kid Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 εγω τοσα χρονια παντως με mozila Μπαινω:worry: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εμένα μόνο με IE φαίνεται κανονικά η ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 περιεργο! και Opera που ετρεχα παλια μια χαρα την εμφανιζε Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 σε whats up κι εγω εχω θεμα εδω και τρεις μερες σταματησε να στελνει μηνυματα ,παραμενουν στο προχειρο οσο και να προσπαθω να τα στειλω τιποτα.αυριο παω να κραξω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τώρα συνεχίζεις να μιλάς δωρεάν με όλο τον κόσμο του WHAT’S UP με κάθε ανανέωση! Γιατί έχεις δώρο ένα CALL THEM ALL 600 με κάθε ανανέωση 10€, και ένα CALL THEM ALL PLUS με κάθε ανανέωση 20€. Αλλά και νέα μηνιαία πακέτα με δωρεάν λεπτά και sms, προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP, από το Reload it με κάθε ανανέωση από 5€. Με το CALL THEM ALL 600 έχεις 600 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP, ενώ με το το CALL THEM ALL PLUS έχεις 1200 λεπτά ομιλίας και videoκλήσεων και 1200 SMS προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP. Για εγγραφή κάλεσε δωρεάν στο 1330. Εάν είχες γραφτεί στην προηγούμενη προσφορά ισχύει αυτόματα και για ανανεώσεις μέχρι 30/6/2011. Από: http://www.whatsup.gr/blog/nea-prosfora-what-s Απορώ πως και δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα με την κίνηση αυτή της cosmote πια είναι η άποψη σας για αυτό ρε παιδιά μήπως πρέπει σιγά σιγά να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, όπου μας συμφέρει καλύτερα? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 buy bye cosmote :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αφού αναφέρει πακέτο 300' από το Reload it, αυτό είναι σίγουρο ή όχι; Κάτι είναι κι αυτό. Πάντως, το δίκτυο θα πάρει τα πάνω του πια. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 την κανω vodafone και εγω με την μια. μπορω να παρω καρτα vontafone με τον αριθμο της watch up? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 την κανω vodafone και εγω με την μια. μπορω να παρω καρτα vontafone με τον αριθμο της watch up? Ναι με φορητοτητα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ρε παιδια και που ειναι το κακο αυτης της προσφορας;Βοηθηστε με γιατι κατι δεν εχω δει μαλλον...Μεχρι τωρα εδινες 3 ευρω για 1500 λεπτα και μυνηματα το μηνα και τωρα σου δινει 600 με καθε ανανεωση καρτας των 10 ευρω.Καλυτερα δεν ειναι;Καταλαβα κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ρε παιδια και που ειναι το κακο αυτης της προσφορας;Βοηθηστε με γιατι κατι δεν εχω δει μαλλον...Μεχρι τωρα εδινες 3 ευρω για 1500 λεπτα και μυνηματα το μηνα και τωρα σου δινει 600 με καθε ανανεωση καρτας των 10 ευρω.Καλυτερα δεν ειναι;Καταλαβα κατι λαθος; Κάπου τα μπέρδεψες φίλε... Μέχρι τώρα δίναμε 5ευρώ τον μήνα και είχαμε τζάμπα το 1500άρι. Τώρα αν βάλεις κάρτα 10ευρώ έχεις δωρεάν 600 λεπτά μόνο, και με 20ευρώ έχεις 1200λεπτά και 1200 sms. Όπως και να το δει κανείς για έναν που καίγεται στα sms δεν συμφέρει....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Κάπου τα μπέρδεψες φίλε... Μέχρι τώρα δίναμε 5ευρώ τον μήνα και είχαμε τζάμπα το 1500άρι. Τώρα αν βάλεις κάρτα 10ευρώ έχεις δωρεάν 600 λεπτά μόνο, και με 20ευρώ έχεις 1200λεπτά και 1200 sms. Όπως και να το δει κανείς για έναν που καίγεται στα sms δεν συμφέρει....:( Α οκ!Τωρα το καταλαβα.Αρα για μενα που δεν καιγομαι τοσο πολυ ειναι καλυτερα.Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ωρα για μερικες χιλιαδες φορητοτητες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Κάπου τα μπέρδεψες φίλε... Μέχρι τώρα δίναμε 5ευρώ τον μήνα και είχαμε τζάμπα το 1500άρι. Τώρα αν βάλεις κάρτα 10ευρώ έχεις δωρεάν 600 λεπτά μόνο, και με 20ευρώ έχεις 1200λεπτά και 1200 sms. Όπως και να το δει κανείς για έναν που καίγεται στα sms δεν συμφέρει....:( Κι όμως! Βάζεις μια 10άρα κάρτα, σου δίνει με την νέα προσφορά τα 600 λεπτά προς Whats up και πέρνεις και το δώρο του reload it τα 600 sms της κατηγορίας gold. Άρα έχεις 600'+600 sms προς wu με 10 ευρώ το μήνα τα οποία σου μένουν άθικτα (αφαιρόντας βέβαια τον φόρο) για να τα χρησιμοποιήσεις είτε σε ιντερνετ είτε σε sms ή ομιλία προς άλλα δίκτυα...;) Όσο για το cu νομίζω πως η νέα προσφορά του είναι σχεδόν ίδια με της κοσμοτέ συν ότι το cu δίνει και κάποια mb. Το μόνο θετικό της vodafone είναι ότι επέκτινε την προσφορά των 1500 για παλιούς χρήστες έιτε όσουσ είχαν γραφεί στην προσφορά μέχρι εχθές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Συνέχεια εδώ: Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Εννοείς μήνυμα SMS ή μήνυμα στον τηλεφωνητή; oxi sms k δεν εστειλα κανενα κ ολα ειχαν αποστολεα 309710000 με βγαλανε τρελο οτι δεν δουλευει η συσκευη καλα κ οτι ετσι εμφανιζεται το νουμερο ΕΝΙΟΤΕ ! Αν ειναι δυνατον Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Με Καρτοσυμβόλαιο τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makelaris Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μπω στο 0.facebook απο συνδεση κοσμοτε? ( ρυθμισεις κλπ) ?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 παιδια ειχα εναν αριθμο cosmote πριν 2-3 χρονια και ειχα χασει τη sim. μπορω τωρα να παω στην cosmote και να μου το δωσουν παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδια ειχα εναν αριθμο cosmote πριν 2-3 χρονια και ειχα χασει τη sim. μπορω τωρα να παω στην cosmote και να μου το δωσουν παλι? Πριν πας δοκομασε να τον καλεσεις για να δεις αν τον εχουν δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δεν θα βγάλεις άκρη μιας και αριθμός μετά από τέτοιο διάστημα δεν θα υπάρχει. Δεν θα έχει δωθεί βέβαια αλλά και να τον ζητήσεις δεν θα μπορούν να στον δώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δεν υπαρχει καποιος τροπος αν εχουμε Cosmote δηλαδη; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Όπως και ναχει εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα τηλέφωνο ή μία ερώτηση πρώτα και βλέπεις...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 απλα πρεπει να περασεις τις ρυθμισεις του wap ή του Internet στην συσκευη σου και μετα να πληκτρολογησεις την δ/νση. για τις ρυθμισεις αυτες, πηγαινε στο καταλληλο section που αφορουν την συσκευη σου ή μιλησε με τον παρεχεα σου (φανταζομαι cosmote οποτε μπορεις να τις βρεις στο site τους). Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Και σε μένα δεν δουλεύει,συν ότι έχει προβλήματα σωστής εμφάνισης της σελίδας...έκανα ο,τι εκκαθάριση έχει ο broswer του κντου,αλλά και πάλι δεν δουλεύει τπτ...η κοσμοτε έκοψε δλδ κι αυτό,μετά τα 1500;;;έλεος... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts