Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για βαλε να δουμε γιατι εχω μπερδευτει

http://img263.imageshack.us/img263/5230/facebookonmsn.th.png

Uploaded with ImageShack.us

http://img233.imageshack.us/img233/7146/facechat.th.png

Uploaded with ImageShack.us

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα:)

ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να μην εγκαταστησω τη νεα εκδοση του μσν

το πρωι πηρα ενημερωσεις στον ενα μου υπολογιστη και το κατεβασα αλλα δεν μου αρεσε καθολου

στα εργαλεια και στην επιλογη ρυθμισεων προσωπικων δεδομενων λειπει η επιλογη "προβολη" απο την οποια μπορουσες να επαναφερεις οποιον ειχες διαγραψει αλλα και να δεις ποιος σε ειχε μπλοκ (οχι βεβαια και με τοση αξιοπιστια )

και γενικως δεν μου αρεσει να αλλαζω περιβαλλον σε κατι που χρησιμοποιω και να πρεπει να το ξαναμαθω απο την αρχη ..

Τη στιγμη αυτη κατεβαινει υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ α η ενημερωση και στον αλλο μου υπολογιστη και δεν μου δινει καν την επιλογη να την ακυρωσω..

Edited by nenin

@giothesuper ναι ναι γινετε και αν θελετε σας βαζω και φωτος (στο μσν σου γραφει οτι συνομιλειται μεσω FB και δεν εχεις ολες τις φατσες αλλα μονο του FB)

@navi55 ναι Ελλαδα μενω, δεν μου εγινε αμεσως του πηρε καποιες ωρες,βασικο πρεπει στο Facebook να εισαι online (εστω στην λιστα που θες) και ας μην εχεις ανοιχτη σελιδα με Facebook,απλα να το εχεις αφησει online

Λοιπόν.. το βρήκα πού ήταν το πρόβλημα (ελπίζω)! :wacko:

Εγώ το hotmail το είχα στα ελληνικά. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του fb από το hotmail, δεν μου έβγαζε την επιλογή "Chat with my Facebook friends in Messenger" η οποία πρέπει να είναι τσεκαρισμένη... Μου έβγαζε μόνο τις υπόλοιπες 4 επιλογές.

http://www.windowslifestyle.com/?p=804

Το γύρισα λοιπόν στα αγγλικά και μου εμφανίστηκε και αυτή η επιλογή όπου και την τσέκαρα!

Ακόμα δεν λειτουργεί το chat. Ελπίζω αύριο το πρωί που θα μπω να λειτουργεί! :cool:

Πάντως είναι πολύ χαζό να μην εμφανίζεται αυτή η επιλογή λόγω γλώσσας.

Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν έχω κουμπί nudge, οπότε και δε μπορώ να σπάω τα νεύρα των άλλων;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Σε ένα conversation με κάποιον που είχε 2011 (έχοντας 2011 και εγώ) δεν είχα ούτε εγώ κουμπί.

Αυτός είχε όμως.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Και εγώ το έχω. Αλλά σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή αποστολής βίντεο μηνύματος!

Πάντως το chat του fb ακόμα να συνδεθεί...

Πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά bugs σε μία εφαρμογή!

Σε εμενα παντως δουλευει μια χαρα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ήρθε κι εμένα το update για το Windows Live Essentials 2011....

Νομίζω ότι 157MB για τις λειτουργίες/υπηρεσίες που προσφέρει είναι τζάμπα χώρος στο σκληρό και στη RAM...

Το λέω αυτό γιατί διάβασα πιο πάνω ότι με PC καλών τεχνικών προδιαγραφών πάλι τραβάει κάποια κολληματάκια.....

Τουλάχιστον για μένα προσωπικά, δεξί κλικ και απόκρυψη ενημέρωσης, τουλάχιστον για την ώρα...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τραβάει κολληματάκια για τα οποία δεν ευθύνεται ο υπολογιστής. Είναι θέμα του προγράμματος.

Ο υπολογιστής δεν ζορίζεται.

Εγώ εγκατέστησα μόνο τον messenger. Τώρα από το update δεν ξέρω αν γίνεται να επιλέξεις τί θέλεις να εγκατασταθεί.

Edited by navi55

Καλησπερα

Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το ακατανομαστο msn , πιο αναλυτικα δεν λεει να βγει απο τον υπολογιστη μου με σκοπο να βαλω την νεα εκδοση . Παω στην καταργηση προγραμματων παταω το messenger για καταργηση μου βγαζει για επιβεβαιωση παταω τιποτα αυτο εκει συνεχιζει ακαθεκτο το ξαναπαταω παλι τα ιδια τιποτα παλι . Κανω μια επανεκινηση τιποτα παλι τα ιδια δοκιμαζω με το windows install clean up να βγαλω οτι αρχεια εχει το μσν τα βγαζει τσουπ να το παλι περιφανο και προθυμο να με κανει log in .

Το ερωτημα ειναι πως στον αγυριστο θα το ξηλωσω το κωλο msn την ωρα και την στιγμη που πηγα και εβαλα την beta για να την δοκιμασω την ωρα και τη στιγμη :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

αν θες να μην μπαινεις ρυθμισε το να μην αρχιζει κατα την εναρξη των windows... Edited by giothesuper
μεταφερθηκε το θεμα και δεν ταιριαζε η απαντηση

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για ποιο λόγο δεν περνάς από πάνω τη νέα έκδοση; Δεν μπορεί να κάνει ούτε overwrite;:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Για ποιο λόγο δεν περνάς από πάνω τη νέα έκδοση; Δεν μπορεί να κάνει ούτε overwrite;:worry:

Το προβλημα λυθηκε μιας και με την 2011 μπορεις να την βαλεις απο πανω οποτε μικρο το κακο :) to ekana ετσι και εφτιαξε

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

εχει και αλλος προβλημα με το δεξι κλικ στις λιστες επαφων?? δουλευει μονο στη λιστα με τις αγαπημενες επαφες. Στις αλλες δν κανει τιποτα. Αλλα και στις αγαπημενες, απο τις επιλογες που βγαζει, οτι κ να επιλεξεις, δν χαμπαριαζει. Μενει οπως ηταν!!!

bugs,bugs,bugs,bugs,bugs,bugs....

Shit Happens!!!

παιδια εχω ενα προβλημα απο τοτε που το πρωτοεγκατεστησα δεν μπορω να παιξω παιχνιδια με φιλους οπως uno.. ουτε τωρα με την ενημερωση... μου λεει κρισιμο σφαλμα 2 να κλεισω και να ξανατρεξω το παιχνιδι..εχετε καμια λυση;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

επισης... μετα το upgrade υπαρχει ακομα περασμενο το plus! αλλα δειχνει οτι ειναι ασυμβατο.. Θα το βγαλω τελειως απο το pc να δω μηπως στρωσει ο messenger..
Shit Happens!!!

παιδια εχω ενα προβλημα απο τοτε που το πρωτοεγκατεστησα δεν μπορω να παιξω παιχνιδια με φιλους οπως uno.. ουτε τωρα με την ενημερωση... μου λεει κρισιμο σφαλμα 2 να κλεισω και να ξανατρεξω το παιχνιδι..εχετε καμια λυση;

αυτο το σφαλμα μου το εβγαζε εμενα στην 8.5..νομιζω πρεπει να το ξαναεγκαταστησεις

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το εκανα αλλα τιποτα!

να σημειωσω οτι δεν μπορω να το παιξω ουτε και online απο το msn games

Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κάποιος είχε ρωτήσει σε προηγούμενη σελίδα αν παίζει βίντεο στο παράθυρο συνομιλίας.

Τελικά ναι παίζει!! Το δοκίμασα σήμερα που έβαλε και ένας φίλος μου την τελευταία έκδοση και μόλις του έβαλα ένα link από βίντεο του youtube, εμφανίστηκε το βίντεο στο παράθυρο συνομιλίας με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζονται και οι φωτογραφίες. Μάλιστα έχει επιλογή για να παίζει το βίντεο ταυτόχρονα και στους 2.

Ποια ρυθμιση ειναι ακριβως?? γιατι εμενα μου πετανε λινκ του youtube στη συνομιλια και παραμενουν λινκ!
Shit Happens!!!

Πρέπει να έχουν και οι 2 την τελευταία έκδοση msn. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ρύθμιση.. δεν έχω πειράξει κάτι.

κατεβασα το 2011 και δυστοιχως δν παιζει τπτ ουτε καν μπορω να ανοιξω το msn και unistall δεν γινεται. τι μπορω να κανω για να βγαλω το update?
iphone xs max ipad 6th gen

Μόλις μου ήρθε η ενημέρωση αμέσως το κάτεβασα και είδα πόσο τέλειο είναι & πόσες λειτουργίες έχει καλυτέρες απο τις προηγούμενες version.