sideras1985 Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 H προσφορα αυτη συνεχιζεται κανονικα και για το 2007... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Πλεον και με καρτοκινητο μπορουμε να εχουμε στην διαθεση μας την προσφορα αυτη στο συνολο της(Βιντεοκλησεις,3G ταχυτητες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Οι καρτες αυτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε οποιοδηποτε 3G κινητο. Εγω εβαλα μια τετοια στο htc tytn(flexy 55) και δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Οι καρτες αυτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε οποιοδηποτε 3G κινητο. Εγω εβαλα μια τετοια στο htc tytn(flexy 55) και δουλευει μια χαρα! Φιλε μου εννοεις οτι και στα καρτοκινητα εδωσε πλεον την δυνατοτητα 3G υπηρεσιων η WIND? :wacko: Oποτε και Internet surfing ? (ξερεις wap NON STOP ....:O ) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Φιλε μου εννοεις οτι και στα καρτοκινητα εδωσε πλεον την δυνατοτητα 3G υπηρεσιων η WIND? :wacko: Oποτε και Internet surfing ? (ξερεις wap NON STOP ....:O ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176397&highlight=wind Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Δυστιχως για τα καρτοκινητα δεν ισχυει η προσφορα των βιντεοκλησεων απο τις σκρατς δωροκαρτες των εκατο ευρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 O αριθμος που στελνουμε τις καρτες αλλαξε.Πρωτα ηταν το 5555.Τωρα εγινε 19444.Επισης στην προσφορα αυτη οι βιντεοκλησεις εξακολουθουν να μην ισχυουν για τα καρτοκινητα παρ'ολο που εχει δοθει 3G εδω και ενας χρονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVKOT Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 15 ΜΜS ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 10 ΜΒ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕΛΙΔΕΣ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Έχω βάλει την συγκεκριμένη κάρτα εδώ και 5 μήνες και θέλω να μάθω: Πως μαθαίνω το υπόλοιπο των MMS και MBytes που έχω <ελεύθερα>;Έχουν λήξει η μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVKOT Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Έχω βάλει την συγκεκριμένη κάρτα εδώ και 5 μήνες και θέλω να μάθω: Πως μαθαίνω το υπόλοιπο των MMS και MBytes που έχω <ελεύθερα>;Έχουν λήξει η μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; ΚΑΛΕΣΕ 1260 ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ρε παιδιά πήρα την κάρτα, έστειλα τον κωδικό μήνυμα στο 19444 και πήρα ένα ψιλοάσχετο μήνυμα από τη Wind που έλεγε καλωσήλθατε στο δίκτυο της Wind (μάλιστα είχε και κάποια λάθη στην κωδικοποίηση του SMS π.χ. ξεκινούσε το μήνυμα με "&name"). Την επόμενη μέρα πήρα 1260 και μου είπαν πως θα ενεργοποιηθεί μετά από 3 εργάσιμες. Το άφησα λίγο το θέμα και μετά από 2 βδομάδες ξαναπήρα και μου είπαν πως δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι multimedia υπηρεσίες και να τους πω τον κωδικό μου και πότε έστειλα το μήνυμα. Φυσικά δεν το είχα (είχα διαγράψει τα σταλμένα μου μηνύματα δυστυχώς) και τους είπα να κοιτάξουν στο λογαριασμό μου τα μηνύματα που είχα στείλει εκείνη τη μέρα. Μου είπαν πως "εμείς δε μπορούμε να δούμε μηνύματα συνδρομητών" και να δω αν είχα κάνει κάποιο λάθος με τον κωδικό της κάρτας (άκου κει!). Στο τέλος μου είπε πως θα προωθήσει το αίτημά μου στο τεχνικό τμήμα. Τελικά δεν έχει ενεργοποιηθεί και δεν ξέρω τι να κάνω... 100 ευρώ υπηρεσίες ήταν αυτές. Έχετε καμιά λύση πριν πάρω ξανά το 1260; Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 παρε το 1231 που ειναι χωρις χρεωση και υπεθυνo τμημα data Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η ώρα για Non-Stop 3G Video Calls ... μάλλον ποτέ :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παίδες να κάνω μια ερώτηση; Η δωρεάν υπηρεσίες των 3 μηνών (10ΜΒ internet access το μήνα, κλπ) μηδενίζονται 1 μήνα μετά την ενεργοποίηση ή όταν εκδίδεται ο λογαριασμός; Δηλαδή αν ας πούμε ο λογαριασμός βγαίνει στις 15 του μηνός και στείλω το μήνυμα στις 10 του μηνός, μέχρι πότε θα ισχύουν τα 10 πρώτα MB internet; Θα προτιμούσα να μου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα, γιατί η κοπέλα στο CC αρχικά υπέθεσε ότι μηδενίζονται στην έκδοση του λογαριασμού και μετά ρώτησε άλλον και μου είπε την άλλη εκδοχή. Γενικώς δε φαινόντουσαν σίγουροι, και θέλω να ξέρω γιατί μπορούν να γίνουν βαρβάτες χρεώσεις με το internet, βιντεοκλήσεις, κλπ Ευχαριστώ :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Αν στείλεις μήνυμα στις 10 του μηνός υπολόγιζε να ενεργοποιηθεί στις 13 και στις 13 του άλλου μηνός ξαναμηδενίζονται τα 10 MB. Δεν έχει σχέση με το πότε εκδίδεται ο λογαριασμός σου. Μετά τους 3 μήνες αποφάσισε αν θες το ίντερνετ μέχρι 1 MB (3,50 ευρώ/μήνα) γιατί αν δεν το θες πρέπει να τους ενημερώσεις. Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εχω στειλει 3 φορες τον αριθμο της καρτας στο 19444 και τις 3 αποτυχια ! Τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tz Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ..ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εχω στειλει 3 φορες τον αριθμο της καρτας στο 19444 και τις 3 αποτυχια ! Τι γινεται; Προσπαθείς να την ενεργοποιήσεις σε καρτοκινητό; αν ναι, έχει μπει έστω μία κάρτα ανανέωσης στο καρτοκινητό; αλλά εννοώ κανονική ανανέωση, όχι μέσω sharing. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Συμβολαιο ειναι εδω και ενα χρονο, πριν ηταν καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Συμβολαιο ειναι εδω και ενα χρονο, πριν ηταν καρτοκινητο. Μίλησες με το 1260 μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εγω εστειλα εχτες τον κωδικο της καρτας και μου στειλανε μυνημα οτι η ενεργοποιηση θα ισχυει απο την επομενη εργασιμη μερα.Δηλαδη θα ισχυει απο σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εγω εστειλα εχτες τον κωδικο της καρτας και μου στειλανε μυνημα οτι η ενεργοποιηση θα ισχυει απο την επομενη εργασιμη μερα.Δηλαδη θα ισχυει απο σημερα? Καλύτερα επιβεβαίωσε το με ένα τηλέφωνο...και σε μένα έτσι έστειλαν αλλά έκανε 3 εργάσιμες. Προσοχή λοιπόν για τα internet MB καίνε... :ninja: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Κι εγώ είχα πρόβλημα ενεργοποίησης. Έστελνα το μήνυμα και τίποτα. Ευτυχώς είχα αποθηκεύσει τον κωδικό στο πρόχειρο και τον έστειλα ένα μήνα μετά και μου ήρθε κανονικό sms για ενεργοποίηση. Βέβαια, αναφέρεται σε ενεργοποίηση την επόμενη μέρα αλλά η ενεργοποίηση έγινε μετά από 3 μέρες. Οπότε, προσοχή και πάρτε το 1231 χωρίς χρέωση (ευχαριστώ για τη συμβουλή αυτόν που με συμβούλευσε)... Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Κι εγώ είχα πρόβλημα ενεργοποίησης. Έστελνα το μήνυμα και τίποτα. Ευτυχώς είχα αποθηκεύσει τον κωδικό στο πρόχειρο και τον έστειλα ένα μήνα μετά και μου ήρθε κανονικό sms για ενεργοποίηση. Βέβαια, αναφέρεται σε ενεργοποίηση την επόμενη μέρα αλλά η ενεργοποίηση έγινε μετά από 3 μέρες. Οπότε, προσοχή και πάρτε το 1231 χωρίς χρέωση (ευχαριστώ για τη συμβουλή αυτόν που με συμβούλευσε)... Οπότε μάλλον το έχουν σα "policy" στη Wind ;) Σου λέει ο άλλος, ειδικά τις 2-3 πρώτες μέρες θα πλακωθεί στις δοκιμές...βιντεοκλήσεις, internet, κλπ... Βέβαια αυτό σηκώνει και καταγγελία σε περίπτωση μεγάλης χρέωσης, εφόσων λένε γραπτώς "την επόμενη εργάσιμη"... τεσπά. Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Ξέρετε αν οι δωρεάν βιντεοκλήσεις ισχύουν προς όλα τα δίκτυα ή μόνο προς Wind; Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Βέβαια αυτό σηκώνει και καταγγελία σε περίπτωση μεγάλης χρέωσης, εφόσων λένε γραπτώς "την επόμενη εργάσιμη"... τεσπά. Σωστή η παρατήρηση! Τελικά μάλλον βασίζονται στο "τεσπά"! Πάντως οι βιντεοκλήσεις είναι δωρεάν προς όλα τα δίκτυα! Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts