Jump to content

peppermint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

peppermint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα σε όλους. πάλι άρνηση και αντίδραση βλέπω!!!! να ξεκαθαρίσουμε πως όντως οι συσκευές που πωλούνται απο το δίκτυο cosmote, είναι οι μόνες που έχουν pre activated το i mode. άλλωστε αυτή είναι η "φιλοσοφία" όλων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας παγκόσμια: όποιο αποκλειστικό πακέτο υπηρεσιών διαθέτουν, παρέχεται μέσω συγκεκριμένων συσκευών (βλέπε για παράδειγμα tim imagine, live). οι συσκευές που υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή το i mode είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. Όσοι αναρωτιούνται γιατί δεν "ήρθαν" οι ακόμα πιο εξελιγμένες συσκευές που κυκλοφορούν στην γιαπωνέζικη αγορά, μάλλον είναι αφελής (επιεικώς). Οι περισσότεροι χρήστες είναι φανατικοί των ΝΟΚΙΑ & Ericsson, και πιστεύετε πως θα πήγαιναν να δώσουν τόσα ευρώ για να αγοράσουν μια άγνωστη μάρκα κινητού άσχετα αν είναι πολύ ανώτερη απο τις προαναφερθέντες???? Μιλάμε για Έλληνες αγαπητοί μου!!!! Τέλος, να σας πω πως αν σας δωθεί η ευκαιρία να "παίξετε" με το i mode κάντε το. Θα ενθουσιαστήτε!!! Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να προσφέρει!!!!Δεν "παίζετε" το εργαλείο και φυσικά μην το συγκρίνει κανείς με τα imagine & live! Είναι σαν να συγκρίνεις σκ.... με διαμάντια. Πείτε με υπερβολική, αλλά αν το δοκιμάσετε, ξαναγυρίστε σε αυτό το thread και τα ξαναλέμε....
  2. είσαι εκτός θέματος και δεν σε αφορά
  3. οι εισερχόμενες κλήσεις καταμετρούνται όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα χωρίς περιορισμό. Το bonus θα ισχύει ακόμα και όταν η cosmokarta θα βρίσκεται σε περιαγωγή!!!!! Για περισσότερες πληροφορίες ας περιμένετε την ανακοίνωση της Cosmote απο τις 23 του μήνα.
  4. το bonus των εισερχομένων θα λειτουργεί ανάλογα με τη συνολική μηνιαία κίνηση εισερχομένων κλήσεων που θα δέχεται ο χρήστης της cosmokarta. Ο χρήστης θα επιβραβεύεται με €0,01 ανά λεπτό αφού όμως έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 10 λεπτά. Απο το 11 λεπτό θα αρχίσει να μετράει το bonus, υπολογίζοντας όμως και τα πρώτα 10 λεπτά. Για παράδειγμα αν ο χρήστης δεχθεί συνολικά 15 λεπτά εισερχομένων κλήσεων σε ένα μήνα, θα λάβει bonus ίσο με 15*€0,01. Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
  5. για ποιο 15% μιλάς? Δεν κατάλαβα
  6. απο τη Παρασκευή 23 του μήνα, θα ισχύει Bonus Εισερχόμενων Κλήσεων ταυτόχρονα με το ήδη υπάρχον Bonus Εξερχόμενων Κλήσεων!!!! Περιμένετε μέχρι τότε για περισσότερες πληροφορίες.
  7. όταν θα είναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής μαζί με την ειδοποίηση κλήσεων, ο καλών θα ακούει ένα μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο(αυτό το μήνυμα θα ακούγεται κατά βούληση του χρήστη). Θα ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα για τη κλήση σας Ή μπορείτε να αφήσετε μύνημα στο τηλεφωνητή του. Η κλήση σας προωθείται". Αντιληπτό? Δηλαδή, αν ο καλών κλεισει το τηλέφωνο στη διάρκεια που ακούει το προιγούμενο μήνυμα, ο καλούμενος θα ενημερωθεί απο την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων για τη κλήση που έχασε ΕΝΩ αν ο καλών ακούσει όλο το μήνυμα και συνδεθεί με τον τηλεφωνητή, ο καλούμενος θα λάβει μόνο το ηχητικό μήνυμα του τηλεφωνητή. Σαν υπηρεσία σας ενημερώνω πως θα είναι τρομερά ολοκληρωμένη και με πολλές δυνατότητες όχι μόνο απο την υπηρεσία ειδοποίησης αλλά και απο την υπηρεσία του τηλεφωνητή. Εγγυημένα!!!!
  8. Από τις 15 έως 17/12 θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων για όλους τους χρήστες . Από αύριο θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλους τους χρήστες ο νέος τηλεφωνητής κι αυτό γιατί η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων είναι συνυφασμένη με τον τηλεφωνητή. Η Cosmote είναι η μόνη εταιρία που θα διαθέτει την παράλληλη χρήση τηλεφωνητή και ειδοποίηση κλήσεων χωρίς πρόβλημα. Ενώ στα δίκτυα Vodafone & Telestet, η ειδοποίηση κλήσεων λειτουργεί μόνο όταν δεν είναι ενεργοποιημένος ο τηλεφωνητής στις περιπτώσεις, "εκτός δικτύου", "κλειστό κινητό". Επίσης στη Cosmote η ειδοποίηση κλήσεων θα ισχύει και στην περίπτωση "κατειλημένος" εφόσον δεν είναι ενεργοποιημένη η αναμονή κλήσεων. Από σήμερα, Δευτέρα, θα υπάρξει σειρά ενημερωτικών ενεργειών προς τους συνδρομητές για τα παραπάνω (αποστολή SMS, φωνητική υπηρεσία κ.α.).
  9. απο χθες Τρίτη 18-11, η Cosmote παρέχει την υπηρεσία Αναμονή Κλήσεων σε όλους τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα αφού η Comsote έχει ξεκινήσει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας για όλους τους κατόχους καρτοκινητών και θα έχει ολοκληρωθεί εως τη Παρασκευή. Η υπηρεσία είναι ήδη ενεργοποιημένη στα πακέτα που πουλιούνται στα καταστήματα απο εχθές.
×
×
  • Create New...