papathvas Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Amelidis που να δεις εμένα που με σταμάτησε αστυνομικός για έλεγχο και μου είπε να σβήσω τα μικρά φώτα (ήταν ημέρα) επειδή απαγορεύεται στην Ελλάδα, άσχετα με το το ορίζει η ΕΕ. :blink: πλάκα κάνεις!!!:!: εγώ οδηγάω συνέχεια με αναμμένα τα μεσαία φώτα και πολλές φορές τα ξεχνάω και μέσα στην πόλη... δεν θα υπογράψω αν με σταματήσουν για κάτι τέτοιο και ας πάω δικαστικώς:mad: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ευρώπη με τα φώτα αλλά εδώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα έχεις ανοιχτά μέρα!!!Ο μόνος λόγος να τα έχεις ανοιχτά είναι αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος όπως να βιάζεσαι και να σου παραχωρούν προτεραιότητα!Ή για να κάνεις σήμα σε κάποιον για συγκεκριμένο λόγο! Καλά ρε παιδιά.....τι τα θέλετε τα φώτα την μέρα;;;;;Άλλο πάλι τούτο!Τον τελευταίο καιρό πολύ μόδα έχει γίνει αυτό!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλο κανουν τα αναμενα φωτα, κακο οχι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Φίλε μου, θα διαφωνήσω. Τα υψηλά πρόστιμα δεν πρόκειται να μας κάνουν λιγότερο επιθετικούς οδηγούς. Ούτε να σεβόμαστε περισσότερο τον κόσμο γύρω μας. Οκ.Τι πρόκειται λοιπόν να σε κάνει να σέβεσαι τους γύρω σου και τον εαυτό σου πάνω απ' όλα;Τα μαθήματα που έκανες όταν έδινες εξετάσεις δεν το κατάφεραν,το δίπλωμα που πήρες ούτε,η οδηγική παιδεία που έχεις αποκτήσει τόσα χρόνια ούτε και αυτή.Αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο επειδή είχες το θάρρος να πεις για ζώνες και κράνη και για το πόσο για αυτά είναι λογικό να δέχεσαι κλήση..Είναι δυστυχώς ορισμένες περιπτώσεις οδηγών που χρειάζονται αυτά τα αυστηρά μέτρα για να "στρώσουν".Γιατί θέλω να πιστεύω ότι αν φας μια κλήση για το κράνος σου τότε θα αρχίσεις να το φοράς,έτσι δεν είναι; Για το καλό σου είναι φίλε μου,για την ζωή σου,δεν είναι τόσο τραγικό πια να βάλουμε μια ριμαδοζώνη ή ένα κράνος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 NRG: Εγώ επιμένω πάντως......σε τι πράγμα κάνουν καλό ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΤΑΛΑ Ο ΗΛΙΟΣ;;;;;Τι το διαφορετικό έχουν;Να βλέπεις καλύτερα;Αφού δεν έχει καμιά διαφορά!!!!!Τι και καλά να σε βλέπουν καλύτερα;;;;Εγώ πάντως ξέρω ότι είναι μόνο για περιπτώσεις ανάγκης ώστε να σε βλέπει ο αλλός και να σου δίνει έξτρα σημασία! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 σε διάφορες μελέτες που έχουν γίνει στην Βόρεια Ευρώπη και κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες έχει αποδειχτεί ότι η πιθανότητα να μην σε δει ο προπορευόμενος ή ο αντιθετα κινούμενος οδηγός μειώθηκε μέχρι και κατά 80%:!: οι μελέτες αφορούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και αυτοκινητόδρομους. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 σε διάφορες μελέτες που έχουν γίνει στην Βόρεια Ευρώπη και κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες έχει αποδειχτεί ότι η πιθανότητα να μην σε δει ο προπορευόμενος ή ο αντιθετα κινούμενος οδηγός μειώθηκε μέχρι και κατά 80%:!: οι μελέτες αφορούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και αυτοκινητόδρομους. Eκεί, όμως, έχουν όλο το χρόνο συννεφιά και ομίχλη!:D Anyway, αυτοί με ανοιχτά φώτα δεν ενοχλούν και κανέναν. Η μεγάλη σκάλα είναι το πρόβλημα και αυτοί με τα SUVs. Συνήθως με ενοχλούν τα X5 και τα Cayenne. Μπορεί κάποιος να τους διώξει από τους δρόμους;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Οκ.Τι πρόκειται λοιπόν να σε κάνει να σέβεσαι τους γύρω σου και τον εαυτό σου πάνω απ' όλα;Τα μαθήματα που έκανες όταν έδινες εξετάσεις δεν το κατάφεραν,το δίπλωμα που πήρες ούτε,η οδηγική παιδεία που έχεις αποκτήσει τόσα χρόνια ούτε και αυτή.Αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο επειδή είχες το θάρρος να πεις για ζώνες και κράνη και για το πόσο για αυτά είναι λογικό να δέχεσαι κλήση..Είναι δυστυχώς ορισμένες περιπτώσεις οδηγών που χρειάζονται αυτά τα αυστηρά μέτρα για να "στρώσουν".Γιατί θέλω να πιστεύω ότι αν φας μια κλήση για το κράνος σου τότε θα αρχίσεις να το φοράς,έτσι δεν είναι; Για το καλό σου είναι φίλε μου,για την ζωή σου,δεν είναι τόσο τραγικό πια να βάλουμε μια ριμαδοζώνη ή ένα κράνος.. Φίλε Βασίλη, απλά δεν δέχομαι από την πλευρά του κράτους, αυτό που χαρακτήρισα ως πατερναλισμό. Είναι δικό μου δικαίωμα, αν θέλω να με προστατεύσω ή όχι. Ναι, να "κυνηγηθούν" αυτοί που εμποδίζουν ΑΜΕΑ ή θέτουν σε κίνδυνο, τρίτους. Αλλά τι θα κάνω με το δικό μου "κεφάλι" είναι μόνο δικό μου δικαίωμα. Η οδική μου συμπεριφορά (όσον αφορά την επικινδυνότητά της προς εμένα, όχι προς τους τρίτους), άλλαξε άρδην από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου. Θέλω να είμαι καλά και αρτιμελης, πάνω από όλα, για αυτή. Αλλά αν έχεις ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας, Ιούλιο μήνα, για την υπογραφή ενός συμβολαίου, και επιλέγεις να πας με το σκούτερ αντί για το αυτοκίνητο για να γλιτώσεις τον εαυτό σου και την πόλη από πρόσθετη ταλαιπωρία, είναι μαρτύριο να φοράς κράνος. Και να εμφανίζεσαι σαν μια (κακή) μίξη μεταξύ Ψαλλιδοχέρη και Hellraiser στο ραντεβού. Ο σεβασμός προς τους γύρω δεν μαθαίνεται από τις σχολές οδηγών. Υπάρχει γενικό έλλειμα ευγένειας και σεβασμού σε αυτή τη χώρα. Από την ουρά στην τράπεζα, μέχρι το δρόμο. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 απλά δεν δέχομαι από την πλευρά του κράτους, αυτό που χαρακτήρισα ως πατερναλισμό. Είναι δικό μου δικαίωμα, αν θέλω να με προστατεύσω ή όχι. Ναι, να "κυνηγηθούν" αυτοί που εμποδίζουν ΑΜΕΑ ή θέτουν σε κίνδυνο, τρίτους. Αλλά τι θα κάνω με το δικό μου "κεφάλι" είναι μόνο δικό μου δικαίωμα. Ακομα και σ'αυτο υπαρχει αντιλογος. Αν σπασεις το κεφαλι σου, κοστιζεις πολλα για περιθαλψη, επιβαρυνεις νοσοκομεια και ασφαλιστικα ταμεια, παιρνεις τη θεση στην εντατικη απο καποιον που εχει σοβαρο προβλημα υγειας, οι εργατοωρες σου χανονται, κλπ, κλπ. Ασε που οι περισσοτεροι που χανονται σε αυτοκινητιστικα ειναι νεοι και αυτο εχει αντικτυπο στην οικονομια, τη δημογραφικη συνθεση, κλπ. Συνθετο προβλημα, δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται. Δεν ειμαι βεβαια τοσο αφελης για να πιστευω οτι αυτοι που καθορισαν τα προστιμα τα σκεφτηκαν ολα αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ακομα και σ'αυτο υπαρχει αντιλογος. Αν σπασεις το κεφαλι σου, κοστιζεις πολλα για περιθαλψη, επιβαρυνεις νοσοκομεια και ασφαλιστικα ταμεια, παιρνεις τη θεση στην εντατικη απο καποιον που εχει σοβαρο προβλημα υγειας, οι εργατοωρες σου χανονται, κλπ, κλπ. Ασε που οι περισσοτεροι που χανονται σε αυτοκινητιστικα ειναι νεοι και αυτο εχει αντικτυπο στην οικονομια, τη δημογραφικη συνθεση, κλπ. Συνθετο προβλημα, δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται. Δεν ειμαι βεβαια τοσο αφελης για να πιστευω οτι αυτοι που καθορισαν τα προστιμα τα σκεφτηκαν ολα αυτα... Φίλε pro, είμαι οικονομολόγος. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν το αναφέρω για να το παίξω ξύπνιος/διαβασμένος. Το αναφέρω, για να σου δείξω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και τα καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά όλα αυτά που λες. Ναι, κάπου στο βάθος, αυτά που αναφέρεις είναι και μία εκ των κρατικών προφάσεων. Που μηνιαια βέβαια δεν ξεχνάει να μου παίρνει 700 ευρώ για ασφάλιση. Και δεν έχει ξοδέψει δεκάρα τσακιστή για μένα. Αλλά δεν με νοιάζει, αν αυτά τα λεφτά στηρίζουν άτυχους συνανθρώπους μου ή οικονομικά σε δυσμενέστερη θέση. Μα, για μένα δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Είναι πρωτίστως θέμα ελευθερίας του ατόμου. Αλοίμονο αν κυριαρχούσαν τέτοιες σκέψεις. Δηλαδή επειδή τα ταμεία δεν αντέχουν, τι θα έπρεπε να κάνουμε in extremis? Να πυροβολούμε τους συνταξιούχους που περνάνε τα 75? Ή σκέψου να πέρναγες ανθρώπινο ΚΤΕΟ εσύ ο ίδιος μια φορα το χρόνο, για να σε ζυγίζουν. Γιατί ως γνωστόν η παχυσαρκία είναι προάγγελος ασθενειών, καρδιοπαθειών κλπ. Και να έτρωγες πρόστιμο γιατί δεν προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου, ώστε να μείνεις πλήρως παραγωγικός. Κι αν τα δύο τελευταία σου ακούγονται far fetched και παράλογα, έτσι μου ακούγεται κι εμένα όλο αυτό το "ενδιαφέρον" για τη ζωή μου, από το κράτος. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Όπως είπε και ο Johner.....άλλο Σκανδιναβικές χώρες και άλλο εμείς εδώ!Συγγνώμη κιόλας(δεν αναφέρομαι σε σένα βέβαια)........αν ο άλλος μέρα μεσημέρι δεν σε βλέπει πρέπει να είναι πολύ ζώον και φυσικά χρειάζεται τα φώτα που επιμένω.....δεν υπάρχει διαφορά!Μόνο για να "λες" στον άλλον ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να σου παραχωρήσει προτεραιότητα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Σόρρυ που θα σας χαλάσω λίγο αλλά βγήκε οδηγία απο την ΕΕ που ούτε λίγο ούτε πολύ καθιερώνει την χρήση των φώτων για όλη την διάρκεια της ημέρας με σκοπό την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.Ψάχνω να το βρω το νέο σε link για να το παραθέσω εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Όπως είπε και ο Johner.....άλλο Σκανδιναβικές χώρες και άλλο εμείς εδώ!Συγγνώμη κιόλας(δεν αναφέρομαι σε σένα βέβαια)........αν ο άλλος μέρα μεσημέρι δεν σε βλέπει πρέπει να είναι πολύ ζώον και φυσικά χρειάζεται τα φώτα που επιμένω.....δεν υπάρχει διαφορά!Μόνο για να "λες" στον άλλον ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να σου παραχωρήσει προτεραιότητα! Opws eipe o filos parapanw ontws ta fwta boh8ane se arketes periptwseis. Dn einai tyxaio oti sthn EE ta anaboun! Ama htan etsi gt na anaboume ta fwta th nuxta se fwtismenous dromou; afou ton blepeis ton allo,h eisai zwon? no offence etc? A kai epeishs +fwnw me ton punky kai pisteuw oti h asfaleia einai proswpikh upo8esh tou ka8enos.Ama egw goustarw na keinoumai xwris kranos h na mh foraw zwnh einai dikia mou epilogh kai 3erw ta epakolou8a.Alla otan prokeitai gia thn asfaleia twn sumpolitwn mou dld megalh taxythta h odhghsh upo thn epeiria me8us klp ontws 8a prepei na upostoume tis kurrwseis pou sto katw katw 8a swsoun ektos apo ton eauto mas kapoion pou dn ftaiei. Auta Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Σόρρυ που θα σας χαλάσω λίγο αλλά βγήκε οδηγία απο την ΕΕ που ούτε λίγο ούτε πολύ καθιερώνει την χρήση των φώτων για όλη την διάρκεια της ημέρας με σκοπό την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.Ψάχνω να το βρω το νέο σε link για να το παραθέσω εδώ.. ακριβώς. Φυσικά και στο δικαστήριο θα κερδίσεις τη δίκη, αλλά το θέμα είναι να μη τρέχεις. Όπως είπε και ο Johner.....άλλο Σκανδιναβικές χώρες και άλλο εμείς εδώ!Συγγνώμη κιόλας(δεν αναφέρομαι σε σένα βέβαια)........αν ο άλλος μέρα μεσημέρι δεν σε βλέπει πρέπει να είναι πολύ ζώον και φυσικά χρειάζεται τα φώτα που επιμένω.....δεν υπάρχει διαφορά!Μόνο για να "λες" στον άλλον ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να σου παραχωρήσει προτεραιότητα! Για την προτεραιότητα θα έλεγα ότι παίζεις με τα μεγάλα φώτα, όχι τα μικρά και τα μεσαία. Ακόμα και μέρα μεσημέρι Αυγούστου, έχω παρατηρήσει ότι στον καθρέφτη αντιλαμβάνεσαι πιο γρήγορα ένα αυτοκίνητο με αναμένα φώτα. Σημείωση 1. Κάποιος μου είπε ότι η νέα bmw 3 coupe ανάβει τα μιρκά φώτα με το που ανάβεις τη μηχανή ;) Σημείωση 2. Σε περίπτωση που γίνει υποχρεωτικό και εδώ αυτό με τα φώτα, αλλά και για κάθε χώρα που θέλει να σεβαστεί την οδηγία της Ε.Ε. στην bmw (απλό παράδειγμα, είμαι σίγουρος ότι γίνεται και σε άλλα αυτοκίνητα), μπορείς να προγραμματίσεις τον εγκέφαλο να ανάβει τα μεσαία φώτα όταν βάζεις μπροστά. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ισχυει αυτο για την coupe 3αρα! Τα angel eyes αναβουν συνεχεια οταν ειναι αναμμενη η μηχανη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Πρώτ'απ'όλα είπες rch ένα τελείως άστοχο παράδειγμα για να το δικαιολογήσεις....για τους φωτισμένους δρόμους το βράδυ.Όσο φωτισμένος και αν είναι ο δρόμος πολύ μακριά ορατότητα δεν έχεις ενώ την μέρα μπορείς να βλέπεις ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!Άρα καταλαβαίνεις γιατί εννοώ τελείως άστοχο! Δεύτερον....άλλο παιδιά τα μικρά φώτα και άλλο τα μεσαία και τα μεγάλα!Υπάρχει διαφορά έτσι; Η Ε.Ε. μπορεί να δώσει τέτοια οδηγία (δεν ξέρω για αυτό δεν επιμένω) αλλά πρέπει να αναλογιστούμε και τον λόγο που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση και πόσο λογική είναι!Στις μεσογειακές χώρες για παράδειγμα με το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου με ήλιο και καθαρό ουρανό δεν νομίζω να υπάρχουν προβλήματα ορατότητας σε αντίθεση με χώρες όπως Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναβικές χώρες κ.α.!Άρα μήπως για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε και απλώς επειδή κι εμείς είμαστε στην Ε.Ε. πρέπει αν εναρμονιστούμε με αυτό;Γιατί αν το δεις λογικά......τα φώτα δεν χρειάζονται την μέρα ΣΕ ΕΜΑΣ!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Πρώτ'απ'όλα είπες rch ένα τελείως άστοχο παράδειγμα για να το δικαιολογήσεις....για τους φωτισμένους δρόμους το βράδυ.Όσο φωτισμένος και αν είναι ο δρόμος πολύ μακριά ορατότητα δεν έχεις ενώ την μέρα μπορείς να βλέπεις ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!Άρα καταλαβαίνεις γιατί εννοώ τελείως άστοχο! Δεύτερον....άλλο παιδιά τα μικρά φώτα και άλλο τα μεσαία και τα μεγάλα!Υπάρχει διαφορά έτσι; Η Ε.Ε. μπορεί να δώσει τέτοια οδηγία (δεν ξέρω για αυτό δεν επιμένω) αλλά πρέπει να αναλογιστούμε και τον λόγο που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση και πόσο λογική είναι!Στις μεσογειακές χώρες για παράδειγμα με το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου με ήλιο και καθαρό ουρανό δεν νομίζω να υπάρχουν προβλήματα ορατότητας σε αντίθεση με χώρες όπως Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναβικές χώρες κ.α.!Άρα μήπως για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε και απλώς επειδή κι εμείς είμαστε στην Ε.Ε. πρέπει αν εναρμονιστούμε με αυτό;Γιατί αν το δεις λογικά......τα φώτα δεν χρειάζονται την μέρα ΣΕ ΕΜΑΣ!!! οι μελέτες που έχουν γίνει φυσικά και ΔΕΝ αναφέρονται σε περιπτώσεις με μειωμένη ορατότητα!!!! απορώ γιατί σαν ενοχλούν τόσο...:confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δεν με ενοχλούν απλώς κοίτα το από την δική τους οπτική γωνία και ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!Όπως και να έχει δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ίδια ορατότητα σε μια συννεφιασμένη βροχερή μέρα,με ομίχλη πολύ συχνά κ.α. και σε περιοχές που έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια νύχτας σε σχέση με χώρες με μικρότερη διάρκεια νύχτας και πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια κ.α.).Η συγκεκριμένη έρευνα που παρουσίασες είναι απο Σκανδιναβικές Χώρες.Έτσι δεν μας είπες;Για να γίνει σωστά μία έρευνα πρέπει να είναι πιο σφαιρική!Αν πας να ρωτήσεις ερευνητές για τους τρόπους και τα αποτελέσματα ερευνών θα σου πουν ότι το 80% που βρήκαν δεν αντιπροσωπεύει την ΓΕΝΙΚΗ πραγματικότητα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Dld ec dn antilambanesai kalutera ta ama3ia apo makrua otan exoun fwta?? kai auto dn exei sxesh me to an eisai sthn ellada h sthn ollandia klp.Aplo .Gi auto kai dn einai tuxaio oti sthn bmw 3 ta anabei me to pou guriseis to kleidi. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 runner στα μηχανάκια γιατί είναι υποχρωτικό να ανάβουν το φως;Δεν τα βλέπεις καλύτερα όταν έχουν τα φώτα ανοιχτά; ;) Ασχέτως καιρικών φαινομένων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Δεν με ενοχλούν απλώς κοίτα το από την δική τους οπτική γωνία και ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!Όπως και να έχει δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ίδια ορατότητα σε μια συννεφιασμένη βροχερή μέρα,με ομίχλη πολύ συχνά κ.α. και σε περιοχές που έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια νύχτας σε σχέση με χώρες με μικρότερη διάρκεια νύχτας και πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια κ.α.).Η συγκεκριμένη έρευνα που παρουσίασες είναι απο Σκανδιναβικές Χώρες.Έτσι δεν μας είπες;Για να γίνει σωστά μία έρευνα πρέπει να είναι πιο σφαιρική!Αν πας να ρωτήσεις ερευνητές για τους τρόπους και τα αποτελέσματα ερευνών θα σου πουν ότι το 80% που βρήκαν δεν αντιπροσωπεύει την ΓΕΝΙΚΗ πραγματικότητα! το ότι έγιναν οι μελέτες σε αυτές τις χώρες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι χώρες αυτές έχουν συνέχεια δυσμενείς ή περιορισμένες συνθηκες ορατότητας κ φωτισμού Δυστυχώς δεν θυμάμαι που είχα διαβάσει το άρθρο για να το παραθέσω αυτό που θέλω να πω είναι ότι κ ακόμα και με 100% ηλιοφάνεια όπως πολύ συχνά στην χώρα μας, το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα ένα αμάξι με αναμμένα φώτα παρά ένα χωρίς;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdim Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Συμφωνώ απο την 5η μου εμπειρία στο τιμόνι, οτι τα φώτα βοηθάνε ακόμα και την μέρα... Αλλά μιας και πιάσατε Σκανδιναβικές χώρες... και μιας και έζησα πρόσφατα 4 μήνες Φινλανδία... μην συγκρίνετε τίποτα που να έχει σχέση με την οδήγηση με Ελλάδα. Απλά μέρα με νύχτα. Πρώτα απο όλα... εκεί έχουν ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Και το εννοώ. Όλοι μα όλοι π.χ. σταματάνε σε διαβάσεις. Καγκουριές δεν υπάρχουν στους δρόμους. 1 φορά ρε παιδιά δεν άκουσα κόρνα σε 4 μήνες!!! Άναβε πράσινο.. και αν ήθελες καθόσουν σταματημένος... κανένας δεν σου λέει τίποτα... ούτε μπιπ, ούτε σινιάλα, ούτε βρισιές! Ακόμη έτυχα να είμαι σε λεοφωρείο και να έχουμε ενα μικρό τρακάρισμα με ένα εκχιονιστικό. Ε ρε παιδιά, κατέβηκαν κύριοι, πήραν ένα τηλέφωνο.. και έφυγαν... Απο δρόμους?? Τα σχόλια περιττά... Και φανταστείτε οτι αρκετούς μήνες είναι παγωμένοι εντελώς... Όσο δε για το αν "το έχουν"??? Δεν φαντάζεστε πως οδηγάνε πάνω σε ΠΑΓΟΥΣ... πόσο άνετα κυκλοφορούν... ακόμα και θεία 50αρα να μιλάει στο κινητό και με το ένα χέρι να κάνει ανάποδα για να μαζέψει το volvo της... και να φεύγει "κυρία".... Γιαυτό κάποιοι αν έχετε άγνοια για το πως οδηγάνε/την νοοτροπία/δρόμους κτλ.. καλύτερα να αναθεωρήσετε ;) γιατί ΕΚΕΙ είναι ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ χρόνια μπροστά σε σχέση με εμάς σε αυτόν τον τομέα γενικότερα, σε σχέση με εμάς τους "ξερόλες" Έλληνες. Ακόμα και στα ποδήλατα κράνος φοράνε εκεί... είναι νόμος, αλλά τον εφαρμόζουν.... τι να λέμε... αλλά εκεί έχουν κράτος.. όχι μπου...λο Παράθεση Για οτιδήποτε σχετικό με την φωτογραφία κάντε "κλίκ" στο www.dpgr.gr Και αν έχεις seicento ή ciquecento.. www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Συμφωνώ απο την 5η μου εμπειρία στο τιμόνι, οτι τα φώτα βοηθάνε ακόμα και την μέρα... Αλλά μιας και πιάσατε Σκανδιναβικές χώρες... και μιας και έζησα πρόσφατα 4 μήνες Φινλανδία... μην συγκρίνετε τίποτα που να έχει σχέση με την οδήγηση με Ελλάδα. Απλά μέρα με νύχτα. Πρώτα απο όλα... εκεί έχουν ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Και το εννοώ. Όλοι μα όλοι π.χ. σταματάνε σε διαβάσεις. Καγκουριές δεν υπάρχουν στους δρόμους. 1 φορά ρε παιδιά δεν άκουσα κόρνα σε 4 μήνες!!! Άναβε πράσινο.. και αν ήθελες καθόσουν σταματημένος... κανένας δεν σου λέει τίποτα... ούτε μπιπ, ούτε σινιάλα, ούτε βρισιές! Ακόμη έτυχα να είμαι σε λεοφωρείο και να έχουμε ενα μικρό τρακάρισμα με ένα εκχιονιστικό. Ε ρε παιδιά, κατέβηκαν κύριοι, πήραν ένα τηλέφωνο.. και έφυγαν... Απο δρόμους?? Τα σχόλια περιττά... Και φανταστείτε οτι αρκετούς μήνες είναι παγωμένοι εντελώς... Όσο δε για το αν "το έχουν"??? Δεν φαντάζεστε πως οδηγάνε πάνω σε ΠΑΓΟΥΣ... πόσο άνετα κυκλοφορούν... ακόμα και θεία 50αρα να μιλάει στο κινητό και με το ένα χέρι να κάνει ανάποδα για να μαζέψει το volvo της... και να φεύγει "κυρία".... Γιαυτό κάποιοι αν έχετε άγνοια για το πως οδηγάνε/την νοοτροπία/δρόμους κτλ.. καλύτερα να αναθεωρήσετε ;) γιατί ΕΚΕΙ είναι ΠΟΛΛΑ μα ΠΟΛΛΑ χρόνια μπροστά σε σχέση με εμάς σε αυτόν τον τομέα γενικότερα, σε σχέση με εμάς τους "ξερόλες" Έλληνες. Ακόμα και στα ποδήλατα κράνος φοράνε εκεί... είναι νόμος, αλλά τον εφαρμόζουν.... τι να λέμε... αλλά εκεί έχουν κράτος.. όχι μπου...λο Οδηγική Παιδεία πάνω απ' όλα !!! Κόψτε τις συγκρίσεις με βόρειους λαούς, οι ποιο πολλοί θα ήθελαν να μένουν Ελλάδα, με κορναρίσματα με εφορίες ΙΚΑ διαδηλώσεις κλπ κλπ!!! Όσο για το θέμα φώτα, η εμπειρία μου σαν οδηγός και αυτοκινήτου και μηχανής μου λέει ότι τα φώτα βοηθάνε πάντα, ειδικά δε στην εθνική όταν πάω γρήγορα τα έχω πάντα αναμμένα, μία ανάκλαση στον καθρέπτη του άλλου μπορεί να του τραβήξη την προσοχή και να σε προσέξει, αυτά. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Οδηγική Παιδεία πάνω απ'όλα!!! ΄Κόψτε τις συγκρίσης με βόρειους λαούς, οι ποιό πολλύ θα ήθελαν να μένουν Ελλάδα, με κορναρίσματα με εφορίες ΙΚΑ διαδηλώσεις κλπ κλπ!!! Ωσό για το θέμα φώτα, η εμπειρία μου σαν οδηγός και αυτοκινήτου και μχανής μου λέει ότι τα φώτα βοηθάνε πάντα, ειδικά δε στην εθνική όταν πάω γρήγορα τα έχω πάντα αναμένα, μία ανάκλαση στον καθρέπτη του άλλου μπορεί να του τραβήξη την προσοχή και να σε προσέξη, αυτά. Xωρίς διάθεση παρεξήγησης, δεν περνάς από έναν ορθογραφικό έλεγχο τα posts σου; Είναι πολύ κουραστικά στην ανάγνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Xωρίς διάθεση παρεξήγησης, δεν περνάς από έναν ορθογραφικό έλεγχο τα posts σου; Είναι πολύ κουραστικά στην ανάγνωση. :knife: :rocket: :shoot: :whip: Οκ :p Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts