Jump to content

[S60 3rd Edition] Παιχνίδια

Porfyras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα κάποια παιχνίδια στο w800i που μπορούσες να παίξεις μέσω bluetooth. Αλλά τα περισσότερα ήταν για να παίζεις με 2 άτομα. Δυστυχώς στο Ν81 δεν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση.. οπότε και στα υπόλοιπα symbian φαντάζομαι..

• Απαντήσεις 916
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πού έχεις κολλήσει για να σε βοηθήσω?Το έχω τερματίσει!Ίσως το καλύτερο παιχνίσι που έχω παίξει σε κινητό!

εγω εχω φτασει εκει που νυχτωνει και εχουν φυγει η ψαραδες δε ξερω τι να κανω

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

πιεσ λιγο αμβροσια και σκαψε

ευχαριστω πολυ τα λεμε αν εχω κατι αλλο-θελω πολυ ακομη για το τελος?

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Γεια σας, θυμαμαι παλια που ειχα το 6600 και επαιζα παιχνιδακια του ngage σε αυτο...

μηπως εχει γινει τιποτα τετοιο και στα σχετικα σημερινα μοντελα??? (Ν73.Ν91) γιατι στο youtube υπαρχουν βιντεο με το Ν73 σε κατασταση ngage ... ειναι εφικτο κατι τετοιο??

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Γεια σας, θυμαμαι παλια που ειχα το 6600 και επαιζα παιχνιδακια του ngage σε αυτο...

μηπως εχει γινει τιποτα τετοιο και στα σχετικα σημερινα μοντελα??? (Ν73.Ν91) γιατι στο youtube υπαρχουν βιντεο με το Ν73 σε κατασταση ngage ... ειναι εφικτο κατι τετοιο??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ακομα στην αρχη εισαι φιλε ειναι μαματο το game

zeus quest : τωρα εχω παει, στην thirasia, εχω βαλει τα καρβουνα, πανω στης σταχτες ,, δε μπορω να συνεχισω τι κανω ??μπορει να μεταφρασει καποιος αυτο το κειμενο ειναι η λυσεις για το game

Hint for difficult point...in first Map

For How to go to Thirasia Island... you need to talk to Saleman at Where Man-woman couple sitting.Talk with saleman about interesting place and thirasia island.... then go to Port talk to Captain of boat ,talk to him about thirasia's good ,then he will offer you to go there.

After you have iron pole....you have to put it on hole near Platform on Big Tree, then ask boy to climb...then put Spiral on him...then you can explor on platform then put e-coin on Stone. + take every thing there, use blanket on dirty shield and put shiled on statue...then go down, pick up iron pole again.

At port ( night time ) don't forget to take Harring with you,,,it's for perfect point( at second map...you will use scyth to cut it for special coin.)

At volcano...you have to put iron and lotus in Pot and use pestle on it...then put pot on crator near bird , then put pot on ***** near old man. Put pestle on small lava pool near *****. Use sheld with hole on Bird.

Go to Island on left upper on map. Put coal on fireplace. then put iron pole on it. then put fire pestile on.....after that. use skull and SHiled(+egg) on it. Then Go to The windmill...use your complete weapon on the sun. then go to Apollo...and open Altar .

Well on 2nd Map there's a big problem.( bug) If you clear the puzzle jigsaw at forrest or you make the water flow at lion statues (+explor at middle lion head) then your Timemachinebox will upgrade....and the last Item in your list will disappear!!! It's a bad bug. Then you will be stuck in game forever...I think.

Now I'm also stuck in 2nd Map... I don't know how to change myself to a bull and I can't enter the castle.

( I have Weapon,piramid,Ambrosia,TimeMachine with upgrade x 2 ,frog,rope, a metal gear(ring?) )

Now I think I maybe Stuck with affected of Bug!! ( I'm sure I try click ing and use Item on everything already ) I still can't find any place to use a rope on it..

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Για ποιο παιχνιδι μιλατε βρε παιδια??? δν εχω καταλαβει ακομα... γτ αν ειναι τοσο πορωση να το παρω και εγω....

Για ποιο παιχνιδι μιλατε βρε παιδια??? δν εχω καταλαβει ακομα... γτ αν ειναι τοσο πορωση να το παρω και εγω....

zeus quest --λεγετε--

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

φιλε θα πρεπει να κανεις ενα σιγερενιο λοστο στο ηφαιστειο μετα να το βαλεις εκει που ειναι η ραμπα να παρεισ το παιδι να ανεβει μετα να παρεισ τον λοστο ξανα να τον βαλεισ πανω στα καρβουνα αν τα κανεις αυτα μετα θα ανοιξεις το νουμερο 2 μερος του παιχνιδιου

φιλε θα πρεπει να κανεις ενα σιγερενιο λοστο στο ηφαιστειο μετα να το βαλεις εκει που ειναι η ραμπα να παρεισ το παιδι να ανεβει μετα να παρεισ τον λοστο ξανα να τον βαλεισ πανω στα καρβουνα αν τα κανεις αυτα μετα θα ανοιξεις το νουμερο 2 μερος του παιχνιδιου

πως το κανω σιδερενιο λοστο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

πως το κανω σιδερενιο λοστο ?[/QUOφιλε δεν θυμαμαι πρεπει να το ξαναπεξω και εγω για να σε πω αλλα θα πρεπει να ριχεις κατι σε σιδερο που ειναι σε υγρη μορφη μεσα σε μια απο τις χαραμαδες που ειναι διπλα σσε αυτον στο παλουκι(παντως αν ψαχνεις την λυση να στην πουν δεν εχει αξια ολο το game) ψαξε να παιξεις και το final battle ειναι και αυτο μαματο στο ιδιο στυλ

πως το κανω σιδερενιο λοστο ?[/QUOφιλε δεν θυμαμαι πρεπει να το ξαναπεξω και εγω για να σε πω αλλα θα πρεπει να ριχεις κατι σε σιδερο που ειναι σε υγρη μορφη μεσα σε μια απο τις χαραμαδες που ειναι διπλα σσε αυτον στο παλουκι(παντως αν ψαχνεις την λυση να στην πουν δεν εχει αξια ολο το game) ψαξε να παιξεις και το final battle ειναι και αυτο μαματο στο ιδιο στυλ

παω να βαλω τον ακατεργαστο σιδερο στο αυλακι και μου λεει,,, τι κανεις εκει μαλον εισαι για ψυχιατρο !!! χαχαχαχιχι ,τι στο καλο πρεπει να κανω help pls ????,,,,,,,.............

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

zeus quest --λεγετε--

υπαρχει μηπως σε αναλυση για το Ν91??? γιατι με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα.....:(:mad::confused:

υπαρχει μηπως σε αναλυση για το Ν91??? γιατι με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα.....:(:mad::confused:

δεν παιζει σε Ν91 το εχω δοκιμασει , αδικα ψαχνεις ,.

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Υπάρχει εφαρμογή που μετατρέπει τα παιχνίδια σε ότι ανάλυση θέλεις. Νομίζω υπάρχει αυτό το προγραμματάκι στο συγκεκριμένο thread.. αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται. Το είχα κατεβάσει παλιά αλλά πρέπει να το έσβησα γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω! Ψάξε λίγο αν θες μήπως το βρεις και μπορέσεις να το κάνεις!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.... Σε Ρ990 θα τρέξει?(σόρρυ αν εντελώς εκτός θέματος....) θα το δοκιμάσω αύριο...αν υπάρχει κιόλας...:p

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.... Σε Ρ990 θα τρέξει?(σόρρυ αν εντελώς εκτός θέματος....) θα το δοκιμάσω αύριο...αν υπάρχει κιόλας...:p

αν ειναι symbian/os QVGA ισως

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Παιδια ξερει κανεις κανενα λινκ να βαλω emulator στο Ν81 να παιζω?Και κανα λινκ με τετοιου ειδους παιχνιδια....σας κουρασα ε?:O:worry:
android or ios or wm......who cares.....???

• 2 weeks later...
Ρε παιδια τα λινκς για τον εκατομμυριουχο δε δουλευουν. Μπορει να το ανεβασει καποιος; Εχω το n82.

Ρε παιδια τα λινκς για τον εκατομμυριουχο δε δουλευουν. Μπορει να το ανεβασει καποιος; Εχω το n82.

ΩΧ , καλως τον,χαθηκες.. ! :shifty:

Λινκς ως γνωστον ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ :!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γειά!Στο γνωστό μαγαζάκι βγήκε το Paris Nights,που εννοείται το πήρα και το έχω ξεσκίσει!:lol:Το θέμα είναι άλλο,κόλλησα στο carax puzzle!Στο xxxxxxxxxxxxx,έλεγαν να πατήσω τα κρανία με σειρά 3,1,2,4........Το δοκίμασα και από τα δεξιά προς τα αρίστερα και το αντίθετο,και άλλους συνδυασμούς.......Τι να κάνω;:ninja:Όποιος ξέρει ας απαντήσει,plz.....................:O
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• 2 weeks later...

hallo guys and girls!

υπαρχει κανα παιχνιδακι (ποδοσφαιρακι πχ) με το οποιο να μπορω να παιζω "διπλο" μεσω bluetooth? αν υπαρχει και κανενα σε java ειναι ευπροσδεκτο.

thanx!