκάθαρα ότι μπορώ να διακόψω ατελώς και μου απάντησε τελικά ότι έχω δίκιο, μου έδωσε κωδικό διακοπής και 10% επιπλέον έκπτωση σε 2 νούμερα που έχω για την ταλαιπωρία! Τι νούμερα είναι αυτά; Συνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Προσφατα ελαβα κανονικο sms από ένα ατομο που μου ευχοταν τυπικα χρονια πολλα και ανεφερερε το ονομα της ως ταδε "τραγουδιστρια" Την googlaro και βλεπω ότι είναι από Σαλονικη. Της εξηγησα την κατασταση μεσω sms και μου ειπε ότι δεν ξερει το επωνυμο του ανθρωπου παρα μονο ότι τον λενε Αλεξανδρο! Δεν επέμεινα βεβαια... Τα sms που λαμβανω (ΑΚΟΜΑ) από ονόματα αναφερουν σαλονικιοτικες οδους. Με λιγα λογια συμπεράνω οτι αυτά τα sms στελνονται από εγγραφες που εκανε ο προηγούμενος κατοχος! Είναι δυνατον η Cosmote να μη ξερει από που προερχονται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δε βγάζεις άκρη με την Cosmote ως προς τα μηνύματα με αποστολέα χωρίς νούμερο. Η μόνη λύση είναι μπλοκάρισμα του αποστολέα, ώστε να μην καταλαβαίνεις καν ότι έρχεται το μήνυμα, και να τρώει αυτόματη διαγραφή. Έτσι σταματάει η ενόχληση άπαξ δια παντός. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Παιδιά γειά σας, Μόλις με ενημέρωσαν και εμένα από το chat τους για το νταβατζιλίκι φορητότητας. Γελάνες και οι πέστροφες με την περίπτωσή τους και τον ανύπαρκτο έλεγχο απο την ΕΕΤΤ. Ακόμα και άνθρωπο να έπρεπε να πληρώσει για να μεταφέρει τον αριθμό με μηχανάκι από τα κεντρικά της μιας στην άλλη, φτηνότερα θα έβγαινε... Δυστυχώς θέλω να μεταφέρω τον αριθμό σε cosmote γιατι με βολεύει να τα έχω όλα σε ένα λογαριασμό. Γνωρίζετε αν η χρέωση είναι μόνο για what's up η για όλη την καρτοκινητη? Επίσης το νταβατζιλίκι ισχύει απο οποιον πάροχο και αν έρχεσαι? Μπορώ π.χ. να πάω σε Frog (που νομίζω είναι δωρεάν) και μετά σε Cosmote χωρίς κόστος? υ.γ. Νομίζω το νταβατζιλίκι δεν έχει βγεί σαν κύριο άρθρο στο site αν και θα έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ένα φοιτητικό που έκανα μεταφορά πριν 6 μήνες από βονταφον σε κοσμοτε δεν μου ζήτησαν τίποτα. 30 , 50 ευρώ πάμε καλά!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ένα φοιτητικό που έκανα μεταφορά πριν 6 μήνες από βονταφον σε κοσμοτε δεν μου ζήτησαν τίποτα. 30 , 50 ευρώ πάμε καλά!?! Ως αρχές Απρίλη φέτος ήταν δωρεάν. Για να "εξελιχθεί" ραγδαία (με μεταβατικά στάδια) στη σημερινή κατάσταση των 30€ από τέλη Ιούνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δυστυχώς θέλω να μεταφέρω τον αριθμό σε cosmote γιατι με βολεύει να τα έχω όλα σε ένα λογαριασμό. Γνωρίζετε αν η χρέωση είναι μόνο για what's up η για όλη την καρτοκινητη? Επίσης το νταβατζιλίκι ισχύει απο οποιον πάροχο και αν έρχεσαι? Μπορώ π.χ. να πάω σε Frog (που νομίζω είναι δωρεάν) και μετά σε Cosmote χωρίς κόστος? Είναι για όλη την καρτοκινητή και φυσικά και για το φρογκ που ανήκει και αυτό στην κοσμοτέ. Δεν κατάλαβα τον λόγο που θες να πας στην κοσμοτέ βεβαια,στο καρτοκινητό δεν υπάρχει δεν υπάρχει λογαριασμός,τι ακριβώς θα έχεις σε 1 λογαριασμό? Αν θες να πας σε συμβόλαιο κοσμοτέ δεν υπάρχει το 30άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δεν κατάλαβα τον λόγο που θες να πας στην κοσμοτέ βεβαια,στο καρτοκινητό δεν υπάρχει δεν υπάρχει λογαριασμός,τι ακριβώς θα έχεις σε 1 λογαριασμό? Λεγοντας "λογαριασμό" εννοούσα λογαριασμό χρήστη (account). Καθότι βρίσκομαι στο εξωτερικό με βολευει να βλέπω συγκεντρωτικά τους λογαριασμούς μου, να τους πληρώνω και να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας κάνοντας μια φορα login η απλα ανοίγοντας το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Εχω και εγω μηδενικο πάγιο πρόγραμμα και σημερα που πηρα να ζητησω μετατροπη σε what's up μου ζήτησαν 15 ευρω.ειναι τρελοί; μπορω να κανω κατι εκτος απο φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 φορητότητα σε όποια εταιρεία εκτός από cyta στοιχίζει 30 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts