Jump to content

chrisap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chrisap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι να μου κάτσει, γιατί ξέμεινα από συσκευή και ψάχνομαι. Τυχεροί όσοι τα κερδίσουν!!! Καλή μας επιτυχία!
  2. Πολύ ωραίο. Και το χρειάζομαι τώρα που έμεινα από συσκευή...
  3. [/color] Φίλε μου υπάρχει μέσα εδώ σε κάποια από τις σελίδες αυτού του θέματος ο τρόπος να το κάνεις... Θέλει ψάξιμο ή google-αρε για παράδειγμα, "πως να βγάλω το vodafone menou απο Satio myphone.gr" λογικά θα σε βγάλει στις σελίδες αυτές, λίγο πίσω, λίγο μπροστά.
  4. GPS αν ψάξεις θα βρείς free. Εγώ είχα εγκαταστήσει της ΝDRIVE όπου είχε και φωνητικές οδηγίες και με πήγαινε μια χαρά... Για ρίξε καμιά ματιά σε κανά piratebay...
  5. chrisap

    Lenovo S820

    Και πώς βρίσκω πια Rom έχω?
  6. chrisap

    Lenovo S820

    Είναι στο autorotation αλλά μόνο στα μηνύματα δεν περιστρέφεται. Όπου αλλού και βρίσκομαι και χρειαστεί να γράψω π.χ. internet δουλεύει μια χαρά... Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια συγκεκριμένα ελληνικά? Δεν ξέρω κι' όλας γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό με Android... :/ Ήμουν μια χαρά με το Satio μου, αλλά είπα να εξελιχθώ λίγο...:D
  7. chrisap

    Lenovo S820

    Καλημέρα σε όλους. Ίσως να έχει δοθεί η απάντηση σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν έχω χρόνο για να τις διαβάσω όλες. Υπάρχει η δυνατότητα όταν γράφεις μήνυμα να περιστρέφεται στο πλάι το πληκτρολόγιο και αν ναι πώς γίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον φίλο μπορέσει να απαντήσει και έτσι να με βοηθήσει.
  8. Ακριβώς αυτή την έκδοση έχω, αλλά αν μπορείς να με βοηθήσεις πώς να περάσω την νέα? Πρέπει να σβήσω πρώτα την παλιά και να περάσω μετά την νέα? Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτή την αναβάθμιση! Αυτή που κατέβασα απο το site της Garmin ονομάζεται "GarminMobilePC_50070" με αυτή θα διορθωθεί το θέμα ή πρέπει να βρώ οπωσδήποτε την 5.00.60 ? Φαντάσου ότι ενώ βλέπεις στα 2/3 της οθόνης (έχεις στο πλάι το κινητό) κανονικά τον χάρτη, στο τελευταίο τμήμα της οθόνης επαναλαμβάνεται το 1/3 που ήδη εμφανίζεται.. Θα προσπαθήσω να περάσω την επόμενη έκδοση που ανέφερε και ο φίλος SERS1612 αν τα καταφέρω βέβαια και θα δώ!
×
×
  • Create New...