Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας θελω να ρωτησω εκανα κληση με αποκριψη σε φιλαρακι για να του κανω εκπληξη που ειχα καιρο να τον παρω τηλεφωνο και ελεγε ενα ηχογραφημενο μυνημα Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ειναι ολοσωστος ομως. Μηπως στις αποκρυψεις εχει κανει κατι?

Τι κολπα ειναι αυτα τωρα.

:help:

 

Μπορεί το "φιλαράκι" σου να μην θέλει να τον ενοχλείς και να σε έχει απορρίψει μέσω δικτύου...Στις συσκευές συνήθως η αυτόματη απόρριψη σου δείχνει ότι είναι κατειλημμένος...Έκπληξη κάνουμε και με άλλο νούμερο αν θέλουμε....όχι μόνο με απόκρυψη....Αυτά τα κόλπα είναι που είναι σπαστικά και περίεργα....

 

ή μπορεί πολύ απλά ο αριθμός να μην χρησιμοποιήτε, μπορεί να είναι ο σωστός αριθμός αλλά να τον κατάργησε και να πήρε άλλον.

i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

ή μπορεί πολύ απλά ο αριθμός να μην χρησιμοποιήτε, μπορεί να είναι ο σωστός αριθμός αλλά να τον κατάργησε και να πήρε άλλον.

 

Το ξέρω, αλλά.....αναφέρει ότι είναι ολόσωστος και σε συνδυασμό με την πρεμούρα του τι μπορεί να έχει κάνει ο άλλος και δεν τον βρίσκει με απόκρυψη πιο πολύ μου κάνει για "περίεργη" συμπεριφορά...

 

Αν ισχύει το νούμερο ή όχι το τεστάρεις και με κλήση και από άλλη συσκευή χωρίς απόκρυψη....

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, εχω το ιδιο Stick και αντιμετωπίζω ένα παραξενο πρόβλημα. Το χρησιμοποιούσα για καιρό σε Windows Xp χωρις κανένα πρόβλημα. Οταν πήγα να το χρησιμοποιησω πριν λιγες εβδομάδες (μετά από καιρό που δεν το είχα αγγίξει) Δεν μπορούσε να μείνει συνδεδεμένο για πάνω από 1 λεπτο. Το έβλεπε, το άνοιγε, έμπαινα στο ιντερνετ και μετά έκλεινε. Το πήγα στην κοσμοτε και στα δικά τους μηχανήματα λειτουργούσε κανονικά! Καμιά ιδέα?
Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις πρόσβαση σε Android συσκευή είναι πολύ εύκολο.
Σε iPhone ξέρεις παίζει καμιά εφαρμογή για τέτοια μέτρηση?

 

μου είπαν ότι έχει τελειώσει το εμπορικό απόθεμα και αναμένετε στα καταστήματα.....δεν ξέρω τι να πω, 7 μήνες τώρα μιλάω μόνο στο μπαλκόνι!!!
Αυτά είναι μπούρδες, εξαρτάται από τα πόσα σκας κάθε μήνα σε λογαριασμούς.

 

Το repeater αυτό λέγεται Cel-Fi RS1 της Nextivity (το RS1 δίνει η COTE, η Nextivity έχει βγάλει νέο μοντέλο RS2). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο http://cel-fi.com και αν και δεν το βρήκα να το πουλάει κανείς λιανική στην Ελλάδα στο internet (USA) το βρήκα $530. Πάντως έχοντας εμπειρία από τέτοια μαραφέτια, αν δεν στηθεί σε σωστό σημείο -που να μην έχει σοβαρό πρόβλημα σήματος- δεν παίζει σωστά, έως... καθόλου!

Link to comment
Share on other sites

Η Cosmote πάντως έχει το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή.

Εκτός από femto δίνει και repeaters που είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερη λύση. Βέβαια το repeater είναι για μηδενική κάλυψη και πρέπει να το βάλει κάποιος προσεκτικά για να αποδώσει άψογα. Το femto σε αντίθεση με το repeater μπορεί να μπει σε περιοχές με ήδη υψηλή κάλυψη για αύξηση χωρητικότητας.

Άψογη η Cosmote σε αυτό το θέμα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ας επαναφέρω το θέμα.

Παλαιότερα ειχα δεχθεί κατά καιρούς κλήσεις με απόκρυψη. Αραιά και που μεν αλλά είναι σπαστικό κάποιες φορές.

Έχω σύνδεση στην Cosmote κι όταν τους ρώτησα μου είπαν δείτε εδώ την περιγραφή.

Κάτι ανάλογο έχει κι η Vodafone. Επομένως τζίφος. Διότι αυτός που σε καλεί με απόκρυψη προστατεύεται εκ των προτέρων και θα τερματίσει την κλήση αφού θα έχει προειδοποιηθεί.

Η υπηρεσία (στην Cosmote) κοστίζει 5.17Ε κι έχει διάρκεια 15 μέρες. Τζίφος και πάλι γιατί οι σπαστικοί μπορεί να κόψουν τη φάρσα και να συνεχίσουν αργότερα.

Από την άλλη μεριά όλα καταγράφονται, όμως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (αμ αυτό μας έφαγε) χρειάζεται εισαγγελική μεσολάβηση και μπλέξιμο χοντρό με δικηγόρους ώστε να μάθεις για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να προειδοποιείται αυτός που σε καλεί. Αλλά άντε τώρα να εξηγήσεις ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και προστασίας ζωής κι όχι κάποια φάρσα από πρώην γκόμενο ή γκόμενα. Πιάσε αυγό και κούρευτο με άλλα λόγια.

Τώρα κάποιες δημόσιες υπηρεσίες (βλέπε ΚΥΠ) προφανώς έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τον αριθμό απόκρυψης και να σε παγιδεύουν, αλλά εμείς οι απλοί θνητοί όχι....

Δείτε και τους επόμενους συνδέσμους link 1 link 2

 

Αλλά για δείτε εδώ το 28ο post που λέει Αν δεν κάνω λάθος ο κωδικός είναι *#30# και το πλήκτρο κλήσης για νοκια.Το προσπάθησα σε 6280 και 3330 αλλά δεν δούλεψε. Μήπως δεν υποστηρίζεται από την Cosmote καθώς αυτήν χρησιμοποώ?

Γαμώτο ενώ χάρηκα προς στιγμήν (Samsung Omnia II) δοκιμάζω και τζίφος :angry: πάλι....

Πατώντας το *#30# και μετά το dial button μου έβγαλε το μήνυμα service disabled

Μπας κι υπάρχει κανένας κωδικός :rolleyes: τέτοια ώρα τέτοια λόγια....

Πολύ ωραίο δε θα ήτανε έτσι???

Πάντως όσοι ψάξετε για τίποτε φακιρικούς κωδικούς και βρείτε άκρη ενημερώστε παρακαλώ!

Αναθεματισμένο #31# :rocket: που εξαιτίας σου γίνονται όλα αυτά...

Κυριλέ λύσεις υπάρχουν εδώ αλλά δεν παίζει στο Ελλάντα και το κατά πόσο πιάνει είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο....

Όσο αναφορά για τη σκέψη με εκτροπή της κρυφής κλήσης σε άλλο κινητό ή σταθερό με στόχο να εμφανιστεί ο αριθμός απόκρυψης το δοκίμασα στο παρελθόν με συνδυασμούς από Cosmote σε What's up κι αντίστροφα, από Cosmote σε Vodafone κι από Cosmote σε σταθερό ΟΤΕ και πάλι τζίφος....

 

Τελικά φταίνε οι κ*λοεταιρείες δεν έπρεπε να παρείχαν τη δυνατότητα κλήσης με απόκρυψη.

Έτσι η μόνη λύση που υπάρχει είναι να μπλοκάρεις μονίμως το κινητό και να κόβει αυτόματα τις κλήσεις με απόκρυψη, συνεπώς κάποτε θα βαρεθεί και θα σταματήσει το βιολί.

Edited by MrSeanKon
Link to comment
Share on other sites

Πριν εναμιση μηνα με πηραν τηλ απο τη κοσμοτε κ μου εκαναν προσφορα σταθερο κ κινητο. 10 ευρο το στεθερο κ 18 το κινητο το μηνα.500 λεπτα το μηνα στο σταθερο κ 1500 στο κινητο, καρτοσυμβολαιο.Μετα μια βδομαδα μου εστειλαν δυο συσκευες κ τα συμβολαια.Το κινητο οκ.Το σταθερο ειναι ακομα στη Vodafone που ημουν.Πληρωνω ακομα Vodafone. Πριν καμια δεκαρια μερες η cosmote μου εστειλε το λογαριασμο 35 ευρο.Σταθερο κ κινητο σε ενα λογαριασμο. Πως γινετε να πληρωνω κοσμοτε σταθερο κ να ειμαι στη βονταφον??? Δλδ στο ιδιο νουμερο δυο εταιρειες?? Κανονικα το συμβολαιο δε βγαινει ακυρο απο τη στιγμη που δε με συνδεσαν στο δικτυο της κοσμοτε?? Τι μπορω να κανω γιατι δε βρηκα ακρη πουθενα.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σας με την απόκρυψη. Παλιά όταν δεν υπήρχαν οι "ψηφιακές ευκολίες" πάλι δεν απαντούσατε;
Link to comment
Share on other sites

το θεμα απο οτι καταλαβα δεν ειναι η αποκρυψη αλλα οτι ενοχλουν την κοπελα του παιρνοντας τηλεφωνο με αποκρυψη.

παλια ηταν πολυ συχνο φαινομενο ακομα και η αναπαντητη με αποκρυψη (ελεος).

προσωπικα εχουν να μου κανουν πολλα χρονια κληση με αποκρυψη αλλα δν με πειραζει.

αλλα αν γινεται με σκοπο φαρσας η κατι τετοιο και γιν εται σε τακτα χρονικα διαστηματα ειναι προβλημα.

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

Την εγκρίνανε στην μητέρα μου, σε 2-3 μέρες θα έχω νέα...

Το κακό είναι ότι πρέπει να πας 2-3 φορές στο κατάστημα...:O

Γιατί τόσες φορές;

Link to comment
Share on other sites

εγω ακομα περιμενω να ερθει με το ταχυδρομειο εκανε 2 βδομαδες να φυγει απο την προεγκριση:X
υπογραφή εκτός ορίων
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κ απο μενα. Ειμαι εξοργισμενος καιρο τωρα με τη Cosmote, τετοια συμπεριφορα ουτε στην τελευταια δημοσια επιχειρηση δεν εχω πετυχει! Που να δειτε λοιπον το δικο μου εργο"υπηρεσιων" της εν λογω εταιριας! Σκηνικα απειρου καλλους το καλοκαιρι (τυχαιο; ) , οπου το μονο που ηθελα ηταν να μεταφερω 4 εταιρικα νουμερα σε οικογενειακα-προσωπικα πακετα! Το τι εγινε μετα, δεν περιγραφεται, συνοπτικα ομως μονο:

 

- Λανθασμενη μεταβιβαση αριθμων σε προγραμματα που δεν ζητηθηκαν (για τα 2 απ τα 4)!

-Ετσιθελικη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ απο το εταιρικο προγραμμα στο Οικογενειακο χωρις φυσικα να ενημερωσουν οι υπαλληλοι για το "χαρατσι" (και ενω το οικογενειακο προγραμμα χορηγουσε με το αζημιωτο φυσικα αρκετα μηνυματα ηδη)!

- Αρνηση δικαιωματος επιδοτησης συσκευων με δικαιολογια το οτι "δεν δικαιουστε κατι τετοιο λογω μεταβιβασης προγραμματων", μερικες μερες ομως μετα στα 2 απ τα υπολοιπα 5 νουμερα του εταιρικου προγραμματος δωθηκε κανονικα (και πλουσιοπαροχα) η επιδοτηση!

- Απορριψη 2 εξουσιοδοτησεων φυσικων προσωπων με την 1η απορριψη να συνοψιζεται στη λανθασμενη χρησιμοποιηση 1 (μιας!) λεξης, στη δε 2η εξουσιοδοτηση την πρωτη μερα τη δεχτηκαν κανονικα, τη δε δευτερη, την αμεσως επομενη ημερολογιακα μερα, στην ΙΔΙΑ παντα εξουσιοδοτηση "η σφραγιδα δε φαινεται καθαρα και πρεπει να τη ξαναστειλετε" (μεσω φαξ η αποστολη)! (Στη δε επικληση του Υπευθυνου -τρομαρα του- του καταστηματος, δεν ακουσα ουτε μια συγγνωμη για την ταλαιπωρια παρα μονο οτι "δειτε το κ εσεις, ειναι αχνη η σφραγιδα και εγω σας το στελνω αλλα θα μου το γυρισουν πισω απ τα κεντρικα)...

 

Και φυσικα υπαρχει η φαιδρη συνεχεια, με εναν φουσκωμενο λογαριασμο οπου ο "διακανονισμος" τους ειναι "πληρωσε το 60% προκαταβολικα και μετα δοσεις αλλιως κοψε το λαιμο σου και θα εχεις φραγη εξερχομενων κλησεων"...

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τόσες φορές;

Tελικά πρέπει να πας 2 φορές από το κατάστημα, και μία φορά από τα ΕΛΤΑ.

Κάναμε μια βλακεία, δεν κάναμε αίτηση φορητότητας να μας ανεβάσει το ποσό η Cosmote, και να πάρουμε και τα 100€ από την επιδότηση λόγω της πιστωτικής. 125€ επιδότηση, για ένα πάγιο των 20€. Not bad.

Link to comment
Share on other sites

και τι εκκαθαριστικό θα πρέπει να έχουμε για να μας εγκρινουν κάρτα αυτή την εποχή? :lol: Ποσα μηδενικά χρειάζεται άραγε...
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σας με την απόκρυψη.
Όπως είπε κι ο ccinderella αν γίνεται συχνά είναι σπαστικό. Πόσο μάλλον να είσαι με το έτερον ήμισυ και να χτυπάει το δικό σου ή το δικό της με κρυφό νούμερο σε τακτική βάση, γεγονός που μπορεί να περιπλέξει τη σχέση.

 

Παλιά όταν δεν υπήρχαν οι "ψηφιακές ευκολίες" πάλι δεν απαντούσατε;
Ναι αλλά πριν μερικά χρόνια που η αναγνώριση κλήσης ήταν προνόμιο όσων είχαν σύνδεση κινητά τηλέφωνα είχε λίγος κόσμος. Τώρα έχουν και τα πιτσιρίκια του Δημοτικού σχολείου, επομένως....

 

παλια ηταν πολυ συχνο φαινομενο ακομα και η αναπαντητη με αποκρυψη (ελεος).
Και τώρα γίνεται ειδικά μεταξύ ατόμων νεαρής ηλικίας. Edited by MrSeanKon
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παιδες καλησπερα και χρονια πολλα!Εχω την εξης απορια!Προσφατα πηρα smartphone και επειδη δεν ειχα wifi μπηκα με της cosmote το internet day pass για να χαζεψω λιγο με το κινητο.Μετα λεω δεν στελνω ενα end day γιατι δεν ηξερα αν θα με χρεωσει αυτοματα ή την επομενη φορα που θα ξαναμπω.Το θεμα ειναι τωρα οτι οταν προσπαθω να συνδεθω δεν μου ανοιγει την υπηρεσια!Το end day απενεργοποιει τελειως την υπηρεσια?Για να την ενεργοποιησω ξανα γινεται μεσω μηνυματος ή να παρω στην εξυπηρετηση?
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ρωτήσεις στο ακόλουθο θέμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304415

Link to comment
Share on other sites

εχω cosmote 2in1 κ στον ενα αριθμο εχω συνδεση κ στον αλλο what's up! πως μπορω να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητη ωστε να μην μου αφήνουν μηνυματα εκει κ στους δυο αριθμους αν γινεται αλλιως τουλαχιστον στον ενα! παιζει ρολο τη συσκευη εχω???

μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω για ν τον απενεργοποιησω???

Link to comment
Share on other sites

##002# και πλήκτρο κλήσης. Το κάνεις και από τα δύο νούμερα για να απενεργοποιηθεί και στα δύο.
Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνεις όμως, ότι το παράδειγμα που δίνεις είναι εξαιρετικά τραβηγμένο και δεν εμπίπτει στη δική μου περίπτωση..

Ωστόσο ναι κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο..

Επίσης θα διαφωνήσω που διαχωρίζεις το κομμάτι της συσκευής..από το υπόλοιπο συμβόλαιο..Σου δίνουν επιδότηση, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το συμβόλαιο που διαλέγεις και επομένως τις υπηρεσίες που χρεώνεσαι..Γι'αυτό αντίστοιχα αν δεν πάρεις επιδότηση, σου προσφέρουν έκπτωση στο πάγιο προκειμένου να σε "δέσουν" για 1 χρόνο στην εκάστοτε εταιρεία. Όταν όμως οι παροχές δεν είναι αυτές που υπόσχεσαι, και δεν τηρείς από τη μεριά σου τους όρους, γιατί "απαιτείς" από εμένα να συμμορφωθώ με όρους που πολλές φορές έχουν κριθεί καταχρηστικοί..??? (π.χ. πόσοι γνωρίζουν ότι τα 2ετή συμβόλαια δεν έχουν καμία ισχύ γιατί απλά δεν επιτρέπεται να σε "δεσμεύσει" κάποιος για 2 χρόνια? ωστόσο, τα προσφέρουν..)

Και στην τελική, οκ..να γίνω το θύμα και να πληρώσω και το κομμάτι της συσκευής..είναι δυνατόν μετά από 9+ μήνες να μου ζητάς το 60%-70% ? του κόστους της επιδότησης?? όταν αυτό δεν ανταποκρίνεται με την αγορά..??

 

Να θίξω και ένα άλλο θέμα που "τραβάει" φίλος μου με την Cosmote..?? Πήρε συμπτωματικά Iphone 4 με επιδότηση..από Oteshop..

Με το που το παίρνει, έχει πρόβλημα και το επιστρέφει σε 2? ή 3 μέρες..του δίνουν άλλο iphone, και μέσα σε λίγες μέρες παρουσιάζει και εκείνο πρόβλημα..σοβαρότερο από το 1ο.. (η κάμερα λειτουργεί όποτε θυμάται)

η Apple δίνει 1 μήνα DOA ενώ στο Oteshop του είπαν ότι το DOA είναι 3 μέρες..(περίπου). Λόγω του ότι το πήρε από το Oteshop, δεν μπορεί να απευθυνθεί σε άλλο κατάστημα για αλλαγή και η μόνη επιλογή που του δίνουν είναι επισκευή, για συσκευή που είχε εξαρχής πρόβλημα..

Link to comment
Share on other sites

το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τελικα δεν εγινε? γιατι? κ μεσα απο τις ρυθμησεις του τηλεφωνου εβαλα να μην γινεται προώθηση κλησεων αλλα κ παλι γινεται? γιατι τι πρεπει να κανω???? εχω ενα παλιο νοκια!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα σας,

 

Ο τίτλος ομολογεί την απορία μου. Πρόσφατα άκουσα κάπου ότι υπάρχει. Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...