cmaniac Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Kala xalarwse...Mia erwthsh ekana... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 1 Φεβ. 2004 , 19:03) Kala xalarwse...Mia erwthsh ekana... Χαλαρός είμαι, απλά έτσι που έκανες την ερώτηση είναι λες και δεν σε καλύπτει η ποιότητα του ήχου. Καλές όλες οι τεχνολογίες, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ψίλου πήδημα να αναβαθμίζουν τα δίκτυα την υποδομή τους. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVG Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Να το μαζέψω λίγο το θέμα, γιατί ξεφύγαμε. Επανέρχομαι λοιπόν: Δεν θα είχα αντίρρηση να είχαν έξτρα προνόμια, όπως προτεραιότητα στις κλήσεις, οι εταιρικοί πελάτες της Cosmote ή οι heavy users ή όσοι έχουν τα μεγάλα προγράμματα ή ακόμα και οι υπάλληλοί της (εφόσον βέβαια το δήλωναν ξεκάθαρα και το ξέραμε όλοι). Έτσι, θα είχα κι εγώ την ευχέρεια να πληρώσω κάτι παραπάνω ή να γραφτώ στο σωστό πακέτο αν ήθελα και να απολαμβάνω τα προνόμια αυτά. Έχω όμως σαφές πρόβλημα με τα priority calls όταν ΔΕΝ δίνεται το δικαίωμα της επιλογής στους συνδρομητές, αλλά παραχωρείται η προτεραιότητα με βάση την κρίση ή τη θέληση της εταιρίας. Στο κάτω κάτω, η γιαγιά στο χωριό που θα χρησιμοποιήσει το κινητό για να ειδοποιήσει ότι έπαθε εγκεφαλικό είναι λιγότερο πολύτιμη από τη Γιάννα Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου, που θα πάθει σίγουρα εγκεφαλικό με τους Ολυμπιακούς μεν, αλλά θα έχει δίπλα της τους καλύτερους γιατρούς δε; Τα παραδείγματα που δόθηκαν από ορισμένους (muhaha, arpa, Panagioths, κλπ) με τα What's Up και τα μηνύματα ή με άλλα αντίστοιχα προνόμια των εταιρικών πελατών ή τέλος πάντων με υποτιθέμενα προνόμια όσων κάνουν μεγάλους λογαριασμούς δεν ευσταθούν, αφού ο χρήστης ΕΠΙΛΕΓΕΙ να αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο για να έχει τα προνόμια αυτά (ή ΕΠΙΛΕΓΕΙ να κάνει μεγάλους λογαριασμούς για να έχει καλύτερη αντιμετώπιση). Οι 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές της Cosmote όμως που θα δουν μια κλήση τους να "πέφτει" στο απόλυτο κενό εν ώρα ανάγκης προς χάριν κάποιου ασχετίδη συνοδού στους Αγώνες, έχουν το δικαιώμα να επιλέξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KATMAN (31 Ιαν. 2004 , 17:27) katarxin den milisa oute gia telestet oute gia vodafone-panafon ego milisa gia to mauro xali tis cosmote pou xoris ta lefta kai ta pronomia tou ote thelis den thelis tha itan gia ton @@. Oson afora tis xreosis kai pios pinei to aima ton pelaton diavase auto to thread, tora oson afora tin kalipsi ton allon etairion ayto einai apotelesma kathara topikis diamorfosis tou topiou kai syskeyis ola ta alla einai istories na gelame. Kai twra esy me ayth thn apantisi mou antiparetheses epixeirhmata???Ayto pou les gia ton OTE sto eipa kai pio prin!Kai oi alles 2 eixan MEGALA KEFALAIA APO PISW kai eixan kai perissotera xronia gia na ftiaksoun thn kalypsh!Thimisou oti prin tin COsmote me to paso tous ebazan keraies kai eixan treles xrewseis!!!!Kai min mou dineis ayto to thread giati opws tha deis sta teleytaia post twn paidiwn tha deis oti egine blakeia apo to paidi pou epairne tilefwno!Emena kai twn filwn mou kai twn syggenwn mou giati den mas exei xrewsei pote diladi???????Ante twra me kathe loghs laspologia!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Nai,emena mou xei tyxei ap th xalia poiothta na mh katalavenw kala ti leei o allos.Eftyxws den ine kathimerino alla tyxainei spaniws..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kai me wap over gprs mexri 29/02 ti allo theloume Apo ti COSMOTE... Alithia de kserw h antipera oxthh (vlepe "megala onomata" VODAFON-panafon, TELECOM ITALIA-telestet ti xrewseis exoun??):p :D :D Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αν ενεργοποιουσε το EFR θα ηταν ακομα καλυτερη γιατι τωρα υστερει σε ποιοτητα φωνης σε σχεση με βοντα και στετ. Αυτο φαινεται με μια δοκιμη απο συσκευη που υποστηριζει το EFR. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio ( 1 Φεβ. 2004 , 20:48) Χαλαρός είμαι, απλά έτσι που έκανες την ερώτηση είναι λες και δεν σε καλύπτει η ποιότητα του ήχου. Καλές όλες οι τεχνολογίες, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ψίλου πήδημα να αναβαθμίζουν τα δίκτυα την υποδομή τους. Εγώ λέω κάτι άλλο...Οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι :mad: α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Πάντως νομίζω ότι υπερβάλλετε. Κι εμένα με στεναχωρεί που δεν μπορώ να ακούσω καλά τον συνομιλητή μου στο DolbySurround 5.1 κινητό μου, αλλά τι να κάνω... ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psa3ebres Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Eyxaristo polu pedia. Na iste kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psa3ebres Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Alli mia erotisi.... Otan lete kodikos xristi ti akribos enohte? Exo parei tin karta apo tin aderfi mou i opia mou ipe oti exei dosei kapia stixia alla den thimate gia kodiko xristi... Tha eperna tilefono na matho, apla briskome sto e3oteriko ayti ti stigmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psa3ebres ( 2 Φεβ. 2004 , 14:32) Alli mia erotisi.... Otan lete kodikos xristi ti akribos enohte? Exo parei tin karta apo tin aderfi mou i opia mou ipe oti exei dosei kapia stixia alla den thimate gia kodiko xristi... Tha eperna tilefono na matho, apla briskome sto e3oteriko ayti ti stigmi. Ο κωδικός χρήστη είναι ένας (5ψήφιος νομίζω) αριθμός που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία της Cosmokarta. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haforce ( 2 Φεβ. 2004 , 09:08) Εγώ λέω κάτι άλλο...Οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι :mad: α Θα ήταν πετυχημένο σχόλιο αν δούλευα στην COSMOTE ή ήμουν μέτοχος. Όμως τίποτα από αυτά δεν παίζει. Σαν φοιτητής σε MSc in Network Systems με ένα εξάμηνο Wireless Networks εκ των οποίων τα 3/4 κάναμε Mobile Communications (από AMPS και TACS μέχρι UMTS) λέω τη γνώμη μου η οποία είναι ότι δεν αξίζει την επένδυση. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από killing_you2 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kai me wap over gprs mexri 29/02 ti allo theloume Apo ti COSMOTE... Alithia de kserw h antipera oxthh (vlepe "megala onomata" VODAFON-panafon, TELECOM ITALIA-telestet ti xrewseis exoun??):p :D :D Ase xamos ginete sta alla! Giayto den mpainei kaneis sto internet! Giati den dinete kamia paratash ws to telos toy xronoy kai mas paideyoun legontas mas kathe mhna: dothike paratash? :( Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mporeis na allakseis to kentro hphresias gia ta sms? Merika prosferoun free sms! Eixa kapote ths kinas nomizw kai estelna me tous filous mou aberta kouberta! Epita to mathan poloi kai to kleisane! Krima! Kales epoxes tote! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JcD Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site σας και περισσότερο το κάνω για να ενημερώσω τους χρήστες σας ( χρήστες και της Cosmote) για κάτι που συνέβηκε σε εμένα και ίσως να έχει συμβεί στο παρελθόν και σε άλλους χρήστες. Είμαι συνδρομητής της Cosmote από τις αρχές του 2000. Στις Αρχές του έτους μου έστειλε ένα χαρτί η Cosmote σχετικά με την ανανέωση της σύνδεσής μου, με την πληροφόρηση ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με τα κεντρικά της εταιρίας Γερμανός, για να μου αποστείλουν το κινητό της επιλογής μου, με την αναλογούσα, από τους λογαριασμούς μου επιδότηση. Αφού λοιπόν υπήρξε η σχετική επαφή με τον "Γερμανό", και η συμφωνία για την ανανέωση της σύνδεσης και την αποστολής του κινητού ( X 70 , το οποίο συγκεκριμένα ήταν διαθέσιμο ) για μία συγκεκριμένη ημερομηνία στα τέλη του Ιανουαρίου του 2004, και αφού έθεσα υπ όψιν τους ότι στις αρχές του Φεβρουαρίου ( στις 4 ποιο συγκεκριμένα ) θα πρέπει να αναχωρήσω για το εξωτερικό και ουσιαστικά δεν θα μπορέσω να το παραλάβω. Αλλά η ημερομηνία παράδοσης του κινητού δεν τηρήθηκε ποτέ και φυσικά μέχρι και σήμερα το κινητό δεν έχει έρθει στα χέρια μου. Την επομένη ημέρα λοιπόν, και αφού δεν υπήρξε καμία επαφή από την εν λόγω εταιρία, τους πήρα τηλέφωνο για να πληροφορηθώ σχετικά με την καθυστέρηση που υπήρξε, για να λάβω την απάντηση ότι η εταιρία αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην αποστολή των κινητών και ότι ουσιαστικά δεν μπορούν να με ενημερώσουν για το πότε θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ύστερα από πολλές και χρονοβόρες διαδικασίες και ύστερα από πολλές διαβεβαιώσεις ότι τελικά το κινητό θα φτάσει στα χέρια μου ( πράγμα που τονίζω ότι δεν έγινε ποτέ ) κατέληξα, για ευνόητους λόγους, μία ημέρα πριν από το ταξίδι μου να έχω μείνει ουσιαστικά χωρίς σύνδεση, και χωρίς συσκευή στα χέρια μου. Η όλη ιστορία με έχει αφήσει με πάρα πολλά ερωτηματικά. Α. Αυτή είναι η ανταμοιβή μου από την Cosmote για την επιλογή μου να μείνω «πιστός» ( για τους αγγλομαθείς manager της Cosmote , loyal customer, που τόσος ντόρος γίνετε στο εξωτερικό γι αυτήν την υπόθεση…) σε αυτήν την εταιρία;;;;;; B. Μήπως τελικά θα πρέπει να γίνουν εκεί στον Γερμανό πολύ ποιο ουσιαστικοί σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και να μην έχουνε όλοι τους ( με όσους μίλησα τουλάχιστον ) την συμπεριφορά του, τιμημένου κατά τα άλλα, Δημόσιου Υπάλληλου και να μην μένουν στα λόγια και στις διαφημίσεις;;;; Γ. Τελικά πως γίνετε τόσο μεγάλες εταιρίες (πχ. Cosmote) να εμπιστεύονται τους "πολύτιμους " πελάτες τους σε ουσιαστικά αδιάφορους διανομείς που δεν έχουν κανένα συμφέρον ( από τον κάθε πελάτη ) και πως τους επιτρέπει να αμαυρώνουν το όνομα της. Εν κατακλείδι από όλη αυτήν την ιστορία δεν "έχασε" μόνο ο Germanos, αλλά κυρίως η Cosmote μιας και στο δικό της όνομα ενεργούσε η όλη Αλυσίδα. ΥΓ. 1. Το όλο θέμα είναι μια διαμαρτυρία προς την Cosmote και το πόσο ουσιαστικά σέβεται τους πελάτες της και την συμπεριφορά της προς αυτούς που την έχουν εμπιστευτεί και την έχουν κάνει την Νο:1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας.... Καλό θα ήταν να μην μένουμε μόνο σε ευχαριστήρια τηλεοπτικά σποτάκια ( κατά την προσφιλή συνήθεια της εταιρίας ) αλλά να το δείχνουμε έμπρακτα. ΥΓ.2. Πραγματικά εύχομαι να είμαι η μόνη εξαίρεση και να μην υπάρξει κάποιος άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα από την εν λόγω εταιρία ΥΓ.3. Για να μην ξεθάψω την περσινή ιστορία της ανανέωσης μου με την Cosmote, και τους “εξυπηρετικότατους” υπαλλήλους του Γερμανού που και πέρυσι έκαναν το θάυμα τους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Oti kai na peis exeis dikio... Oi ekseis paratiriseis ... mallon o germanos fteei perisotero kai ligotero i cosmote. Genika o Germanos exei pwlites me sxedon katholou texnikes gnoseis kai merikes fores me ifos pirinikou epistimona. Ipomoni ... Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Πείτε την γνώμη σας σχετικά με τις υπηρεσίες της CosmOTE και ψηφίστε στο poll μου... Πείτε και κάτι σχετικά γι' αυτό! :p :cool: :D :o :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Η είδηση υπάρχει ήδη στα νέα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=17180 Οπότε εδώ ας συζητήσουμε σχετικά με τους τομείς που υπερέχει η εταιρία και τη δημοσκόπηση του kostas_pav Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Se ayth thn periptwsi einai lathos tou Germanou kai ayto sto lew me sigouria!!!Apo aytous tous kseftiles pote den exw parei kinito me syndesi!Mono otan pira to prwto mou kinito (Ericsson PF768 Cosmokarta) pou to eixa parei me lefta ntoukou den eixa problima!Logiko allwste!Alla apo oti exw akousei apo empeiries filwn mou kai syggenwn mou stous panasxetous tou Germanou....an xreiastei pote na parw kati apo aytous tha einai eite apo anagki eite epeidi tha einai kati pou tha to "epireazw" egw kai oxi oi "eksypnoi" ypalliloi tou!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Όλα καλά, αλλά μια ερώτηση: Από το 99 που έχω Cosmote, ότι χαρτί μου ήρθε μου έλεγε να πάω ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOTE (αυτό είναι και το λογικό) και όχι στον Γερμανό ή στον Λαζοπόντιο. Δε σας ξενίζει ότι σύστησε συγκεκριμένο μαγαζί ειδικά όταν συνεργάζεται καλύτερα με άλλα? Γιατί να μη σε στείλει στο Πλαίσιο π.χ. μ' αυτή την (παράλογη) λογική, που πάλι είναι βλακεία, αφού έχει τα δικά της καταστήματα! ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ!!! :wacko: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Κρινοντας απο τον τροπο που λειτουργει η συνεργασια γερμανου στετ, ο συνδρομητης που κανει συνδεση στον γερμανο "ανηκει" στον γερμανο και αυτος μπορει μονο να του κανει αναβαθμιση. Και στη δικη μου αναβαθμιση απο στετ, δεν μπορουσα να παω σε αλλο καταστημα παρα μονο στο γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αληθεια ποτε θα ξεκινησει και η Cosmote την αναπτυξη του δικτυου 3ης γενιας.Η Telestet εχει ηδη ξεκινησει την ενεργοποιηση και χρηση του απο το κοινο απο τις 27 Ιανουαριου. Πριν 2 μηνες ειχα γνωρισει ενα τεχνικο που συμμετειχε στην εγκατασταση 3ης γενιας δυκτιων, αλλα δεν θυμαμαι απο ποια εταιρεια. Μου ειχε πει οτι ολες οι μεγαλες εταιρειες κινητης τηλεφωνιας εχουν ηδη ετοιμα τα 3ης γενιας δυκτια,κανουν δοκιμες και απλως περιμενουν να τα ενεργοποιησουν για το ευρη κοινο. Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Είναι στη γωνία και περιμένει... Κι όχι μόνο για Αθήνα - Θεσ/νίκη ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Το 2000 όμως (αν θυμάμαι καλά) που λέει ο φίλος ότι έκανε τη σύνδεση, η Cote δεν συνεργαζόταν με τον Γερμανό... Τότε ο Γερμανός δούλευε μόνο με Stet. Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας με διορθώσει :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts