Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει για όλους. Έστειλα σήμερα fax (δεν είμαι εταιρικός πελάτης) και σε λίγες ώρες ήταν ενεργοποιημένο. Το είδα και στον τιμοκατάλογο.

10.50, 13.50 & 14 euro andistixa... alla giati tetia ligi diafora metaksi cote30 kai cote45? iparxei kapia pagida?
Ιδρυτικό μέλος του "Φώφη και τα μυαλά στα κάγκελα", Φώφη Τσεσμελή fan club.

όχι και το 60 με το 90 έχουν πολύ μικρές διαφορές € 16,50 και € 17,50 αντίστοιχα [χωρίς Φπα] 1 € για 30 λεπτά ειναι πολύ λίγο ...

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Α και παιδιά μετονομάστηκε σε Wireles Internet Easy.

Το λέω για όλους αυτούς που θα το ζητήσουν στό μέλλον για να ξέρουν!! :cool:

Απο την Περασμένη Παρασκευή το είχα ζητήσει και σήμερα μόνο ενεργοποιήθηκε!!! Με πήρε μια κοπέλα και μου είπε ότι είχαν κάποιο πρόβλημα και επιτέλους λύθηκε!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (19 Μάι. 2004 , 15:08)

Α και παιδιά μετονομάστηκε σε Wireles Internet Easy.

Το λέω για όλους αυτούς που θα το ζητήσουν στό μέλλον για να ξέρουν!! :cool:

Απο την Περασμένη Παρασκευή το είχα ζητήσει και σήμερα μόνο ενεργοποιήθηκε!!! Με πήρε μια κοπέλα και μου είπε ότι είχαν κάποιο πρόβλημα και επιτέλου λύθηκε!!!

Για CosmoKAPTA και What's up ισχύει? To έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει?

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Μέχρι πρόσφατα ήταν μόνο για εταιρικούς πελάτες, τώρα πλέον ισχύει για όλους όσους έχουν σύνδεση.

Για CosmoKAPTA και What's up δεν ισχύει.

"We don’t see things as they are, we see things as we are."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rov (18 Μάι. 2004 , 23:20)

Ισχύει για όλους. Έστειλα σήμερα fax (δεν είμαι εταιρικός πελάτης) και σε λίγες ώρες ήταν ενεργοποιημένο. Το είδα και στον τιμοκατάλογο.

Τι χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας;

Αποστολή Fax πού, όπου θα γράφεις τί;

Γιατί, δυστυχώς, κατά πάγια τακτική της Cote, πουθενά δεν αναφέρεται κάτι και πρέπει να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας!

Προφανώς θα βγάλουν κάποιο δελτίο τύπου σε κανένα μήνα!

Αντίθετα νομίζω ότι εδώ και λίγο καιρό άρχισε να χρεώνει το GPRS.

To GPRS είναι τεχνολογία πρόσβασης οπότε τα ίδια site που μπορούσες να δεις με CSD θα τα βλέπεις και με GPRS ανάλογα με τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει η συσκευή σου (WAP για πρόσβαση σε σελίδες που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για κινητά τηλέφωνα και HTML για πρόσβαση σε κανονικές web σελίδες)

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Γεια σας παιδία , πριν από λίγο καιρό είχα δει ότι κάρτα ανανέωσης των 7 εύρο (η πράσινη με το Φοίβο και την Αθηνά ) αντικαταστήθηκε από μια εμφανώς πιο χαρούμενη (& παιδική ) πορτοκαλί με βέσπα & τις Μασκότ.

Προχτές είδα στο δρόμο πεταγμένες (γιατί από γυφτιά στα πεζοδρόμια σκίζουμε ) μια με το Φοίβο και την Αθηνά στο διάστημα και άλλη μια που δεν τη θυμάμαι καλά :confused:

τι γίνεται ?

μπορεί κανείς να τις βρει ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yannis K (23 Μάι. 2004 , 17:28)

Τι χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας;

Αποστολή Fax πού, όπου θα γράφεις τί;

Γιατί, δυστυχώς, κατά πάγια τακτική της Cote, πουθενά δεν αναφέρεται κάτι και πρέπει να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας!

Προφανώς θα βγάλουν κάποιο δελτίο τύπου σε κανένα μήνα!

Στέλνεις Fax (πάρε στό 1212 για ατομικό η 1200 για εταιρικό να σου πούν τον αριθμό του Fax) στην Cosmote την ταυτότητα και πάνω γράφεις ότι θέλεις να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Wireles Internet Easy το υπογράφεις και το στέλνεις (προσοχή αν είναι εταιρικό θέλει και σφραγίδα)!!

Egw xthes mia tetoia evala pandws.Mesa eixe ena xartaki me ena diagwnismo gia to 2004 pou elhge to martio :wacko:

Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από poseidon2004

Γεια σας παιδία , πριν από λίγο καιρό είχα δει ότι κάρτα ανανέωσης των 7 εύρο (η πράσινη με το Φοίβο και την Αθηνά ) αντικαταστήθηκε από μια εμφανώς πιο χαρούμενη (& παιδική ) πορτοκαλί με βέσπα & τις Μασκότ.

Προχτές είδα στο δρόμο πεταγμένες (γιατί από γυφτιά στα πεζοδρόμια σκίζουμε ) μια με το Φοίβο και την Αθηνά στο διάστημα και άλλη μια που δεν τη θυμάμαι καλά :confused:

τι γίνεται ?

Einai 4 kartes twn 7eurw. H mia einai me to diasthma, h allh einai me mia kithara, h allh me ena podhlato k kati louloudakia kai einai kai mia allh alla de thumamai ti :p

Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από iasonas

Αρχικό Μήνυμα από poseidon2004

τι γίνεται ?

Einai 4 kartes twn 7eurw. H mia einai me to diasthma, h allh einai me mia kithara, h allh me ena podhlato k kati louloudakia kai einai kai mia allh alla de thumamai ti :p

Kai eukola tis briskeis!sunh8ws kathe periptero exei diaforetikes kartes ap'to allo...

Παιδιά είμαι φοβερά αγανακτισμένος με την Cosmote....Ενώ είμαι συνδρομητής 7 συναπτά έτη, και έχω αφήσει τα άπειρα χρήματα, σήμερα από το πρωί μου έχουν κάνει τα νεύρα κουρέλια!

Το μόνο που ήθελα ήταν να τους δώσω περισσότερα λεφτά (αλλαγή προγράμματος, από το Προνομιακό 15 στο 120+60)...η ατυχία μου είναι οτι το νούμερο είχε εκδοθεί τότε στο όνομα του πατέρα μου...ο οποίος μένει 400km μακριά...Moυ έστειλε μια φωτοτυπία της ταυτότητάς του, και νομίζοντας οτι έχω να κάνω με λογικούς ανθρώπους πήγα στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ (στο παγκράτι)...

Ο Υπάληλλος εκεί με κοίταξε με μισό μάτι, και μου είπε πως το μόνο που μπορεί να γίνει έιναι να πάει ο πατέρας μου εκεί ο ίδιος, ή να έχω εξουσιοδότηση επικυρωμένη από την αστυνομία (πάλι δηλαδή πρέπει να πάω εκεί!!!!), να ξεσηκώνω τον πατέρα μου, να τρέχουμε στον ΟΤΕ, να τον ρωτάνε, να υπογράφει για ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :mad: :wacko:

Ξέρω πως έχει δίκαιο, αλλά είναι κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΠΙΚΟ! είχα την ταυτότητά μου μαζί, ΠΑΤΕΡΑΣ μου είναι, στην Vodafone που έκανα κάτι παρόμοιο κάποτε δεν είχαν ΚΑΜΙΑ αντίρρηση!

[νεύρα mode on] Τι μπορεί να γίνει τώρα; Θα πάω το απόγευμα να ξαναρωτήσω, και εαν μου πει πως δεν γίνεται, θα του πω κατάμουτρα να πάρει την κάρτα και την βάλει εκεί που ξέρει, και αυτός και η Cosmote, διότι από αύριο είμαι συνδρομητής Vodafone (τουλάχιστον να πηγαίνουν τα λεφτά μου σε αυτούς που ξέρουν να τα παίρνουν)[νεύρα mode off]

Σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο; Τι μου συνιστάτε; :( :( :(

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Kατ΄αρχήν ηρεμία... :o

Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή είναι η διαδικασία παντού και ως ένα βαθμό έχουν δίκιο....Για σκέψου πόσοι πιτσιρικάδες θα θέλανε μεγάλα προγράμματα χρήσης πληρόνοντας ο μπαμπάς το λογαρισμό και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζει ο τελευταίος.... :eek:

Σου συνιστώ απλά μια εξουσιοδότηση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα που μένει ο πατέρας σου και μετά να σου τη στέιλει ταχυδρομικώς.....Δεν χρειάζεσαι εσύ να παραυρεθείς με τον πατέρα σου γι αυτή τη διαδικασία....

Άσχετα από όλα αυτά η vodafone είναι η καλύτερη εταιρεία σε κάλυψη, οπότε δεν θα ήταν άσχημη οποιαδήποτε προσελκυστική ενέργεια.... :whistle:

Φιλικά πάντα.... :)

Δεν χρειάζεται να είμαι παρόν για την εξουσιοδότηση, να υπογράψουμε και οι δύο; Αλλά και μόνος του να είναι ο πατέρας μου, πάλι δύσκολο να το κάνει...δηλαδή όχι δύσκολο, απλά ταλαιπωρία και τρεχάλα (αναμονή σε ουρές κλπ) για κάτι ρε γαμώτο εντελώς τυπικό :( Το ξέρω οτι έχουν δίκαιο - είχα όμως μαζί μου φωτοτυπία της ταυτότητας του πατέρα μου, καθώς και τη δική μου ταυτότητα....και δεν είμαι μικρός πιτσιρικάς...αλλά 21 χρονών γομάρι....! Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω και το λογαριασμό στο όνομά μου, για να μην τρέχω. . . . . . .

Θα σας ενημερώσω για το τι θα γίνει. Πάντος πιστεύω οτι είναι γραφειοκρατικό το θέμα...:( Θα μπορούσε άνετα να με εξυπηρετήσει κάνοντας τα στραβά μάτια, για μια τυπικότατη υπογραφή που θα έβαζα στην αίτηση..και που μετά από την αλλαγή θα μείνει για πάντα σε ένα ντουλάπι, ίσως και ούτε εκεί!

η αλλαγή ονόματος γίνεται

ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ COSMOTE € 17,60

Το κόστος επιβαρύνει το συνδρομητή στον οποίο μεταβιβάζεται η σύνδεση

(χωρίς Φπα)

δες κ εδώ cosmote

ακόμα έχε αυτά υπόψην σου

Για την υποβολή αίτησης αλλαγής οικονομικού προγράμματος ο Συνδρομητής μπορεί είτε να απευθυνθεί σε κάποιο Αντιπρόσωπο της COSMOTE, ή να αποστείλει το αίτημα του μέσω FAX, στον αριθμό 210-2518080. Το FAX θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει:

-Φωτοτυπία διπλής όψεως της ταυτότητας του Συνδρομητή

-Το αίτημα

-Πλήρως τα προσωπικά του στοιχεία

-Υπογραφή

*Τα αιτήματα Αλλαγής Οικ. Προγράμματος υλοποιούνται εντός 35 ημερών

Έχω την εντύπωση ότι με τη μεταφορά της σύνδεσης σε άλλο όνομα, θα πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο για να σου ξαναδώσουν επιδότηση.

Επίσης η εξουσιοδότηση σε αστυνομικό τμήμα είναι εύκολη υπόθεση και δεν χρειάζεται αναμονή σε ουρές ούτε βέβαια και την παρουσία και των δύο μερών, παρά μόνο του μέρους που εξουσιοδοτεί.

Τέλος για να αποφύγετε τη διαδικασία της εξουσιοδότησης, μπορεί ο ίδιος ο κάτοχος της σύνδεσης να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΤΕ-Cosmote και να ζητήσει ο ίδιος την αλλαγή!

ΥΓ: Επίσης αφού υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μέσω φαξ όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείς να το κάνεις κι εσύ αφού διαθέτεις όλα τα απαραίτητα έντυπα! Πάντως είναι τρελό να μπορεί να το κάνει μέσω φαξ ο οποιοσδήποτε έχοντας την ταυτότητα του κατόχου της σύνδεσης, ενώ για να γίνει η αλλαγή σε κατάστημα ζητούν αυτοπρόσωπη παρουσία!

ΥΓ2: Στη Vodafone η αλλαγή μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου δηλώνοντας μόνο αριθμό τηλεφώνου, όνομα συνδρομητή και ΑΦΜ (και ίσως και κάποια επιπλέον στοιχεία για επιβεβαίωση)!

Να κανω μια μικρη διορθωσουλα, οταν καποιος αριθμος μεταβιβαζεται σε εναν αλλον συνδρομητη τοτε τα δικαιωματα του αριθμου μεταφερονται στον νεο δηλαδη ο νεος συνδρομητης εξακολουθει να μετραει σαν να εκανε αυτος την συνδεση την ημερομηνια που την εκανε ο πρωτος. Στην στετ ομοιως... Μονο στην Βονταφον αν αλλαξεις αριθμο ή κατοχο στο συμβολαιο χανεις τα δικαιωματα.

Κατα την γνωμη μου, ας στειλει το φαξ ο πατερας σου να ξεμπερδευεις και να μην τρεχεις..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν ΕΙΝΑΙ ποτέ δυνατόν! Γίνεται και με Φαξ! Ε τότε ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ζητάνε εξουσιοδοτήσεις; Τέλος πάντων...Παιδιά με βοηθήσατε πάρα πολύ. Αλήθεια, πόσο χρεώνεται η αλλαγή προγράμματος, ξέρουμε;

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned