HuskerDu Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Έχω 18μηνο συμβόλαιο που λήγει τον Οκτώβριο (25€, 2.5GB), επίσης σταθερό και vdsl50 στην Cosmote, με το Cosmote one έχω 2.5+2.5GB. Βλέπω στο app ότι μου δίνει την προσφορά του Cosmote Neo με τα 25€ όλα απεριόριστα, μπορώ να πάρω την προσφορά ή θα έχει ρήτρα λόγω του συμβολαίου?! 2 Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα σας. Υπάρχον συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει Cosmote Neo. Πρέπει να είναι καρτοκινητο, η να ζητήσετε νέο νούμερο. Η προσφορά γράφει ότι είναι μέχρι τις 20/03. Για να το κάνετε Cosmote neo θα πρέπει να ζητήσετε το συμβόλαιο σας να γίνει καρτοκινητο και φυσικά θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης για αυτό, και αφού γίνει καρτοκινητο το κάνετε μετατροπή σε Cosmote neo. Να κάνετε ένα τηλέφωνο στο 2106297935 στο τμήμα προσφορών μήπως σας δώσουν το unlimited giga max με ανανέωση συμβολαίου 24 μηνών σε καλή τιμή αφού τους ανέφερετε για την προσφορά του Neo μήπως μπορούν να σας δώσουν αντίστοιχα σε συμβόλαιο τις παροχές αυτές. Edited 19 Μαρτίου by Antonio21 3 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 19/3/2025 at 3:13 ΜΜ, Antonio21 said: Καλησπέρα σας. Υπάρχον συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει Cosmote Neo. Πρέπει να είναι καρτοκινητο, η να ζητήσετε νέο νούμερο. Η προσφορά γράφει ότι είναι μέχρι τις 20/03. Για να το κάνετε Cosmote neo θα πρέπει να ζητήσετε το συμβόλαιο σας να γίνει καρτοκινητο και φυσικά θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης για αυτό, και αφού γίνει καρτοκινητο το κάνετε μετατροπή σε Cosmote neo. Να κάνετε ένα τηλέφωνο στο 2106297935 στο τμήμα προσφορών μήπως σας δώσουν το unlimited giga max με ανανέωση συμβολαίου 24 μηνών σε καλή τιμή αφού τους ανέφερετε για την προσφορά του Neo μήπως μπορούν να σας δώσουν αντίστοιχα σε συμβόλαιο τις παροχές αυτές. Expand Μπορώ αύριο να καλέσω στο τηλ που δώσατε και να ζητήσω προσφορά για το Unlimited giga max ή πρέπει να περιμένω τον Οκτώβριο? Επίσης, ποια θεωρείται σήμερα καλή τιμή για το unlimited giga max? 2 Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 19/3/2025 at 4:19 ΜΜ, HuskerDu said: Μπορώ αύριο να καλέσω στο τηλ που δώσατε και να ζητήσω προσφορά για το Unlimited giga max ή πρέπει να περιμένω τον Οκτώβριο? Επίσης, ποια θεωρείται σήμερα καλή τιμή για το unlimited giga max? Expand Λογικά άν υπάρχει σενάριο να διαπραγματευτούν κάτι με κάποιον θα είναι μόνο όταν είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης του συμβολαίου.. 2 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Έχω απεριόριστα σταθερά, κινητά, VDSL100/10 και πλήρες πακέτο τηλεόρασης στα 56,90. Μου πρότειναν να πάρω το κουπόνι (έκανα αίτηση και έλαβα κωδικό) για τα ίδια αλλά με οπτική 300/150 στα 50,90. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 8:12 ΜΜ, MIKU said: Έχω απεριόριστα σταθερά, κινητά, VDSL100/10 και πλήρες πακέτο τηλεόρασης στα 56,90. Μου πρότειναν να πάρω το κουπόνι (έκανα αίτηση και έλαβα κωδικό) για τα ίδια αλλά με οπτική 300/150 στα 50,90. Expand Μια χαρά, γλιτώνεις 6 ευρώ και ανεβάζεις και ταχυτγτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Και εννοείται δεν συγκρίνεται η ποιότητα Fiber με vdsl πολύ καλά είναι. 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Ρε παιδιά αυτό το 108€ που βγάζει πώς μεταφράζεται στο κουπόνι; πώς προκύπτει; Edited 20 Μαρτίου by Nikos_96 1 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Κάτω έπρεπε να σου εμφανίζονται προσφορές στα προϊόντα. Αν αγοράσεις όλα τα προϊόντα οι εκπτώσεις που θα πάρεις είναι 108€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Απο χτες το απόγευμα δεν μου δείχνει από κάτω τα προϊόντα 😃 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 20/3/2025 at 11:00 ΜΜ, Nikos_96 said: Ρε παιδιά αυτό το 108€ που βγάζει πώς μεταφράζεται στο κουπόνι; πώς προκύπτει; Expand Αυτόν τον κωδικό μπορείς να τον περάσεις στην εφαρμογή του αβ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Από χτες δε λειτουργεί το Supermarket deals,έχω τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής ναι. Προχτές δεν έδειχνε τη λίστα με τα προϊόντα που δίνει έκπτωση τώρα μια ασπρίλα και άμα πάτε στην αρχική σελίδα κάτω κάτω λέει έχεις ένα ενεργό κουπόνι... 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου On 23/3/2025 at 8:45 ΠΜ, elkons said: Από χτες δε λειτουργεί το Supermarket deals,έχω τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής ναι. Προχτές δεν έδειχνε τη λίστα με τα προϊόντα που δίνει έκπτωση τώρα μια ασπρίλα και άμα πάτε στην αρχική σελίδα κάτω κάτω λέει έχεις ένα ενεργό κουπόνι... Expand 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου On 23/3/2025 at 9:03 ΠΜ, leo06 said: Expand Εγώ έχω android καρντια μου 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Ξανά κατέβασα το app Μια φορά σε αυτό το app να κάνουν κάτι σωστό.. Ο Σκλαβενίτης που κολλάει; ************** Και κάτι άλλο είχα συμφωνήσει το κινητό από 23,68€ να πάει 18,18€ και σταθερό 39,90€ επειδή έκανα στο κατάστημα αναβάθμιση συμβολαίου σταθερής έβαλα και Cosmote TV cinema Αλλά ο λογαριασμός του κινητού είναι σωστός, του σταθερού/tv όμως δεν είναι τόσο όσο είχαμε πει! Γιατί,;;; https://ibb.co/FLC63mjT https://ibb.co/tgkQW6V https://ibb.co/bjR5bgNg 1 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Εδω και 5 μέρες έχω παρατηρήσει οτι ειναι πολύ βαριά η εφαρμογή της κοσμοτέ. Και του what's up και λίγο λιγότερο του frog. F2G+Q έχουν τις πιο γρήγορες εφαρμογές. Edited 24 Μαρτίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου F2G και Q είναι πιο παλιές κάποια στιγμή θα αποσυρθούν είναι για πιο χαμηλές εκδόσεις Android αλλά πλέον δεν υπάρχει η εταιρεία π τις είχε φτιάξει. What's Up και Frog εμένα μια χαρά πάνε δε κολλάνε καθόλου What's Up λίγο στο άνοιγμα στα Animations κλαιν COSMOTE App είναι χάλια εγώ τα είχα πει και έλεγες μια χαρά πάει, είδες τώρα σέρνεται σαν την αρχική σελίδα τους cosmote.gr 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Ο,τι να' ναι... Ας βάλουν ανθρωπους με γνώσεις και μεράκι να τις φτιάξουν. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου On 24/3/2025 at 11:39 ΠΜ, VIPdriver said: Εδω και 5 μέρες έχω παρατηρήσει οτι ειναι πολύ βαριά η εφαρμογή της κοσμοτέ. Και του what's up και λίγο λιγότερο του frog. F2G+Q έχουν τις πιο γρήγορες εφαρμογές. Expand Μεταξύ άλλων, μετά την τελευταία ενημέρωση δεν παίζει το Cosmote app ως διπλότυπη εφαρμογή. Τους ρώτησα στην υποστήριξη του app και είπαν ότι το ξέρουν και είναι συνειδητό. Και σε παλιότερη ενημέρωση είχε σπάσει, αλλά αργότερα αποκαταστάθηκε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) Μάλιστα... τι θα πειραζε δηλαδή αν έπαιζε ως διπλότυπη εφαρμογή; Edited 24 Μαρτίου by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) On 24/3/2025 at 12:00 ΜΜ, p_k said: Μάλιστα... τι θα πειραζε δηλαδή αν έπαιζε ως διπλότυπη εφαρμογή; Expand Επειδή μπορείς να διαχειρίζεσαι τις συνδέσεις σου σε ένα Account. Πιθανότατα η Cosmote άλλαξε κάτι στον τρόπο σύνδεσης ή στα APIs που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, κάνοντάς την μη συμβατή με το κλωνοποιημένο αντίγραφο όπως μπλοκάρουν και τις συσκευές με λογισμικό τρίτου όπως Custom rom. Edited 24 Μαρτίου by elkons 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Ρε παιδιά μόνο εμένα μετά το τελευταίο update του Cosmote app δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Σε Android συσκευές αναφέρομαι Από τότε που έκανε update κολλάει σαν τρελή συνέχεια εξαφανίζει τον διαγωνισμό και πρέπει να κάνω διαγραφή και εγκατάσταση ξανά .... Πήγα πριν λίγο να πληρώσω ένα άλλο σταθερό που έχω στο id μετά από πολλά κολλήματα πάω να πληρώσω, σφάλμα οκ ας μείνει απλήρωτο δεν φταίω εγώ. Ρε πάμε καλά; και το S21 FE με την ενημερωμένο το app ΣΈΡΝΕΤΑΙ τώρα Και ξέρετε τι λένε στα σχόλια; να μπω με δεδομένα 💀 τίποτα δεν άλλαξε. 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 24/3/2025 at 12:06 ΜΜ, elkons said: Επειδή μπορείς να διαχειρίζεσαι τις συνδέσεις σου σε ένα Account. Πιθανότατα η Cosmote άλλαξε κάτι στον τρόπο σύνδεσης ή στα APIs που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, κάνοντάς την μη συμβατή με το κλωνοποιημένο αντίγραφο όπως μπλοκάρουν και τις συσκευές με λογισμικό τρίτου όπως Custom rom. Expand Το ότι μπορείς να διαχειρίζεσαι πολλές συνδέσεις, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι και χωριστές, πχ προσωπικές και εταιρικές. Κατά τα άλλα, στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει άλλα προβλήματα, αλλά μάλλον θα ψάξω παλιότερο apk. Ίσως και για εσένα να βοηθήσει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 25/3/2025 at 7:39 ΠΜ, minast said: Κατά τα άλλα, στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει άλλα προβλήματα, αλλά μάλλον θα ψάξω παλιότερο apk. Ίσως και για εσένα να βοηθήσει. Expand Βάλε τη προ προηγούμενη εκεί δούλευε νομίζω Εγώ με το που πατήσω τα supermarket delas όταν δείξει εκεί σφάλμα πάει όλο κολλάει και γενικώς προβλήματα πρέπει να ξανά κάνω εγκατάσταση.. 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) Πλήρωσε από εδώ εάν έχεις θέμα my Cosmote.gr Edited 25 Μαρτίου by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts