Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενοικιαστης ειμαι. Ο τεχνικος που με πηρε ηθελε να το περασει στη ζουρα απο τι καταλαβα. Να μην μαθει τιποτα ιδιοκτητης και γειτονες. Αφου μου πε να το κρυψουμε μεσα σε γλαστρα να μην το δει κανεις!!! Επισης να ανανεωσω το συμβολαιο για αρκετα χρονια ακομα.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξαναπηρε τηλ οποτε καποιος εδω γυρω θα δεχτηκε. Που εψαξα λιγο και ρωτησα κατι φιλους μου ηλεκτρονικους, τα ποσα ακτινοβολιας ειναι μεγαλα. Αλλα ακομα μεγαλυτερη ειναι φτωχεια εδω γυρω, τα 250 το μηνα ειναι καλο τυρακι για τον ανεργο ή οποιον τα βγαζει δυσκολα, ασε που λογικα μπορεις να παζαρεψεις το ποσο προς τα πανω. Αν ο αλλος δεν εχει να φαει θα τον νοιαξει ο καρκινος σε 10 χρονια? Φυσικα οχι! Οποτε αφου καποιος θα το βα,ει ετσι κι αλλιως γιατι να χασει τα χρηματα??

Και φυσικα ολα αυτα εις βαρος ολων μας.

Μην κοροϊδευόμαστε:

1. Υπάρχουν και κενά (μη κατοικημένα) διαμερίσματα ιδιοκτητών και δεν είναι δύσκολο να τα διακρίνει κανείς με μια περιήγηση στο δρόμο, όπως και για την C-Ote να βρει (και τηλεφωνήσει) σε όσους ανήκουν.

2. Η καρκινογένεση ΔΕΝ είναι αποδεδειγμένη σε ποσά ακτινοβολίας μη ιοντίζουσας (όπως των κεραιών κινητής). Υποψίες γίνονται σε επιστημονικό επίπεδο και πάλι παραμένει ένα στοχαστικό (πιθανοκρατικό) φαινόμενο (η καρκινογένεση) που δεν μπορεί να αποδειχτεί αφού επεμβαίνουν πολυπαραγοντικές "αιτίες". Το μόνο που έχει αποδειχτεί είναι η αύξηση της θερμοκρασίας των βιολογικών ιστών (με ό,τι παρεπόμενα μπορεί να έχει). Αν θωρακίσει κάποιος το σπίτι του (σαν πλέγμα) έχει πολύ μικρότερα ποσά μη ιοντίζουσας ακτινοβολίας.

3. Τα 250€/μήνα (ή ΟΣΑ €) ΔΕΝ είναι λίγα στην εποχή μας και πάντα βρίσκονται διαθέσιμοι.

4. Το ότι γίνονται αυτές οι "κρούσεις" από εταιρείες κινητής είναι γεγονός. Σίγουρα ΟΧΙ με τον τρόπο που μας αναφέρεις (Γλάστρα: πρόταση). Συνεπώς έχω λόγο να αμφιβάλλω για όσα λες και τις "προθέσεις" σου κοινοποίησης εδώ.

5. Με ένα πολύ καλό πεδιόμετρο δεν είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις σε ποιά σημεία αυξάνει η ακτινοβολία, άρα και το "ποιός δέχτηκε". Με λίγη παρατηρητικότητα (και υποψία της "κάλυψης") δε θα δυσκολευτείς.!! Ζήτα το από έναν ηλεκτρονικό τους επόμενους μήνες.

6. Αααα και όσοι περισσότεροι εκπομπείς σήματος κινητής σε μια περιοχή, τόσο λιγότερο το Average έντασης ανά έτος.

Επαναλαμβάνω:

Μην κοροϊδευόμαστε.!

Οταν δεχεσαι κληση σε αριθμο που προηγειται προωθηση, θα φαινεται αυτος που σε καλει η ο αριθμος της προωθησης? Επισης πως καταλαβαινεις αν καποιος σε καλει απευθειας η δεχεσαι τη κληση μεσω προωθησης

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Έστω οτι ο Α έχει κάνει προώθηση κλήσης στον Β και ο Γ καλέσει τον Α.

Στο κινητό του ο Β θα δει τον αριθμό του Γ.

Τα δίκτυα κινητής υποστηρίζουν να βλέπει ο Β οτι η εισερχόμενη κλήση που λαμβάνει προέρχεται από προώθηση αλλά πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έστω οτι ο Α έχει κάνει προώθηση κλήσης στον Β και ο Γ καλέσει τον Α.

Στο κινητό του ο Β θα δει τον αριθμό του Γ.

Τα δίκτυα κινητής υποστηρίζουν να βλέπει ο Β οτι η εισερχόμενη κλήση που λαμβάνει προέρχεται από προώθηση αλλά πολλές συσκευές δεν υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή.

Σε ευχαριστω. Ξερεις αν στο iphone υποστηριζετε και με τι τροπο. Θελω να ξερω οτι λαμβανω κληση απο προωωθηση και θα χρεωνομαι. Και ιδανικα να βαλω αποκλειστικο ηχο κλησεις στις ερχομενες απο προωθηση

Δυστυχώς το iPhone δεν την υποστηρίζει:(

Καλημέρα, είχε ο πατέρας μου ενα πρόγραμμα καρτοσυμβολαίου των 20 ευρώ (22,4 με το φορο). Το μετέφερα στο όνομα μου 5 φεβρουαρίου. Για την περίοδο 8/1 - 7/2 μου ήρθε λογαριασμός ολόκληρος στο όνομα του πατέρα μου. Την αμέσως επόμενη ημέρα έκανα αίτηση διακοπής και μετατροπής σε Cosmoκαρτα η οποία ολοκληρώθηκε σε 10 ημέρες περίπου (άρα 16/2). Τώρα μου ήρθε λογαριασμός στο δικό μου όνομα να πληρώσω 22,4 δηλαδή για 10 ημέρες που είχα το καρτοσυμβόλαιο στο όνομα μου να πληρώσω ολόκληρο πάγιο. Αφού πήρα την εξυπηρέτηση πελατών σήμερα μου είπαν οτι έτσι γινεται στο καρτοσυμβόλαιο πράγμα που δεν με ικανοποίησε καθόλου. Εκτός του οτι θα έπρεπε να πληρώσω το ένα τρίτο περίπου στο όνομα μου, νομίζω οτι το πάγιο το προπληρώνουμε αρα στο λογαριασμο που εκδόθηκε στο όνομα του πατέρα μου δεν θα έπρεπε να έχει μπεί πάγιο γιατι το έκοψα πριν απο τις 8 του μήνα που ξεκινάει ο κάθε λογαριασμός. Εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω ; Edited by paul77gr

Οντως? Ποιες συσκευες το κανουν αμα δε το κανει αυτη

Καποια αλλη λυση μπορεις να προτεινεις

Για iPhone; Δεν υπάρχει αφού δεν το υποστηρίζει η συσκευή δυστυχώς..

έτσι γίνεται στο καρτοσυμβόλαιο , ακόμα και για μια μερα πληρώνεις όλο το πάγιο . Δυστυχώς.

Για τον πατέρα σου θα εκδοθεί εκκαθαριστικός.

Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό ή θα πρέπει να δεχτώ αυτό που μου είπαν απο την εξ. πελατών ? Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση.

COSMOTE Τιμολογιακές αλλαγές

http://s27.postimg.org/mmicjzir7/cosmote_logo.png

http://s17.postimg.org/y4l4jqg0v/IMG_20160226_183059.jpg

http://s24.postimg.org/tvfzfablx/IMG_20160226_183201.jpg

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/timologiakes-allages-simvolaio-cost-control.pdf

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Σε ευχαριστω. Ξερεις αν στο iphone υποστηριζετε και με τι τροπο. Θελω να ξερω οτι λαμβανω κληση απο προωωθηση και θα χρεωνομαι. Και ιδανικα να βαλω αποκλειστικο ηχο κλησεις στις ερχομενες απο προωθηση

Λάθος είναι αυτό

Δεν χρεώνεσαι όταν λαμβάνεις κλήση από προώθηση

nikola14 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Ενταξει το 4G της cosmote εχει εξελιχθει αρκετα,στην αθηνα πιανει παντου! αλλα δεν γινεται θελω 20 ευρο καθε 20 μερες με το ιντερνετ και δωρεαν λεπτα προς ολους, ενταξει για την αθηνα με νοιαζει αν εχει καλο ιντερνετ.... ευχαριστω και παλι ολους

Στην Αθήνα έχει καλό σήμα η Wind.Εκανες τελικά φορητοτητα?Πήρες 2ο αριθμό Wind?

Άρχισαν να φυτρώνουν παντού νεα ρουτερ της cosmote βγαίνεις εξω και παντού υπάρχει ενα ξερει κανεις πως αρχίζει ο κωδικός τους ενα bssid έχω εδω 74:a7:8e:d3:d5:36

Καλημερα , εχω δυο τηλεφωνικες γραμμες οι οποιες πληρωνωνται μεσο παγιας εντολης . Το Νοεμβριου του 15 μου εκλεψαν το πορτοφολι οποτε ακυρωσα την καρτα οπου γινoταν η παγια και εβγαλα καινουργια την οποια και δηλωσα στο cosmote. Εκτοτε δεν ασχοληθηκα με τις πληρωμες των λογαργιασμων. αρχες Μαρτιου μου εστειλαν ενα λογαργιασμο οπου μου λενε οτι χρωσταω 2 μηνες + των τρεχων= 3 και οτι εαν δεν εξωφληθει το συνολο του λογαργιασμου μεχρι τις11/3 θα γινει φραγη. Δεν με εχουν παρει ποτε τηλ ή στειλει μυνημα - email που να μου λενε οτι δεν εχει εξωφληθει καποιος λογαργιασμος .Οταν πηγα σε καταστημα του cosmote μου ειπαν οτι η εντολη για την παγια της νεα καρτα ειναι προς επεξεργασια απο 23/12/15:confused::confused: ,ζητησα εγγραφως να γινει αρση της παγιας , να πληρωσω τον τερχων μηνα και να γινει ενας διακανονισμος για 6 μηνες ωστε να εξοφλησω τους προηγουμενους. Με πηραν τηλ απο το αρμοδιο τμημα και μου ειπαν οτι επρεπε να πληρωσω μεχρι τις 11/3ου τον τερχων μηνα και το 60% του καθυστερημενου και το υπολοιπο σε 3 μηνιαιες δοσεις διαφορετικα θα γινει φραγη :mad::mad:, κατι που βεβαια δεν δεχθηκα. Μπορει καποιος να με βοηθησει για τοτι πρεπει να κανω ..... μπορω να απευθυνθω καπου αλλου μηπως βρω μια ακρη.........

To εκκαθαριστικό της κάρτα τόσο καιρό δεν το είχες κοιτάξει; Θα έβλεπες ότι δεν σε εχουν χρεώσει.

Δυστυχως επειδη το ιδιο διαστημα εγινε η μεταφορα της diners απο την city bank στην alpha bank ειχα θεμα με τον λογαργιασμο της καρτας και δεν το λαμβανα (επερνα τηλ μου ελεγαν το υπολοιπο και το κατεθετα)

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εσυ που φταις δε μπορω να καταλαβω;;;;

απο 23/12/15 περιμενουν εγκριση για παγια εντολη.

δεν ξερω που φταιω γι αυτο και αποφασισα να το γραψω εδω ωστε να δω τι μπορω να κανω.....

Θα σου πρότεινα να πας και να τους τρέξεις λίγο τα δόντια.....

Μπορείς να τους πεις κάλλιστα ότι παίρνεις τα νούμερα και πας σε άλλη εταιρεία και όταν βγει η πάγια εντολή θα πάρουν τα λεφτά τους......

Αυτό που γενικά παίζει και το λέω από προσωπική εμπειρία μου είναι να μην τος χαρίζεσαι πολύ γιατί βρίσκουν ευκαιρία και σε καβαλάνε που λένε..... πίεσε τους εσύ πριν σε πιάσουν αυτοί...... απείλησε τους με δικηγόρους υπηρεσίες προστασίας καταναλωτή και ότι περισσότερο μπορείς......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Κάνε μια φορητότητα σε άλλη εταιρία και θα βγείς αρκετά κερδισμένος (και ας έχεις υπόλοιπο συμβολαίου, δεν θα σε αφήσουν να φύγεις σίγουρα...)

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned