johnny_htc Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 4 minutes ago, elkons said: Και τι είναι αυτό; Μάλλον κάποια υπηρεσία συμβατή απ ο, τι κατάλαβα με συγκεκριμένες συσκευές για έλεγχο του wifi στο σπίτι, κάτι τέτοιο κατάλαβα. Που θα περιλαμβάνει access points, powerlines και τέτοια λογικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 3 minutes ago, elkons said: Και τι είναι αυτό; Φαντάζομαι αυτό που λέει και ο τίτλος αλλά περιμένω και εγώ να μάθω λεπτομερειες. Η λογική μου λέει για οπτική ίνα η οποία θα διανέμεται σε όλα τα δωμάτια καθώς μέχρι τώρα πήγαινε μέσω wifi. Η απορία μου είναι πως τα ONT (κουτάκια δευτερεύουσας μονάδας ) αν θα έχουν απλώς έξοδο ethernet η αν θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν σαν extenders ,δηλαδή μικρά router που θα εκπέμπουν το internet στα δωμάτια. Δίνω πιθανότητες σε αυτό το σενάριο γιατί έχω δει πως απο τα apps θα μπορεί ο κάτοχος να κλείσει/ανοίξει και γενικά να ρυθμίσει το internet ξεχωριστά σε κάθε δωματιο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Σήμερα έγινε η εγκατάσταση στην πολυκατοικία για ftth από εργολάβο της United fiber στο Κερατσίνι Αττικής. Η αίτηση στην Cosmote έγινε μόλις τελείωσαν τα έργα στον δρόμο κοντά στις 15/07/25. 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 35 minutes ago, Antonio21 said: Σήμερα έγινε η εγκατάσταση στην πολυκατοικία για ftth από εργολάβο της United fiber στο Κερατσίνι Αττικής. Η αίτηση στην Cosmote έγινε μόλις τελείωσαν τα έργα στον δρόμο κοντά στις 15/07/25. Δηλαδή μόλις τελείωσαν τα έργα έδωσαν διαθεσιμότητα να κάνεις αίτηση; Απίστευτο! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 7 minutes ago, elkons said: Δηλαδή μόλις τελείωσαν τα έργα έδωσαν διαθεσιμότητα να κάνεις αίτηση; Απίστευτο! Πανω κάτω τα ίδια παντού κάνουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Εμείς εδω έχουμε οπτική αλλά δεν έχουμε διαθεσιμότητα Έχουν πετάξει σε μια μάντρα 4 καρούλια με οπτική ίνα (2 μισά 2 γεμάτα εδω και 6 μήνες που τελείωσαν τις εργασίες..) δεν έχουμε όμως κάποια δηλωμένη επέκταση. Να ζήσει το Ufbb 🥂🎉 2 minutes ago, johnny_htc said: Πανω κάτω τα ίδια παντού κάνουν Σκατουλες εδω 🎉🎉 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 2 minutes ago, elkons said: Εμείς εδω έχουμε οπτική αλλά δεν έχουμε διαθεσιμότητα Έχουν πετάξει σε μια μάντρα 4 καρούλια με οπτική ίνα (2 μισά 2 γεμάτα εδω και 6 μήνες που τελείωσαν τις εργασίες..) δεν έχουμε όμως κάποια δηλωμένη επέκταση. Να ζήσει το Ufbb 🥂🎉 Σκατουλες εδω 🎉🎉 Εκεί σε σας, θα μπορούσαν να δώσουν και σε 5 σπίτια αναμονές για οπτική παραπάνω που λέει ο λόγος. Πολύ με το σταγονόμετρο το πήγαν. Αντε να έρθει διαθεσιμότητα τουλάχιστον να τελειώνει, μήπως κάνουν και περαιτέρω επέκταση αν δουν ότι τραβάει κόσμο (που λογικά θα τραβήξει) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Εκεί σε σας, θα μπορούσαν να δώσουν και σε 5 σπίτια αναμονές για οπτική παραπάνω που λέει ο λόγος. Πολύ με το σταγονόμετρο το πήγαν. Αντε να έρθει διαθεσιμότητα τουλάχιστον να τελειώνει, μήπως κάνουν και περαιτέρω επέκταση αν δουν ότι τραβάει κόσμο (που λογικά θα τραβήξει) Μπα δεν βρήκα κάτι παραπάνω στα σχέδια. Ε λογικά θα τα πάρουν μη πάνε τσάμπα κριμα είναι (τόσα παίρνουν) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Έχει ακούσει κανείς τι θα γίνει με τα 500mbps που έδωσαν σαν δώρο για τρείς μήνες, σε ορισμένους από εμάς που είχαμε μικρότερες ταχύτητες; Εγώ πάντως έχω κλείσει 3 μήνες, και ακόμα εξακολουθώ και έχω την ίδια ταχύτητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Μπορεί και να μείνει έτσι, δεν έχουν αποφασίσει. Ίσως τέλος του μήνα επιτρέψει στη προηγούμενη ταχύτητα. Σε άλλους δεν εφαρμόστηκε ποτέ.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 11 ώρες πριν, johnnykap1 said: Έχει ακούσει κανείς τι θα γίνει με τα 500mbps που έδωσαν σαν δώρο για τρείς μήνες, σε ορισμένους από εμάς που είχαμε μικρότερες ταχύτητες; Εγώ πάντως έχω κλείσει 3 μήνες, και ακόμα εξακολουθώ και έχω την ίδια ταχύτητα. Μέχρι τώρα ησυχία από την Cosmote, που μάλλον για καλό είναι 🙂 Η Nova το πήρε πιο ζεστά και δίνει επίσημα αναβάθμιση στην επόμενη ταχύτητα με διατήρηση τιμής, αλλά γίνεται και ανανέωση συμβολαίου. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 Αλλάζει το μοντέλο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από την UEFA. Θα μπαίνουν και μεγάλοι streaming κολοσσοί στην διεκδίκηση τους,ενώ θα στραφεί και πάλι προς τα πολυετή συμβόλαια η UEFA όπως πριν από αρκετά χρόνια,κάτι που είχε αλλάξει από προτροπή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πίεση για τους εγχώριους πάροχος https://www.businessdaily.gr/oikonomia/160670_oi-streaming-kolossoi-apeiloyn-toys-ellines-parohoys-me-champions-league https://www.tanea.gr/2025/09/25/sports/anoigma-tis-uefa-se-netflix-kai-amazon-gia-tin-metadosi-eyropaikon-agonon-podosfairou/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 (edited) Γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα συγκεκριμένο θέμα. Έχω μία Samsung UE43DU7172U (TizenOS) και αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με την εφαρμογή COSMOTE TV, πολύ καιρό. Η εικόνα παγώνει, σταματάει η αναπαραγωγή και με πετάει έξω από την εφαρμογή ξαφνικά. Έκανα κατάργηση και επανεγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στις υπόλοιπες συσκευές δεν έχω κανένα θέμα, μόνο στη συγκεκριμένη τηλεόραση, ενώ επιπλέον η εφαρμογή δεν δείχνει σωστά όλα τα εφέ/μενού σε σχέση με άλλες συσκευές. Θέλω να πω δεν πάει και τόσο ομαλά η εφαρμογή. Προς το παρόν αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ TV Box για να δω άνετα, αλλά είναι κρίμα να έχω Smart TV και να μη δουλεύει σωστά η εφαρμογή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον το ίδιο; Υπάρχει κάποια λύση πριν πετάξει ο πατέρας μου την τηλεόραση από το παράθυρο; Reset προφανώς και έχει γίνει στη τηλεόραση. Η σύνδεση στο internet μια χαρά είναι, τερματίζει 53Mbps. Edited September 28, 2025 by elkons 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Τι χρονολογία είναι η τηλεόραση ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 minute ago, ANAGNPANA said: Τι χρονολογία είναι η τηλεόραση ; 2024. Μοντέλο είπα παραπάνω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 2 minutes ago, elkons said: 2024. Μοντέλο είπα παραπάνω. Μήπως έχεις βάλει πολλές εφαρμογές και έχει μπουκώσει η μνήμη ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 5 minutes ago, ANAGNPANA said: Μήπως έχεις βάλει πολλές εφαρμογές και έχει μπουκώσει η μνήμη ; Το 39% της μνήμης είναι σε χρήση και γίνεται συχνά εκκαθάριση προσωρινής μνήμης (κάθε μέρα) στην ενότητα Συντήρηση συσκευής. Πάντως και η εφαρμογή φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται σωστά, δεν κάνει ομαλή πλοήγηση και μερικές φορές χρειάζεται διπλό πάτημα (πχ στην αλλαγή καναλιών). Λίγο χαζό να έχω και μια LG του 2018 και να πάει σφαίρα η εφαρμογές όπως στο box και αυτή να τρώει σκάλωμα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως δεν έχει καλή υποστήριξη σε TizenOS. Εάν έχει κάποιος άλλος Samsung τηλεόραση ας μου πει εαν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Θα τραβήξω Screen record κάποια στιγμή να δείξω τι εννοώ. Edited September 29, 2025 by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) Μόνο σε εμένα δεν λειτουργεί το Cosmote app; Μου ζητάει να συνδεθώ με τα 3G δεδομένα μου.. Edited September 30, 2025 by elkons 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 9 minutes ago, elkons said: Μόνο σε εμένα δεν λειτουργεί το Cosmote app; Μου ζητάει να συνδεθώ με τα 3G δεδομένα μου.. Εμένα μόλις ανοίξει βγάζει αυτό: 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Εμένα μόλις ανοίξει βγάζει αυτό: Μόλις τώρα και σε εμένα εμφανίζει το ίδιο αλλά είναι κλειδωμένο καιρό το screenshot. Τελευταία στιγμή τι στο καλό άραγε. Παίζει να είσαι ο μοναδικός με dark theme στο Cosmote APP! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 10 minutes ago, elkons said: Μόλις τώρα και σε εμένα εμφανίζει το ίδιο αλλά είναι κλειδωμένο καιρό το screenshot. Για να βγάλω screenshot κλείδωσα το κινητό και κατευθείαν μόλις το ξανάνοιξα έβγαλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και με άφησε! 12 minutes ago, elkons said: Παίζει να είσαι ο μοναδικός με dark theme στο Cosmote APP! Ένα απ'τα καλά του hyperOS 14 minutes ago, elkons said: Τελευταία στιγμή τι στο καλό άραγε. Αναβάθμιση καθημερινή μεσημέρι πάντως περίεργο μου φαίνεται! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Νταξει άνοιξε, δεν άλλαξε βέβαια κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Έχει κανείς άλλος θέμα με το cosmote app; Μισό λεπτάκι να πεταχτώ σε γειτονική χώρα να ανοίξω τα 3G δεδομένα μου! 😂 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Ναι πάλι τα ίδια. Μα καλά γιατί δε το τελειώνουν το βράδυ; 1 minute ago, marios239 said: Μισό λεπτάκι να πεταχτώ σε γειτονική χώρα να ανοίξω τα 3G δεδομένα μου! 😂 Πάμε στη χρονομηχανή 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Δεν μπαίνει με τίποτα στην εφαρμογή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts