searchingfor Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Thn kalhspera mou. Mhpws gnwrizei kapoios an yparxei kapoio programmataki sto opoio na mporw na "fortwsw"parapanw apo mia msn id prokeimenou na eimai se thesh na vlepw parallhla se parapanw apo enan logariasmous an exw mail kathws kai na milaw taftoxrona me atoma aptis 2 h parapanw diaforetikes msn id mou? Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 to sygkekrimeno pou les den kserw an ginetai. pantws mporeis me ola ta msn patch (aptach, mess patch) na energopoihseis to polygamy kai na trexeis polla msn parallhla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
searchingfor Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ti enoeis na trexw polla msn parallhla?na mporw taftoxrona na exw fortwmenes panw apo mia msn id kai na milw me ta atoma pou xw kanei add se aftes? kati diaforetiko? an h apanthsh sto parapanw einai "nai" tote giati les oti "to sygkekrimeno pou les den kserw an ginetai" Olo erwthseis eimai..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εγώ έχω εγκαταστήσει το Plus με το οποίο μπορείς να έχεις 2 μσν ανοιχτά ταυτόχρονα και να μιλάς και από τα 2. Και γενικώς έχει κι άλλες πολύ καλές επιλογές το plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
searchingfor Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Parapanw apo 2 ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makelaris Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Parapanw apo 2 ginetai? osa 9es.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ναι σωστά.. Νόμιζα οτι μέχρι 2 μπορείς να ανοίξεις, αλλά όντως μπορείς όσα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ti enoeis na trexw polla msn parallhla?na mporw taftoxrona na exw fortwmenes panw apo mia msn id kai na milw me ta atoma pou xw kanei add se aftes? kati diaforetiko? an h apanthsh sto parapanw einai "nai" tote giati les oti "to sygkekrimeno pou les den kserw an ginetai" Olo erwthseis eimai..:) Ayto poy eipe o navi55, mporeis na trexeis thn efarmogh tou msn oses fores theleis. Na xeis 3-4 osa thes anthrwpakia katw deksia sto roloi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 bloatware θα τον έχεις κάνει... :down: Δοκίμασε να τον σβήσεις και αυτόν και όλα τα μπλιμπλίκια που του έχεις φορτώσει (smileys,addons, @@ μύδια) και ξαναπέρασε το με φρέσκια εγκατάσταση. bloatware?? τι είναι αυτό πάλι?? Τέσπα, αν θες μου εξηγείς... πάντως ευχαριστώ! εστρωσε!!!!!:) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Τον εχεις γεμησει ρε παιδι μου με 1000+1 πραγματα κανε remove και ξανα κανε εγκατασταση το 8,5.Θα δεις οτι θα δουλευει τζαμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 καλησπερα.πηρα ενα wirelles router κ με το desktop συνδεομαι με καλωδιο το msn μου προφανως δεν αναγνωριζει τη συνδεση και δεν μπαινει.μ βγαζει σφαλμα. τι πρεπει να κνω για να μπορω να μπαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ρε παιδιά ενώ έχω επιλέξει να εμφανίζει ότι ακούω στον wmp κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Καμιά ιδέα για λύση κανείς? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makelaris Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Ρε παιδιά ενώ έχω επιλέξει να εμφανίζει ότι ακούω στον wmp κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Καμιά ιδέα για λύση κανείς? thnx pas sto wmp .. provoli -> pros9ikes -> alles epiloges -> pros9ikh mousikhs tou windows live messenger :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 pas sto wmp .. provoli -> pros9ikes -> alles epiloges -> pros9ikh mousikhs tou windows live messenger :) Ξέχασα να ενημερώσω το ποστ. Τελικά την βρήκα την λύση λίγο πιο μετά.thnx anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ismini Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Paidia mhpws kserete pws mporw na egatasthsw ta winks sta vista? Exw ena winks istaller alla fainetai pws den douleuei se vista! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σήμερα σε 2 επαφές μου εμφάνισε ένα άσπρο κουτάκι κάτω από την φωτογραφία στο παράθυρο συνομιλίας. Σε άλλες επαφές δεν υπήρχε πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι αυτά τα άσπρα κουτάκια? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σήμερα σε 2 επαφές μου εμφάνισε ένα άσπρο κουτάκι κάτω από την φωτογραφία στο παράθυρο συνομιλίας. Σε άλλες επαφές δεν υπήρχε πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι αυτά τα άσπρα κουτάκια? :O Ακριβώς το ίδιο και σε μένα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Και σε μένα σε όλες τις επαφές :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Διάβασα πως πρέπει να έχει κάποια σχέση με το office... Πάντως κανείς δεν ξέρει ακόμη στα σίγουρα, και το mess.be είναι down. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 lol, το office τι ρόλο βαράει; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 καλησπερα.πηρα ενα wirelles router κ με το desktop συνδεομαι με καλωδιο το msn μου προφανως δεν αναγνωριζει τη συνδεση και δεν μπαινει.μ βγαζει σφαλμα. τι πρεπει να κνω για να μπορω να μπαινω? καποιος να απαντησει κ σαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 καποιος να απαντησει κ σαυτο? Τι σφάλμα βγάζει? Συνήθως έχει νούμερα πχ 800402κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Και εδώ το ίδιο. Είναι το εικονίδιο της cameras. Λογικά θα το άνοιγε από κάπου "live" και κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει στον server. EDIT: Άκυρο. Όπου είναι διαθέσιμο το εικονίδιο της κάμερας το εμφανίζει δίπλα από το άσπρο κουτί. Ίσως ήρθε το τέλος του κόσμου.. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 lol, το office τι ρόλο βαράει; :p Σε κάποιους έβγαλε το σήμα του καταραμένου όφι... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σήμερα σε 2 επαφές μου εμφάνισε ένα άσπρο κουτάκι κάτω από την φωτογραφία στο παράθυρο συνομιλίας. Σε άλλες επαφές δεν υπήρχε πρόβλημα. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι αυτά τα άσπρα κουτάκια? :O Ακριβώς το ίδιο και σε μένα :wacko: Και σε μένα σε όλες τις επαφές :blink: +1 Όταν κάνω sign out, βγαίνει και πηγαίνει στον άλλον που μιλάω :p Και μετά όταν ξανακάνω sign out, το έχω ξανά :wacko: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts