Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω σοβαρό πρόβλημα με το MSN 3-4 μέρες τώρα. Δεν μπορεί να συνδεθεί στην εφαρμογή στο desktop αλλά ούτε και απο το website. Αν καταφέρει να συνδεθεί, θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα και θα με πετάξει πάλι. Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος?

Πότε είναι να καταργηθεί τελείως??

Shit Happens!!!

• 4 weeks later...
Ξέχνα τον messenger, η Microsoft το καταργεί και στέλνει τους χρήστες στο skype: http://www.rttnews.com/2035259/msn-messenger-to-retire-in-march-update-to-skype.aspx

Ναι το γνωριζω, γι'αυτο ρωτησα. Τελικα εμαθα οτι το Update ειναι για να περαστει skype!! :@:@

Απαραδεκτο, καποιοι θελουν να μεινουν με MSN οσο παει...

Shit Happens!!!

το κατεστρεψαν και αυτο.. Τι τους πειραζει να το αφησουν για οποιον θελει? Τι να πω..

Τωρα μηπως ξερει καποιος αν βαλεις skype και κανεις τη μεταφορα επαφων θα μπορεις να μπεις και απο msn μεχρι να το καταργησουν? Γιατι ακουσα οτι δε σε αφηνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ουτε εγω το ξερω. Δεν πειραζω τιποτα μεχρι το τελος για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Shit Happens!!!

Εγώ δεν το έχω πειράξει για Update και μπαίνω κανονικά στο MSN.

Για το skype χρησιμοποιώ το αντίστοιχο πρόγραμμα ξεχωριστά.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Tην πατησα κι εγω ετσι,ειδα ενδειξη για νεα εκδοση του msn,πατησα update και εξαφανιστηκε το msn...:p

Απ'οτι διαβασα μεχρι μεσα Μαρτιου θα συνεχισει να λειτουργει το msn και μετα θα μετατραπει σε skype.

Ξέχνα τον messenger, η Microsoft το καταργεί και στέλνει τους χρήστες στο skype: http://www.rttnews.com/2035259/msn-messenger-to-retire-in-march-update-to-skype.aspx

δηλαδη εγω θα εχω 2 accounts skype τωρα?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δηλαδη εγω θα εχω 2 accounts skype τωρα?

Υπάρχει δυνατότητα ενοποίησης των 2 λογαριασμών:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Δεχομαι μυνηματα ,αλλα δεν μπορω να στειλω με το windows live messenger ,μου βγαζει ενα πλαισιο και λεει[σφαλμα κλειστε το παραθυρο

και θα σας βγη ενας αριθμος ]μολις τον γραψετε θα επανερθετε.

Εχω κανει αυτες τις ενεργειες και δεν γινεται τιποτε.Αν μπορει καποιος να βοηθησει.[ειμαι και σχετικα νεος με την τεχνολογια]

ευχαριστω

vegas

Δεχομαι μυνηματα ,αλλα δεν μπορω να στειλω με το windows live messenger ,μου βγαζει ενα πλαισιο και λεει[σφαλμα κλειστε το παραθυρο

και θα σας βγη ενας αριθμος ]μολις τον γραψετε θα επανερθετε.

Εχω κανει αυτες τις ενεργειες και δεν γινεται τιποτε.Αν μπορει καποιος να βοηθησει.[ειμαι και σχετικα νεος με την τεχνολογια]

ευχαριστω

Αφού είσαι νέος με όλα αυτά, παράτα το συγκεκριμένο και πέρνα τις επαφές σου στο skype και μάθε καλά εκείνο, μιας και το msn πρόκειται να καταργηθεί σε κάνα μήνα - 1.5 ;)

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

εχω καιρο να μπω και δεν ξερω...μαζι με το μσν θα χαθουν και τα προφιλ στο windows live?ολες οι φωτο κλπ?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δεν χάνεται τίποτα. Μεταφέρονται όλα στο skype. Το windows live συνεχίζει την ύπαρξή του, μόνο ο messenger καταργείται και λογικό άλλωστε αφού αγόρασε το Skype η MS. Γιατί να έχει 2 messengers που κάνουν την ίδια δουλειά;

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Υπάρχει δυνατότητα ενοποίησης των 2 λογαριασμών:)

Πως θα ενώσω τους λογαριασμούς μου, αν την πρώτη φορά που συνδέθηκα παράβλεψα το βήμα αυτό :(

υπαρχή λύση;

Ναι, υπάρχει. Πάτα έξοδο στο skype και θα σε βγάλει στην σελίδα που θα σου ζητάει κωδικό σύνδεσης. Δεξιά θα σου δίνει επιλογές για σύνδεση με άλλο λογαριασμό (msn ή facebook). Κλικάρεις στο msn και λογικά θα σου ζητήσει να συνδέσει τους 2 λογαριασμούς...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Όχι δεν έχω την επιλογή αυτή έκανα έξοδο από το skype και από τους δυο λογαριασμούς αλλά δεν είδα κάποια επιλογή για τη σύνδεση τους.

• 2 weeks later...

Τελευταιες ειδησεις που ελαβα μεσω email

Στις 8 Απριλίου 2013 θα αποσύρουμε την υπάρχουσα υπηρεσία του Messenger και θα ενώσουμε τις εκπληκτικές δυνατότητες του Messenger και του Skype. Η απόσυρση του Messenger θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Η 8η Απριλίου θα είναι η πρώτη μέρα που ενδέχεται να χρειαστεί να περάσετε σε Skype.

Αφηνουν ανοιχτη την ημερομηνια οριστικης αποσυρσης αρα κατι μου λεει οτι ισως αυτοι που δεν κανουν αναβαθμιση θα μπορουν να χρησιμοποιουν το msn

Για να δουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Πως θα ενώσω τους λογαριασμούς μου, αν την πρώτη φορά που συνδέθηκα παράβλεψα το βήμα αυτό :(

υπαρχή λύση;

Κάποιος που να ξέρει κάτι;

Ξεκινησε η σταδιακη αποσυρση..

Απο σημερα μου εμφανιζει το γνωστο μηνυμα ανανεωσης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξεκινησε η σταδιακη αποσυρση..

Απο σημερα μου εμφανιζει το γνωστο μηνυμα ανανεωσης

Όχι αυτό είναι "παλιό" μήνυμα σχετικά. Μάλλον επειδή δεν έχεις καν την τελευταία έκδοση όπως εγώ. Έχεις την 2009?

Όχι αυτό είναι "παλιό" μήνυμα σχετικά. Μάλλον επειδή δεν έχεις καν την τελευταία έκδοση όπως εγώ. Έχεις την 2009?

Οχι τη νεα ειχα.. Μεχρι χτες εμπαινε κανονικα. Καποιοι αλλοι μπαινουν ακομα. Οταν παταω στο "τι νεο υπαρχει" με πεταει στο skype να το κατεβασω

[sIGPIC][/sIGPIC]