elkons Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Nikos_96 said: Και εκεί που η ίδια η cosmote κανιβάλιζε το ίδιο της το συμβόλαιο gigamax με το neo των απεριορίστων αφου και σταθερό να είχες το έδινε παραπάνω απο το neo, βλέπω αυτό: Πολύ δυνατή τιμή πως και έτσι.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Εγώ θα το έκλεινα. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 16 minutes ago, MIKU said: Εγώ θα το έκλεινα. Και εγώ.. αν μου το έστελναν 🥲 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:27 μμ Πλέον συμμετέχει και το πρόγραμμα 3Gbps στο Gigabit voucher. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ 19 ώρες πριν, elkons said: Πλέον συμμετέχει και το πρόγραμμα 3Gbps στο Gigabit voucher. Γιατί -6 ευρώ και όχι -8 ευρώ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:55 μμ 19 ώρες πριν, Gv2008 said: Γιατί -6 ευρώ και όχι -8 ευρώ; Γιατί η Cosmote "χρεώνει" 50€ τέλη ενεργοποίησης όταν πάρεις voucher. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) On 22/1/2025 at 3:12 ΜΜ, elkons said: Θα πέσει αυτή την εβδομάδα το δίκτυο της DT μαζί με κοτε 🙂 Σας το είπα,σήμερα η Cosmote δεν είχε δίκτυο σε πολλά μέρη της Ελλάδας και προβλήματα στο δίκτυο κινητής. 😏😏 Βρε τον γκαντεμόσαυρο 😂😂 Edited 17 ώρες πριν by elkons 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 10+ μέρες μας ταλαιπωρεί η Cosmote με κάποιο "συστημικό" της θέμα: - Δεν έχουμε σταθερό: έχει εξαφανιστεί το VoIP. - Δεν έχουμε τηλεόραση: εμφανίζει ότι δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή. - Δεν υπάρχουν οι συνδέσεις στο My Cosmote, ούτε καν στα συστήματα τους (πράγματι το είδα και σε κατάστημα, στο ΑΦΜ μου βγάζει μόνο τα κινητά). - Δεν μπορεί να δηλωθεί βλάβη για το σταθερό γιατί δεν υπάρχει καν στο σύστημα. - Στην αλλαγή του τιμολογιακού μήνα, το gigamax unlimited πήρε 0GB για ΕΕ και μια ωραιότατη φραγή εισερχομένων. (ισχυρίζονταν ότι έχω ξεπεράσει το 4μηνο, ενώ συνολικά τους τελευταίους 12 μήνες είναι περίπου 50 ημέρες η χρήση έξω). Έφτιαξε μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση. - VoLTE off σε δίκτυο που κανονικά υποστηρίζει (και SFR, και Bouygues και Telekom σε Γερμανία). - 0 GB για Ελλάδα στις extra sim. Διορθώθηκε μετά από αναφορά μου μέσω τσατ. Δεν απαντάνε σε φόρμα επικοινωνίας, το τσατ αδυνατεί να κάνει κάτι, εξυπηρέτηση πελατών δε μπορώ να καλέσω από εδώ (Γαλλία) γιατι το 6971013888 που αναφέρει δεν λειτουργεί τελικά για κλήσεις από εξωτερικό. Όσες επικοινωνίες έχω κάνει είναι από το Γαλλικό μου νούμερο, με κόστος συνολικά πάνω από 30€ τα οποία μόλις βρεθεί άκρη θα πιστωθούν. οπως και με τα πάγια που θα απαιτήσω να πιστωθούν για τηλεόραση και σταθερή. Είναι απαράδεκτοι. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, paanos said: - VoLTE off σε δίκτυο που κανονικά υποστηρίζει (και SFR, και Bouygues και Telekom σε Γερμανία). Κάτι πολύ λάθος έχουν κάνει στις συνδέσεις σου μετά από όλο αυτό το μαρτύριο που έχεις...χαρά στο κουράγιο σου. Εντύπωση μου έκανε επειδή τον Δεκέμβριο στη Γερμανία με DT και o2 είχα μια χαρά VoLTE (Vodafone δε με άφησε να συνδεθώ..) Το τηλ της εξυπηρέτησης από εξωτερικό αν είναι όντως off δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν μπαίνεις σε άλλη χώρα στο μήνυμα το αναφέρουν 💀 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Πρωτοφανείς ερασιτεχνισμοί θα έλεγα. 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 10 minutes ago, paanos said: 10+ μέρες μας ταλαιπωρεί η Cosmote με κάποιο "συστημικό" της θέμα: - Δεν έχουμε σταθερό: έχει εξαφανιστεί το VoIP. - Δεν έχουμε τηλεόραση: εμφανίζει ότι δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή. - Δεν υπάρχουν οι συνδέσεις στο My Cosmote, ούτε καν στα συστήματα τους (πράγματι το είδα και σε κατάστημα, στο ΑΦΜ μου βγάζει μόνο τα κινητά). - Δεν μπορεί να δηλωθεί βλάβη για το σταθερό γιατί δεν υπάρχει καν στο σύστημα. - Στην αλλαγή του τιμολογιακού μήνα, το gigamax unlimited πήρε 0GB για ΕΕ και μια ωραιότατη φραγή εισερχομένων. (ισχυρίζονταν ότι έχω ξεπεράσει το 4μηνο, ενώ συνολικά τους τελευταίους 12 μήνες είναι περίπου 50 ημέρες η χρήση έξω). Έφτιαξε μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση. - VoLTE off σε δίκτυο που κανονικά υποστηρίζει (και SFR, και Bouygues και Telekom σε Γερμανία). - 0 GB για Ελλάδα στις extra sim. Διορθώθηκε μετά από αναφορά μου μέσω τσατ. Δεν απαντάνε σε φόρμα επικοινωνίας, το τσατ αδυνατεί να κάνει κάτι, εξυπηρέτηση πελατών δε μπορώ να καλέσω από εδώ (Γαλλία) γιατι το 6971013888 που αναφέρει δεν λειτουργεί τελικά για κλήσεις από εξωτερικό. Όσες επικοινωνίες έχω κάνει είναι από το Γαλλικό μου νούμερο, με κόστος συνολικά πάνω από 30€ τα οποία μόλις βρεθεί άκρη θα πιστωθούν. οπως και με τα πάγια που θα απαιτήσω να πιστωθούν για τηλεόραση και σταθερή. Είναι απαράδεκτοι. T-NObile™ 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 26 λεπτά πριν 16 ώρες πριν, Bas said: T-NObile™ Telek-NOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 3 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 λεπτά πριν Και όμως όλο και περισσότερο πάει η Cosmote προς προώθηση του ονόματος -Τ-. η Χριστίνα Βραχάλη μέσω story της τάγκαρε την cosmote και την Telekom (σε όλα τα πλάνα να φένεται το -Τ-) με χορηγία της αφου τους έστειλε μεσω του worldpass by Telekom στο γήπεδο της Bayern (αφου είναι μέγας της χορηγός) και μας το διαφημίζουν όσο μπορούν για να μας το περάσουν στο υποσυνείδητο για αρχή.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts