Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Πόσα έχετε δώσει για κλήσεις;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Ποσα εχετε δωσει για κλησεις?  

117 members have voted

1. 1. Ποσα εχετε δωσει για κλησεις?

• 'Εως 50€ Breakfast
      14
    • 'Εως 100€ Να τα μας αρχίζουμε...
      26
    • Έως 300€ Πελάτης πλέον...
      8
    • More??!! Βασικος χρηματοδοτης των bonus τροχαιατζηδων...
      17
    • Δεν έχω πληρώσει ποτέ! (εξυπακουεται κατοχη οχηματος & διπλωματος για να απαντησετε στην ερωτηση 5)
      52

Recommended Posts

Και εγώ ευτυχώς 0 ευρώ :)

Με είχαν γράψει βέβαια μια φορά για υπερβολική ταχύτητα αλλά ας είναι καλά οι γνωστοί :rolleyes:

Μα αν είναι δυνατόν να έχουμε όριο 40!

Hydro σοβαρά μιλάς ότι σε έγραψαν επειδή είχε λήξει το ιώδιο??? Αν είναι δυνατόν :wacko:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 107
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hydro σοβαρά μιλάς ότι σε έγραψαν επειδή είχε λήξει το ιώδιο??? Αν είναι δυνατόν :wacko:

Αυτό πράγματι το είχα και εγώ απορία... Πόσο (&^*(*$ πρέπει να είναι δλδ?

Anyway 33 euro κερατιάτικα για καθρέφτη... Μισή ώρα έψαχναν:X . Σταμάτησαν και έπρεπε να γράψουν:mad: :mad:

• 3 weeks later...
εγω εχω δωσει πανω απο απο 3.000 ευρω σιγουρα, να σκεφτειτε μονο αυτη την στιγμη χρωσταω στο υπουργειο οικονομικων απο απληρωτη κληση κοκκινου 700 ευρω !!

Τη μοναδική φορά που με έγραψαν ήταν στους βρωμο-αμπελόκηπους (:p) εκεί στην πλατείτσα της Πανόρμου, για παράνομο παρκάρισμα. Έγραψαν όλους στη σειρά που είμαστε παρκαρισμένοι και με πήρε η μπάλα...65,5 ευρώπουλα λοιπόν στην τροχαία της Δεληγιάνη...

Ρε συ aggelopas, πολύ παράξενο ...Προφανώς κάποιος γείτονας κάλεσε την τροχαία και σου πήρε τις πινακίδες...Σε ποιο μέρος έγινε αυτό; Δεν είναι οικόπεδο, έτσι; Απλά είσαι παρκαρισμένος κάθετα στο οδόστρωμα....Βασικά ναι, κάλεσε την τροχαία κάποιος, και η τροχαία δεν έλεγξε οτι το δίπλα είναι παρατημένο, απλά ξύλωσε γενικά πινακίδες και τελείωσε...

Αυτό που είπατε για τα πριτσίνια, ισχύει. Έχουν δικαίωμα μέχρι και να σου ξυλώσουν όλον τον προφυλακτήρα (για το οποίο θα πληρώσεις πρόστιμο μετά). Το καλύτερο είναι να πηγαίνετε στην αντιπροσωπεία να σας βάζει τις πινακίδες! Ακόμα και στην Αθήνα παιδιά τώρα έχουμε 1,5 μήνα καθυστέρηση στις πινακίδες;! Γιατί θα πάρω αυτοκίνητο τώρα και θέλω να ξέρω :S

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Βασικα δεν ειναι διακριτα τα ορια του οικοπεδου,αλλα η ασφαλτος φτανει μεχρι την μεση του αυτοκινητου.

Επισης δεν καταλαβα γιατι εκτος απο προστιμο ΚΑΙ πινακιδες?!

Ναι ειναι αμπελοκηποι...

Mutilator :shifty:

Ευτηχος μονο μια φορα πληρωσα προστιμο πριν 3μηνες περιπου και αυτο οταν ημουνα με την μοτοσυκλετα, για παρκαρισμα στον Δημο Αθηναιων 65ευρο η μοτο ητανε σε σημειο που δεν ενοχλουσε κανεναν και τιποτα αφου ειχε βγει καταστηματαρχης και τους ρωταγε γιατι γραφουν στο συγκεκριμενο σημειο φυσικα τον αγνοησαν, ειμαι ηπερ του να γραφουν κατι ανεγκεφαλους που κανουν μ....ες καθε ειδους σε γενικες γραμες ειμαι ''νομιμος'' και το ιδιο περημενω απο τους γυρω μου. Φυσικα αν θελουν να σε γραψουνε ολο και κατι θα βρουνε, και ποτε μα ποτε δεν πουλαμε τσαμπουκα και μαγκια στα οργανα.

Υπολογίζω οτι πρέπει να έχω σκάσει τα τελευταία χρόνια γύρω στα 270 ευρά για κλήσεις... :-(

2 για ταχύτητα (17 ευρώ έκαστος) στην Αθηνών-Πατρών (και οι 2 φορές σε ευθεία, με διαχωριστικές μπάρες και 3 λωρίδες ανα ρεύμα οπου το όριο ηταν 80 και πήγαινα με 120-130, ευτυχώς μέχρι και οι μπάτσοι παραδέχθηκαν οτι την είχαν στήσει εκεί απλά για να γεμίσουν τα ταμεία της τροχαίας και με λυπήθηκαν)

3 κλησεις των 65,6 ευρώ για παρκάρισμα, 3 των 34,5 επίσης για παρκάρισμα (δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στην "τιμη" - υπάρχει χειρότερο και καλύτερο παράνομο παρκάρισμα;) ε και την πλησιάσαμε την 300άρα...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• 2 weeks later...

τα περισσότερα για υπερβολική ταχύτητα...

Μία με 174 στην Εθνική Οδό που μου κάναν νόημα σταμάτησα μετά απο 300 μέτρα και γύρισα με όπισθεν από δικάσιμο πήγε 65 euro... Στο ίδιο σημείο με 150 ο ίδιος Τροχαίος ένα χρόνο μετά με άλλο αυτοκίνητο τίποτα..Αφού σκέφτομαι να χω κανα μπουκάλι με whisky να δώσω στον άνθρωπο αν με σταματήσει..

30 euro γιατί σε ευθεία 10 κμ πήγαινα με 60κμ την ώρα στην Παραλία κατερίνης ενώ το όριο ήταν 40......Οι Τροχαίοι γέλαγαν στημένο μπλόκο για μάζεμα χρημάτων...

και το θεικο... Προσπέραση σε διπλή γραμμή, χωρίς ζώνη, χωρίς δίπλωμα, με υπερβολική ταχύτητα και με ληγμένη ασφάλεια..¨Ημουν για μέσα..Αλλά έρχεται γυναίκα μπατσίνα και έδρασε η στρατιωτική ταυτότητα και δεν έδωσα μία (από το φαντάρο θα τα πάρετε ?:)...

επίσης 50,000 δρχ για μέθη , θα πρεπε να είναι εκατομμύρια από τότε αλλά είμαι τυχερός και έχω λέγειν και σηκώτι σε φόρμα:)

Αυτό που ανησυχώ είναι ότι πάω συνήθως αρκετά πάνω σε ταχύτητα από τα όρια σε Αττική Οδό και Εθνική οδό εδώ και χρόνια και δεν μου χει έρθει τπτ από καμερούλα...Φοβάμαι μήπως έρθουν μαζεμένα....

Audi Q7 4.2 FSI

[sIGPIC][/sIGPIC]

The prince of Whales and me!

πριν λιγο εφαγα και εγω μια,για οδηγηση χωρις προσοχη και συνεση(μ@μ@κιες των μπαατσων)90 ευρο το μαρμαρο και 3 βαθμοι..:mad: :cool: :O

:cry:

πριν λιγο εφαγα και εγω μια,για οδηγηση χωρις προσοχη και συνεση(μ@μ@κιες των μπαατσων)90 ευρο το μαρμαρο και 3 βαθμοι..:mad: :cool: :O

Παντιλίκια έκανες βρε? :whip: Εγώ την έβγαλα παρά τρίχα από παντιλίκη, και πάο για κατάσχεση διπλώματος στην επόμενη μ@λακία, άσε που με κράζουν γιατή έχω κρυμένη την μπρός πινακίδα:confused:

Υ.Γ. περιμένω φωτος αν βγάλεις τίποτα καινούργιες την μπέμπα σου ε?

στις καφεπολεις(γλυφαδα)εκει που τελειωνει ο δρομος εκανα οπως ολοι επι τοπου στροφη για να γυρισω.πηγαινα με 40χμ το πολυ και το μονο επιλυψιμο(για το κωλ@δικο βεβαια) ειναι που πεταξα λιγο κωλο...και οι κομπλεξικοι βγαινουν απο ενα στενο αναβουν το φαρο-σειρηνες,και μετα εψαχναν και το αμαξι:mad: .εγω μαζι μου δεν ειχα διπλωμα-ταυτοτητα και εκει αρχισε το πανυγυρι../..:p :p :p

οφ τοπικ..η μπεμπα μπαινει συνεργειο δευτερα inspection is calling me....

• 7 months later...
εμένα μου πήραν τα στοιχεία πριν 8 μήνες για μη κατοχή διπλώματος σε σκουτεράκι αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη κάποια κλήση, λέτε να την γλύτωσα?
Don't give up! :!:

Κατι ασχετο:

Χτες πήγαινα σε μια εθνική οδο(κάπου πριν την λαμία περίπου) και ηταν στημένοι οι μπ@τσοι. Εχω αντιραντάρ στο αμάξι και μόλις με βάρεσε ο μπ@τσος με το λειζερ αρχισε να βαραει το αντιρανταρ και αμέσως εκοψα απο τα 150 στα 100.

Ημουν στην αριστερή λορίδα και λίγο πριν περάσω απο μπροστά του, μπήκε μέσα στο αμάξι του και ξαναβγήκε στοχεύοντας ενώ εγώ περνούσα απο μπροστά του. Οταν πρωτοβάρεσε το αντιραντάρ, οι μπ@τσοι δεν φαινόντουσαν με το μάτι.

Καμερες δεν είχε εκεί ούτε μπλόκο παρακάτω.

Παραξενέυομαι στο ότι ο μπ@τσος πρίν περασω εγω, μπήκε και ξαναβγήκε. Γιατί? Μήπως να φοβάμαι? Το λαιζερ τους βγάζει φωτογραφίες(και αν ναι, απο τοσο μακρυα)?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

η μοναδικη κληση που εχω παρει ειναι για οριο ταχυτητας. πηγαινα με 90 κ ειχε οριο 50. πληρωσα 33ε κ πηρα κ 3 ποντακια. :D

83€ για κρανος και 33€ επειδη δεν ειχα πινακιδα στο Ζ μου.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

167E για κόκκινο που νόμιζα ότι ήταν πράσινο... Μπορεί να μου έκοβαν λιγότερα αν δεν είχα τσατιστεί από την ειρωνία τους όταν τους είπα ότι ήταν καμμένο το φανάρι και άρχισα τα καντίλια...

Ήταν φανάρι τύπου Γ το πάνω καμμένο το δίπλα ενεργό. Βλέπω κόκκινο, σταματάω και μετά το βλέμμα μου κολλάει στο πάνω που ήταν νεκρό... περιμένω, περιμένω... βλέπω όλα τα αυτοκίνητα σταματημένα από τους άλλους δρόμους, λέω μέσα μου έχω πράσινο περνάω με προσοχή για παν ενδεχόμενο και τσουπ μετά από λίγο les batses...

Όλα καλά ρε κ@ριόλη μπάτσε, πέρασα με κόκκινο... εσύ γιατί με ειρωνεύεσαι πριν προλάβω καν να εξηγήσω τις συνθήκες;

Κατι ασχετο:

Χτες πήγαινα σε μια εθνική οδο(κάπου πριν την λαμία περίπου) και ηταν στημένοι οι μπ@τσοι. Εχω αντιραντάρ στο αμάξι και μόλις με βάρεσε ο μπ@τσος με το λειζερ αρχισε να βαραει το αντιρανταρ και αμέσως εκοψα απο τα 150 στα 100.

Ημουν στην αριστερή λορίδα και λίγο πριν περάσω απο μπροστά του, μπήκε μέσα στο αμάξι του και ξαναβγήκε στοχεύοντας ενώ εγώ περνούσα απο μπροστά του. Οταν πρωτοβάρεσε το αντιραντάρ, οι μπ@τσοι δεν φαινόντουσαν με το μάτι.

Καμερες δεν είχε εκεί ούτε μπλόκο παρακάτω.

Παραξενέυομαι στο ότι ο μπ@τσος πρίν περασω εγω, μπήκε και ξαναβγήκε. Γιατί? Μήπως να φοβάμαι? Το λαιζερ τους βγάζει φωτογραφίες(και αν ναι, απο τοσο μακρυα)?

Μπα όχι δεν παίζουν φωτογραφίες.Αφού δεν σε σταμάτησε επιτόπου ή δεν σε κυνήγησε να μην ανησυχείς.Πάντως αν κατάλαβα καλά το αντιραντάρ βάρεσε αφού ήδη σε είχε σημαδέψει,οπότε σε τσάκωσε με τα 150.Οπότε γιατί δεν σε σταμάτησε; :confused:

Μπα όχι δεν παίζουν φωτογραφίες.Αφού δεν σε σταμάτησε επιτόπου ή δεν σε κυνήγησε να μην ανησυχείς.Πάντως αν κατάλαβα καλά το αντιραντάρ βάρεσε αφού ήδη σε είχε σημαδέψει,οπότε σε τσάκωσε με τα 150.Οπότε γιατί δεν σε σταμάτησε; :confused:

Μπορεί να μην σημάδευε εμένα..τι να πω δεν ξερω.

Βασικα όλοι πήγαιναν με 140-180 οπότε..γιαυτό δεν με σταμάτησαν μάλλον :p

ok ευχαριστώ και sorry για το offtopic :)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

167E για κόκκινο που νόμιζα ότι ήταν πράσινο...

Αυτος εισαι,ελα ομως που τα δικα μας νομιζ-ματα ειναι καλπικα,αυτα που θα παρουν οι Μπατσιδηδες ειναι πολυυυυ αληθινα...Εγω εχω παθει ακριβως το ιδιο στην Ηλιουπολεως στο υψος των ΤΕΦΑΑ,ευτυχως την γλυτωσα!

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Ρε οι τροχαίοι δεν χτυπάνε τα πρόστιμα και δεν κάνουν τα μπλόκα με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας. Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Τα κάνουν όποτε θέλουν να εκπληρώσουν τον "οικονομικό στόχο" που θέτει η κάθε υπηρεσία και η κάθε χρονική περίοδος.

Όταν πρέπει, αμολιούνται στους δρόμους και γράφουν τους πάντες και τα πάντα. Και έτσι πρκύπτει αυτό το περίεργο φαινόμενο, να μας γράφουν για ψύλλου πήδημα, και να τη βγάζουν λάδι καθημερινά τόσες και τόσες χοντρές παραβάσεις.

Εγώ βλέπω συνέχεια στον δρόμο παρανομα παρκαρίσματα, κλείσιμο δρόμου με το έτσι θέλω, παραβάσεις στα φανάρια και τις προτεραιότητες και ένα σωρό άλλα, και στον αδερφό μου πριν κανα χρόνο είχαν πάρει τις πινακίδες επειδή είχε παρκάρει σε απόσταση λιγότερη των 12 μέτρων από το φανάρι... :wacko: :wacko:

Μα δεν είναι κοροϊδία?? Προσωπικά δεν έχω φάει κανένα πρόστιμο τα 2 χρόνια που οδηγώ, αλλά είμαι περίεργος να δω αν θα κράταγα την ψυχραιμία μου και δεν θα έχωνα μπινελίκια...