madhack Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Παιδιά ένα update από το 2003..:p Ξέρει κανείς τι γίνετε πλέον αν σε πιάσουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα, αυτοκίνητο? Θα βγάλω σύντομα, αλλά δεν πρόλαβα ρε γμτ τα υπουργεία τώρα μέχρι να κλείσουν..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδιά, έτρεξα λίγο χτες μέχρι τα 170χλμ./ώρα...να πάω "πιο" γρήγορα στο σπίτι μου που είναι κοντά στις φωτιές... Και να σου από πισω το αστυνομικό και με σταματάει στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και μου ζητάει τα κλασσικά... Μου λένε τα παιδιά πως έτρεχες έτσι κτλ. κτλ. τους λέω πρέπει να πάω γρήγορα σπίτι μου, μου λένε άστα αυτά και να τα πεις στον δικαστή... αλλά μόλις βλέπει την διεύθυνση σπιτιού ο ένας χαλαρώνει και λέει στον άλλον άστον αλλά ο άλλος συνεχίζει και λέει δώσε έμενα τα χαρτια να τα γράψω και πάει στο πίσω κάθισμα και τα "γράφει"... ΔΕΝ μου έδωσαν κλήση. Ξέρουμε τί μπορεί να γίνει ?!?! Ευχαριστώ! Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Την γλιτωσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στάνταρ ?!?! Από την στιγμή που δεν μου έδωσαν κάτι...σημαίνει ότι την γλίτωσα?! Ευχαριστώ! Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Παιδιά ένα update από το 2003..:p Ξέρει κανείς τι γίνετε πλέον αν σε πιάσουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα, αυτοκίνητο? Θα βγάλω σύντομα, αλλά δεν πρόλαβα ρε γμτ τα υπουργεία τώρα μέχρι να κλείσουν..:( σε γραφουν και σε 12-14 μηνες ερχεται χαρτι στο σπιτι πας δικαστηριο τους το δειχνεις αθωώνεσε και φεύγεις!!!;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Η στην χειροτερη των περιπτωσεων τρως προστιμο στο δικαστηριο κανεις εφεση και την γλυτωνεις.Αναλογως τα κεφια του δικαστη δηλαδη. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Με σταματησε πριν λιγο η τροχαια...οντως πιο πολυ η αδεια τους νοιαζει.διπλωμα δεν μου ζητησαν καν(εχω για 50αρι και ειναι 100αρι).τους ειπα οτι ειναι 100αρι και οτι εχω για 50αρι αλλα ειπα οτι θα βγαλω μολις κλεισω τα 20 για ανευ κατευθειαν.ε με αφησαν και απλα μου πε για να ψαρωσω οτι αφου θα βγαλεις οταν κλεισεις τα 20 αν σε ενα χρονο σου ρθει δικαστηριο θα σαι οκ,και του πα ναι.δεν μου κοψε κληση και τιποτα...και απο πισω ηταν ο κολλητος μου χωρις κρανος και δεν του παν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Koιτα στο μηχανακι αν δεν εχεις διπλωμα πολλες φορες δεν σε γραφουν και το πολυ να σου κανει δικαστιριο. Βγαζεις το διπλωμα και σε αθωωνουν. Αλλα στο αυτοκινητο συνηθως δεν σε συγχωρουν τοσο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 αν πέσεις σε στραβόξυλο,παίζει να σε τραβήξει μέχρι κ αυτόφορο... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 αν πέσεις σε στραβόξυλο,παίζει να σε τραβήξει μέχρι κ αυτόφορο... Kαι σενα και τον ιδιοκτητη του οχηματος. Συνηθως ο πατερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 δεν ειναι απόλυτο,μπορεί να εισαιο ίδιος ιδιοκτήτης ασχέτος ηλικίας...με την ασφάλεια θα εχεις θεμα..θα πρεπει να την κανει καποιος με δίπλωμα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Kαλα ναι το ξερω αυτο αλλα συνηθως αυτοι που δεν εχουν διπλωμα ειναι οι πιτσιρικαδες που παιρνουν του μπαμπα το αμαξι. Ναι η ασφαλεια ειναι το θεμα. Εγω την μερα που πηρα το διπλωμα το πρωτο που εκανα ηταν να κανω την ασφαλεια και στο δικο μου ονομα σε οποιο αμαξι χρησιμοποιω ασχετα αν ειναι πχ και στων γονιων μου. Το χειροτερο ειναι να εμπλακεις σε ατυχημα χωρις διπλωμα. Εκει φταις δεν φταις την πληρωνεις ακριβα.:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodlp Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 περιέχει όμως και τις τιμές και αν ναι σε πια σελίδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλησπέρα και από εμενα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,με γράψανε για κόκκινο που δεν πέρασα και ήταν πράσινο,έγινε πορτοκαλι και ήμουν με 40km και πέρασα,μετά από 2 λεπτά με σταμάτησαν και μου είπαν πέρασες με κόκκινο,παρόλο αυτά μου έβγαλαν πινακίδες,μου αφαίρεσαν άδεια και δίπλωμα,και η κλήση λέει για 60 μέρες.αλλα πάνω από το κουτάκι πινακίδες λέει 20 και 20 στο άδεια κυκλοφορίες,αυτό σημαίνει ότι σε 20 μέρες θα μπορέσω να πάρω πινακίδες και άδεια του αμαξιού? γιατί λογικά το δίπλωμα σε 60 μερες. γνωριζει κανεις κατι? εντομεταξι ειναι απατεωνες,ενω δεν περασα με γραψανε,και σοβαρα αν ειχα περασει θα το εγραφα και εδω,δεν εχω καποιο προβλημα. ευχαριστω! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλησπέρα και από εμενα,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,με γράψανε για κόκκινο που δεν πέρασα και ήταν πράσινο,έγινε πορτοκαλι και ήμουν με 40km και πέρασα,μετά από 2 λεπτά με σταμάτησαν και μου είπαν πέρασες με κόκκινο,παρόλο αυτά μου έβγαλαν πινακίδες,μου αφαίρεσαν άδεια και δίπλωμα,και η κλήση λέει για 60 μέρες.αλλα πάνω από το κουτάκι πινακίδες λέει 20 και 20 στο άδεια κυκλοφορίες,αυτό σημαίνει ότι σε 20 μέρες θα μπορέσω να πάρω πινακίδες και άδεια του αμαξιού? γιατί λογικά το δίπλωμα σε 60 μερες. γνωριζει κανεις κατι? εντομεταξι ειναι απατεωνες,ενω δεν περασα με γραψανε,και σοβαρα αν ειχα περασει θα το εγραφα και εδω,δεν εχω καποιο προβλημα. ευχαριστω! αρε που έμπλεξες! τώρα τελευταία γράφουν με το παραμικρό! πρέπει άμα σε σταματήσουν να τους πρήξεις τα ******* γιατί κλέβουν αλλιώς.αν είσαι σίγουρος ότι πέρασες με πορτοκαλί μπορούσες να κάνεις φασαρία και να τους εκβιάσεις ότι θα τους αναφέρεις.ζήτα και αποδείξεις.ότι να ναι κάνουν για να βγάλουν και λεφτά.ειδικά σε μικρότερες ηλικίες βάζουν τρελά πρόστιμα!θέλει προσοχή και τσαμπουκά γιατί σε πατάνε το κεφάλι Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το αρμόδιο όργανο είναι υποχρεωμένο να αποδείξει οτι πέρασες με κόκκινο ή εσύ να αποδείξεις ότι πέρασες με πράσινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δεν ξερω να σου πω σιγουρα οπως και αυτοι,εγω εκανα ενσταση και το ειπα και μου απαντησε οτι δεν μπορει να αμφισβητησει το οργανο που με εγραψε,απατη,τι περιμενεις,γνωριζει κανεις αυτο με το νουμερο 20 που γραφω πανω; Γιατι ξερω οτι κανονικα ειναι αφαιρεση μονο διπλωματος για 2μηνες :/ Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το κόκκινο είναι 2μήνες άδεια & δίπλωμα. Και εμένα με είχαν γράψει έκανα ένσταση και το μόνο που κατάφερα ήταν να τα πάρω πίσω σε 3 μέρες. Την 700άρα δεν την γλυτώνεις πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το αρμόδιο όργανο είναι υποχρεωμένο να αποδείξει οτι πέρασες με κόκκινο ή εσύ να αποδείξεις ότι πέρασες με πράσινο? Ποιός να αποδείξει τί? Εκείνος λέει ότι πέρασες με κόκκινο, εσύ λές ότι πέρασες με πράσινο....Πιάς΄ τ΄αβγό και κούρεφτο.... Για όσους όμως διαφωνούν με κάποιο πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, υπάρχουν και τα δικαστήρια. Μάλιστα, όταν το πρόστιμο είναι τόσο υψηλό, αξίζει τον κόπο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Πηγαινε σε διοικητικο πρωτοδικειο και αν πληρωσεις λιγοτερα για παραβολα και δικηγορους πεστο μας . Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 πηγα πληρωσα παιδια σημερα χωρις λογο,τι να πει κανεις,καλα κανουνε και τους καινε. σοβαρα ειναι απατη σκετη. πηρα τηλ σημερα και μου ειπε η ενσταση σας αποριφθηκε, ΟΧΙ που θα ελεγε το δεχτηκαμε,τι να πει κανεις.. Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) κειμενο αν και επεσα εντελως τυχαια στο παραπανω κειμενο, εχει ενδιαφερον. εν ολιγης λεει οτι αν ο αστυνομος κανει λαθος σε οποιοδηποτε πεδιο της κλησης ή γραψει λαθος το προστιμο ή το ποσο ή τις μερες αφαιρεσης διπλωματος ή αδειας κτλ. πρεπει να την ακυρωσουν.μονο αυτο που εχει λαθος ή ολη την κληση αν υπαρχουν και αλλες παραβασεις? ---- αν εχω καταλαβει καλα το κειμενο εκει που λεει για "εγγραφή σε χρηματικό κατάλογο "και οτι ο οφειλετης πρεπει να ενημερώνεται για την αποκλειστική προθεσμία 60 ημερών (άρθρο 66 Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας) εντός της οποίας μπορεί να ασκήσει τα ένδικα μέσα κατά της εγγραφής του στο βεβαιωτικό κατάλογο. μαλλον αφου δεν υπογραψεις την κληση,θα σε ειδοποιησουν για το δικαστηριο εντος 60 ημερων? Edited June 27, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Eνας οδηγος θεωρειτε "παλιος" οταν εχει περασει 1 χρονος απο την εκδοση του διπλωματος?ισχυει οτι αν σε πιασουν και τα εχεις πιει λιγο παρα πανω σου παιρνουν το διπλωμα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Eνας οδηγος θεωρειτε "παλιος" οταν εχει περασει 1 χρονος απο την εκδοση του διπλωματος?ισχυει οτι αν σε πιασουν και τα εχεις πιει λιγο παρα πανω σου παιρνουν το διπλωμα? Σε παρόμοια ερώτηση στο forum του bloka βρήκα τα παρακάτω. Post του 2004 βέβαια, οπότε αν γνωρίζει κάποιος αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα please share. [...]Τα ορια για τους νεους όδηγους είναι πραγματι πιο αυστηρα, όπως και για τους οδηγους οχηματων δημοσιας χρησεως.[...] [...]Ο Κ.Ο.Κ. δεν γραφει τιποτα γιατι ειναι παλιος (απο το 1999) και υπαρχουν πολλες τροποποιησεις σκορπιες εδω και εκει. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι η υπουργικη αποφαση με αριθμο 43500/5691 με ημερομηνια 24/07/2002.[...] [...]Ως νεος οδηγος θεωρειται εκεινος που δεν εχει συμπληρωσει 3 ετη από την ημερομηνια εκδοσεως του διπλωματος του. Επισης, χρεωνεται και με 3 ποντους περισσοτερους στο point system.[...] [...]Το οριο στην περιπτωση σου όπως και εκεινη των επαγγελματιων οδηγων είναι στο 0,10 σε περιπτωση που σου κανουν το τεστ με το φυσημα, ενώ σε περιπτωση που σου παρουν αιμα, το 0,10 γινεται 0,20. Και σχετικά με τα πρόστιμα, μετρώντας πάντα σε γραμμάρια ανά λίτρο: Από 0,25 έως 0,40 Πρόστιμο 200€ 5 βαθμοί ποινής Από 0,40 έως 0,60 Πρόστιμο 700€ Αφαίρεση επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για 90 ημέρες και 9 βαθμ. Άνω των 0,60 Πρόστιμο 1.200€ Φυλάκιση τουλάχιστον 2 μηνών & αφαίρεση επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες Άνω των 0,60 εντός 2 ετών από την προηγούμενη παράβαση Πρόστιμο 2.000€ 6 μήνες φυλάκιση & αφαίρεση άδειας οδήγησης για 5 χρόνια Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αντιγραφω απο insomnia προσωπικη δημιουργια χρηστη σαν το test drive του Υπουργειου αλλα πολυ καλυτερο χωρις να θελει εγκατασταση.Χρειαζεται βεβαια internet. Καλησπέρα, έχοντας την βασική λειτουργικότητα έτοιμη, είπα να σας παρουσιάσω το δικό μου web app που βοηθάει στην θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών. Είναι δωρεάν και υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους browsers (ήτοι, δεν παίζει με ΙΕ6). Έχει βασιστεί σε επίσημο υλικό που παρέχει το Υ.Μ.Ε και περιέχει όλα τα τελευταία updates. Οι ερωτήσεις επιλέγονται τυχαία κάθε φορά( δεν είναι στατικά τεστ δηλαδή). Σκοπός της διαδικτυακής εφαρμογής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών δεν είναι η αντικατάσταση του βιβλίου. Έχει συμπληρωματικό/ βοηθητικό χαρακτήρα. Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.testdriveme.gr (μένουν κάποιες τελευταίες βελτιώσεις(sprites, preloading etc.)- διορθώσεις). Σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθούν και τα στατιστικά. Με ενδιαφέρει το feedback σας, ακόμα και αν είναι πολύ αρνητικό... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=400034 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts