one_tree_hill Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 δε κάνει τίποτα:p:) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Σήμερα αντιμετώπισα για πρώτη φορά πρόβλημα με το ακουστικό του τηλεφώνου. Κατά την πραγματοποίηση εξερχόμενης κλήσης και ενώ η σύνδεση είχε γίνει κανονικά δεν άκουγα απολύτως τίποτα. Το έκλεισα και προσπάθησα ξανά, αλλά έκανε το ίδιο. Έτσι αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το μεγάφωνο. Μετά από δευτερόλεπτα μου έγινε εισερχόμενη κλήση και το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Αναγκάστηκα να ανοίξω πάλι το μεγάφωνο. Κλείνοντας άρχισα να το ψάχνω μήπως καταλάβω τι συμβαίνει. Τελικά εφτιαξε λίγο αργότερα από μόνο του. Δεν μου έπεσε για να πω ότι κάτι χάλασε. Τι μπορεί να έφτεξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 καλημερα! Μολις προχθες το πηρα μετα απο χρονια συμβιωσης με το w800i. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπει προγραμμα με χαρτη στο κινητο? ο αδερφος εχει το nokia n95 το οποιο βεβαια εχει gps κ εχω παθει πλακα! μεχρι κ φωνη που τον καθοδηγει εχει! ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο κ με το k800i ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 καλημερα! Μολις προχθες το πηρα μετα απο χρονια συμβιωσης με το w800i. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπει προγραμμα με χαρτη στο κινητο? ο αδερφος εχει το nokia n95 το οποιο βεβαια εχει gps κ εχω παθει πλακα! μεχρι κ φωνη που τον καθοδηγει εχει! ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο κ με το k800i ? Αν αγοράσεις bluetooth gps υπάρχουν προγράμματα, αλλα δεν έχουν εγκατεστημένους χάρτες. Τους κατεβάζουν online με αποτέλεσμα να χρεώνεσαι, εκτός αν έχεις wind plus non stop. Τα προγράμματα αυτά είναι τα: Amaze gps, nav4all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Καλησπέρα, τελευταία το κινητό μου κάνει κόλπα... ενώ εμένα μου δείχνει... ότι εχω φουλ σήμα(και εχει φουλ σήμα στην περιοχή...} αυτή που με καλούν τους δείχνει... ότι το εχω κλειστό, επίσης ενώ εχω σήμα φουλ δεν μπορώ να καλέσω κανένα αριθμό... μόλις πατάω τον αριθμό και πατήσω κληση σταματάει αμέσως χωρίς να καλέσει και καμιά φορά εμφανίζει δίπλα από τις γραμμές που δείχνει το σήμα ένα ασπρόμαυρο ακουστικό με μια κόκκινη γραμμή να το διαγραφεί(σαν απαγορεύετε...} . .. 1)του έκανα αναβαθμίσει. 2)Απενεργοποιησα όλες τις προωθήσεις Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Τι λέτε να φταίει?τι να κάνω? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Αν αγοράσεις bluetooth gps υπάρχουν προγράμματα, αλλα δεν έχουν εγκατεστημένους χάρτες. Τους κατεβάζουν online με αποτέλεσμα να χρεώνεσαι, εκτός αν έχεις wind plus non stop. Τα προγράμματα αυτά είναι τα: Amaze gps, nav4all Σε ευχαριστώ πολύ φίλε mobo! εχω κ wind. ελπίζω να τα καταφερω να βγαλω ακρη γιατι στην Αθήνα δεν ξέρω τι μου γίνεται...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 καλημερα! Μολις προχθες το πηρα μετα απο χρονια συμβιωσης με το w800i. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπει προγραμμα με χαρτη στο κινητο? ο αδερφος εχει το nokia n95 το οποιο βεβαια εχει gps κ εχω παθει πλακα! μεχρι κ φωνη που τον καθοδηγει εχει! ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο κ με το k800i ? βεβαια σε τοσο μικρη οθονη θαναι δυσκολο να βλεπεις τους χαρτες σε σχεση με το Ν95:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysticjune_78 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 κορυφαίο κινητό, αν και το βαφτηστηρι μου κατεστρεψε το joystick, το αντικατέστησα και όλα ακόμα δουλευουν άψογα!!!!!! Εγώ το έχω από την πρωτη μέρα της κυκλοφορίας του (πλέον το εχω σαν 2ο κινητό) και ειναι jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 αμάν αυτά τα βαφτιστήρια,ανιψάκια,αδερφάκια κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο.όλα τα χαλάνε:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπέρα.Πάω να κάνω update στην erom στο Κ800 μέσω του wotanserver αλλά δεν γίνετε... μου βγάζει ότι εχω παλιά έκδοση erom και αν θέλω να την ενημερώσω με την νεώτερη πατάω ΟΚ και μετα απο λιγο μου βγαζει faild και σταματαει... Τι φτεει? Μηπως μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια... μηπως κανω καποιο λαθος... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Από χθες έχω πάψει πλέον να ακούω το συνομιλητή στη διάρκεια μιας κλήσης ενώ με ακούει κανονικά. Το κινητό όταν χτυπάει ακούγεται μια χαρά και με hands free δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο πλήκτρο / ρύθμιση που απενεργοποιεί το ηχείο και έχει πατηθεί / αλλαχθεί κατά λάθος ή πρέπει να πάω για αντικατάσταση ηχείου ? Και πόσο περίπου να περιμένω το κόστος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 βεβαια σε τοσο μικρη οθονη θαναι δυσκολο να βλεπεις τους χαρτες σε σχεση με το Ν95:worry: Έχεις δίκιο αλλά όπως είδα από τον αδερφό μου έχει κατεβάσει χάρτη με φωνητικές οδηγίες κ έτσι δεν θα χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη! Μόλις χθές είδα ότι η sony ericsson έχει βγάλει στην αγορά hands free με ενσοματωμένο gps. Πολύ καλό αλλα και 50 ευρώ.. :wacko: Αν δεν ξέρεις όμως πώς να κινηθείς σε μια πόλη θεωρώ ότι αξίζει! Κορυφαίο το Ν95 εχω πάθει πλάκα αλλά όχι και 560 ευρώ για ένα κινητό ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Καλησπερα. Αν κανω αναβαθμησει θα χαθουν η ρηθμησεις και τα δεδομενα που εχω..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Καλησπερα. Αν κανω αναβαθμησει θα χαθουν η ρηθμησεις και τα δεδομενα που εχω..??? οχι αλλα κανε ενα back up για να εισαι σιγουρος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 οχι αλλα κανε ενα back up για να εισαι σιγουρος... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo00 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Καλησπέρα!! Μετά τις τόσες καλές κριτικές σας και την καταπληκτική τιμή των 167 ευρώ από you.gr :happy: σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800 και θα ήθελα να σας ρωτήσω 1.τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του? 2.Κατά την έμπειρη γνώμη σας πως πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση του κινητού? Σας ευχαριστώ!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Καλησπέρα!! Μετά τις τόσες καλές κριτικές σας και την καταπληκτική τιμή των 167 ευρώ από you.gr :happy: σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800 και θα ήθελα να σας ρωτήσω 1.τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του? 2.Κατά την έμπειρη γνώμη σας πως πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση του κινητού? Σας ευχαριστώ!:):) Να εχει καρτα μνημης και καλωδιο usb. στην πρωτη φορτιση δεν θα το βαλεις παραπανω απο 3-4 ωρες. Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Tην βοηθεια σας παιδια.Το K800i που εχω,εσβησε εντελως ξαφνικα εδω και 3 βδομαδες και δεν ξανα ανοιξε.Ειναι νεκρο το τηλεφωνο.Το εβαλα να φορτισεις αλλα δεν δειχνει ουτε την φορτιση.Καποιοι φιλοι μου στο παρελθον ειχαν παθει το ιδιο ακριβως και τους αλλαξαν πλακετα.Λετε να παιζει κατι τετοιο και με το δικο μου?Και εαν ναι ποσο θα κοστισει? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Tην βοηθεια σας παιδια.Το K800i που εχω,εσβησε εντελως ξαφνικα εδω και 3 βδομαδες και δεν ξανα ανοιξε.Ειναι νεκρο το τηλεφωνο.Το εβαλα να φορτισεις αλλα δεν δειχνει ουτε την φορτιση.Καποιοι φιλοι μου στο παρελθον ειχαν παθει το ιδιο ακριβως και τους αλλαξαν πλακετα.Λετε να παιζει κατι τετοιο και με το δικο μου?Και εαν ναι ποσο θα κοστισει? Aν είσαι εντός εγγύησης τότε δε πληρώνεις μία. Το είχα πάθει κι εγώ. «Ξαφνικός θάνατος» λέγεται. Αν δεν έχεις εγγύηση δοκίμασε μια αναβάθμιση μέσω wotan ή μέσω davinci. Μερικές φορές «ανασταίνεται». Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Σε ευχαριστω φιλε! Καποιος που να μπορει να με βοηθησει περισσοτερο? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Μια χαζή ερώτηση, το φλάς δεν υπαρχει πλέον στο menu organizer όπως συνεβαινε στο Κ750i ,πού είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo00 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Να εχει καρτα μνημης και καλωδιο usb. στην πρωτη φορτιση δεν θα το βαλεις παραπανω απο 3-4 ωρες. Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα :up: Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μια χαζή ερώτηση, το φλάς δεν υπαρχει πλέον στο menu organizer όπως συνεβαινε στο Κ750i ,πού είναι ? Ποιο φλας εννοείς; ο "φακός"; Δεν υπάρχει πια αυτό λόγω xenon flash. Δοκιμασε την εφαρμογή torch που σου ανάβει το κόκκινο AF assist lamp. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ευχαριστώ thief Να εχει καρτα μνημης και καλωδιο usb. στην πρωτη φορτιση δεν θα το βαλεις παραπανω απο 3-4 ωρες. Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα :up: υπάρχει Κ800 με καρτα μνήμης στην συσκευασια ? Μια καλήτερη τιμή χωρις καρτα μνήμης έχει τo e-shop στα 166e :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ευχαριστώ thief υπάρχει Κ800 με καρτα μνήμης στην συσκευασια ? Μια καλήτερη τιμή χωρις καρτα μνήμης έχει τo e-shop στα 166e :D Υπαρχει με 64mb,αλλα τι να το κανεις οταν με 10 ευρο μπορεις να παρεις καρτα μνημης των 2gb! παντως η τιμη του e-shop ειναι πολυ καλη για αυτο το τηλεφωνο :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts