VIPdriver Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 10 minutes ago, p_k said: Ναι, αλλά εκτός από διαστημικό είναι απόλυτο και απεριόριστο. Τώρα τι σημαίνει απόλυτο, μόνο αυτοί ξέρουν Να σκάσει ειναι ο Έλονας (ο Μασκ)! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Όσο υπάρχει το starlink δεν έχουν καμιά τύχη αυτά τα προγράμματα 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Όταν έχει πέσει στα 40€ τελική τιμή η συνδρομή στο starlink και μπορείς να το κάνεις παύση όποτε θέλεις σαν υπηρεσία χωρίς ρήτρες δεν έχουν νόημα αυτά τα πακέτα. Απλά σε ώρες αιχμής έχουν αναφερθεί και πολύ χαμηλές ταχύτητες αν ο δορυφόρος που εξυπηρετεί είναι γεμάτος. Το PRIORITY 1TB έχει 223 ευρώ τον μήνα. Edited December 18, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 https://www.ictplus.gr/30-chronia-kiniti-tilefonia-stin-ellada-pos-chtizoume-to-tilepikoinoniako-topio-tou-avrio/ Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, Γιώργος Στεφανόπουλος. Την ίδια περίοδο όμως, η ανάγκη για χρήση δεδομένων αυξάνεται ραγδαία (ανά διετία διπλασιάζονται) και μέχρι το τέλος του 2029 προβλέπεται τριπλασιασμός. Στην Ελλάδα, η χρήση δεδομένων αγγίζει τα 8,5 GB ανά ενεργό συνδρομητή σε σχέση με τα σχεδόν 15 GB ανά χρήστη στην ΕΕ. Σε αντιδιαστολή το μέσο έσοδο ανά χρήστη έχει μειωθεί περισσότερο από 30% ενώ το ARPU (μέσο έσοδο) ανά χρήστη στην Ελλάδα έχει μειωθεί στα 13 ευρώ. Γενικότερα, οι προκλήσεις στην αγορά μεγαλώνουν. Ενδεικτικό είναι ότι ο κλάδος έχει απωλέσει το 80% της χρηματιστηριακής αξίας ενώ το κόστος κεφαλαίου είναι μεγαλύτερο της απόδοσης της επένδυσης. Για μέτρο σύγκρισης, οι έξι μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες με έδρα στις ΗΠΑ, έχουν χρηματιστηριακή αξία ίση με όλων των ευρωπαϊκών εισηγμένων ανεξαρτήτως κλάδου. Στην κρίσιμη αυτή περίοδο, οι πάροχοι υλοποιούν τις μεγαλύτερες επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού των δικτύων τους. Σήμερα, η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια σύνθετη πρόσκληση. Αφενός, την κλίμακα υλοποίησης επενδύσεων σε επίπεδο χώρας (στην Κίνα αναλογούν 450εκ. πελάτες ανά πάροχο, στις ΗΠΑ 110εκ. ενώ στην ΕΕ με 110 MNOs κάτι κοντά στα 10εκ.). Αφετέρου, το κανονιστικό πλαίσιο, που είναι ακόμη περίπλοκο και γραφειοκρατικό με αποτέλεσμα να καθυστερεί επενδύσεις στην ψηφιακή οικονομία (π.χ. η Κίνα ξεπέρασε τη σχετική καθυστέρηση στην ανάπτυξη LLM ή superchips). Κατά συνέπεια η ΕΕ πρέπει να κάνει αποφασιστικό βήμα στην αναθεώρηση του κανονιστικού πλαισίου και τη σύνθεση ενός νέου Digital Networks Act καθώς και συγκεκριμένα σχέδια υλοποίησής του. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 Καλημέρα στην παρέα! Θέλω να φύγω από vodafone καρτοκινητό και ήθελα να μου προτείνετε σε πιο πρόγραμμα cosmote/frog να κάνω φορητότητα. Δεν χρειάζομαι εξερχόμενες/internet, μόνο εισερχόμενες χρειάζομαι και διατήρηση αριθμού με χαμηλό κόστος. Αν τώρα παίζουν και προσφορές δεν θα με χάλαγε😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 9 ώρες πριν, macovet said: Καλημέρα στην παρέα! Θέλω να φύγω από vodafone καρτοκινητό και ήθελα να μου προτείνετε σε πιο πρόγραμμα cosmote/frog να κάνω φορητότητα. Δεν χρειάζομαι εξερχόμενες/internet, μόνο εισερχόμενες χρειάζομαι και διατήρηση αριθμού με χαμηλό κόστος. Αν τώρα παίζουν και προσφορές δεν θα με χάλαγε😉 Ρε συ, έχεις γράψει σε 3 νήματα το ίδιο πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Καλημέρα! Προχτες έληξε (24 μήνες) το σταθερό Νοva (& ιντερνετ) Αποφάσισα να φυγω στη Cosmote μαζί με τα δυο κινητα. Στο Family πακέτο που με συμφέρει στο ΑΦΜ της γυναίκας. Μπορώ να έχω το ένα κινητό της γυναίκας σε ξεχωριστό λογαριασμό (PDF?), ακόμα κι αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ? Ίσως να φτιάχνεται ξεχωριστός κωδικός πελάτη για το ίδιο ΑΦΜ? Θα μείνει όμως η ίδια συμφέρουσα τιμή? Το δίνει στην εταιρεία της να της το πληρώνουν, γι'αυτό το μπέρδεμα. 1 Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Η Cosmote έχει steering στο roaming? Εννοώ σε αφήνει να συνδεθείς σε όλα τα δίκτυα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Just now, TakeOverNet said: Η Cosmote έχει steering στο roaming? Εννοώ σε αφήνει να συνδεθείς σε όλα τα δίκτυα; Σε όσες χώρες έχω πάει με άφηνε να συνδεθώ στα περισσότερα αν όχι σε όλα. Τουρκία π.χ. Σε όλα. Turkcell και Türk Telekom 5G και vf TR 4,5G, όπως και Ιταλία και Γαλλία και Κύπρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Σε όσες χώρες έχω πάει με άφηνε να συνδεθώ στα περισσότερα αν όχι σε όλα. Τουρκία π.χ. Σε όλα. Turkcell και Türk Telekom 5G και vf TR 4,5G, όπως και Ιταλία και Γαλλία και Κύπρο. Έχει 5G η Τουρκία;;;; 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Η Cosmote έχει steering στο roaming? Εννοώ σε αφήνει να συνδεθείς σε όλα τα δίκτυα; Στα περισσότερα σε αφήνει. Στην πλειοψηφία των χωρών σε όλα. Η Vodafone αντίθετα σε βάζει μόνο στου ίδιου Ομίλου(πχ Όμιλος Vodafone, A1 Austria Telecom Group) Edited December 26, 2023 by aektzhs 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχει 5G η Τουρκία;;;; Στα περισσότερα σε αφήνει. Στην πλειοψηφία των χωρών σε όλα. Η Vodafone αντίθετα σε βάζει μόνο στου ίδιου Ομίλου(πχ Όμιλος Vodafone, A1 Austria Telecom Group) Ναι έχει σε κάποια κεντρικά σημεία. Είχα προλάβει κι εγώ στην Κωνσταντινούπολη όσο εμένα μόνιμα στην Τουρκία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Προσέξτε τι απάτη που είναι ο διαγωνισμός της Cosmote… ενώ τα κουτιά μπαίνουν στον σάκο, δεν τα μετράει με αποτέλεσμα να χάνεις 😉 https://streamable.com/cb8o40 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Σε εμένα όσες φορές έπαιξα μπήκαν κανονικά τα δώρα στο σακουλι Επίσης ένα συνάδελφος κέρδισε (τουλάχιστον έτσι άκουσα) το Samsung flip (αν θυμάμαι σωστά) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 2 ώρες πριν, paanos said: Προσέξτε τι απάτη που είναι ο διαγωνισμός της Cosmote… ενώ τα κουτιά μπαίνουν στον σάκο, δεν τα μετράει με αποτέλεσμα να χάνεις 😉 https://streamable.com/cb8o40 Δωρεάν είναι ο διαγωνισμός;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Ναι ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου https://dailymedia.com.gr/media/sports-media/52478/se-deytero-gyro-o-diagonismos-synechizetai-to-thriler-me-ta-tileoptika-toy-champions-league.html Όπως όλα δείχνουν(κάτι τι οποίο θα φανεί στις επόμενες ημέρες)η Cosmote μαζί με κάποιον από ANT1 ή Mega θα πάρει τα δικαιώματα της UEFA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Σε νέα eSIM Cosmote συμβόλαιο 5 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 38 minutes ago, manzoump said: Σε νέα eSIM Cosmote συμβόλαιο Ενδιαφέρον το DT 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypothal Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μόλις έληξε το συμβολαίο gigamax που είχα στην cosmote και θέλω να το μετατρέψω σε καρτοσυμβόλαιο γιατί δεν με συμφέρει. Πώς μπορεί να γίνει ώστε να διατηρήσω τον αριθμό μου; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Καλησπέρα φίλε μου. Παρε απλά τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών ή πήγαινε σε κατάστημα. Αν πας σε κατάστημα, αφού είσαι απφασισμενος για καρτοσυμβολαιο, να είσαι έτοιμος να σε πείσουν και για συμβόλαιο. Βέβαια άμα πετύχεις κάτι καλό σε συμβόλαιο, ίσως θα μπορούσες να το σκεφτείς πάλι και να ζητήσεις και μια προσφορά από την εξυπηρέτηση πιο πάνω. Από κει και πέρα, το νούμερο είναι δικό σου. Δεν χάνεται επειδή θα πας σε καρτοσυμβολαιο. Μια αλλαγή προγράμματος είναι απλά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Μούφα ανανέωση μου φαίνεται, αλλά σε συνδυασμό με την προσφορά που δίνει στο καρτοκινητό, με βάζει σε σκέψεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 50 minutes ago, sou_d said: Μούφα ανανέωση μου φαίνεται, αλλά σε συνδυασμό με την προσφορά που δίνει στο καρτοκινητό, με βάζει σε σκέψεις Για 1 μήνα μόνο;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Τα GB είναι μόνο για έναν μήνα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, sou_d said: Μούφα ανανέωση μου φαίνεται, αλλά σε συνδυασμό με την προσφορά που δίνει στο καρτοκινητό, με βάζει σε σκέψεις Την ίδια ακριβώς προσφορά μου έδωσαν για να ανανεωσω την Cosmote TV με τη διαφορά ότι επειδή έχω 3 νούμερα που διαχειρίζομαι, έγραφε ότι θα πάρω τα 15gb για 1 μήνα σ'όλες τις ενεργές συνδέσεις 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Για 1 μήνα μόνο;;;; Ναι. Ξοδεύτηκαν 1 ώρα πριν, ParafronGR said: με τη διαφορά ότι επειδή έχω 3 νούμερα που διαχειρίζομαι, έγραφε ότι θα πάρω τα 15gb για 1 μήνα σ'όλες τις ενεργές συνδέσεις Ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ. Το γράφει και σε εμένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts