mona-liza Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 παιδια εγω δεν εχω καρτα καυσαεριων (εληξε περυσι)και κτεο(λογο υπερβολικου φορτου εργασιας δεν το εχω παει)! τι μου κανουν? :cry: Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά. Το Σ.Ε.Σ.Ο (Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών) κοινώς point system προβλέπεται από το αρ. 107 Κ.Ο.Κ (Ν 2696/1999). Στην αρχή μετά από μιά περίοδο απλώς εντυπωσιασμού δεν εφαρμόστηκε και ως εκ τούτου το Σ.Ε.Σ.Ο αναδιοργανώθηκε με την υπ'αριθμ.67754/8530 (ΦΕΚ Β΄ 1510/3-12-2002) Απόφαση που καθορίζει σχεδόν τα πάντα: από τους πόντους ποινής μέχρι και τη διαδικασία αφαίρεσης διπλώματος. Για να σου αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης πρέπει να έχεις συμπληρώσει 25 πόντους σε 4 χρόνια. Κάθε παράβαση παραγράφεται μετά από 4 χρόνια, δη, αν έφαγες 7 πόντους τον Ιανουάριο του 2002 τώρα τον Ιανουάριο του 2006 θα απαλλαγείς από αυτούς τους 7 πόντους. Επίσης προβλέπεται και διαδικασία ενστάσεων εντος 3 ημερών για τους πόντους. Μην μπερδεύετε την ποινική κύρωση (που προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ π.χ. τόσο λεφτά ή φυλάκιση) με τη διοικητική κύρωση που είναι το ΣΕΣΟ. Επίσης με την συμπλήρωση 15 πόντως σου έρχεται ραβασάκι προειδοποίησης. Η αλήθεια είναι οτι προσωπικά δεν είχα διαπιστώσει ποτέ να λειτουργεί το ΣΕΣΟ μιας και που η απαραίτητη προυπόθεση να λειτουργήσει (δηλ. να γράφει πάνω στην κλήση τους βαθμούς ποινής και να στο ανακοινώνει ο βεβαιών την παράβαση) δεν εφαρμοζόταν. ¨Ομως πλέον και οι αστυνομικοί γράφουν τους πόντους και τους ανακοινώνουν. Πάρα τάυτα σε πρόσφατο τηλ. που έκανα στην υπηρεσία μου είπαν οτι μέχρι και το 2002 είχαν καταγεγραμμένους πόντους. Τι να πώ κανονικά σύμφωνα με το Νόμο το ΣΕΣΟ λειτουργεί κανονικότατα. Ένα τηλ. στο Υπ. Μεταφορών πάντως για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τους πόντους επιβάλλεται. Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 se kamia periptwsi auto pou les alla oxi kai etsi se tetoio vathmo.. Σε περίπτωση ατυχήματος με εμπλοή προσώπου χωρίς δίπλωμα, υπαίτιος του ατυχήματος θεωρείται αυτός, είτε το προκάλεσε είτε όχι.Υποχρεούται σε καταβολή αποζημιώσεως στον άλλο οδηγό. Έλα, όμως που το όχημα όταν οδηγείται από μη κάτοχο διπλώματος είναι ανασφάλιστο. Άρα κάλυψη αστικής ευθύνης δεν υπάρχει. Και άντε να έχουν προκληθεί μόνο υλικιές ζημιές, αλλά αν έχει υπάρξει τραυματισμός ή χειρότερα θάνατος, ποιός από σας μπορεί να καλύξει 500.000 ευρώ που είναι το πόσο που επιδικάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν είχατε δίπλωμα θα το κάλυπτεται η ασφαλιστική? Σκεφτείτε λίγο πριν οδηγήσετε χωρίς δίπλωμα, οτι δεν θα θέλατε να περπατάτε να σας χτυπήσει κάποιος χωρίς δίπλωμα, να χρειάζεστε χρήματα γαι εγχείρηση, τα οποία φυσικά ο άλλος δεν τα διαθέτει για να σας τα δώσει σαν αποζημίωση, ε και μετά αν νομίζετε οτι θα είσασταν άνετοι, πιάστε το τιμόνι. "Sorry για το μεγάλο post" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Σε περίπτωση ατυχήματος με εμπλοή προσώπου χωρίς δίπλωμα, υπαίτιος του ατυχήματος θεωρείται αυτός, είτε το προκάλεσε είτε όχι.Υποχρεούται σε καταβολή αποζημιώσεως στον άλλο οδηγό. Έλα, όμως που το όχημα όταν οδηγείται από μη κάτοχο διπλώματος είναι ανασφάλιστο. Άρα κάλυψη αστικής ευθύνης δεν υπάρχει. Και άντε να έχουν προκληθεί μόνο υλικιές ζημιές, αλλά αν έχει υπάρξει τραυματισμός ή χειρότερα θάνατος, ποιός από σας μπορεί να καλύξει 500.000 ευρώ που είναι το πόσο που επιδικάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν είχατε δίπλωμα θα το κάλυπτεται η ασφαλιστική? Σκεφτείτε λίγο πριν οδηγήσετε χωρίς δίπλωμα, οτι δεν θα θέλατε να περπατάτε να σας χτυπήσει κάποιος χωρίς δίπλωμα, να χρειάζεστε χρήματα γαι εγχείρηση, τα οποία φυσικά ο άλλος δεν τα διαθέτει για να σας τα δώσει σαν αποζημίωση, ε και μετά αν νομίζετε οτι θα είσασταν άνετοι, πιάστε το τιμόνι. "Sorry για το μεγάλο post"σε αυτή τη περίπτωση (που είναι όντως η σημαντικότερη όταν οδηγείς ανασφάλιστος π.χ. χωρίς δίπλωμα, ή χωρίς ασφάλεια νέου οδηγού κτλ) θα σε κηνυγούν οι τύψεις και τα δικαστήρια μια ζωή... :( Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Σε περίπτωση ατυχήματος με εμπλοή προσώπου χωρίς δίπλωμα, υπαίτιος του ατυχήματος θεωρείται αυτός, είτε το προκάλεσε είτε όχι.Υποχρεούται σε καταβολή αποζημιώσεως στον άλλο οδηγό. Έλα, όμως που το όχημα όταν οδηγείται από μη κάτοχο διπλώματος είναι ανασφάλιστο. Άρα κάλυψη αστικής ευθύνης δεν υπάρχει. Και άντε να έχουν προκληθεί μόνο υλικιές ζημιές, αλλά αν έχει υπάρξει τραυματισμός ή χειρότερα θάνατος, ποιός από σας μπορεί να καλύξει 500.000 ευρώ που είναι το πόσο που επιδικάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν είχατε δίπλωμα θα το κάλυπτεται η ασφαλιστική? Σκεφτείτε λίγο πριν οδηγήσετε χωρίς δίπλωμα, οτι δεν θα θέλατε να περπατάτε να σας χτυπήσει κάποιος χωρίς δίπλωμα, να χρειάζεστε χρήματα γαι εγχείρηση, τα οποία φυσικά ο άλλος δεν τα διαθέτει για να σας τα δώσει σαν αποζημίωση, ε και μετά αν νομίζετε οτι θα είσασταν άνετοι, πιάστε το τιμόνι. "Sorry για το μεγάλο post" to mixanaki einai asfalismeno sto onoma tou patera mou omws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 to mixanaki einai asfalismeno sto onoma tou patera mou omws.. Δεν παιζει κανεναν ρολο. Σε οπιο ονομα και αν ειναι ασφαλισμενο σε οπια εταιρια και αν ειναι ευοσων αυτος που οδηγουσε δεν εχει διπλωμα η ασφαλιστικη την κανει γαργαρα, και χωρις να εχει και αδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 egw παλι ξερω οτι αν ειναι ασφαλισμενο στον πατερα σου π.χ. απλα αν γινει η στραβη κ δεν εχεις πληρωσει φορο νεου οδηγου..απλα θα πληρωσεις καποιο προστιμο στην ασφαλιστικη περιπου οσο ηταν κ του νεου οδηγου τα κομιστρα. @powerz...to κανονικο ειναι αυτα που λεει ο ντζ...ρωτα απο τηλ.ποσους ποντους εχουν περαστει και αν ειναι κατω 20 να πας να δηλωσεις χαμενο διπλωμα να βγαλεις αλλο κ αν σου ζητησουν το αλλο για 6μηνες να κυκλοφορεις με το αλλο,με οτι συνεπειες θα εχει αυτο σε καποια στραβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 egw παλι ξερω οτι αν ειναι ασφαλισμενο στον πατερα σου π.χ. απλα αν γινει η στραβη κ δεν εχεις πληρωσει φορο νεου οδηγου..απλα θα πληρωσεις καποιο προστιμο στην ασφαλιστικη περιπου οσο ηταν κ του νεου οδηγου τα κομιστρα. Εαν το όχημα είναι ασφαλισμένο σε κάποιο παλιό οδηγό, απλά η ασφάλεια πληρώνεται με το bonus malus αυτού. Αν, όμως, το οδηγήσει κάποιος κάτω των 24 για ατυχήμα που ενδεχομένως θα προκαλέσει, είναι ανασφάλιστο, το ίδιο και για κάποιον που δεν έχει δίπλωμα. Στην περίπτωση των κάτω των 24, η λύση είναι το επασφάλιστρο. Επίσης, αν το όχημα δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ μπορεί η ασφαλιστική να μην δεχθεί να καλύψει τις προκλειθέντες ζημιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 αν εχεις ενα διπλωμα που εχει φυγει η φωτογραφια και το δειχνεις ετσι μετραει η ειναι καλυτερα οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 αν εχεις ενα διπλωμα που εχει φυγει η φωτογραφια και το δειχνεις ετσι μετραει η ειναι καλυτερα οχι? Αμα θελεις να μπεις μεσα μαλλον ειναι καλη ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 egw παλι ξερω οτι αν ειναι ασφαλισμενο στον πατερα σου π.χ. απλα αν γινει η στραβη κ δεν εχεις πληρωσει φορο νεου οδηγου..απλα θα πληρωσεις καποιο προστιμο στην ασφαλιστικη περιπου οσο ηταν κ του νεου οδηγου τα κομιστρα. Ετσι ακριβως ειναι! Μαλιστα το προστιμο το πληρωνεις ΜΟΝΟ αν φταις εσυ. Εαν το όχημα είναι ασφαλισμένο σε κάποιο παλιό οδηγό, απλά η ασφάλεια πληρώνεται με το bonus malus αυτού. Αν, όμως, το οδηγήσει κάποιος κάτω των 24 για ατυχήμα που ενδεχομένως θα προκαλέσει, είναι ανασφάλιστο, το ίδιο και για κάποιον που δεν έχει δίπλωμα. Στην περίπτωση των κάτω των 24, η λύση είναι το επασφάλιστρο. Επίσης, αν το όχημα δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ μπορεί η ασφαλιστική να μην δεχθεί να καλύψει τις προκλειθέντες ζημιές. Καλο ειναι αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μη το λεμε ετσι στον αερα, ειδικα σε τοσο σοβαρα θεματα! Φυσικα και ειναι κανονικα ασφαλισμενο το αυτοκινητο αν δεν πληρωνεις επασφαλιστρο νεου οδηγου και γινει ατυχημα ενω το οδηγει νεος οδηγος :blink: :wacko: Εχω συμμετασχει :p σε ατυχημα οπου το αυτοκινητο ηταν στο ονομα της μητερας μου και του αδερφου μου, χωρις να πληρωνουμε επασφαλιστρο νεου οδηγου. Δεν εφταιγα και φυσικα δεν πληρωσα κανενα προστιμο! Αν ο αλλος αρνειται την ευθυνη, οταν αποδειχτει οτι δεν εφταιγες το παιρνεις πισω το προστιμο. Μη φανταστειτε οτι το προστιμο ειναι κανενα μεγαλο ποσο...θυμαμαι οτι αν δεν κανεις ατυχημα στα πρωτα 2 χρονια βγαινει το ιδιο με το να το πληρωνες, δηλαδη γυρω στα 150 Ευρω! Εμπειρικα αυτα, δεν θυμαμαι ακριβως ποσα χρηματα ειναι κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλο ειναι αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μη το λεμε ετσι στον αερα, ειδικα σε τοσο σοβαρα θεματα! Προφανώς και δεν έχω σκοπό να παραπληροφορήσω κανέναν. Αυτή είναι η απάντηση, που μου έδωσαν από την ασφαλιστική μου για το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς οτι γνωρίζω σχετικά με το θέμα, έχει προκύψει μετά από βαρύ τραυματισμό μέλους της οικογενείας μου σε τροχαίο, όντας ουσιαστικά μη άμεσα εμπλεκόμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 κανεις για το δικο μου θεμα? εχει φυγει η φωτογραφια απο το διπλωμα μου τι πρεπει να κανω? στον ελενχο το δειχνω η οχι? θα μου την πουνε που ειναι ετσι? βασικα δεν το χω δοκιμασει το χω μονιμα στο συρταρι με αποτελεσμα να περνω συνεχως 17αρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 κανεις για το δικο μου θεμα? εχει φυγει η φωτογραφια απο το διπλωμα μου τι πρεπει να κανω? στον ελενχο το δειχνω η οχι? θα μου την πουνε που ειναι ετσι? βασικα δεν το χω δοκιμασει το χω μονιμα στο συρταρι με αποτελεσμα να περνω συνεχως 17αρια.. Tha sth poune an den exei photo. Sterewse th proxeira me UHU as poume, kai an opws to parei na to dei, fygei h fwtografia, pestou thn kiolas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Προφανώς και δεν έχω σκοπό να παραπληροφορήσω κανέναν. Αυτή είναι η απάντηση, που μου έδωσαν από την ασφαλιστική μου για το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς οτι γνωρίζω σχετικά με το θέμα, έχει προκύψει μετά από βαρύ τραυματισμό μέλους της οικογενείας μου σε τροχαίο, όντας ουσιαστικά μη άμεσα εμπλεκόμενος. Θελω να πιστευω οτι δεν καταλαβες καλα. Γιατι αμα ειπαν τετοια @@ απο την ασφαλιστικη μαλλον πρεπει να αλλαξεις ασφαλιστικη :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Tha sth poune an den exei photo. Sterewse th proxeira me UHU as poume, kai an opws to parei na to dei, fygei h fwtografia, pestou thn kiolas. :p :lol: κανιβαλος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ektoras4 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 katarxas apokleietai na sou kanoun elegxi gia diplwma kai deyterwn an tous peis oti den to exeis mazi sou kai parousiasteis meta me to diplwma sou teleiwnei h istoria xwris kan na plhrwseis ta 15 evrw... Pote den 8a fantazomouna oti mporeis na gemiseis 6 selides gia ena tetoio 8ema... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παρελθόν θα αποτελεί από το Σεπτέμβριο η εξαίρεση των επαγγελματιών οδηγών από τη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους επαγγελματιών οδηγών, ο αναμορφωμένος κώδικας οδικής κυκλοφορίας θα προβλέπει την υποχρεωτική χρήση της ζώνη ασφαλείας από τους οδηγούς ταξί, λεωφορείων υπεραστικών και αστικών καθώς και φορτηγών αυτοκίνητων. Επίσης, υποχρεωτική θα είναι η χρήση της ζώνης και για τους επιβάτες των υπεραστικών λεωφορείων καθώς και για τον επιβάτη του ταξί που θα κάθεται στη μπροστινή θέση. Διπλάσια τα πρόστιμα για μη χρήση ζώνης και κράνους. Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης θα αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης όποιου σταθμεύσει παρανόμως σε θέση που προορίζεται για όχημα συμπολίτη μας με ειδικές ανάγκες. Επίσης τουλάχιστον διπλασιάζεται το πρόστιμο για κυκλοφορία στις λεωφορειωλωρίδες και από 83 ευρώ αυξάνεται κατ' ελάχιστον σε 166. http://news.ert.gr/5/229488.asp Καιρος ηταν γιατι εχω βαρεθει να βλεπω εγκεφαλικα αναπηρους να παρκαρουν σε θεσεις ΑΜΕΑ στα διαφορα εμπορικα κεντρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καιρος ηταν γιατι εχω βαρεθει να βλεπω εγκεφαλικα αναπηρους να παρκαρουν σε θεσεις ΑΜΕΑ στα διαφορα εμπορικα κεντρα. Είναι επειδή υποσυνείδητα αναγνωρίζουν ότι οι θέσεις προορίζονται για τους ίδιους:lol: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Το πιο γελοίο είναι που βγήκε ταξιτζής στο δελτίο ειδήσεων καναλιού και είπε το ανακδιήγητο: «που να φοράω ζώνη τόσες ώρες δουλειάς», λες και η ζώνη τον σφίγγει ή τον καθηλώνει και δεν μπορεί να κουνηθεί... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Το πιο γελοίο είναι που βγήκε ταξιτζής στο δελτίο ειδήσεων καναλιού και είπε το ανακδιήγητο: «που να φοράω ζώνη τόσες ώρες δουλειάς», λες και η ζώνη τον σφίγγει ή τον καθηλώνει και δεν μπορεί να κουνηθεί... Έτσι ακριβώς. Αυτοί που είναι μόνιμα στο τιμόνι και λόγω πιθανοτήτων είχαν έναν λόγο παραπάνω να φορούν την ζώνη δεν την φορούσαν ποτέ. Μήπως γινόμαστε ευρωπαίοι σιγά-σιγά;:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Δεν ξερω για τις αλλες χωρες αλλα στην Αγγλια οι ταξιτζιδες δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι δεμενοι με ζωνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Αλήθεια, με ποια λογική δεν υπάρχουν ζώνες στα υπεραστικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης θα αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης όποιου σταθμεύσει παρανόμως σε θέση που προορίζεται για όχημα συμπολίτη μας με ειδικές ανάγκες. Καιρος ηταν γιατι εχω βαρεθει να βλεπω εγκεφαλικα αναπηρους να παρκαρουν σε θεσεις ΑΜΕΑ στα διαφορα εμπορικα κεντρα. Γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα εφαρμοστεί; (εκτός άντε από τις πρώτες 1-2 βδομάδες ως συνήθως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Αλήθεια, με ποια λογική δεν υπάρχουν ζώνες στα υπεραστικά; Αν εννοεις τα ΚΤΕΛ υπαρχουν ζωνες :worry: Γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα εφαρμοστεί; (εκτός άντε από τις πρώτες 1-2 βδομάδες ως συνήθως) Εστω απο 2-3 ζωα με δυο ποδια να παρουν το διπλωμα γι'αυτο το λογο πολυ θα το χαρω! Βεβαια κατι πρεπει να γινει και για τις "ραμπες" που υπαρχουν στα πεζοδρομια που ειναι μονιμως κατειλλημενες απο τα οχηματα αυτων των διποδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts