leo06 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 15 minutes ago, pavlidisc said: Λοιπόν...επειδή την ΙΔΙΑ ακριβώς ένσταση είχα και εγώ πριν 1-2 μήνες που ανανέωσα (δεν είναι τα 3€/μήνα...αλλά είναι το παράπονο και το g@mWto), αφού μίλησα με το 13888 και δεν πήρα αυτό που ήθελα, έστειλα ένα email γκρίνιας στην cosmote. Μετά από 2-3 μέρες με κάλεσαν από το 2103507760 (είναι το τμήμα προωθήσεων...έφαγα όλο τον τηλεφωνικό μου κατάλογο ο οποίος έχει 500.000 άγνωστους αριθμούς για να το βγω, αλλά χαλάλι σου ρε άτιμε! 😁) και αφού τους επισήμανα την ένστασή μου, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν τον "παλιό" που έχει 3 σταθερά και 10 κινητά Cosmote εδώ και 15 χρόνια, να το έχουν στο φτύσιμο....μου είπαν ότι μπορούν να μου ανανεώσουν το υφιστάμενο πακέτο μου με ακριβώς ότι πληρώνω τώρα (31,5€). Μα...τους λέω...το 13888 μου είπε ότι το πρόγραμμά μου δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο και άρα δεν ανανεώνεται. Μου λέει...το 13888 δεν μπορεί να το κάνει. Εμείς είμαστε άλλο τμήμα και μπορούμε. Και το έκαναν. Εάν θέλεις, κάνε μια προσπάθεια να καλέσεις. Το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να ανανεώσεις το υφιστάμενο πακέτο σου, στην ίδια τιμή που είσαι τώρα. Υ.Γ Πέρασαν από μπροστά μου πολλά...πολλά πακέτα. Πολλές προσφορές. Βρήκα μέχρι και 200/200 download/upload με 28€ τον μήνα. Αλλά, όπως και εσύ, έτσι και εγώ έστριψα το μυαλό μου να δω πότε είχα προβλήματα. Δεν θα πω "ποτέ". Θα πω όμως "εξαιρετικά σπάνια"...και επίσης θα πω (πράγμα που για μένα είναι το Α και το Ω) ότι όποτε υπήρξε πρόβλημα, σε 5 λεπτά είχε λυθεί. Το σημαντικότερο (στα τόσα χρόνια) ήταν πριν 3 μήνες όταν κάποιο σκαπτικό χτύπησε γραμμή τους και μείναμε χωρίς τηλέφωνο και internet για 4 ημέρες: Με μια απλή κλήση σε 1 λεπτό είχα απεριόριστα σταθερά και απεριόριστο internet για 15 ημέρες και στις 4 κινητές συσκευές της οικογένειας (ήταν στο ίδιο cosmote one με το σταθερό). Όπως και να το κάνουμε, η ποιότητα των υπηρεσιών κάπως πρέπει να πληρωθεί. Προσωπικά προτιμώ 50 και καλά, παρά 200 και ίσως-προβληματικά. Συγγνώμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κείμενο. Το double play 50L αυτή τι στιγμή στο site έχει 31.9 το μήνα. Σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους για τις ίδιες παροχές τα χρήματα που ζητάει ο ΟΤΕ είναι υπερβολικά πολλά. Στη νόβα αυτή τη στιγμή για τις ίδιες παροχές η τιμή είναι 23 ευρώ και ένα μήνα δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 8 minutes ago, leo06 said: Το double play 50L αυτή τι στιγμή στο site έχει 31.9 το μήνα. Σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους για τις ίδιες παροχές τα χρήματα που ζητάει ο ΟΤΕ είναι υπερβολικά πολλά. Στη νόβα αυτή τη στιγμή για τις ίδιες παροχές η τιμή είναι 23 ευρώ και ένα μήνα δώρο. ναι αλλά στην Nova πρέπει να περνάνε οπτικές για να σου δώσει 50Mbps VDSL δεν σου δίνει, πρέπει να πάς στο 24αρι.Τουλάχιστον αυτό μου είπανε χθες που μιλήσαμε! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 8 minutes ago, guy_fawkes said: ναι αλλά στην Nova πρέπει να περνάνε οπτικές για να σου δώσει 50Mbps VDSL δεν σου δίνει, πρέπει να πάς στο 24αρι.Τουλάχιστον αυτό μου είπανε χθες που μιλήσαμε! Δεν δίνει 50 από ΑΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 16 minutes ago, leo06 said: Δεν δίνει 50 από ΑΚ? όχι έτσι μου είπανε τηλεφωνικώς χθές! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 On 27/10/2021 at 10:09 ΠΜ, pavlidisc said: Λοιπόν...επειδή την ΙΔΙΑ ακριβώς ένσταση είχα και εγώ πριν 1-2 μήνες που ανανέωσα (δεν είναι τα 3€/μήνα...αλλά είναι το παράπονο και το g@mWto), αφού μίλησα με το 13888 και δεν πήρα αυτό που ήθελα, έστειλα ένα email γκρίνιας στην cosmote. Μετά από 2-3 μέρες με κάλεσαν από το 2103507760 (είναι το τμήμα προωθήσεων...έφαγα όλο τον τηλεφωνικό μου κατάλογο ο οποίος έχει 500.000 άγνωστους αριθμούς για να το βγω, αλλά χαλάλι σου ρε άτιμε! 😁) και αφού τους επισήμανα την ένστασή μου, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν τον "παλιό" που έχει 3 σταθερά και 10 κινητά Cosmote εδώ και 15 χρόνια, να το έχουν στο φτύσιμο....μου είπαν ότι μπορούν να μου ανανεώσουν το υφιστάμενο πακέτο μου με ακριβώς ότι πληρώνω τώρα (31,5€). Μα...τους λέω...το 13888 μου είπε ότι το πρόγραμμά μου δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο και άρα δεν ανανεώνεται. Μου λέει...το 13888 δεν μπορεί να το κάνει. Εμείς είμαστε άλλο τμήμα και μπορούμε. Και το έκαναν. Εάν θέλεις, κάνε μια προσπάθεια να καλέσεις. Το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να ανανεώσεις το υφιστάμενο πακέτο σου, στην ίδια τιμή που είσαι τώρα. Υ.Γ Πέρασαν από μπροστά μου πολλά...πολλά πακέτα. Πολλές προσφορές. Βρήκα μέχρι και 200/200 download/upload με 28€ τον μήνα. Αλλά, όπως και εσύ, έτσι και εγώ έστριψα το μυαλό μου να δω πότε είχα προβλήματα. Δεν θα πω "ποτέ". Θα πω όμως "εξαιρετικά σπάνια"...και επίσης θα πω (πράγμα που για μένα είναι το Α και το Ω) ότι όποτε υπήρξε πρόβλημα, σε 5 λεπτά είχε λυθεί. Το σημαντικότερο (στα τόσα χρόνια) ήταν πριν 3 μήνες όταν κάποιο σκαπτικό χτύπησε γραμμή τους και μείναμε χωρίς τηλέφωνο και internet για 4 ημέρες: Με μια απλή κλήση σε 1 λεπτό είχα απεριόριστα σταθερά και απεριόριστο internet για 15 ημέρες και στις 4 κινητές συσκευές της οικογένειας (ήταν στο ίδιο cosmote one με το σταθερό). Όπως και να το κάνουμε, η ποιότητα των υπηρεσιών κάπως πρέπει να πληρωθεί. Προσωπικά προτιμώ 50 και καλά, παρά 200 και ίσως-προβληματικά. Συγγνώμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κείμενο. έγινε! Μου δώσανε ότι είχα πριν χωρίς προσαύξηση! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Στο εξοχικό έχω μια παλιά μονάδα συναγερμού SIEMΕNS που δεν δέχεται internet. Απλά συνδέεται εξωτερικά με μια μονάδα SATEL μέσω της οποίας στέλνει SMS και δέχεται SMS για να οπλίζει και να αφοπλίζει το συναγερμό. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί internet ώστε να έβαζα μια data sim που έχω δωρεάν στο οικογενειακό μου πακέτο με την COSMOTE. Ψάχνω λοιπόν για τον φτηνότερο τρόπο η SIM της μονάδας συναγερμού να στελνει SMS. Αναλογα με τις καταστάσεις δέχομαι στο κινητό μου SMS από το συναγερμό από μηδέν έως αρκετά. Τώρα έχω μέσα στη μονάδα συναγερμού μια SIM με χαμηλό πάγιο (το πρώην μηδενικού παγίου) που έχει 200 (άχρηστα για μένα) MB/μήνα και πληρώνω επι πλέον όσα SMS στέλνει η μονάδα συναγερμού Τα SMS που στέλνω από το κινητό μου και λαμβάνει η μονάδα δεν με απασχολούν γιατί έχω πολύ περισσότερα από όσα χρειάζομαι στο οικογεειακό μου πακέτο. Υπάρχει κάποια SIM που να κάνει αυτό όσο πιό φτηνά γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pan0s_ Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Η extra sim σε unlimited κοστίζει 3,09ευρώ ή 25; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Κοίτα τη λύση της intertelecom Από ενδιαφέρον, πόσα SMS χρειάζεσαι; (Κατά μέσο όρο) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω Από 3 έως 15 ή και περισσότερα το μήνα. Κάθε φορά που οπλίζει/αφοπλίζει κόβεται το ρεύμα ή επανέρχεται το ρεύμα στέλνε SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Καταλαβαίνω ότι έχει διάρκεια ένα μήνα. Δεν είναι βολικό για την περίπτωσή μου που μπορεί για 3 μήνες να μην έχω κανένα SMS και τον επόμενο να έχω 6-10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) Μία καλή λύση είναι το whatsUp 4,03 ευρώ 100 μηνύματα για 1 μήνα. Μπορείς να το ενεργοποιείς μέσω cosmote app. Υπάρχουν και σε άλλες εταιρείες ανάλογα πακέτα. Edited November 16, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Έχω π.χ. σε GPS tracker για την μηχανή, έχω βάλει κάρτα της Q.Κόστος ανανέωσης 6€ για 2 μήνες κ βγάζει μηνιαία πακέτα για 1500sms με 1.5€ προς wind-q. Αυτή τη στιγμή έχει 20sms με 3€. Μόλις τελειώσουν τα SMS της προσφοράς, τραβάει από το υπόλοιπο της κάρτας. ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 On 12/11/2021 at 12:15 ΜΜ, Pan0s_ said: Η extra sim σε unlimited κοστίζει 3,09ευρώ ή 25; Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pan0s_ Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Πήγα στην Vodafone με 59ευρώ και μέσα στη τιμή συμπεριλαμβάνεται η extra sim και δεν θα πληρώσω που διέκοψα το προηγούμενο συμβόλαιο (5ευρώ νμζ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 2 ώρες πριν, Pan0s_ said: Πήγα στην Vodafone με 59ευρώ και μέσα στη τιμή συμπεριλαμβάνεται η extra sim και δεν θα πληρώσω που διέκοψα το προηγούμενο συμβόλαιο (5ευρώ νμζ) Τα ιδια λεφτά βγαίνει...με τον οτε.... Data απεριόριστα γράφει το συμβόλαιο...? Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Καλησπερα. Μεχρι χθες ηξερα οτι το προβλημα με την κινητη τηλεφωνια ειναι αν εχεις σημα ή οχι. Εδω και μια εβδομαδα στην δουλεια μου κινητα με sim cosmote ενω δειχνουν οτι εχουν σημα κανονικα οταν τα καλεις σου λεει "η γραμμη ειναι κατειλημενη". Εχουμε παρει το support της cosmote αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Εχει καποιος αλλος συναντησει τετοιο προβλημα ; Ευχαριστω. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Μήπως άθελά σου έκανες φραγή όλων των εισερχομένων κλήσεων? ---------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Όχι δεν χει να κάνει μόνο με την δίκη μου συσκευή. Έχουμε αλλά τρία τηλέφωνα στον χώρο με το ίδιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι φτιάχνει για λίγο μέσα στην μέρα και μετά πάλη τα ίδια. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Μήπως έχει πρόβλημα η κεραία που κάνετε λήψη? Η εταιρεία μπορεί να σας το πει αυτο---------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Μήπως έχει πρόβλημα η κεραία που κάνετε λήψη? Η εταιρεία μπορεί να σας το πει αυτο---------- TapaΕμένα σε παρόμοια περίπτωση, μου είχαν απαντήσει, από την υποστήριξη πελατών της cosmote, να κάνω τα παράπονα μου στο Δήμαρχο, που κατεβάζει τις κεραίες.Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 On 22/11/2021 at 2:16 ΜΜ, jonos said: Καλησπερα. Μεχρι χθες ηξερα οτι το προβλημα με την κινητη τηλεφωνια ειναι αν εχεις σημα ή οχι. Εδω και μια εβδομαδα στην δουλεια μου κινητα με sim cosmote ενω δειχνουν οτι εχουν σημα κανονικα οταν τα καλεις σου λεει "η γραμμη ειναι κατειλημενη". Εχουμε παρει το support της cosmote αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Εχει καποιος αλλος συναντησει τετοιο προβλημα ; Ευχαριστω. Απενεργοποιησε το volte και ξανα ενεργοποιησε το Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 On 25/11/2021 at 3:19 ΜΜ, doganos said: Απενεργοποιησε το volte και ξανα ενεργοποιησε το Μπα δεν γίνετε τίποτα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Απενεργοποιησε το volte και ξανα ενεργοποιησε τοΑν το απενεργοποιησεις τελείως; Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 36 minutes ago, conan1 said: Αν το απενεργοποιησεις τελείως; Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το έχω ενεργοποιημένο ούτε εγώ ούτε οι άλλοι δυο συνάδελφοι μου. Απαραδεκτο πρόβλημα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Σε συγκεκριμένη περιοχή το παρουσιάζει, η γενικά;Αν δεις παραπάνω, εμένα μου είχαν πει πως φταίει ο Δήμαρχος που κατεβάζει τις κεραίες.Τους χαιρετισα και πήγα σε άλλο παροχο που δουλεύει στην περιοχή μου. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts