KostasDj_2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ακόμα με κλήση γίνεται... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ακόμα με κλήση γίνεται... Μην το υποτιματε τόσο γιατί κάποιος γνωστός μου που είχε συνδεση tim πλήρωσε καάμποσα ευρώ γιατί κάποιος χρησιμοποίησε την αντίστοιχη υπηρεσσία της tim μέσα από τα μηνύματα και αφού δεν είχε κάποιο συστημα ασφαλείας (βλέπε κωδικό χρήστη) η υπηρεσία, τον χρέωσε χωρίς αυτός να ξέρει κάτι. Το κατάλαβε φυσικά όταν ήρθε ο λογαριασμός, αλλά που να θυμάτε ποιός του την έκανε. Εξάλου το να κάνεις μεταφορά χρημάτων καλώντας το 1313 εκτός του ότι είναι ασφαλής, έχοντας ως απαραίτητη προυπόθεση να ξέρεις τον κωδικό χρήστη, είναι και ποιό φθηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μην το υποτιματε τόσο γιατί κάποιος γνωστός μου που είχε συνδεση tim πλήρωσε καάμποσα ευρώ γιατί κάποιος χρησιμοποίησε την αντίστοιχη υπηρεσσία της tim μέσα από τα μηνύματα και αφού δεν είχε κάποιο συστημα ασφαλείας (βλέπε κωδικό χρήστη) η υπηρεσία, τον χρέωσε χωρίς αυτός να ξέρει κάτι. Το κατάλαβε φυσικά όταν ήρθε ο λογαριασμός, αλλά που να θυμάτε ποιός του την έκανε. Μα νομίζω από την ΤΙΜ σου στέλνουν μήνυμα με αποδοχή ή όχι της μεταφοράς του ποσού. Μήπως έγινε κάτι άλλο; Εκτός αν δε κατάλαβα καλά τη δημοσίευσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Επειδή ακριβώς πρόκειται για καρτοκινητά νομίζω ότι καλά κάνει η Cosmote και ζητάει το ελάχιστο των εγγυήσεων για να κάνει τη μεταφορά. Διασφαλίζει την αξιοπιστία της απέναντι στους πελάτες της. Αυτό που θα πρέπει να διορθώσει βέβαια είναι η αναμονή για να συνδεθεί κανείς με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μα νομίζω από την ΤΙΜ σου στέλνουν μήνυμα με αποδοχή ή όχι της μεταφοράς του ποσού. Μήπως έγινε κάτι άλλο; Εκτός αν δε κατάλαβα καλά τη δημοσίευσή σου. Ζητάει σίγουρα ενώ παράλληλα δεν σε αφήνει να μεταφέρεις πάνω από 30€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Ζητάει σίγουρα ενώ παράλληλα δεν σε αφήνει να μεταφέρεις πάνω από 30€... τουλάχιστον η Cosmote έχει όριο τα 100 ευρώ! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Καλημέρα παιδια.Μπορώ να κάνω whats up ενα νούμερο cosmote με σύνδεση?αν ναι,πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Καλημέρα παιδια.Μπορώ να κάνω whats up ενα νούμερο cosmote με σύνδεση?αν ναι,πως?Αν είναι οαρίστου χρόνου, πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε διακοπή της σύνδεσης και μετατροπή σε καρτοκινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 ευχαριστώ πολυ... Δηλαδη το whats up ειναι πακέτο καρτοκινητής,σωστα? (σορυ αν ειναι βλακεια αυτο που ρωτάω αλλα δεν έχω ιδεα απο πακέτα κινητων,συνδέσεις κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ναι σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Αν είναι οαρίστου χρόνου, πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε διακοπή της σύνδεσης και μετατροπή σε καρτοκινητό :) απλά ΤΟΝΙΣΕ τους ότι θέλεις να το κάνεις κάρτα! Μην τυχόν γίνει καμιά στραβή, σου κάνουν απλά διακοπή του συμβολαίου και χάσεις το νούμερο τελείως, δεν λέει... ;) :cool: Πάντως κι εγώ χρησιμοποιώ ένα νούμερο συμβολαίου σε άλλο όνομα, και από ότι μου είπαν μπορεί να γίνει μετατροπή σε CosmoΚΑΡΤΑ ανώνυμη (χωρίς στοιχεία χρήστη). Εάν σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς η μεταβίβαση σύνδεσης στο συμβόλαιο από ένα όνομα σε άλλο όνομα χρεώνεται :cool: ευχαριστώ πολυ... Δηλαδη το whats up ειναι πακέτο καρτοκινητής,σωστα? (σορυ αν ειναι βλακεια αυτο που ρωτάω αλλα δεν έχω ιδεα απο πακέτα κινητων,συνδέσεις κλπ) Ναι σωστα! είναι πακέτο καρτοκινητής προσανατολισμένο κυρίως στη νεολαία(?) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Κατα καιρους τυχαινει να ερχονται στα χερια μου μερικα πακετα what's up απο πρωθητικες ενεργειες (ξερετε, αυτα που δινουν 3€ χρονο ομιλιας, που τα μοιραζουν δωρεαν). Ετσι ετυχε να εχω 3 τετοια απο τα οποια το 1 εληγε-ληγει 31-12-06. Αποφασισα να το ενεργοποιησω γιατι ηταν ευκολο νουμερο ( 697 7909999) . Το εβαλα στο κινητο και μου εβγαλε "SIM registration failed". Η δευτερη καρτα που ληγει το 2008(!) επισης μου εβγαλε το ιδιο. Πηρα τηλ στο 6971001313 και μου ειπαν οτι τα νουμερα φαινονται να ειναι ακυρωμενα (!) και οτι δεν μπορουν να τα ενεργοποιησουν. Τελικα μου ειπαν οτι μπορουν αν θελω να μου στειλουν καινουργιες SIM με αλλο νουμερο , με 1€ χρονο ομιλιας αυτη τη φορα τις οποιες πρεπει να ενεργοποιησω μεχρι το τελος της χρονιας (31-12-06). Σας ρωταω λοιπον, δεν ειναι εξαπατηση καταναλωτη αυτο το πραγμα; Ενταξει, λαθος μου που δεν τις ενεργοποιησα συντομοτερα αλλα παλι, γιατι γραφουν απ'εξω "ενεργοποιηση μεχρι: ...". Δεν τους αξιζει μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ; Τι λετε και σεις; Περιμενω τις αποψεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Από τη στιγμή που είναι προϊόν προωθητικής ενέργειας και δεν πληρώνεις τίποτα για την απόκτησή του, είναι λογικό να μην απορρέουν συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρίας απέναντί σου. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Συμφωνοι, αλλα γιατι τότε εχουν ημερομηνια ληξης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 μπορεί να είναι αναγκαστικό να γράφουν! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μήπως τα νούμερα αυτα ήταν ήδη ενεργοποιημένα από τότε που σου τα έδωσαν και έληξαν επειδή δεν τα ανανέωσες; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μήπως τα νούμερα αυτα ήταν ήδη ενεργοποιημένα από τότε που σου τα έδωσαν και έληξαν επειδή δεν τα ανανέωσες; Σωστά, γιατί εγώ την έπαθα έτσι σε CU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδιά κάτι τέτοιο ισχύει. Κολλητός που είχε καμιά δεκαρια (και δεν ήξερε τι να τα κάνει) αποφάσισε να ενεργοποιήσει ένα δοκιμαστικά και φυσικά δεν τα κατάφερε. Από την Cosmote του είπαν ότι έπρεπε να τα ενεργοποιήσει μέσα σε ένα χρόνο και να έχει περάσει τουλάχιστον μία κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Από τη στιγμή που είναι προϊόν προωθητικής ενέργειας και δεν πληρώνεις τίποτα για την απόκτησή του, είναι λογικό να μην απορρέουν συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρίας απέναντί σου. Εντάξει κι εγώ θα σε κεράσω ληγμένα πατατάκια π.χ. αλλά επειδή στα κερνάω δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς ούτε να με κατηγορήσεις, όταν σου κάνουν πλύση στομάχου. :) Το μόνο που πιθανόν καταφέρνουν με τέτοιες κινήσεις είναι να διώχνουν αντί να κρατούν τους πιθανούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 ευχαριστώ κ πάλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα γιατί όταν λείπω σε εξωτερικό δεν έχω πρόσβαση σε Pc για το ιντερνετ αν γίνεται να μπαίνω gprs μέσω περιαγωγής ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό . Και αν γίνεται να πληρώσω π.χ για μία ημέρα 3 ευρώ και μετά μπαίνω όσο θέλω χωρίς να χρεώνομαι .. γίνεται ? έχω whats up 3g. με τιμ γίνεται αυτό ??? Παράθεση το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κοίταξε, έχω κι εγώ καρτοκινητό δωρεάν και λειτουργεί άψογα. Η μόνη διαφορά με ένα "αγορασμένο" καρτοκινητό είναι πως το δωρεάν πρεπει να το ενεργοποιήσεις σε ένα χρόνο. Από κει και πέρα ακυρώνεται. Αυτό για να περιορίζουμε τα πραγματα στη σωστή τους διάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 H υπηρεσία "ειδοποίησης κλήσεων” της COSMOTE αναβαθμίζεται έτσι ώστε ο σύντομος κωδικός "Cosmote" ο οποίος φαινότανε ως αποστολείς του μηνύματος ειδοποίησης αντικαθίσταται από το MSISDN ή το όνομα ( σε περίπτωση που το MSISDN είναι καταχωρημένο στην λίστα επαφών του κινητού ή sim) του καλούντος, σε περίπτωση μη απόκρυψης. Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται με απόκρυψη, τότε ως αποστολέας θα φαίνεται ο κωδικός "Cosmote". Στόχος της αναβάθμισης είναι η πιο άμεση αναγνώριση του καλούντος καθώς και η εύκολη επανάκλησή του. Άλλη μία αντιγραφή της "COSMOTE", από την "vodafone". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Aντιγραφή και των δύο από εταιρίες του εξωτερικού. Στην Αγγλία το κάνει η Orange σίγουρα (για τις άλλες δε ξέρω). Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ξεκολατε. Αναβαθμιση απο τον supplier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts