Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest 21121983

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την 21121983

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Yparxei kamoia periptosi exagoras tis Cosmote apo tin NTT DoCoMo? Ego pantos thelo i Cosmote na exagorastei apo NTT DoCoMo. Akouo apopseis.

I NTT DoCoMo prosferei kai kanei polles ypiresies. Molonoti einai mia etairia kinitis tilefonias stin Asiatiki agora, mporei kai na kanei - na prosferei ypiresies poly grigora.

O OTE δεν παίζει να πουλήσει την ελληνική θυγατρική του, ειδικά αφού είναι η πιο επιτυχημένη και κερδοφόρα εταιρία του ομίλου.

Αυτό που μπορύμε να συζητήσουμε είναι η συμμετοχή της Cosmote σε μια διεθνή συνεργασία, πχ την Mobile Allinace. Προσωπικά ψηφίζω υπέρ μιας τέτοιας κίνησης.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest 21121983

Αρχικό μήνυμα από τον/την lewton

O OTE δεν παίζει να πουλήσει την ελληνική θυγατρική του, ειδικά αφού είναι η πιο επιτυχημένη και κερδοφόρα εταιρία του ομίλου.

Αυτό που μπορύμε να συζητήσουμε είναι η συμμετοχή της Cosmote σε μια διεθνή συνεργασία, πχ την Mobile Allinace. Προσωπικά ψηφίζω υπέρ μιας τέτοιας κίνησης.

Auti i Mobile Allinace, ti soi etairia einai, mporeis na mou exigiseis, giati den gnorizo?

Δεν είναι εταιρεία, είναι κάτι σαν Διεθνή ένωση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που κάνουν χρήση του i-mode (συγκεκριμένα ο τίτλος είναι i-mode mobile alliance)
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Όχι άλλο Mobile Alliance και άλλο i-mode Alliance.

H δεύτερη είναι απλά οι εταιρίες που έχουν τα δικαιώματα για την τεχνολογία i-mode, δηλαδή οι E-Plus Mobilfunk (Γερμανία), KPN Mobile (Ολλανδία), KG Telecom (Ταϊβάν), BASE (Βέλγιο), Bouygues Telecom (Γαλλία), Telefonica Moviles (Ισπανία), Wind (Ιταλία) και Cosmote.

Η Μοbile Alliance είναι μια ένωση μικρών και ανεξάρτητων εταιριών κινητής με στόχο να κάνουν ένα διεθνές δίκτυο σαν τη Vodafone. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν η βρετανική O2 (με δραστηριότητες στη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ιρλανδία), η αυστριακή One, η ιταλική Wind, η ισπανική Amena, η νορβηγική Telenor, η ουγγρική Pannon GSM και η ελβετική sunrise.

Τα στοιχεία τα έχει στο My News:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=8301

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=5306

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest 21121983

Αρχικό μήνυμα από τον/την sigmacom

Ούγκ! Κατάλαβα λάθος τότε! Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην i-mode alliance...

Kai h Cosmote pote akrivos tha thesei se leitourgia to i-mode, gnorizete?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21121983 (11 Ιαν. 2004 , 18:55)

Kai h Cosmote pote akrivos tha thesei se leitourgia to i-mode, gnorizete?

Σίγουρα πριν τους αγώνες στην περιοχή της Αθήνας για να καλύψει τους ξένους που θα φέρουν συμβατές συσκευές (και να τους πάρει ψηλά τέλη για το roaming ;) )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (11 Ιαν. 2004 , 09:15)

Παρακαλώ να κλεδωθεί απο τον αρμόδιο,πέρασαν οι γιορτές :)

Μπορουμε απλα να περιμενουμε και την ανακοινωση της Cosmote για τα εσοδα απο τα SMS αυτα ;)

Infinite loneliness

απο τη Παρασκευή 23 του μήνα, θα ισχύει Bonus Εισερχόμενων Κλήσεων ταυτόχρονα με το ήδη υπάρχον Bonus Εξερχόμενων Κλήσεων!!!!

Περιμένετε μέχρι τότε για περισσότερες πληροφορίες.

Καλοο ακουγεται :-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Γεια σε όλους! Είμαι νέος στο forum και επειδή βλέπω ότι ξέρετε τα πάντα, έχω μία ερώτηση που (με) καίει.

Μήπως ξέρει κανένας, αν μπορώ online να έχω πρόσβαση σε ονομαστικό κατάλογο συνδρομητών Cosmote και Vodafone; Αν δεν γίνεται online, ξέρει κανείς αν οι εταιρίες αυτές προσφέρουν, έστω και τηλεφωνικά μία τέτοια υπηρεσία;

Αν ξέρει κανείς τίποτις, θα ήμουν ευγνώμων για κάθε υπόδειξη.

Φιλικά,

Νίκος

P.S: To forum είναι καταπληκτικό, keep up the g00d work!

Πάρα πολύ καλό! Έχω δύο-τρεις φίλους που με παίρνουν κάθε μέρα και μου μιλάνε για πάνω απο μία ώρα. Αυτό το 15% που δίνει κάθε μήνα πως γίνεται; Μπορείς να μου το εξηγήσεις απλά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος whatsupdoc1976 (20 Ιαν. 2004 , 14:08)

Πάρα πολύ καλό! Έχω δύο-τρεις φίλους που με παίρνουν κάθε μέρα και μου μιλάνε για πάνω απο μία ώρα. Αυτό το 15% που δίνει κάθε μήνα πως γίνεται; Μπορείς να μου το εξηγήσεις απλά;

Aναλογα το ποσα λεφτα εχεις ξοδεψει καθε μηνα, σου επιστρεφουν ενα ποσο. Το πολυ μεχρι το 15% των χρηματων που εχεις ξοδεψει.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Online, κατηγορηματικα ΟΧΙ. Τηλεφωνικα ναι. Τηλεφωνεις, λες το ονοματεπωνυμο και την περιοχη του συνδρομητη και εαν και εφοσον ειναι συνδρομητης συμβολαιου και ΔΕΝ εχει αποκλεισει τον αριθμο του απο τους καταλογους, θα σου το πουν! Το αντιστροφο δε γινεται. (απο αριθμο να μαθεις το ονοματεπωνυμο του)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peppermint (20 Ιαν. 2004 , 14:35)

για ποιο 15% μιλάς? Δεν κατάλαβα

ΟΚ! Κατάλαβα! Αν ας πούμε κάνεις 50 ευρώ σου δίνουν άλλα 7,5 ευρώ.

Αλλά αυτό με τις εισερχόμενες πως θα το υπολογίζουν; Δύσκολο μου φαίνεται; Ξέρεις τον τρόπο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (20 Ιαν. 2004 , 15:21)

κρίμα που έχασα την cosmokarta μου γμτ,πολύ καλό ακούγεται :(

Αν πραγματοποιηθει, θα ειναι καλο. Δεν το εχω ακουσει απο αλλον.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned