cuibono Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Εφόσον είναι χρεωσιμη υπηρεσία εννοείται ότι μπορεί να το πάρει οποιος θελει, εγώ δεν είχα θέμα στο συγχρονισμο,για την έξτρα ταχύτητα το πήρα. Τώρα αν δίνεται με έκπτωση ή χωρίς χρέωση κατ'εξαιρεση σε προβληματικές περιπτώσεις αυτό είναι άλλο θέμα και δεν αναφέρομαι σε αυτο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Πριν κάτι μέρες είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι με ένα νούμερο σταθερής έστω φίλου η cosmote δίνει το Unlimited στα 25€ γνωρίζουμε κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ πολύ!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος On 6/12/2024 at 12:42 ΠΜ, cuibono said: Και τώρα πόσο φτάνει το speed test με το speed booster? Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 60-70 Mbps μπορείς να φτάσεις, μετά πρέπει να έχει κοφτη Από 32-34 που έπιανε, πλέον πήγε 44-46 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 2 minutes ago, sou_d said: Από 32-34 που έπιανε, πλέον πήγε 44-46 Δίκτυο κινητής πώς το έχεις δει στη περιοχή σου; Σκαμπάζει τίποτα; Ή δεν έχεις Cosmote να τσεκάρεις; Το νούμερο πλησιάζει την 50αρα, πάλι καλά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 4 minutes ago, johnny_htc said: Δίκτυο κινητής πώς το έχεις δει στη περιοχή σου; Σκαμπάζει τίποτα; Ή δεν έχεις Cosmote να τσεκάρεις; Το νούμερο πλησιάζει την 50αρα, πάλι καλά.. Δυστυχώς στην περιοχή μου, πάει πρώτα nova, μετά voda και τελευταία και καταϊδρωμένη η cosmo. Σε σημείο να ακούγομαι με διακοπές 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Κατάλαβα εκεί θα είναι η τρύπα του ζουρνα της κοτε Γενικά η κοτε ή θα πιάνει τελεία ή θα είναι μάπα, δεν εχει κάτι ενδιάμεσο θεωρώ. Άσχετο έχουν γίνει δοκιμασίες για sms μέσω δορυφόρου βλέπω μέσω Cosmote στην χώρα μας. https://www.ieidiseis.gr/texnologia/272420/i-proti-apostoli-sms-meso-doryforou-stin-evropi-einai-gegonos-kai-egine-stin-ellada 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:04 πμ 7 ώρες πριν, elkons said: Άσχετο έχουν γίνει δοκιμασίες για sms μέσω δορυφόρου βλέπω μέσω Cosmote στην χώρα μας. https://www.ieidiseis.gr/texnologia/272420/i-proti-apostoli-sms-meso-doryforou-stin-evropi-einai-gegonos-kai-egine-stin-ellada 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Δευτέρα στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:24 πμ Δώρα Δώρα Δώρα Ένα μήνα δώρο COSMOTE TV ένα μήνα. Δώρο ΕΟΝ μια χαρά μας βλέπω φέτος 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Εντομεταξυ αν έχετε δει η Cosmote έχει βάλει μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και φέτος η οποία είναι ακριβώς η ίδια της DT, εγώ πιστεύω θα πάμε σε Rebranding πάντως. https://youtu.be/YS4mUhMqgGE?si=IMbyX1P78fuC6gVP https://youtu.be/6-lrOQSXHII?si=7M8QjMjQ8pnKgciQ πάντως φαίνεται να αρέσει στον κόσμο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. Χθες στς 06:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:55 πμ 9 ώρες πριν, elkons said: Εντομεταξυ αν έχετε δει η Cosmote έχει βάλει μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και φέτος η οποία είναι ακριβώς η ίδια της DT, εγώ πιστεύω θα πάμε σε Rebranding πάντως. https://youtu.be/YS4mUhMqgGE?si=IMbyX1P78fuC6gVP https://youtu.be/6-lrOQSXHII?si=7M8QjMjQ8pnKgciQ πάντως φαίνεται να αρέσει στον κόσμο Είναι όντως δυνατή διαφήμιση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. Χθες στς 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:39 πμ Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. 3 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:36 πμ 55 minutes ago, ael1964 said: Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. Ναι, έχουν αναφέρει και άλλοι σποραδικά προβλήματα σε δίκτυο κινητής, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:18 μμ On 16/12/2024 at 1:24 ΜΜ, ANAGNPANA said: Δώρα Δώρα Δώρα Ένα μήνα δώρο COSMOTE TV ένα μήνα. Δώρο ΕΟΝ μια χαρά μας βλέπω φέτος Τυχερός... την τηλεόραση δε τη δίνει σε όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:55 μμ Γιατί; εγώ τη πήρα σε όλα τα κινητά. Απλώς μέσω Wh δε τα κατάφερα είναι πολύ περίπλοκο τα έκανα μπάχαλο, με Cosmote app κατευθείαν το ενεργοποίησα (και το έβαλα στη τηλεόραση στο χωριό όταν πάω στις γιορτές) 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:49 μμ 13 ώρες πριν, ael1964 said: Έχει σήμερα η Cosmote προβλήματα; Στην εφαρμογή δεν μπορώ να δω το υπολειπόμενο υπόλοιπο. Επίσης δύο sim που έχω για Internet δεν λειτουργούν εδώ και καμιά ώρα και δεν έχω πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας σε δύο τοποθεσίες. Ηταν περίεργο φαινόμενο. Σήμα χωρίς ίντερνετ με το διακόπτη ανοιχτό. Όταν ανοιγόκλεινες το διακόπτη άναβαν για ένα sec ta data και ξανά έκλειναν. 2 ώρες πριν, elkons said: Γιατί; εγώ τη πήρα σε όλα τα κινητά. Απλώς μέσω Wh δε τα κατάφερα είναι πολύ περίπλοκο τα έκανα μπάχαλο, με Cosmote app κατευθείαν το ενεργοποίησα (και το έβαλα στη τηλεόραση στο χωριό όταν πάω στις γιορτές) Δε το δίνει καθολικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 08:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:55 μμ Τι εννοείς; ένα μήνα είναι λειτουργεί κιόλας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Με αφορμή το παρακάτω changelog της εφαρμογής my vodafone, είπα να κάνω ένα συγκριτικό προσβασιμότητας για τα apps των παρόχων: Φαντάζομαι ότι δε θα ενδιαφέρει και πολλούς αλλά πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχει. Οι δοκιμές έγιναν σε συσκευή poco f4 με hyperos 1/android 14 και την τελευταία έκδοση του talkback. Στα iphone (που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων με αναπηρία όρασης) τα πράγματα φαντάζομαι ότι είναι αρκετά διαφορετικά. Cosmote: Σε γενικές γραμμές το cosmote app είναι λειτουργικό. Μπορείς σχετικά εύκολα να μάθεις τα λεπτά/sms/mb που απομένουν και να ανανεώσεις το υπόλοιπο σου ή να πληρώσεις λογαριασμό. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στις εικόνες, γιατί δεν έχουν βάλει κατάλληλες ετικέτες. Οι τυφλοί κυρα cosmote δε δικαιούνται προσφορές; Δεν έχω whats up ή frog για να δοκιμάσω τις αντίστοιχες εφαρμογές. https://youtube.com/shorts/Owxi-QTNNv8 Edited 6 ώρες πριν by marios239 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Το Cosmote app στα Android κολλάει σαν τρελό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Προσθέτω και τη δοκιμή για το frog app. Ευχαριστώ τον @elkons που με ενημέρωσε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και χωρίς αριθμό. Το μόνο παράπονο που έχω, όπως και στο cu, είναι ότι δεν υπάρχει περιγραφή για τα banners. Κατά τ' άλλα φαίνεται να λειτουργεί καλά. https://youtube.com/shorts/I06voAZGznk 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Το Cosmote app στα Android κολλάει σαν τρελό Εγγύηση 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, p_k said: Εγγύηση Για τα πανηγύρια 🥳😂 Μόνο για το δίκτυο τους δικαιολογώ αν δεν είχαν ούτε καλό δίκτυο και ούτε το app τι να πεις.. Καλά εδώ κολλάει η ιστοσελίδα τους. Τουλάχιστον αν γίνει Rebranding σε Telekom θα έχει καλύτερο App😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σε εμένα μιά χαρά δουλεύει το cosmote app. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Αν έχεις iPhone μια χαρά λειτουργεί εγώ αν βγω και ξανα μπω θα ξεκινήσει να κολλάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Αν έχεις iPhone μια χαρά λειτουργεί εγώ αν βγω και ξανα μπω θα ξεκινήσει να κολλάει Ντεν έχω iPhone καρντιά μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Ντεν έχω iPhone καρντιά μου. Καταραμένη φτώχεια 😂 Ούτε γω,είχα όμως 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts