ddr2 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ναι δυστυχως!!στη τζωρτζ...:( Ήμουν σίγουρος!!! :!: :!: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME THN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ OMNITECH ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ:!: :!: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 pedia xerete an iparxi efarmogi mesw tis opias na xrisimopiis to kinito san tilexiristirio? exi pari tpt to mati sas? Efharistw.. Το έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή για συμβατικά κινητά. Μόνο για "έξυπνα". Τηλεχειρισμό μπορείς να έχεις μόνο για το pc σου. Μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ήμουν σίγουρος!!! :!: :!: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME THN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ OMNITECH ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ:!: :!: Eimai kai egw enas apo autous pou exoun ena psofio k800i alla prospa8w na to dw apo tin kali pleura!!!Polloi 8a me katigorisete gt nomizete oti eimai fan ths se!!!To oti evgale ena kinito kai dn petyxe dn prepei na tin katadikazoume!!!Ti na poume kai gt thn nokia(exw kakes empeiries)!!! Auti einai i apopsi mou g to 8ema!!!Edw pera ekfrazomaste eleu8era kai o ka8enas exei kai leei thn apopsi tou!!!Twsa xronia (vlepe apo p800)Dn eixa POTE provlima me thn se!!!San katanalwtes epilegoume to proion kai pernoume to risko!!! Panta Filika Scottas!!!:) Kai As Poume OXI stis Spontes:X :cry: :O :ninja: :wacko: Dn anaferome ston ddr2 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Eimai kai egw enas apo autous pou exoun ena psofio k800i alla prospa8w na to dw apo tin kali pleura!!!Polloi 8a me katigorisete gt nomizete oti eimai fan ths se!!!To oti evgale ena kinito kai dn petyxe dn prepei na tin katadikazoume!!!Ti na poume kai gt thn nokia(exw kakes empeiries)!!! Auti einai i apopsi mou g to 8ema!!!Edw pera ekfrazomaste eleu8era kai o ka8enas exei kai leei thn apopsi tou!!!Twsa xronia (vlepe apo p800)Dn eixa POTE provlima me thn se!!!San katanalwtes epilegoume to proion kai pernoume to risko!!! Panta Filika Scottas!!!:) Kai As Poume OXI stis Spontes:X :cry: :O :ninja: :wacko: Dn anaferome ston ddr2 ναι ρε φιλαρακι scottas,συμφωνω μαζι σου,αλλα ημαρτον πια οχι τετοια καταντια,να ειμαι δηλαδη 1 μηνα τωρα χωρις συσκευη,και να αναγκαστω να παω να δωσω 500+ ευρω για να παρω αλλη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ναι ρε φιλαρακι scottas,συμφωνω μαζι σου,αλλα ημαρτον πια οχι τετοια καταντια,να ειμαι δηλαδη 1 μηνα τωρα χωρις συσκευη,και να αναγκαστω να παω να δωσω 500+ ευρω για να παρω αλλη συσκευη... Nαι, αλλά σκέψου ότι όταν πάρεις το K800 πίσω θα είσαι με 2 νέες συσκευές!!:p Σοβαρά τώρα, και εγώ fan της se είμαι και τα τελευταία χρόνια έπαιρνα ΜΟΝΟ se, αλλά τη μυρίστηκα τη δουλειά.Και αυτό που μυρίστηκα, βρωμάει... Από την μια η haedwarική αναξιοπιστία της και από την άλλη οι καθυστερίσεις στα σέρβις...Sorry, δεν έχω λεφτά για πέταμα. Μόλις τα πράγματα στρώσουν(αν...)θα με ξαναδούν. Το τελευταίο καλό se ήταν το w900... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Nαι, αλλά σκέψου ότι όταν πάρεις το K800 πίσω θα είσαι με 2 νέες συσκευές!!:p Σοβαρά τώρα, και εγώ fan της se είμαι και τα τελευταία χρόνια έπαιρνα ΜΟΝΟ se, αλλά τη μυρίστηκα τη δουλειά.Και αυτό που μυρίστηκα, βρωμάει... Από την μια η haedwarική αναξιοπιστία της και από την άλλη οι καθυστερίσεις στα σέρβις...Sorry, δεν έχω λεφτά για πέταμα. Μόλις τα πράγματα στρώσουν(αν...)θα με ξαναδούν. Το τελευταίο καλό se ήταν το w900... η μονη παρηγορια ειναι αυτο,οτι θα εχω 2 καινουριες συσκευες με πολυ περισσοτερο απο αξιοπιστες καμερες,μιας και μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,γι αυτο και αγορασα εξ αρχης το κ800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_kika_89 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Egw pantws na xruphsw 3ulo, den exw kanena provlhma me to k800i ektws apo to encoding tou stis ellhnikes istoselides kai to exw apo ton Augousto Mallon eimai h monh tuxerh ap'oti ma8ainw. ftou ftou... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Επιδή το 850 έχει την ίδια δομή, και παορολο που βγήκε κάτι εξάμηνα μπροστά απτο κ800 έχουν το ίδιο πρόβλημα. με την αναβ΄θμιση της ερικσσον εμένα λύθηκε το προβλημα. Χωρις να δοκιμάσεις πως θα ξέρεις? κάνε το τώρα και σε 3 ώρες θαχεις τελιώσει. και πες μου τι έγινε Την αναβαθμιση της sony ericsson την εκανα (αναθεμα την ωρα και τη στιγμη, διοτι ηταν για τα μπαζα) αλλα το προβλημα με το "η ενεργεια απετυχε" δε διορθωθηκε! Τουτεστιν δεν ξαναχρησιμοποιω εφαρμογες και παιχνιδια?!?!?! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Την αναβαθμιση της sony ericsson την εκανα (αναθεμα την ωρα και τη στιγμη, διοτι ηταν για τα μπαζα) αλλα το προβλημα με το "η ενεργεια απετυχε" δε διορθωθηκε! Τουτεστιν δεν ξαναχρησιμοποιω εφαρμογες και παιχνιδια?!?!?! Τουτέστιν είπαμε:Format σε κινητό και κάρτα μνήμης:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή για συμβατικά κινητά. Μόνο για "έξυπνα". Τηλεχειρισμό μπορείς να έχεις μόνο για το pc σου. Μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου. ok file geofil.. thanx! exoume xazo kinito..:p Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 molis apoktisa to k800i epidotoumeno apo tin tim.korifi fotografiki mixani klp klp.exo omos ena mikro problimataki.:O den mou emfanizei tis anapantites-eiserxomenes-ekserxomenes kliseis.emfanizei kana dio mono.:X anaba8misei???:cool: iparxei kapou pou mporo na tin katebaso??? mporo na tin kano monos mou h prepei na to trabikso se kanena germano?:blink: 200 selides einai polles:blink: :blink: :blink: :blink: :D 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_kika_89 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Μήπως οι κλήσεις σου είναι από τους ίδιους αριθμούς? Τα Sony Ericcson έχουν περιορισμένο log κλήσεων και αν ένας αριθμός σε έχει πάρει 10 φορές, εμφανίζει μόνο την τελευταία. Αν θες αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις είτε από το menu του Ρυθμίσεις -> Update service αν έχεις wap που βέβαια θα σου κοστίσει αρκετά, είτε κατεβάζοντας από το site το πρόγραμμα αναβάθμισης μέσω του PC. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18 πού όμως όταν το έκανα εγώ προχθές και μετά το τσέκαρα με το update του κινητού μου, έβγαλε ότι ήθελε κι άλλη αναβάθμιση την οποία έκανα από το κινητό και τώρα θα κλαίω από τις χρεώσεις… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Eimai kai egw enas apo autous pou exoun ena psofio k800i alla prospa8w na to dw apo tin kali pleura!!!Polloi 8a me katigorisete gt nomizete oti eimai fan ths se!!!To oti evgale ena kinito kai dn petyxe dn prepei na tin katadikazoume!!!Ti na poume kai gt thn nokia(exw kakes empeiries)!!! Auti einai i apopsi mou g to 8ema!!!Edw pera ekfrazomaste eleu8era kai o ka8enas exei kai leei thn apopsi tou!!!Twsa xronia (vlepe apo p800)Dn eixa POTE provlima me thn se!!!San katanalwtes epilegoume to proion kai pernoume to risko!!! Panta Filika Scottas!!!:) Kai As Poume OXI stis Spontes:X :cry: :O :ninja: :wacko: Dn anaferome ston ddr2 Εγώ θα σου πώ φίλε μου πως έχω εδώ και περίπου δύο μήνες το κινητό και λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι και υπέρ ευχαριστημένος απο αυτό,αν και είμαι πολύ απαιτητικός γενικά μιας και έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χωρις υπερβολές δεκάδες κινητά... Παρόλα αυτά δεν παύει να είμαι εκνευρισμένος απο την se γενικά και αυτό διότι ταλαιπωρεί όλα αυτά τα παιδιά εδώ μέσα στο φόρουμ,διότι έχουνε δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό και κινητό δεν έχουν...;) Τώρα αν εσύ όλα αυτά τα βλέπεις φυσιολογικά και τα μεταφράζεις σαν ΣΠΟΝΤΕΣ,τότε δεν βλέπω κανένα λόγο στο να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ και να παραθέτεις απόψεις,όταν οι απόψεις αλλά και η πικρία των άλλων δεν σε αφορά... Και κάτι άλλο,τα φόρουμ τα οποία και δημιουργούνται,έχουν σαν κύριο σκοπό στο να παραθέτουν κυρίως τα αρνητικά μιας συσκευής τα οποία και είναι άγνωστα στους περισότερους μας,τα οποία και θα μας βοηθήσουν στο να καταλήξουμε στο άν αγοράσουμε αυτή την συσκευή ή όχι και όχι τόσο στα θετικά που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε μιας και μας τα παραθέτει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ο κατασκευαστής..;) Ελπίζω να σου έγινα κατανοητός....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Την αναβαθμιση της sony ericsson την εκανα (αναθεμα την ωρα και τη στιγμη, διοτι ηταν για τα μπαζα) αλλα το προβλημα με το "η ενεργεια απετυχε" δε διορθωθηκε! Τουτεστιν δεν ξαναχρησιμοποιω εφαρμογες και παιχνιδια?!?!?! Το έχουμε ξαναπεί. Από SEUS αναβάθμιση ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα. Κράτα backup τα αρχεία σου και κάνε αναβάθμιση από το wotanserver. Όταν τελειώσει, θα το έχεις εντελώς μαμά το τηλέφωνο, και όλα θα λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Το έχουμε ξαναπεί. Από SEUS αναβάθμιση ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα. Κράτα backup τα αρχεία σου και κάνε αναβάθμιση από το wotanserver. Όταν τελειώσει, θα το έχεις εντελώς μαμά το τηλέφωνο, και όλα θα λειτουργούν κανονικά. εμένα λύθηκε 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως οι κλήσεις σου είναι από τους ίδιους αριθμούς? Τα Sony Ericcson έχουν περιορισμένο log κλήσεων και αν ένας αριθμός σε έχει πάρει 10 φορές, εμφανίζει μόνο την τελευταία. Αν θες αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις είτε από το menu του Ρυθμίσεις -> Update service αν έχεις wap που βέβαια θα σου κοστίσει αρκετά, είτε κατεβάζοντας από το site το πρόγραμμα αναβάθμισης μέσω του PC. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18 πού όμως όταν το έκανα εγώ προχθές και μετά το τσέκαρα με το update του κινητού μου, έβγαλε ότι ήθελε κι άλλη αναβάθμιση την οποία έκανα από το κινητό και τώρα θα κλαίω από τις χρεώσεις… Δοκίμασα και εγώ το FOTA update από το τηλέφωνο και όντως μου προτείνει μία αναβάθμιση 2964 ΚΒ αλλά μόλις πατήσω ΟΚ μου γράφει "Δεν είναι δυνατή η λήψη της ενημέρωσης". Εχω ΤΙΜ με ενεργοποιημένο το free wap & internet (non stop). Στη συνέχεια προσπάθησα μεσω του PC αλλά λέει πως έχω την τελευταία έκδοση. Καμμία ιδέα???? 1 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_kika_89 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κι εμένα αυτή την αναβάθμιση δεν μου την έδειχνε από το PC και αναγκάστηκα να την κάνω από το κινητό. Για να καταλάβεις πριν το βάλω στο PC μου έλεγε ότι θέλει γύρω στα 4ΜΒ αναβάθμιση και αφού το έκανα με το PC το τσέκαρα πάλι από το update του κινητού και μου έβγαζε αυτό που λες εσύ δηλαδή ένα υπόλοιπο 2964 ΚΒ το οποίο δεν το έβλεπε το update του PC. Τώρα γιατί δεν στο κάνει, ίσως να φταίνε οι ρυθμίσεις, μήπως αν πας στο menu των ρυθμίσεων, στη συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις internet, δεν είναι επιλεγμένο το σωστό προφίλ? Την αναβάθμιση στην λέει κανονικά ή στην βγάζει «κινέζικα»? Εμένα κινέζικα μου την έβγαζε… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_kika_89 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γενικά και από τον browser του κινητού μου βγάζει τις ελληνικές σελίδες κινέζικα, δεν διαβάζει ελληνικά font όπως π.χ. στο http://www.athinorama.gr κ.α. ενώ υποτίθεται ότι έχει αυτόματο encoding. Στο παλιό μου Nokia το ρύθμιζα από το menu και δεν είχε πρόβλημα, σε αυτό δεν υπάρχει ρύθμιση... υπάρχει άραγε και λύση εκτός από το να βάλω mini opera? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδια να τα πω απο την αρχη γιατι μου απαντατε ο,τι να 'ναι (μη με βρισετε, δεν το λεω επιθετικα) Εχω κανει ΚΑΙ αναβαθμιση απο ερικσον ΚΑΙ φορματ καρτας μνημης. Απλως ρωταω αν υπαρχει αλλη λυση διαφορετικη της αναβαθμισης απο wotan διοτι δεν εχω πιστωτικη!!! Αλλιως...αντιο εφαρμογες, αντιο παιχνιδια!:cry: :cry: :cry: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γενικά και από τον browser του κινητού μου βγάζει τις ελληνικές σελίδες κινέζικα, δεν διαβάζει ελληνικά font όπως π.χ. στο www.athinorama.gr κ.α. ενώ υποτίθεται ότι έχει αυτόματο encoding. Στο παλιό μου Nokia το ρύθμιζα από το menu και δεν είχε πρόβλημα, σε αυτό δεν υπάρχει ρύθμιση... υπάρχει άραγε και λύση εκτός από το να βάλω mini opera? Με άλλα se δεν είχα τέτοιο πρόβλημα συνήθως(δλδ στις περισσότερες σελίδες). Αλλά έτσι και αλλώς, ο opera είναι καλύτερος από τον netfront της se;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εγώ θα σου πώ φίλε μου πως έχω εδώ και περίπου δύο μήνες το κινητό και λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι και υπέρ ευχαριστημένος απο αυτό,αν και είμαι πολύ απαιτητικός γενικά μιας και έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χωρις υπερβολές δεκάδες κινητά... Παρόλα αυτά δεν παύει να είμαι εκνευρισμένος απο την se γενικά και αυτό διότι ταλαιπωρεί όλα αυτά τα παιδιά εδώ μέσα στο φόρουμ,διότι έχουνε δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό και κινητό δεν έχουν...;) Τώρα αν εσύ όλα αυτά τα βλέπεις φυσιολογικά και τα μεταφράζεις σαν ΣΠΟΝΤΕΣ,τότε δεν βλέπω κανένα λόγο στο να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ και να παραθέτεις απόψεις,όταν οι απόψεις αλλά και η πικρία των άλλων δεν σε αφορά... Και κάτι άλλο,τα φόρουμ τα οποία και δημιουργούνται,έχουν σαν κύριο σκοπό στο να παραθέτουν κυρίως τα αρνητικά μιας συσκευής τα οποία και είναι άγνωστα στους περισότερους μας,τα οποία και θα μας βοηθήσουν στο να καταλήξουμε στο άν αγοράσουμε αυτή την συσκευή ή όχι και όχι τόσο στα θετικά που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε μιας και μας τα παραθέτει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ο κατασκευαστής..;) Ελπίζω να σου έγινα κατανοητός....;) Pote dn eipa to oti dn eimai apogoiteumenos apo thn se alla dn thn katadikazw gia ena montelo pou evgale la8os!!!Dn eipa pote oti einai fisiologiko mias kai gw eimai sthn 8esi auton twn paidiwn gt kai to diko mou einai sthn omnitech sthn tzwrtz!!!Episis epeidi exasa thn apodeiksi apo to kinito mou zitane 130eyrw gia na to ftiaxoun!!!Kai fusika paw gia 3o k800 to opoi parigila idi!!! Kai episis h pikria twn upoloipwn afora kai emena gt eimai kai egw enas apo autous!!!Episis AUTH EINAI h apopsi mou g t kinito opws kai esy exeis sxhmatisei allh apopsi gia mena alla kai to kinito!!! Panta filika kai 8a i8ela na lu8ei h pareksigiseis!!! Scottas:):D 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Pote dn eipa to oti dn eimai apogoiteumenos apo thn se alla dn thn katadikazw gia ena montelo pou evgale la8os!!!Dn eipa pote oti einai fisiologiko mias kai gw eimai sthn 8esi auton twn paidiwn gt kai to diko mou einai sthn omnitech sthn tzwrtz!!!Episis epeidi exasa thn apodeiksi apo to kinito mou zitane 130eyrw gia na to ftiaxoun!!!Kai fusika paw gia 3o k800 to opoi parigila idi!!! Kai episis h pikria twn upoloipwn afora kai emena gt eimai kai egw enas apo autous!!!Episis AUTH EINAI h apopsi mou g t kinito opws kai esy exeis sxhmatisei allh apopsi gia mena alla kai to kinito!!! Panta filika kai 8a i8ela na lu8ei h pareksigiseis!!! Scottas:):D ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ;) :D Episis mporoume na vroume to k800 silver??? Einai trela:) An to paw sthn omnitech to neo mou k800 8a allaxoun ta kapakia se silver??? Eyxaristw Scottas:D:p:) 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Episis mporoume na vroume to k800 silver??? Einai trela:) An to paw sthn omnitech to neo mou k800 8a allaxoun ta kapakia se silver??? Eyxaristw Scottas:D:p:) Αμα βρουν ανταλλακτικα θα πρεπει να εισαι απο τους τυχερους..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Σε κανένα μήνα εννοείται... :( Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts