Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera paidia! na sas pw pirate xampari oti aferesane to link apo to site pou katebazeis SEUS??? exoun akoma problima me ta vista! eleos dld! k pote 8a kikloforisoun to k850i ade na paroume tpt neo :P

παιδια θα μου απαντησει καποιος;:):p

Agorase mia kainouria prosopsi apo ebay kai an poianoun ta xeria sou perna tin monos sou!!!Epeisis gia to joystick pigaine se ena SE Point na sto allaksoun autoi an einai vevaia to kinitaki sou entos eggisis gt an dn exeis kollitiri kai kal@i tote dn mporeis na to kaneis monos sou!!!:D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Agorase mia kainouria prosopsi apo ebay kai an poianoun ta xeria sou perna tin monos sou!!!Epeisis gia to joystick pigaine se ena SE Point na sto allaksoun autoi an einai vevaia to kinitaki sou entos eggisis gt an dn exeis kollitiri kai kal@i tote dn mporeis na to kaneis monos sou!!!:D
SE Point που εχει στην αθηνα??

SE Point που εχει στην αθηνα??

des to sonyericsson.gr leei

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

ΟΜΝΙΤΕCH

ΤΖΩΡΤΖ 26

210-3304550

TELESERVICE

ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ

210-5197500

MARINE CENTER

ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22

210-9240575

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 47

210-8227900

ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

PROCORDIA

ΣΙΝΩΠΗΣ 16

210-7777076

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

23ο ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ

210-6242729

ΜΑΡΟΥΣΙ

MOBITEL

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62

210-6104530

ΟΜΝΙΤΕCH

ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 40, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΡΙΟ, 1ος ΟΡΟΦΟΣ

210-6106816-7

TIM

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 66

210-6158915

VODAFONE

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 44

210-6160418-9

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

SECUTEL

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 29

210-2711287

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ

TELESERVICE

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85 (CITY PLAZA)

210-9614540

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

INTRATEL

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247

210-9566150

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180

210-9569752

ΝΙΚΑΙΑ

Γ. ΚΑΝΑΡΗΣ

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 314

210-4903983

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΜΝΙΤΕCH

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 52

210-4133720-1

ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΙΛΩΝΟΣ 76Α & ΣΚΟΥΖΕ

210-4286330-1

ALFA TELECOM-ΑΡΓΥΡΗ

ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 80 & ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ (ΑΓ. ΣΟΦΙΑ)

210-4620462

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

VODAFONE PANAFON

ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 113-115

210-4279331-6

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΙΛΙΟΝ

KAPA TECK-ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 256 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ)

210-2620511

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Εγώ άλλαξα όλη την πρόσοψη στο Κ800 μου.

http://www.imageshack.gr/thumbs/njjekgdji0wzzm4yzynq.jpg

http://www.imageshack.gr/thumbs/yywzyq4mdzza4wmmtejg.jpg

Επειδή με ταλαιπώρησε λίγο, δεν έβγαζα φωτογραφίες καθ' όλη τη διάρκεια της αλλαγής, γιατί είχα αγχωθεί.

Επίσης, μου έμειναν 2 τέτοια http://www.imageshack.gr/thumbs/nnmlyzmgmxwznntjefwh.jpg έξω.

Το ένα γιατί δεν βρήκα που έμπαινε, το 2ο (που έμπαινε εδώ http://www.imageshack.gr/thumbs/ghmo4jdtnmjnwnzkyzgi.jpg) επειδή το ξέχασα... Τι λέτε να είναι;

Πάντως το κινητό δουλεύει και μ' αρέσει πολύ έτσι μαύρο.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Εγώ άλλαξα όλη την πρόσοψη στο Κ800 μου.

http://www.imageshack.gr/thumbs/njjekgdji0wzzm4yzynq.jpg

http://www.imageshack.gr/thumbs/yywzyq4mdzza4wmmtejg.jpg

Επειδή με ταλαιπώρησε λίγο, δεν έβγαζα φωτογραφίες καθ' όλη τη διάρκεια της αλλαγής, γιατί είχα αγχωθεί.

Επίσης, μου έμειναν 2 τέτοια http://www.imageshack.gr/thumbs/nnmlyzmgmxwznntjefwh.jpg έξω.

Το ένα γιατί δεν βρήκα που έμπαινε, το 2ο (που έμπαινε εδώ http://www.imageshack.gr/thumbs/ghmo4jdtnmjnwnzkyzgi.jpg) επειδή το ξέχασα... Τι λέτε να είναι;

Πάντως το κινητό δουλεύει και μ' αρέσει πολύ έτσι μαύρο.

ωραίος.Εγω το έχω δώσει vodAfone να μ αλλάξουν τν μπροστινή...Με πήραν σήμερα τηλ κ με ρώτησαν αν έχουν το οκ να προχωρήσουν κ θέλει 45€,τούς ρώτησα για να μ κρατήσουν τους αριθμούς επειδή θα περάσουν ξανά το λειτουργικό και μ είπαν να πάρω ξανά το απόγευμα να συνεννοηθούμε,γιατί δν ήταν σίγουρος ο τύπος που μίλησα.:happy:

- - - -

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250150222655&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=015

Τα καλά του ebay... Με 20 λίρες (δηλαδή περίπου 30 ευρώ) αλλάζεις όλο το housing. Όσο για τα λογισμικά κτλ, πάλι απ' το ιντερνετ μπορείς να τα κάνεις όλα. Ρώτα εδώ μέσα, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ περισσότερα απ' όσα οι τεχνικοί της S.E. που θα βρεις στα περισσότερα service points. Κι εγώ εδώ ρώτησα και έμαθα (α, και από έναν φίλο εκτός myphone.gr)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250150222655&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=015

Τα καλά του ebay... Με 20 λίρες (δηλαδή περίπου 30 ευρώ) αλλάζεις όλο το housing. Όσο για τα λογισμικά κτλ, πάλι απ' το ιντερνετ μπορείς να τα κάνεις όλα. Ρώτα εδώ μέσα, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ περισσότερα απ' όσα οι τεχνικοί της S.E. που θα βρεις στα περισσότερα service points. Κι εγώ εδώ ρώτησα και έμαθα (α, και από έναν φίλο εκτός myphone.gr)

τα χουμε ρωτήσει πόσες φορές,προτιμώ να μ το κάνει κάποιος άλλος πιο ειδικός(μόνο το pc μ πειράζω),να πω ήταν παλιό οκ,να το κάνω εγώ,αλλά 5 μηνών κινητό ας το κάνουν οι ''τεχνικοί''.χεχεχεχε!Συν οτι έχω τν εγγύηση(που δν καλύπτει σπασίματα κτλ λολζ):lol:

- - - -

vodafone live k800 γίνεται αναβάθμιση με το seus?

παίζει να τσιμπήσω αύριο ένα και να δώσω το Μ600.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Και εσύ πάντως κοντεύεις να γίνεις αυθεντία σε τέτοιου είδους μεταμορφώσεις στα SE. :)

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς απέχω πολύ απ' το να χαρακτηριστώ έστω καλός ή εξοικειωμένος... Το πολύ σημαντικό είναι ότι δεν έχω στείλει ακόμα καμία συσκευή στα σκουπίδια, χεχεχε...:D

Το πολύ σημαντικό είναι ότι δεν έχω στείλει ακόμα καμία συσκευή στα σκουπίδια, χεχεχε...:D

Μα από κει είναι που κρίνεσαι αν είσαι καλός χειρουργός ή όχι. Τι να κάνεις την εξοικείωση αν σου πεθαίνουν οι ασθενείς; :p

Μα από κει είναι που κρίνεσαι αν είσαι καλός χειρουργός ή όχι. Τι να κάνεις την εξοικείωση αν σου πεθαίνουν οι ασθενείς; :p

Ε, έχω κι εγώ τις απώλειές μου. Δεν είδες εκείνα τα 2 πράσινα λαστιχένια κομματάκια που άφησα απ' έξω; Και στο Κ750 είχε χαλάσει ο φωτισμός των πλήκτρων. :lol: Όλα καλά όμως, όλα καλά! Δοκιμάστε το άφοβα! :p

παιδιά έχω χάσει την απόδειξη... το αγόρασα απο τον κοτσ....λο... γίνεται επανεκτύπωση της απόδειξης? ξέρει κανένας τίποτε? αποφάσισα να το πάω να δουν τι γίνεται με τον μοχλό που κολλάει... :blink:

παιδιά έχω χάσει την απόδειξη... το αγόρασα απο τον κοτσ....λο... γίνεται επανεκτύπωση της απόδειξης? ξέρει κανένας τίποτε? αποφάσισα να το πάω να δουν τι γίνεται με τον μοχλό που κολλάει... :blink:

Πρέπει να γίνεται. Δώσε τον σειριακό αριθμό και αν θυμάσαι περίπου την ημερομηνία αγοράς. Αν δε βαριέται κάποιος πωλητής μπορεί να επανεκδόσει την απόδειξη αγοράς. Μια απλή αναζήτηση στο αρχείο τους είναι.

Κατά 99% δεν θα σου ζητήσουν απόδειξη στο σέρβις

Το κινητό είναι μέσα στην εγγύηση όποτε και αν αγοράστηκε. Δεν πέρασαν 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε.

Αγαπητέ Κύριε........,

Η επανεκτύπωση που μπορούμε να κάνουμε στα καταστήματά μας ισχύει για

κάθε χρήση εφορίας, άλλα η Sony Ericsson δεν την αναγνωρίζει σαν

εγγύηση. Αυτό ισχύει και για όλες τις εταιρίες κινητών τηλεφώνων.:mad::mad::mad:

αυτο μου εστειλαν... αν ειναι δυνατον!!! τι λεμε τωρα?:lol:

Αγαπητέ Κύριε....

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας και να προβείτε στην αναβάθμιση λογισμικού του Sony Ericsson K800i κινητoύ σας τηλεφώνου μέσω της Υπηρεσίας Αναβάθμισης της Sony Ericsson, απο την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση http://www.sonyericsson.com. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία, απαιτείται η χρήση του καλωδίου USB (DCU-60) που παρέχεται στο αρχικό πακέτο συσκευασίας του Sony Ericsson K800i κινητού σας τηλεφώνου.

Εναλλακτικά, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson, ώστε να γίνει ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος στο Sony Ericsson K800i κινητό σας τηλέφωνο και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσλειτουργία.

Σας επισυνάπτουμε το αρχείο το οποίο περιέχει αναλυτική λίστα των Κέντρων Επισκευής της Sony Ericsson ανά περιοχή. Σας προτείνουμε λοιπόν να επιλέξετε το πλησιέστερο προς εσάς Κέντρο Επισκευής.

Μαζί με την συσκευή σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το τιμολόγιο αγοράς και λόγω ενδεχόμενης απώλειας των προσωπικών σας δεδομένων σας προτείνουμε να κρατήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Θεοδώρου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson αυτό μου το έστειλαν όταν τους είπα για τον μοχλό.. τώρα λέω να τους στείλω για την απόδειξη.. :) θα πέσει πολύ γέλιο:lol::lol:!!

Αγαπητέ Κύριε .....

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson, ώστε να γίνει ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος στη συσκευή σας και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσλειτουργία.

Σας επισυνάπτουμε το αρχείο το οποίο περιέχει αναλυτική λίστα των Κέντρων Επισκευής της Sony Ericsson ανά περιοχή. Σας προτείνουμε λοιπόν να επιλέξετε το πλησιέστερο προς εσάς Κέντρο Επισκευής.

Μαζί με την συσκευή σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το τιμολόγιο αγοράς και λόγω ενδεχόμενης απώλειας των προσωπικών σας δεδομένων σας προτείνουμε να κρατήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τον όρο "2" της εγγύησης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: "Η εγγύηση ισχύει εφόσον, μαζί με το προϊόν μ επιδειχθεί η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς που εκδόθηκε, για το συγκεκριμένο προϊόν, από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Sony Ericsson και παραδόθηκε στον αρχικό αγοραστή, και εφόσον αναγράφεται η ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και ο αριθμός IMEI. H Sony Ericsson διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών της εγγυήσεως εάν τα στοιχεία αυτά έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί μετά την αρχική αγορά του προϊόντος".

Με εκτίμηση,

Άντα Σπυράτου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γλυτώνουν χρήματα...:):) δεν το παίρνω σοβαρά γιατί σε ενα χρόνο θα αλλάξω κινητό! και σίγουρα δεν θα είναι se!!:lol::lol:

Αγαπητέ Κύριε .....

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson, ώστε να γίνει ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος στη συσκευή σας και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσλειτουργία.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τον όρο "2" της εγγύησης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: "Η εγγύηση ισχύει εφόσον, μαζί με το προϊόν μ επιδειχθεί η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς που εκδόθηκε, για το συγκεκριμένο προϊόν, από έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Sony Ericsson και παραδόθηκε στον αρχικό αγοραστή, και εφόσον αναγράφεται η ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και ο αριθμός IMEI. H Sony Ericsson διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών της εγγυήσεως εάν τα στοιχεία αυτά έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί μετά την αρχική αγορά του προϊόντος".

Με εκτίμηση,

Άντα Σπυράτου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γλυτώνουν χρήματα...:):) δεν το παίρνω σοβαρά γιατί σε ενα χρόνο θα αλλάξω κινητό! και σίγουρα δεν θα είναι se!!:lol::lol:

Μα το πρόβλημα είναι με το σημείο πώλησης που δεν σου έβγαλε αντίγραφο της απόδειξης, τι σχέση έχει η SE με αυτό?

Η επανεκτύπωση της απόδειξης είναι το ίδιο νόμιμο έγγραφο με το πρωτότυπο.

ΥΓ. Μήν γράφεις bold είναι ενοχλητικό :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

• The title was changed to Sony Ericsson K800i