KOPRINIOTIS Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παιδια αυτο ισχυει και για τις βιντεοκλησεις?Γιατι πλεον ο χρονος που εχεις στη cosmote ειναι ειτε για κλησεις ομιλιας η βιντεοκλησεις θα ισχυει αυτο για το traveller?Επισης με τον ενδοοικογενειακο χρονο τι γινεται?Μετραται και αυτος η οχι? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Δεν ξέρω για τη videoκλήση, αλλά ο οικογενειακός χρόνος δεν ισχύει στο εξωτερικό. Μόνο αυτός που παρέχεται απο το οικονομικό πρόγραμμα που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Moλις ενεργοποίηση την υπηρεσία.. 3 λεπτά πέρνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Φιλε ρωτησες αν ισχυει για βιντεοκλησεις?Η ταξιδεψες εσυ να το διαπιστωσεις ο ιδιος? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Έμένα να δεις σε κάποια άλλη εταιρεία όμως κινητής τηλεφωνίας που μου χρέωναν internet στο κινητό χωρίς να το έχω ζητήσει και μου ερχόταν κάτι λογαριασμοί λουκούμια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Είναι δύσκολο να αλλάζεις κάθε τόσο εταιρία (βλέπε δεσμεύσεις συμβολαίου), κάθα φορά που βγαίνει 1 προσφορά. (πχ τώρα επειδή θα τύχει να πάς εξωτερικό 1 φορά το χρόνο!). Επειδή υπάρχει ανταγωνισμός τα προγράμματα θα έρχονται και θα παρέρχονται... Ο καθένας κάνει και κάποια δικιά του προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Μπορεί κανείς να μου πεί τί βάζει στο out smtp server? για να στείλεις mail απο cosmote?.. Βάζω στοιχεία provider...καί τίποτα.! Μήπως είναι "μπλοκαρισμένη η θύρα smtp για κάποιο λόγο?!? Οποιος παίζει με mail + cosmote ας μου πεί please!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foticover Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 To νέο laptop LG με 10,1 οθονη, ακούγεται καλή περιπτωση. Πλήκτρο για πρόσβαση στο internet σε 10'' !!! Παράθεση SETI@HELLAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Παίδες, το mail.mycosmos.gr είναι μόνο για τη θυρίδα της cosmote, για να διαχειρίζεστε απο το outlook ή το κινητό σας τον λογαριασμό του Mycosmos. Δεν το χρησιμοποιείτε για να βλέπετε άλλους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πάντωςδεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις το συγκεκριμένο netbook. Μπορείς να πάρεις όποιο άλλο laptop έχει ο Γερμανός και να σου κάνουν επιδότηση της τιμής 300 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Λοιπόν η cosmote δε δίνει το δικαίωμα αποστολής mail απο άλλο e-mail εκτός του mycosmos! Επίσης δε γίνεται να βάλεις εξερχόμενο smtp mycosmos και εισερχόμενο το δικό σου... Ετσι μου είπανε απο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foticover Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Σοβαρά? Ειναι σιγουρο? Αυτο ειναι καλό... Ψηνομαι να πάρω το Sony Vaio VGN-NS31M/S. Το έχει 779. Αρα θα πάει 479. Παράθεση SETI@HELLAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Έτσι μου είπαν στον Γερμανό στα Κάτω Πατήσια. Πλαίσιο κλπ συνεργάζονται με Cosmote; Γιατί θα με ενδιέφεραν και άλλα laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foticover Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Έτσι μου είπαν στον Γερμανό στα Κάτω Πατήσια. Πλαίσιο κλπ συνεργάζονται με Cosmote; Γιατί θα με ενδιέφεραν και άλλα laptop To Πλαισιο παλια εκανε συνδεσεις Cosmote... Εχω πολύ καιρο να πάω! Παράθεση SETI@HELLAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ξερει μηπως κανενας αν αυτη η υπηρεσια διατιθεται; Να μπορουμε να μιλαμε πανω απο 2 ατομα μαζι. Οπως εδειχνε στο παρα 5 που μιλουσαν και οι 5 μαζι. Και αν ναι, απαιτειται καμια διαδικασια; Και τι κοστος εχει; Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και έμενα με ενδιαφέρει αυτό... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Στα Συμβόλαια γίνετε αυτό. Αλά η WIND επιτρέπει και στα καρτοκινιτα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Στα Συμβόλαια γίνετε αυτό. Αλά η WIND επιτρέπει και στα καρτοκινιτα της Για τα καρτοκινητα της cosmote ουτε λογος, ε; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Για τα καρτοκινητα της cosmote ουτε λογος, ε; Όχι! ούτε COSMOTE ούτε Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και πως γινεται; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ WHATS UP, ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ COSMOTE... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Για την wind θα δείτε εδώ πως γίνετε: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=792 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Με λίγα λόγια εμείς που έχουμε καρτοκινητά είμαστε μ@λ*κ€ς:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Για την wind θα δείτε εδώ πως γίνετε: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=792 Έχει κάποιο επιπλέον κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Έχει κάποιο επιπλέον κόστος; Δεν γνωρίζω... Υ.Γ Το δοκίμασα σε wind F2G και δουλεύει άψογα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts