Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι μπορείς και δωρεάν με μία κάρτα vodafone giga wifi on the spot https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

Είναι συμβόλαιο (μην τρομάξεις) μηδενικού παγίου

Κάθε μήνα εκδίδεται λογαριασμός. Αν δεν έχεις κάνει χρήση, είναι μηδενικός

Επίσης, δεν έχει ελάχιστη διάρκεια παραμονής. Αν αλλάξουν οι όροι, το διακόπτεις άμεσα

On 20/6/2022 at 10:27 ΜΜ, user_one said:

Νομίζω ότι μπορείς και δωρεάν με μία κάρτα vodafone giga wifi on the spot https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

Είναι συμβόλαιο (μην τρομάξεις) μηδενικού παγίου

Κάθε μήνα εκδίδεται λογαριασμός. Αν δεν έχεις κάνει χρήση, είναι μηδενικός

Επίσης, δεν έχει ελάχιστη διάρκεια παραμονής. Αν αλλάξουν οι όροι, το διακόπτεις άμεσα

Νομίζω ότι αυτό δεν παρέχει αριθμό τηλεφώνου. 

Νομίζω ότι αυτό δεν παρέχει αριθμό τηλεφώνου. 

Μια χαρά παρέχει ειναι απλά data sim και μπορείς να ενεργοποιήσεις whatsapp viber γιατί δέχεται sms (verifying)
Καρατσεκαρισμένο.
Εφόσον θες μονο messaging apps η wifi on the spot σου κάνει δουλειά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνέχιζεται το θέμα με το cosmote myspeedtest , κάλεσα σήμερα και μου είπαν ότι θέλει πρόσβαση και δικαιώματα ( τοποθεσία κ.α ) στο Chrome αλλά εμένα δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση... Γνωρίζεται κάτι σχετικό ή είναι γενικό το πρόβλημα;  Όταν πηγαίνω στην συγκεκριμένη σελίδα λέει access denied forbidden.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Καλησπερα

προσφατα έκανα φορητότητα από vodafone σε cosmote σε δυο νούμερα . 

Απο την ώρα που ενεργοποιήθηκαν δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα imessage και στα δυο iphone (12-13). 

Έχω καλέσει τρεις τέσσερις φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και από την cosmote τα ρίχνουν στην apple και «περιμένουμε update διόρθωση»

Tο θέμα είναι ότι με άλλη σιμ άλλης εταιρείας ενεργοποιούνται κανονικά τα imessage . 

εννοείται έχω κάνει update ios , reset iphone , κλείσιμο άνοιγμα imessage , έχω μοναδεσ και data κτλ 

Σε όλο το ίντερνετ δεν έχει αναφερθεί τίποτα …. 

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω . Έχετε καμία ιδέα ;

Edited by Gstavros

Καλησπερα

προσφατα έκανα φορητότητα από vodafone σε cosmote σε δυο νούμερα . 

Απο την ώρα που ενεργοποιήθηκαν δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα imessage και στα δυο iphone (12-13). 

Έχω καλέσει τρεις τέσσερις φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και από την cosmote τα ρίχνουν στην apple και «περιμένουμε update διόρθωση»

Tο θέμα είναι ότι με άλλη σιμ άλλης εταιρείας ενεργοποιούνται κανονικά τα imessage . 

εννοείται έχω κάνει update ios , reset iphone , κλείσιμο άνοιγμα imessage , έχω μοναδεσ και data κτλ 
Σε όλο το ίντερνετ δεν έχει αναφερθεί τίποτα …. 

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω . Έχετε καμία ιδέα ;
Αν θυμάμαι καλά, το iPhone στέλνει μήνυμα για να ενεργοποιήσει το iMessage στη συσκευή. Έχεις τσεκάρει να δεις αν μπορείς να στείλεις μήνυμα SMS από το κινητό;

Poco X3 Pro

1 minute ago, georgeavl3 said:

Αν θυμάμαι καλά, το iPhone στέλνει μήνυμα για να ενεργοποιήσει το iMessage στη συσκευή. Έχεις τσεκάρει να δεις αν μπορείς να στείλεις μήνυμα SMS από το κινητό;

Poco X3 Pro

Ναι εννοείται . Στέλνω και από τα 2 κινητά sms… 

17 minutes ago, blizard said:

Λογικά σωστά τα κάνεις, παλιά δούλευε  http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/168908-solved-imessage-activation/

edit , ειδα και αυτό https://m.facebook.com/iPhonakias/posts/2017304961629094?locale2=ja_JP

το πρώτο το είχα διαβάσει .  τα έχω δοκιμάσει όλα ….

thanks 

30 minutes ago, blizard said:

Το 2018 πρέπει να δουλευε ... κάποιο θέμα θα υπάρχει και παιδέυει το κόσμο κατά περιόδους .  https://el.go-travels.com/76179-turn-off-your-iphone-2000114-5819221

Έχω ενεργοποιήσει την φραγή εισερχομένων sms από 5 ψηφία ….

Λετε να μπλοκάρει και το «εισερχόμενο sms» από apple για την ενεργοποίηση?? 

αν και η λίστα με τα 5ψηφια είναι στάνταρ από ότι βρήκα . 180 περίπου πενταψήφια . 

Επισης μου κάνει τρομερή εντύπωση ολόκληρη cosmote να μην μπορεί να βρει λύση …

Edited by Gstavros

Το έκανα για να δω αν υπάρχει θέμα και τρώει σκάλωμα στην ενεργοποίηση 😃😃😃😃, τι το θέλα. 

6 minutes ago, CaptainNickGR said:

Το έκανα για να δω αν υπάρχει θέμα και τρώει σκάλωμα στην ενεργοποίηση 😃😃😃😃, τι το θέλα. 

έχει όντως ;;;;; 

Τώρα που αρχίζω και θυμάμαι, όταν είχα iPhone με Cosmote περίοδο 2019-2021 (και επειδή έκανα συχνές επαναφορές στο κινητό) συχνά πυκνά είχα θέμα με το iMessage. Το άφηνα μια μέρα και μετά δούλευε.

Poco X3 Pro

2 ώρες πριν, Gstavros said:

έχει όντως ;;;;; 

Ναι, μίλησα με την cosmote και μου είπαν να το αφήσω για 24 ώρες απενεργοποιημένο το Facetime αλλά και το imessages, τελείως κλειστό.

Εχω ηλεκτρονικό λογαριασμό στην σταθερή της Cosmote. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τον μηνιαίο αντί του 2μηνιαίου λογαριασμο?

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

3 ώρες πριν, elteo said:

Εχω ηλεκτρονικό λογαριασμό στην σταθερή της Cosmote. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τον μηνιαίο αντί του 2μηνιαίου λογαριασμο?

Νομίζω κάπου στην εφαρμογή ή στο mycosmote στην ιστοσελίδα, δίνεται η σχετική επιλογή. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

21 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Ναι, μίλησα με την cosmote και μου είπαν να το αφήσω για 24 ώρες απενεργοποιημένο το Facetime αλλά και το imessages, τελείως κλειστό.

Λοιπόν 

το συγκεκριμένο κολπο ενώ το είχα δοκιμάσει , δεν είχα κλείσει από το ipad το imessage . Το είχα κλείσει μόνο από το κινητο 

το ξαναδοκιμασα κλείνοντας από όλες τις συσκευές για ένα 24ωρο το facetime - imessage και το ξαναενεργοποιησα . 

Μετά από δέκα λεπτά waiting on activation ενεργοποιήθηκε !!!

σας ευχαριστώ για τις ιδέες 🙂

Edited by Gstavros

2 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Υπάρχει χειρότερο πράγμα από το My Cosmote site/app;

Το My Cosmote Site παλεύεται, το App είναι λίγο χάος με τις πολλές οθόνες για το ίδιο πράγμα. Θέλει αρκετή δουλειά…

23 minutes ago, paanos said:

Το My Cosmote Site παλεύεται, το App είναι λίγο χάος με τις πολλές οθόνες για το ίδιο πράγμα. Θέλει αρκετή δουλειά…

Το app άστο, αλλά το site σήμερα μου έκανε νερά όταν έμπαινα από το pc, τι ανώνυμη περιήγηση δοκίμασα, τα κατάφερα όμως. 

Καλημέρα σας, θα χρειαστώ βεβαίωση κυριότητας τηλεφώνου για τράπεζα και έτυχε να έχω μια περσινή βεβαίωση ισχύει η πρέπει να πάρω νέα; Ευχαριστώ 

Καλησπέρα. Ότι λέει ο τίτλος προς συζήτηση. Δεν αφορά μόνο την cosmote αλλά δεν βρήκα που να πισταρω. 

Πόσο νόμιμη είναι η λήξη του υπολοίπου σε τόσο συντομο χρονικό διάστημα; Στην περίπτωση μου 2 μηνών. 

Αναγκάζομαι να βαζω κάρτα 10€ για να έχω 60 λεπτά ομιλίας το μήνα. Στο 2ο μήνα λήγει το υπόλοιπο μου με αποτέλεσμα να χρειάζεται να προβώ σε ανανέωση. Δεν θα έπρεπε να δώσουν παραπανω χρονικό διάστημα ή έστω αφου μας αναγκάζουν να βάζουμε κάρτα ανά 2 μήνες δεν θα έπρεπε να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το ποσο top up που επιθυμούμε ή έστω να αγοράσουμε μόνο το πακέτο που μας ενδιαφέρει;

Ναι δεν βγήκα από το αυγό μου χθες αλλά μου την σπάει που στέλνουν και μήνυμα πως αν δεν ανανεώσω χάνω τα λεφτά μου. Η ΕΕΤΤ και ο συνήγορος του καταναλωτή τι κάνουν;

Αυτοί έχουν το πιρούνι αυτοί και το κουτάλι. Ότι θέλουν κάνουν ιδιωτικές εταιρείες είναι δεν αναγκάζουν κανέναν να κρατάει sim σε καμια τους. Εφόσον δεν χρειάζεσαι το χρόνο μπορείς να τον στέλνεις σε κάποιο άλλο νούμερο cosmote ώστε να μην πηγαίνει χαμένο. Η αν δεν θες να βάζεις 10 ευρώ κάθε δίμηνο στέλνεις από άλλο νούμερο 5 ευρώ σε σένα και ανανεώνεις το υπόλοιπο σου για ακόμα 2 μήνες. Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας

θελω να αλλαξω το καρτοκινητο μου απο βονταφον σε φρογκ και θα ηθελα να ξερω αν αξιζει το κοπο

Αυτο που θελω ειναι να εκμεταλλευτω το πακετο των 3 ευρω ωστε καθε μηνα να κανω τοπ απ τη καρτα με 3 ευρω μονο και οχι 12 ! 

Γιινεται? γιατι σαν να καταλαβαινω οτι. αναγκαστικα πρεπει να ανανεωνω με 12 ευρω και ας χρησιμοποιω τα 3 μονο για το πακετο. Γνωριζει κανεις τι ισχυει? 

Ανανεώνεις με 10. Για 2 μήνες αγοράζεις το πακετο με τα 3. Μετά ξαναανανεώνεις με 10 κοκ...

Έχε υπόψιν ότι για 12 μήνες σου δίνει κάθε μήνα δώρο 60+60 λεπτά προς όλους αρκεί να κάνεις ανανέωση με 10 ευρώ κάθε μήνα, και τα 10 σου μένουν στην κάρτα.

Edited by jaguar13

• The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?