aris_21 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 geia sas ,thelw boitheia gi aayto to thl pernane ta paixnidia java ,poy exw ston ypologistimoy, meso bluetooth.sto thlefono ayto to d900 giati thelw na to parw alla an den pernane ,den me blepw na to pernw mexri tora exw to sone eric w800 kai exw perasei polla games mesa οχι δυστιχως δεν περνανε game στο τηλ.εχει μεσα καποια standar. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ok thanks boys ,telika na to parw ???leei???? h na xthpisw w850?:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ok thanks boys ,telika na to parw ???leei???? h na xthpisw w850?:)) εγω θα σου ελεγα d900 μ΄αρεσει ποιο πολυ. η επιλογη δικη σου.:D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 και εγω d900... Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Κάποιες απορίες έχω για το D900 και αν μπορείτε να με βοηθήσετε... 1. Αρχεία mpeg, wmv ή wav από τον υπολογιστή μου, τα μεταφέρω στο κινητό αλλά δεν τα αναγνωρίζει. Πρέπει πρώτα να τα μετατρέψω σε mp4 και μετά να τα περάσω; Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό; 2. Στα προηγούμενα κινητά που είχα, η αποστολή sms ήταν πολύ απλούστερη απ' ότι στο D900. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συντομεύσεις την διαδικασία μετά την εγγραφή του κειμένου έως και την τελική αποστολή; Ευχαριστώ Ελελευ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 ok thanks boys ,telika na to parw ???leei???? h na xthpisw w850?:)) Εγώ είμαι 100% happy με το κινητάκι. Έχει τα θετικά και τα αρνητικά του αλλά για αυτό που ζητάω είναι τέλειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Κάποιες απορίες έχω για το D900 και αν μπορείτε να με βοηθήσετε... 1. Αρχεία mpeg, wmv ή wav από τον υπολογιστή μου, τα μεταφέρω στο κινητό αλλά δεν τα αναγνωρίζει. Πρέπει πρώτα να τα μετατρέψω σε mp4 και μετά να τα περάσω; Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό; 2. Στα προηγούμενα κινητά που είχα, η αποστολή sms ήταν πολύ απλούστερη απ' ότι στο D900. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συντομεύσεις την διαδικασία μετά την εγγραφή του κειμένου έως και την τελική αποστολή; Ευχαριστώ Ελελευ 1. Χρειαζεσαι κάποιο πρόγραμμα converter. 2. H διαδικασία για το sms είναι standard. Aς μην γκρινιάζουμε για αυτό βρε παιδιά αφού με την χρήση συνηθίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 telika to phra to d900 , poly kalo kai tha brw kai ton tropo na toy perasw kai games.Ena kalo site enos filoy apo to forum einai to http://www.vomail.net/files/samsungd500/ alla akoma den katafera na kanw energh thn syndesh (sta poio palia mpwrei na doyleyei). gia psaxteto ligo kai pite moy nea :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 μολις το αγορασα και εχω καποιες αποριες. 1.γιατι πρεπει να το βαλω στο αθορυβο για να σταματησουν τα κουμπακια καθε φορα που τα παταω να κανουν μπιπ μπιπ?:mad: 2.που ειναι η ενταση του ηχου στις ρυθμισεις?:confused: και 3.καλα δεν εχει ενα πιαστρακι να περναμε κορδονακι? θα μου πεσει 100 χιλ.φορες κατω.. αα εχει και 4.αλλο μενου εκτος απο το συγκεκριμενο δεν εχει? ειναι πολυ σπαστικο που στα δειχνει τεραστια οταν τα βλεπεις λες και εισαι γκαβος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 μολις το αγορασα και εχω καποιες αποριες. 1.γιατι πρεπει να το βαλω στο αθορυβο για να σταματησουν τα κουμπακια καθε φορα που τα παταω να κανουν μπιπ μπιπ?:mad: 2.που ειναι η ενταση του ηχου στις ρυθμισεις?:confused: και 3.καλα δεν εχει ενα πιαστρακι να περναμε κορδονακι? θα μου πεσει 100 χιλ.φορες κατω.. αα εχει και 4.αλλο μενου εκτος απο το συγκεκριμενο δεν εχει? ειναι πολυ σπαστικο που στα δειχνει τεραστια οταν τα βλεπεις λες και εισαι γκαβος! 1)αλλαξε το προφιλ απο τις ρυθμισεις απο γραμματοσειρα σε κανονικο και 8α μπορεις να αλλαζεις τους ηχους στα πληκτρα 2)ψαξε και λιγο στις ρυθμισεις ειναι 3)οτι να ναι... 4)οχι δεν εχει αλλο μενου..αλλα τα γραμματα μπορεις να τα αλλαξεις απο τις ρυθμισεις... Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 ακυρο, ας σβηστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 -Όσο για την εξήγηση η μουσική αρχίζει απότομα για να μην κουφαθούμε.,...εγώ προσωπικά φίλε μου -χωρίς παρεξήγηση- κουφάθηκα!!! Με αυτό που είπες....Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κινούμε, να τρώω, να περπατώ, να βλέπω τηλεόραση, να κάνω μπάνιο, να πηδ... και δε ξέρω και εγώ τι άλλο και να έχω το τηλέφωνο στο αυτί μόνιμα? Εκτός και αν υπονοείς ότι ακούω ράδιο και ξαφνικά κάποιος με καλεί...(Αλλά δεν έχει ράδιο ή μήπως δεν το έψαξα καλα...!!!). Τεσπά εγώ το θεωρώ ΛΑΘΟΣ και BUG και όχι εσκεμμένο καλό...Αν το θες αλλιώς στο θέτω ως εξής: έτσι απότομα που ξεκινά μπορεί να πάθεις και κανένα σοκ (ανάλογα με το τραγούδι)... Eisai ipervolikos...... kai omos oso kai an sou fenetai bug i Samsung exei xasei dikastiko agona gia minisi me spasmeno timpano(autiou) sto D500 kai mou exei simvei kai emena na prospatho na paro kai oso perimeno na ginei i sindesi na me exei parei kapoios kai na xtipisei eno to exo sto auti mou...... Ola ta skeftikes mono to autonoito den skeftikes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 nase kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrato Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 To πήρα και εγώ (αφού μου έκλεψαν το D 600) και είμαι υπερ-ενθουσιασμένος με το κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrato Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Συνήθως πριν πάρω κινητό διάβαζα τα αντίστοιχα θέματα στο myphone. Επειδή όμως τσαντίστηκα πάρα πολύ που μετά από 10 χρόνια που έχω κινητό είναι η πρώτη φορά που μου το κλέβουν, πήγα και πήρα το D-900. Για να μην διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες, μπορείτε να μου πείτε ένα bluetooth με ακουστικό, με το οποίο να συνεργάζεται σίγουρα το D-900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δυο ερωτήσεις σχετικά με το d900: α) Ειναι σωστο όταν το τηλέφωνο φορτίζεται να είναι συνεχώς αναμένη η οθόνη? β) Το τηλέφωνο υποστηρίζει αρχεία ήχων mmf που υποστήριζαν τα παλαιότερα μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ;) - για αυτο με το τυμπανο η SE οταν επιλεγεις το δυνατοτερο επιπεδο σου βγαζει προειδοποιηση για αυτον ακριβως τον λογο (!) που αν δεν πατησεις ΟΚ δεν βγαινει ,ετσι για να ειναι σιγουρη η εταιρια οτι ηταν δικη σου επιλογη αρα δεν εχει ευθυνη - για να το εχει λοιπον και η Samsung θα υπαρχει λογος Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δυο ερωτήσεις σχετικά με το d900: α) Ειναι σωστο όταν το τηλέφωνο φορτίζεται να είναι συνεχώς αναμένη η οθόνη? β) Το τηλέφωνο υποστηρίζει αρχεία ήχων mmf που υποστήριζαν τα παλαιότερα μοντέλα? Αυτό με το συνεχή φωτισμό της οθόνης στη φόρτιση το είχα με το Ε900. Το D900 σβήνει η οθόνη του κατά τη διάρκεις της φώρτισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Σε μένα δε σβηνει η οθόνη κατα τη διάρκεια της φόρτισης...γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μπορει να εχει ξαναερωτηθει αλλα μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει περιπου η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μπορει να εχει ξαναερωτηθει αλλα μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει περιπου η μπαταρια; εμενα περιπου με κραταει 4-5 μερες .... Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 :rolleyes: - τυχερος εισαι,αλλοι λενε για 2-3 μερες Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 :rolleyes: - τυχερος εισαι,αλλοι λενε για 2-3 μερες Και εγω ετσι ειχα ακουσει.Δηλαδη το D600 ποσο κραταει;Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 δεν ξερω ποιο απο τα 2 να παρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Σε μένα δε σβηνει η οθόνη κατα τη διάρκεια της φόρτισης...γιατί; θελει ρυθμιση ο φωτισμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts