Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας .

να μπω άμεσος στο θέμα !

παίρνει κάποιο άτομο την κοπέλα μου συνεχεια τηλέφωνο !

και με απόκρυψη και με αριθμό τώρα !

συνεχεια όμως ! της ειπα να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ να τους το πει .. της ειπαη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ...

της ειπα μονο αν είχες κινητό samsung ...

μου φαίνονται γέλια όλα αυτά ! δηλαδή δεν γίνετε τίποτα ? θα την παίρνει έτσι συνεχεια και δεν γίνετε τίποτα ?

μπορείτε να βοηθήσετε ?

για να μην παω εγώ από το κατάστημα ..

ήδη μου την έχουν δόση .. άκου δεν γίνετε ... δηλαδή θα μας παίρνει τηλέφωνο ο κάθε τρελός και εμείς πρέπει απλά να περιμένουμε ποτε θα βαρεθεί ...

sorry για τα ορθογραφικά λάθη ..

γεια σας .

να μπω άμεσος στο θέμα !

παίρνει κάποιο άτομο την κοπέλα μου συνεχεια τηλέφωνο !

και με απόκρυψη και με αριθμό τώρα !

συνεχεια όμως ! της ειπα να πάει σε ένα κατάστημα κοσμοτέ να τους το πει .. της ειπαη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ...

της ειπα μονο αν είχες κινητό samsung ...

μου φαίνονται γέλια όλα αυτά ! δηλαδή δεν γίνετε τίποτα ? θα την παίρνει έτσι συνεχεια και δεν γίνετε τίποτα ?

μπορείτε να βοηθήσετε ?

για να μην παω εγώ από το κατάστημα ..

ήδη μου την έχουν δόση .. άκου δεν γίνετε ... δηλαδή θα μας παίρνει τηλέφωνο ο κάθε τρελός και εμείς πρέπει απλά να περιμένουμε ποτε θα βαρεθεί ...

sorry για τα ορθογραφικά λάθη ..

Κοιτα το θεμα ειναι ψιλολουκακι... Πρεπει να ζητησεις αρση απορρητου μεσω εισαγγελικης παραγγελιας στην εταιρια... Αλλιως αμα εχεις κανα γνωστο στα "μεσα" της εταιριας πες του μπας και σε βοηθησει... Μια χαρη μονο αμα τον βρεις και του σπασεις τα μουτρα :knife::kill::rocket::dash: πες το μου να χαρω...

εγω προσωπικα ειχα κατι παρομοιο και σηκωσα το τηλεφωνο και ηχογραφησα την κληση και την ακουσα πολλες φορες μεχρι να βρω ποιος ηταν... μετα ολα τραβηξαν τον δρομο τους...:ninja:

Γειά σε όλους.

Σήμερα έλαβα ένα μήνυμά από 695 με περιέργο περιεχόμενο. Έλεγε, "Έλα η Αγγελική είμαι, αν έχεις ακόμα myspace, κάνε με add στο εξής λινκ. Επίσης έδινε άλλο ένα λινκ που καταλήγει σε ένα σαιτ της Cosmote που είναι για κάτι emails που χρεώνονται σαν μηνύματα ή κατι, δεν θυμάμαι. Εγώ έχω μια φίλη ονόματι Αγγελική και δεν το κατάλαβα. Μπάινω στο myspace να τσεκάρω το λινκ και ήταν μια άγνωστη στην φοτό με λίγους φίλους που ήταν συγκροτήματα και τραγουδιστές. Ε λέω, φάρσα θα μου κάνει η φίλη μου, της στέλνω ένα μήνυμά, "Με κοροιδεύεις?" και μετά από λίγο μου απαντάει "Καλά δεν πειράζει, μην με κάνεις add" και πάλι είχε ενα λινκ περί Cosmote. Επίσης το άτομο μου έκανε 1 αναπάντητη.

Επίσης να προσθέσω ότι τσέκαρα το κέντρο μηνυμάτων και ήταν +44χχχχχχχχ το οποίο είναι από Αγγλία. Τι να κάνω? Να αλλάξω SIM? Άκουσα κάτι περίεργες ιστορίες πάνω στο θέμα...

μπορεις να μπλοκαρεις τον αριθμο...δεν χρειαζονται αλλαγη σιμ...νομιζω οτι αμα πας στον γερμανο μπορεις να κανεις κατι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ουτε ο Γερμανος ουτε η Cosmote προκειται να μπλοκαρουν εισερχομενη κληση απο συγκεκριμενο αριθμο , ψαξε για συσκευη που να το υποστηριζει ειτε απευθειας ( πολλα Samsung το εχουν ) ειτε μεσω εφαρμογης

Κατι τετοιο αντιμετωπιζω και γω τελευταια....Αλλα σ'εμενα ειναι νουμερο απο Κυπρο,το οποιο με εχει καλεσει 2-3 φορες,και στελνωντας μου μυνημα ρωτοντας με γιατι δεν το σηκωνω...Σιγουρα ειναι φαρσα,αλλα ακομα πιο σιγουρα δεν γνωριζω καποιον απο Κυπρο...!!!Τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση;;;(εχω cosmote whatsup)

(αν εχω ποσταρει λαθος,παρακαλω να μετακινηθει εκει που πρεπει...Ευχαριστω...)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

παιδεια εγω μια φορα κερδισα cd των u2 αλλα ενας φιλος εχει κερδιση ενα καλο κινητακι αλλα να φανταστειτε οτι αυτος καθε 5 με 7 μερες εβαζε 30αρα καρτα γτ εκανε πολλα τηλεφωνα.μηπως πεζη ρολο τι λευτας του ακουμπας κιολας για να κερδισεις κατι καλο γιατι εμεις με της 5αρες δεν περνουμε και τπτ της προκοπης

παιδεια εγω μια φορα κερδισα cd των u2 αλλα ενας φιλος εχει κερδιση ενα καλο κινητακι αλλα να φανταστειτε οτι αυτος καθε 5 με 7 μερες εβαζε 30αρα καρτα γτ εκανε πολλα τηλεφωνα.μηπως πεζη ρολο τι λευτας του ακουμπας κιολας για να κερδισεις κατι καλο γιατι εμεις με της 5αρες δεν περνουμε και τπτ της προκοπης

αμα βαλεις καμια 30ευρη σιγουρα θα σου βγαλει κατι καλο...εχεις δικιο σε αυτο που λες...ισως να παιζει ρολο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Και εγώ με 30άρα πήρα τα εισιτήρια της Rihanna αλλά έτσι και αλλιώς υπάρχουν δώρα Gold και δώρα Silver.

Οπότε με κάρτα 5 ευρώ μην περιμένετε δώρα της προκοπής.

Και εγώ με 30άρα πήρα τα εισιτήρια της Rihanna αλλά έτσι και αλλιώς υπάρχουν δώρα Gold και δώρα Silver...........

και εγώ για gold δώρα πάω (με 10αρα) αλλά τίποτα άλλο δεν έχω πάρει εκτός από πρόσθετα λεπτά και sms προς wu :mad:

συγνώμη, ο φίλος σου δίνει/έδινε γύρω στα 200€/μήνα για να βάλει κάρτα στο wu;

και πες μου οτι χάρηκε που "κέρδισε" μια συσκευή....:worry:

μου ηρθε αυτο το μυνημα πριν λιγο....

''XPONIA ΠOΛΛA! ΣAN ΣHMEPA HPΘEΣ ΣTON KOΣMO TOY WHAT'S UP ΓIA AYTO ΣOY KANOYME ΔΩPO TON GOLD KΩΔIKO NJ9P9 ΓIA TO RELOAD IT.MΠEΣ ΣTO http://WWW.WHATSUP.GR ΓIA TO ΔΩPO ΣOY''

Κερδισα 300 μυνηματα για 7 μερες....

εχει ερθει σε καποιον αλλον;;;

plankton69 - Χρήστος 

μου ειχαν στειλει κατι παρομοιο πριν κανα μηνα αλλα το δωρακι ηταν μηνυματακια. τπτ αξιολογο.

ειχα 1200 μηνυματα και μου εκανα δωρο αλλα 300. οτι ναναι ειναι.

iphone xs max ipad 6th gen

εχω ενα htc desire hd κ δεν μπορω να βρω πως μπορω να κανω βιντεο κληση!

στο παλιο μου κιν (ενα htc touch pro 2) εκανα κανονικα κ εγω κ μπορουσαν να με παρουν με βιντεο κληση(λεει οτι δεν υποστιριζεται απο τη συσκευη!!! τωρα δεν μπορω να παρω ουτε να με παρουν! τι πρεπει να κανω για να το ενεργοποιησω? εχει καποια ρυθμιση καπου γιατι εγω δεν βρηκα κατι και αν υπαρχει που ακριβως???εχω 2in1 sim της cosmote με εναν αριθμο συνδεση κ ενα whats up!

Edited by sgi_

Παιδιά, και ένας γνωστός μου το έπαθε αυτό και πανικοβλήθηκε.

Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα μπορούν να σου κάνουν πέρα από το να σε ενοχλούν. Υπάρχει περίπτωση να σου κανουν ζημιά με υπερχρεώσεις ή καταστροφή δεδομένων/κινητού??

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Κατι τετοιο αντιμετωπιζω και γω τελευταια....Αλλα σ'εμενα ειναι νουμερο απο Κυπρο,το οποιο με εχει καλεσει 2-3 φορες,και στελνωντας μου μυνημα ρωτοντας με γιατι δεν το σηκωνω...Σιγουρα ειναι φαρσα,αλλα ακομα πιο σιγουρα δεν γνωριζω καποιον απο Κυπρο...!!!Τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση;;;(εχω cosmote whatsup)

(αν εχω ποσταρει λαθος,παρακαλω να μετακινηθει εκει που πρεπει...Ευχαριστω...)

Το να εχει γραψει λαθος ο Κυπριος το τηλεφωνο ενος γνωστου του και να καλει εσενα το αποκλειουμε;Να του απαντησεις οτι κανει λαθος το σκεφτηκες;

Το να εχει γραψει λαθος ο Κυπριος το τηλεφωνο ενος γνωστου του και να καλει εσενα το αποκλειουμε;Να του απαντησεις οτι κανει λαθος το σκεφτηκες;

δεν το απεκλησα...αλλα δεν απαντησα,λογω roaming...ασε που δεν εχει ξαναπαρει απο τοτε...

plankton69 - Χρήστος 

Καλησπέρα,

ισχύει ότι σε Cosmote το personal hotspot σε iPhone είναι διαθέσιμο και δωρεάν (σα μέρος του data plan του πακέτου σου) χωρίς επιπλέον χρέωση; Γιατί αν είναι έτσι, bye bye voda...

δεν γνωριζω για το iphone μου παντως στο htc μου δεν υπαρχει προβλημα..

νομιζω και η πολιτικη της εταιριας ειναι να ειναι ελευθερο το tethering οχι σαν την vod

Καλησπέρα,

ισχύει ότι σε Cosmote το personal hotspot σε iPhone είναι διαθέσιμο και δωρεάν (σα μέρος του data plan του πακέτου σου) χωρίς επιπλέον χρέωση; Γιατί αν είναι έτσι, bye bye voda...

Έτσι είναι.

Καλησπέρα !

Έχω Cosmote συμβόλαιο. Θα ήθελα κάποιος να μου πει εάν γνωρίζει, πόσο κοστίζει ένα SMS εάν στείλο σε κινητό τηλέφωνο στις ΗΠΑ ?

Ευχαριστώ

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned