-elix- Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τι ακριβώς κάνεις?:confused: Πατάς πρώτα την δίαιση για να επιλέξεις γλώσσα και μετά το αστεράκι παρατατημένα μέχρι να βγάλει πάνω αριστερά το Τ9!;) ναι, ναι, τα γνωστά... αλλά τ9, πουθενά. στα αγγλικά είναι οκ, στα ελληνικά αρνείται. μπορεί να λείπει το αρχείο; 1 Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_george_ Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω τους drivers του κ800ι σε αρχειο ετσι ωστε να τους περασω στο κινητο, για να μην χρειαζεται να κουβαλαω το cd οταν θελω να δυνδεθω σε καποιον υπολογιστη.????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω τους drivers του κ800ι σε αρχειο ετσι ωστε να τους περασω στο κινητο, για να μην χρειαζεται να κουβαλαω το cd οταν θελω να δυνδεθω σε καποιον υπολογιστη.????? Αν εννοεις για να το χρησιμοποιεις ως usb stick για αποθηκευση αρχειων, τοτε δεν χρειαζεσαι drivers. Το βλεπει κατευθειαν το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μπορείς να πας στα κεντρικά. Δωδεκανήσου 21, 2ος όροφος. Αν θες κατέβασε από το briefcase μου τον κατάλογο με όλα τα service points της SE στην Ελλάδα. http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461 Ευχαριστώ πολύ!!:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μια ερώτηση να κάνω..? Έκανα αναβάθμιση όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες, μέσα από την SONY αλλά είχε κολλήσει στο 100% για μία περίπου ώρα. Επειδή δεν άντεχα το έβγαλα από το USB και είδα ότι δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι δεν έτρεχαν τα 2 προγράμματα που του είχα περάσει και όλα τα παιχνιδια που του είχα περάσει επείσης. Μικρό το πρόβλημα λοιπόν...Τα έσβησα και τα ξαναπέρασα και όλα καλά. Πρόσεξα όμως κάτι άλλο και δεν ξέρω αν φταίει το torch που έχω περάσει στο κινητό μου...Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν μου εμφανίζει το κόκκινο LEDάκι που είναι για το κεντράρισμα ειδικά στο σκοτάδι... Σε καμία από τους τρόπους λήψης... Και φοβάμαι ότι δεν λειτουργεί και το autofocus... Μπορεί να κάνω και λάθος παιδιά... Γι'αυτό λίγο τα φώτα σας please... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδιά γεια σας.Έχω το κ800 3 μήνες. Όλα καλά σε γενικές γραμμές. Προχθές όμως διαπίστωσα ότι όλες οι συναντήσεις/ σημειώσεις που είχα στο ημερολόγιο εξαφανίσθηκαν. Δεν θυμάμαι να τις έσβησα εγώ κατά λάθος αν και τα σκάλιζα αυτές τις μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω?:( :( :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ρε παιδιά,σίγουρα μπορώ να δω τηλεόραση με vodafone με το k800?ρωτάω ξανά γιατί στη σελίδα αυτη της vodafone δεν αναφέρεται... http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/live%20TV/@GEllhnik*a%20&%20Doryforik*a%20kan*alia/@GSymbat*othta/Index 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ρε παιδιά,σίγουρα μπορώ να δω τηλεόραση με vodafone με το k800?ρωτάω ξανά γιατί στη σελίδα αυτη της vodafone δεν αναφέρεται... http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/live%20TV/@GEllhnik*a%20&%20Doryforik*a%20kan*alia/@GSymbat*othta/Index εδω βλεπω εγω,που εχω και cu κιολας..δεν θα βλεπεις εσυ,αν εισαι με συνδεση??και σκετη κ800 συσκευη..μαυρη χωρις vodafone και ιστοριες πανω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Apo to anoikse klise xalarwnei kapoia stigmi.Kai emena etc einai Εμένα είναι από την αρχή που το αγόρασα πολύ χαλαρό το πορτακι για τη κάμερα! :( Φτιάχνεται αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εμένα είναι από την αρχή που το αγόρασα πολύ χαλαρό το πορτακι για τη κάμερα! :( Φτιάχνεται αυτό; Eννοείται. Εχει 2 χρόνια εγγυηση με την απόδειξη αγοράς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εμένα είναι από την αρχή που το αγόρασα πολύ χαλαρό το πορτακι για τη κάμερα! :( Φτιάχνεται αυτό; Απλά πήγαινε το όσο μπορείς πιο σύντομα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Το πακετάκι παιδιά τί περιλαμβάνει μέσα; Κ δν απάντησε κάποιος,σε καφέ χρώμα έρχεται εδώ;;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ναι, έρχεται και σε καφέ (play247.gr ας πούμε) λοιπόν, το τ9 ελληνικό ανύπαρκτο. μπορεί να μου πει κανείς αν μπορώ να το ανεβάσω με κάποιο τρόπο, κι αν ναι, που μπορώ να το βρω; ευχαριστώ! 1 Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Το πακετάκι παιδιά τί περιλαμβάνει μέσα; Κ δν απάντησε κάποιος,σε καφέ χρώμα έρχεται εδώ;;; usb καλωδιο,cd rom,hands free,καρτα μνημης και φυσικα το τηλεφωνο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 usb καλωδιο,cd rom,hands free,καρτα μνημης και φυσικα το τηλεφωνο :p δεν εχει καρτα μνημης το πακετο...μονο καλωδιο,cd,hands free και φυσικα ενα τηλ σε συσκευασια kinder εκπληξης που δεν ξερεις τι κρυβει τελικα :P 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 οΟΟοο ωραία!!Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο κατάστημα της βοντα,να το παραγκείλω!! Ωραία κ σε καφέ θα το πώ να μ έρθει!!Τα λέμε,καλή σας μέρα! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Mην το παρεις vodafone live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 οΟΟοο ωραία!!Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο κατάστημα της βοντα,να το παραγκείλω!! Ωραία κ σε καφέ θα το πώ να μ έρθει!!Τα λέμε,καλή σας μέρα! Aν δεν έχεις επιδότηση ώστε να αναγκαστείς να το παρεις απο αυτούς, μην πας στη Βόντα και το πάρεις live...Είναι ψιλοχάλια το μενού 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Mην το παρεις vodafone live... Γιατί όχι;;:worry: Εμ από τν vodafone είναι η επιδότηση.Εε τα μενού αλλάζουν ή όχι;;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Γιατί όχι;;:worry: Εμ από τν vodafone είναι η επιδότηση.Εε τα μενού αλλάζουν ή όχι;;; Αρα δεν μπορεις να το αποφυγεις...τα μενου Ναι αλλαζουν! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Παιδιά γεια σας.Έχω το κ800 3 μήνες. Όλα καλά σε γενικές γραμμές. Προχθές όμως διαπίστωσα ότι όλες οι συναντήσεις/ σημειώσεις που είχα στο ημερολόγιο εξαφανίσθηκαν. Δεν θυμάμαι να τις έσβησα εγώ κατά λάθος αν και τα σκάλιζα αυτές τις μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω?:( :( :( παιδιά υπάρχει ελπίδα να επαναφέρω τις σημειώσεις που έχασα? για να μην απαντάτε μάλλον δεν ξέρετε ε? :( :( :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Αλλαζει το μενου... Ο φιλος Raver ξερει και τον τροπο να σου πει πως γινετε.. Ενας φιλος μου ανεφερε σε αλλο Θεμα οτι μπορεις να τους πεις να σου φερουνε την συσκευη χωρις να ειναι vodafone live.. Eχασες τις σημειωσεις εννοεις τις επαφες του καταλογου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ε 0κ thx,δν είναι κ τόσο τραγικά,δν μ πειράζει. Άντε σ μια ώρα θα παω να το παραγκείλω! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 geia sas. somera pira to k800. mamaei to kinito.ekana kai anavathmisi firmware online. omos to torch.jar de mou anoigei. giati? pos tha kano to k800 fako? episis mporeite na mou peite ti ruthmisis kano gia na fainetai i eikona epafis kai sta munhmata? kapou toxa dei alla pou na psaxno toses selides..... ena periergo se sxesi me to w800. to w800,to skliro tou to evlepa sto pc mou kai petaga arxeia xuma mesa an ithela sto memory stick.to memory stick tou k800 de fainetai sto pc mou. episis de mporo na do to memory stick ama pao na xrisimopoiiso to disk 2 phone. parola auta to k800 sundeetai kanonika me to pc suite... perierga pragmata,. pantos to kinito einai apisteuto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 αντε παλι ιδια απο την αρχη,το κινητο δουλευει αψογα.!!!!! μονο στην καμερα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μυνημα οτι εκτελειται μια αλλη εφαρμογη κλειστε την και μετα ξεκινηστε τη καμερα. οταν παω ομως στις εφαρμογες καμια δεν ειναι ενεργη τι να κανω με αυτο δεν ξερω... Εχει συμβει αυτο σε κανενα απο εσας??? 1 Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts